A kólától nem lehet aludni

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
tej?

én évente kb. két liter kolát iszok, és annak felét is szigeten, a borhoz keverve (mert anélkül ihatatlan)

ja, és teát vagy kávét se iszok, szoval ha néhanapján mégiscsak iszok, én bizony tényleg nem birok tõle aludni :>
NO KOFFEIN! 😊

LittleL
Jah, aki fáradt az úgyis elalszik amikor befekszik az ágyba, mindegy mennyi kávét iszik, meg kólát.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
Én is iszom este is mindig kólát, és úgy alszok, mint a bunda.
Mondjuk én amúgy is jó alvó vagyok.

Mostanában 3 kisebb földrengés is volt itt, és egyikre sem ébredtem fel.
Mások meg mondták, hogy hirtelen felébredtek, mert mozgott alattuk jobbra-balra az ágy,csörömpöltek az üvegek, meg ilyesmi

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

The Garrett
énis simán elalszom kólával is meg anélkül is, bár lehet hogy hajnal3-4 körül már ihatok akármit akkoris elalszom mer hulla fáradt vagyok.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Dynamic
Én 3 kávétól is simán alszom.Szerintem ez a koffein átverés😊Mondjuk nem is kávézom, de annak idején mikor éjszaka dolgoztam literszámra ittam a kávékat, hogy el ne aludjak, de abszolút nem élénkítettek.
Adam5
öhm, nemtudom, oda kellet volna?
én nem gumisnak gondoltam ezt a topicot de könnyen lehet hogy az lessz belõle

Punker
ezt nem a gumiba kellett volna?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Adam5
van hogy 10kor iszok kólát és 1-2 óra múlva mégis könnyen elalszom

Adam5
megszegem

Adam5
apám mondja mindig hogy 8után ne igyak kólát de ezt mindig meg szegem és mégis tudul aludni...

← ElőzőOldal 2 / 2