61
nálam nem szokott ilyen lenni
  • Adi
    őő
  • Adam5
    ki az a logodban?
  • Adam5
  • Bandew
    Nekem az energiaitalok általában bejönnek. Bár nem úgy, hogy nem tudok tőle aludni, hanem sokáig fent lehet lenni velük.
  • hen-tes
    tud olvasni? :P
  • PResident Evil
    rá van írva :D
  • Adam5
    miben?
    azért ne nézzél hülyének!
  • hen-tes
    sztem azt se tudtad hogy van benne koffein
  • Adam5
    IMMUNISAK VAGYUNK!
    KIRÁLY!!! :DDD
  • LittleL
    akko mi már úgy hozzászoktunk, hogy a szervezetünk fel sem veszi...
  • PResident Evil
    tej?
  • Cat #10
    én évente kb. két liter kolát iszok, és annak felét is szigeten, a borhoz keverve (mert anélkül ihatatlan)

ja, és teát vagy kávét se iszok, szoval ha néhanapján mégiscsak iszok, én bizony tényleg nem birok tőle aludni :>
    NO KOFFEIN! :)
  • LittleL
    Jah, aki fáradt az úgyis elalszik amikor befekszik az ágyba, mindegy mennyi kávét iszik, meg kólát.
  • LittleL
    Én is iszom este is mindig kólát, és úgy alszok, mint a bunda.
    Mondjuk én amúgy is jó alvó vagyok.

Mostanában 3 kisebb földrengés is volt itt, és egyikre sem ébredtem fel.
    Mások meg mondták, hogy hirtelen felébredtek, mert mozgott alattuk jobbra-balra az ágy,csörömpöltek az üvegek, meg ilyesmi
  • The Garrett
    énis simán elalszom kólával is meg anélkül is, bár lehet hogy hajnal3-4 körül már ihatok akármit akkoris elalszom mer hulla fáradt vagyok.
  • Dynamic
    Én 3 kávétól is simán alszom.Szerintem ez a koffein átverés:)Mondjuk nem is kávézom, de annak idején mikor éjszaka dolgoztam literszámra ittam a kávékat, hogy el ne aludjak, de abszolút nem élénkítettek.
  • Adam5
    öhm, nemtudom, oda kellet volna?
    én nem gumisnak gondoltam ezt a topicot de könnyen lehet hogy az lessz belőle
  • Punker
    ezt nem a gumiba kellett volna?
  • Adam5
    van hogy 10kor iszok kólát és 1-2 óra múlva mégis könnyen elalszom
  • Adam5
    megszegem
  • Adam5
    apám mondja mindig hogy 8után ne igyak kólát de ezt mindig meg szegem és mégis tudul aludni...