A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laffite
igazad van, de a játékvezetõt nem az angolok választották, valahogy úgy érzem nem tudlak meggyõzni arról, hogy egy 3:0-ás elõny eltékozlását egy esélytelenebb csapat ellen nem lehet csak és kizárólag a bíróra kenni... egyébként meg nem kell mindenkinek a POOL-nak szurkolni, hol írtam ilyet? nem akarok senkivel ellenségeskedni, az elõzõ hozzászólásaim se arról szóltak, hanem pont az ellenkezõjérõl, sajnálom ha megbántottalak.

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

JackDaniels
Részre hajlás??😊))) Egy BL döntõben?? Ne vedd személyeskedésnek, de ekkora baromságot régen hallottam.😊)

\"Never say never!\" W Churchill

sweech
nincs igazad szentem...ha 3:0-ról képes volt kikaponi akkor megérdemelte....amúgy nem vagyok nagy foci rjongó de azér LIVERPOOL RULZ!!!!!!!

Laffite
na mondd már ki, h bunda volt és télleg szánalmas lesz ez az egész...

Laffite
Abszolút ez a véleményem nekem is. Az elõzõ hozzászólásokra visszatérve pedig tény, hogy a Milan jobban megérdemelte volna a sikert, de az elmúlt több mint 100 évbõl sztem milliónyi példát fel lehetne hozni, amikor nem az nyert egy mérkõzést, avagy egy trófeát, aki jobban megérdemelte volna, hanem az aki valamilyen formában de több gólt lõtt...

tep
Én ezzel a hozzászólással értek egyet.......két bírói baki/részrehajlás döntött!

most már mindegy......pedig sokkal jobban játszottunk

....akkoris : MILAN4EVER!!!

\"SLICE of LIFE\"

hogy ugyanúgy tévedett volna mind2 csapat részére azt vmiért kétlem, nézzük a 11es gólt(amiért angliában mosolyt kap legfeljebb nem büntetõt) vmint a smicer gólját, ami elõtt fél percig legyezte magát a partjelzõ (hogy les), de még mindig tény hogy ezt a meccset a milan nyerte, sajnos a poolnak.....
JackDaniels
Aki9 ezen a meccsen is a játékvezetésben kereste a Milan-vereség okát, azt odaállítanám az oldalvonalhoz, adnék egy zászlót a kezébe és kíváncsi lennék, hogy mit is csinálna.😊)) Sztem pislogni sem tudna, nem pedig lest megítélni, egy ilyen iramú meccsen.😊)))

6 percet volt pályán a pool most meg mindenki õket élteti, hogy mennyire megérdemelték, 2 gól ha más nem is , de minimum vitatható. Ez csak a milan hibája 3 gólos elõnyt nem szabad elveszteni, bár azt még sajnálom, h a juventus meccs óta a liverpooliak 10-20 percet vannak a pályán és ilyen teljesítménnyel került európa csúcsára, remélem nem lesz tartós ( már elnézést)
én valahol inkább okolom a bírót, mint az edzõt de elsõsorban a milan bukta el ill nyerte meg az ellenfélnek a meccset. most lehet megint egy évet várni 😞(

SEBAJ
FORZA MILAN, FORZA ROSSONERI
Rudee
A végén Sevcsnekó helyzeténél majdnem belehaltam a röhögésbe. A bíró meg ugyanúgy tévedett mindkét csapat rovására.
Kaká fejese (3-0nál) se a játékvezetõ miatt ment mellé.

Szar Bayern, szar Bayern :)

JackDaniels
Üdv mindenkinek! Bizony nem a pool hibája!! 3-0ról nem szabad meccset bukni, különösen ilyen szinten nem. Egyébként nagyon jó meccs volt, függetlenül az eredménytõl.

Sheva
hát ez van majd jövõre... remélem egy másik edzõvel!!!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

forza milan
vgülis igaz!ezse a pool hibája!el lett b@szva!másfél méterröl kihagytunk helyzetet szinte üres kapura,vgülis nem a pool hibája...

Sheke
nemaz de ti is jól jáccottatok de ne szidd a bírót az télleg les volt de legalább örüljé hogy ennyi gólt rugtatok a többiek nézd meg egyik sem panaszkodott anyyira mint te mert azé a milan is jól jáccott a pool is nem??

Le Parkour

csupán arra céloztam, hogy ha más vezeti ezt a meccset akkor nem biztos hogy ez lesz a vége és ez szerintem nincs jól, mert nem szabadna ennyi hatással lennie a játékvezetõknek a meccs alakulására...szerintem egy bl döntõben a bírónak nem próbálkozni kell...én is biztos hibáznék ezért nem vagyok bl döntõben bíró... 😛 ugye azért nem kell mindenkinek a poolnak szurkolni?! üdv

Sheva
nem tudom mit kell szidni a poolt meg a bírót! kikaptunk és kész...ami hülyeségünknek köszönhetõen elvesztettük a kupát! mindenki azt képzelte az elsõ 5 percben h megvan a meccs és utána jötek a pooli pofonok!

Maximálisan egyetértek Laffite hsz-eivel. Ez a meccs egyeltalán nem a bírón ment el. Tény, hogy hibázott, de a Milan 120 percbõl 110-ben támadott, rengeteg helyzetet dolgozott ki, volt lehetõsége eldönteni a mérkõzést. Van abban igazság, hogy aki 3-0-ás elõnyét nem képes megtartani, az nem érdemli meg a gyõzelmet. De ez csak az egyik oldal. A 'Pool szinte semmit nem tett érte, kb a 80.perctõl várták a 11-eseket, a hosszabbításban futni nem bírtak, nemhogy támadni. A játék minden szempontjából jobb volt tegnap a Milan, nem érdemeltek vereséget.

forza milan
ezaz!igazságtalan pool gyözelem!örülhetnek a hülye fejüknek.a poolban spanyol edzö,rafa benítez,meg spanyol játékosok,alonso,garciá.spanyol biró!!!jóhogy a poolnak fuj!az a sheva gól nem lesröl ment!

Palinko
Bassza meg a Pool legjobb a Milan 😊
FORZA!
Laffite
Szerintem még a keserûség beszél belõled, abban viszont egyet tudok érteni, h ezt a meccset a Milan vesztette el, nem a POOL hozta vissza. 3:0-nál be kellett volna állni foggal-körömmel védekezni és kontrázni, így szerintem leginkább az olaszok mesterét hibáztathatod, hogy nem tudott a szünetben ilyen irányban hatni a játékosaira, Crespo lehozatalát meg szintén nem értem, mert igencsak érezte a kaput...

korrekt lenni??? tény hogy elfogultságból is mondom, de nagyon nem sikerült!!!
sajnos ezt a milan vesztette el, nem a pool "frenetikus" 6 perce itt a kulcs, elõtte és utána se csináltak semmit. a 11es ->angol bajnokin odarohan a bíró, röhög egyet majd ad egy sárgát és egy oscar díjat a gerrardnak( vagy annak aki al pacino-i babérokra tört éppen)
Laffite
Mindent összevetve nagyon sajnálom a Milant, és ha véletlenül a POOL-t mégsem engedi az angol szövetség indulni jövõre, akkor a Milannak fogok szurkolni a BL-ben, de ha engedik õket, akkor is szurkolok a Milannak, hisz kicsi az esély, h rögtön az elején összekerülnének, illetve most tényleg nagyon komolyan megkedveltem õket, és nem azért mert vesztettek, hanem pont a sportszerû hozzáállásuk miatt.

Laffite
Egyébként szerintem - amirõl sajnos alig beszélnek - mindkét csapat rendkívül sportszerûen viselkedett és ezt nagyon jó volt látni! Az óriási tét ellenére szándékos durvaság nem is volt a pályán, nem volt lökdösõdés, kakaskodás, odaszólogatás, szal az egész nagyon kultúrált volt, rengeteg élcsapat jópár játékosa példát vehetne a két gárdától!

Laffite
...mi az, hogy a Liverpool játékosoknak "túl nagy az arcuk"? Mire lenne nagy arcuk? Ez nem a magyar bajnokság... Te melyik meccset nézted...?

Laffite
Nem igazán a bíróban kellene keresni egy 3:0-ás elõny elherdálásának okát, legalábbis szerintem. A második POOL gólt egy téves leshelyzet elõzte meg, de akár elõnyszabályról volt szó, akár a bíró nézte el, a gól nem ennek az eredménye, azt elõre a bíró se tudhatta, fautolni kellett volna a lövõ játékost, ennyi a titok. A 11-es 11-es volt, és ha jól emlékszem volt a Milannak is egy kezezése a 16-oson belül, amit ítélhetett volna szándékosnak is akár, szal ezt az egész játékvezetés dolgot nem kellene feszegetni én azt mondom, mert próbált korrekt lenni, de õ is ember, ez meg a BL döntõ volt.

Csacsi
De mondjuk azt se felejtsd el....hogy a Milan is rugott egy olyan gólt....amikor a liverpoolnak kellett volna tizenegyest kapnia a kezezés után. Szerintem nagyon jó meccs volt...gratulálok mindkét csapatnak.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

szanics
ehhehhehhehheeee... silány gárda a Pool... <#ticking><#ticking><#ticking>

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

BADE
Mégis ez a silány csapat gyõzött a csodagárdának kikiáltott Milan ellen!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

tejes
Már ne haragudjatok, hogy beleszólok de szerintem ha egy ilyen jó csapat mint amilyen a Milan 3:0-ról engedí a Liverpoolt hogy feljöjjön akkor megérdemlik hogy kikapjanak.Ennyi rutinos játékossal és világsztárral akik nem kevés meccset játszottak már.

az hogy a liverpool nyerte a bl-t ugyanúgy minõsíti a rendezést mint amikor a görögök nyerték az eb-t...vagy lépéseket tesz az uefa vagy egyre silányabb csapatok fognak odaérni a végén...számomra egyébként felfoghatatlan az hogy mennyire nem jó a játékvezetés egy ilyen sorozatban...Gerrard-nak befújt 11-est angliában kiröhögik...Kaka buktatásánál utolsó emberként a védõ lapot sem kap, Dudek a 11 eseknél majdnem az ötös vonalán ugrál, hát nem is tudom...sok sok kis apróság ami az felfogásom szerint nem tartozik a focihoz...azt viszont nem mondanám abszolút hogy európa legjobb csapata a liverpool, ez nem is kérdés, mint ahogy nem görögország a legjobb válogatott, mindössze annyi történt hogy most eccer így elvittek egy kupát...másik ami visszataszító hogy túl nagy az arcuk a liverpool játékosoknak...remélem nem engedik be õket jövõre a bl-be mert nem oda valók és ezt a bajnokságbeli eredményük is igazolja...

© shogun1 ma 06:37 | Privát | Válasz | #2646

sztem nem igazán megérdemelt a pool gyõzelme, bár az igaz, hogy 3 gólos parádésan megszerzett elõnyt nem szabad ilyen hülyén elpasszolni DE sok mindennel tudnék vitázni de legfõképp a 2. gólon ami elõtt fél percig csápolt a pertjelzõ, hogy les, ja és a meg nem adott "nem les" Sheva gól ja és.. ja és...

na mind1
grat pool

FORZA ROSSONERI? FORZA MILAN
Sheva
kikaptunk ennyi nincs ezen mit vitatni a pool kiegyenlített ennyi... Dida egy kicsit mérgés vgyok mert az elsõ gólnál mutatta h elmegy oszt a fejes a hálóba volt a másodikba meg csak egy kicsit ért bele...hát nem tudom!!!
most a tizenegyespárbaj se úgy jött össze!!!

FORZA MILAN!!!

milan drukker vagyok '89 óta és ha megnézem a meccs képét, azt mondom (persze elfogultságból is) hogy nem megérdemelt a pool sikere. 2 góljuk nagyon vitatható, a 2. elõtt fél órája lengetett a partjelzõ hogy les, nem lett szabadrúgás kifele, helyette bedobás pár passz és gól. az egyenlítõ találatnál pedig nem volt büntetõ bár sajna 11es az amit a spori megad. Dida véd de volt akkora balszerencséje h a kipattanót az angol betudta kotorni. És még sorolhatnám a milan helyzeteit, megnem adott(nem les) gólját,ezzel szemben az ellenfél a góljaik után a 11es párbajig legfeljebb a gólvonalon állt, ott sajna nagyon(és még a Dudek is jókor brillírozik)... stb azért grat a poolnak

FORZA MILAN!!!!
jövõre veletek ugyanitt
szanics
Ez a Pool nagyon megérdemli...

Kaplan
Én az elején a milannak szurkoltam , de amikor így elbaszták már bocsánat!
3-0-ról 3-3ra elcseszni majd a tizenegyeseken kikapni ....
Elég gáz... de azért jó volt a milan, a pool most jobbnak bizonyúlt.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sheva
tizenegyesek

Sheva
kurva jó meccs

Sheva
ok ott az X szia!

gabber_saviola
gyáááááá 😄DDDDDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
mi a pálya, emberek?
Én az elsõ félidõ után azt mondtam, hogy a világ legjobb csapata a Milan, most már mást gondolok 😄DD

gabber_saviola
nah mizu? 😄DDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sheva
remélem! 😄

ÁjjLe BoBBi
betalált! meg is adhatták volna simán mert egyvonal volt...
de nembaj rúg még vagy 2õt õ is 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Sheva
oké de most már Sheva is betalálhatna 😊))

Sheva
Crespo az isten!!!!

ÁjjLe BoBBi
SZÁRNYAL A MILAN! NAGYON JÓ MECCS!!! még vagy 3-at kérek 😊)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Sheva
félidõ

Sheva
3:0ra vezetünk nesztek kritikusok!!!!!! a MILAN nagyon jó csapat!!!!!!

Sheva
goooooooooooooooooooooooool Maldini