36663
-
#9584 Viasat3 -
Bereet #9583 melyik TV adja ? -
#9582 gyomoridegem van -
#9581 Forza Milan!!!
(Milan az egyetlen csapat , amelyik tavaly is ott volt a legjobb nyolc között) -
#9580 köszi,minden támogatás ránk fér! -
#9579 Nagy meccs lessz az biztos. Én személy szerint Juve szurkoló vagyok de szorítok a Milan sikeréért mivel olasz csapat. 2-0 re nyer sztem a Milan -
#9578 én a tv előtt leszek! úgy is oly ritkán látok milan mrékőzéseket a mait bűn lenne kihagyni! forza! -
#9577 Roma ellen csak a 2. félidő tetszett, ha ma nem verjük két góllal a Bayernt akkor izgalmas lesz a következő játéknap..lényeg h. ne kapjunk gólt...védelmünk csak erősödött, előrájátékra leszek kíváncsi...bízom a 2-0ban... rég volt olyan Bl meccsünk ahol nem volt izgalom a végén, értem ezalatt a kieséses szakaszt:) sok izgalomra és kemény meccsre számítok, egy Kaká és egy Seedorf góllal, megérzés...este haverokat ismerősöket a tv elé ráncigálni..és télleg szurkolni ezerrel [szin=red]FORZA MILAN!!!! -
#9576 Emberek ma meccs! Szurkolni ezerrel, itthon előnyt kell szerezni!
a tippem 2:0 G:Kaká 2) -
#9575 Milan-Bayern: a zöldfülű kapus miatt aggódnak a bajorok
Külföldi labdarúgás
Oliver Kahn eltiltása miatt a 22 éves Michael Rensing védi a müncheniek kapuját a BL-negyeddöntő első felvonásán.
A Bajnokok Ligája negyeddöntőjének milánói összecsapásán két olyan csapat mérkőzik meg egymással, amelynek neve alapján helye van a legjobbak közt, idei teljesítménye azonban jócskán hagy kívánnivalót maga után. A Bayern a német listavezető Schalke elleni győzelemmel hangolt a keddi összecsapásra, a Milan pedig a Roma otthonában szerzet pontot, vagyis úgy tűnik, mindkét együttes jó formában várja az összecsapást. A két csapat a BL tavalyi kiírásában is megmérkőzött egymással, akkor Münchenben 1-1 volt az eredmény, Milánóban pedig 4-1-es hazai siker született.
Carlo Ancelotti, a Milan vezetőedzője újra számíthat két tapasztalt védőjére, a sérüléséből felépülő Alessnadro Nestára és Paolo Maldinire, csatárposzton azonban nincs túl nagy választék, mivel Ronaldo a BL-ben nem léphet pályára Gilardino egyedüli ékként kezd, rajta kívül Oliveira vár bevetésre.
- A Bayern remek csapat, bárkinek megnehezítené a dolgát az európai mezőnyből. Óvatosnak kell lennünk, mert a németek fizikailag erősek és taktikailag fegyelmezettek. Tavaly mi jöttünk ki jobban a párharcunkból, és azóta egyik csapat sem változott jelentősen, ezért bízom a sikerünkben – mondta Carlo Ancelotti.
A bajoroknál két eltiltott kulcsjátékos is van, közülük Oliver Kahn hiánya kulcsfontosságú lehet, a csapat szurkolói szerint az őt helyettesítő 22 éves Michael Rensing tapasztalatlansága komoly veszélyforrás lehet a találkozón. A másik eltiltott Mark van Bommel, akinek a helyét Owen Hargreaves veszi át a középpályán. -
#9574 Oliveiraval mi van?
-
#9573 Carlo Ancelotti kijelölte a Bayern München elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre készülő keretét
KAPUSOK: Dida, Kalac, Storari;
VÉDŐK: Bonera, Cafu, Favalli, Kaladze, Jankulovski, Maldini, Nesta, Oddo, Simic;
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf;
CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi.
Forrás: acmilan.com
-
#9572 :DDDDDD -
#9571 Én bevettem, h. Ronaldinho jön! :) -
#9570 Clarence Seedorf, a Milan holland középpályása ma ünnepli 31. születsénapját.
Isten éltesse sokáig! -
#9569 sztem nem sokan ellenkeznének :D -
headmaster #9568 Lehet hogy csak kacsa, de azért el tudnám képzelni hogy ilanban játszon. Ilyen "Ha nincs olasz tehetség, akkor jó egy Ronaldinho is" alapon azért nem ellenkeznék :)
FORZA MILAN -
#9567 srácok,emgjelent egy kacsa hír,hogy állítólag Ronaldinho hozzánk igazol,de ez csak április 1 seje miatt van,szóval ilyen híreket kérem ne másoljunk be ide és ma ne hdjünk az újságoknak sem... -
#9566 A Milan elégedett lehet a római egy ponttal
Külföldi labdarúgás
A Roma és a Milan pontosztozkodással készült a hétközi BL-negyeddöntőre. A hazaiak többet tettek a győzelemért a rangadón, mégis meg kellett elégedjenek az iksszel.
Az olasz bajnokság 29. fordulójának rangadóján a Roma fogadta a Milant. Mindkét csapat érdekelt a jövő heti Bajnokok Ligája-negyeddöntőben, ezért került szombat estére derbi, amelyen a hazaiak kezdtek jobban, De Rossi lövése után Dida már a 3. percben bravúrt mutatott be. A szöglet után azonban a brazil kapus sem tudott védeni, Mexes kapásból, fél fordulatból lőtt a léc alá. A folytatásban is a Roma maradt aktívabb, holott a bajnoki pontok a Milannak kellenek jobban. A lombardok játékából hiányzott a tűz és az összeszokottság, a brazil támadótrió nem tudta átjátszani a hazai védelmet.
A szünet után nem változtak az erőviszonyok, a Roma tartotta fölényét, a megnyugtató második találat azonban nem született meg. A Milan támadásai nem váltak veszélyesebbé, mégis egyenlíteni tudott, a csereként beállt Alberto Gilardino a 61. percben egy pontrúgás után a kapu előtti kavarodást kihasználva egalizált. Spalletti csapata azonban továbbra is gólra törően játszott, a fővárosiak mindent bevetettek a győzelem megszerzéséért. A 71. percben néhány másodperc alatt négy hatalmas helyzet is kimaradt a Milan kapuja előtt, végül sikerült a vendégeknek felszabadítani. Sőt, a meccslabda a túloldalon maradt ki, Gilardino a 80. percben Kaká remek passza után kapásból lőtt, csak centikkel célzott a bal alsó mellé, így maradt az 1-1.
A szombati játéknap másik mérkőzésén mozgalmas győzelmet aratott a Siena, amely a Reggina otthonában már a 22. perctől emberelőnyben játszott Lucarelli kiállítása után. A szünetre már előnnyel térő vendégek a hajrára szintén 10 emberre fogyatkoztak, a 75. percben Corvia kapott piros lapot.
Serie A, 29. forduló:
Roma-Milan 1-1
G.: Mexes a 3., illetve Gilardino a 61. percben
Reggina-Siena 0-1
G.: Bertotto a 45. percben -
#9565 örülök a 1:1-nek mert csak az első félidőt láttam és hát ott nem sok keresnivalónk volt -
#9564 hát ja én azt már bent láttam de nagyon...azért látszik van még mit fejlődnie -
Sojka5 #9563 Tényleg nem rossz az x Rómában, de Gila berúghatta volna nekünk a 3 pontot érő gólt... -
#9562 alapból a kezdő 11 szar volt, egyedül Nesta játékának örültem, ez a döntetlen akkor ér valamit ha kedden verjük a Bayernt több góllal...meccs képe alapján megérdemelt az X..Gila azért kihagyta a kihagyhatatlant.. forza! -
laca70 #9561 Első félidőben sehol sem voltunk, a másodikban veszélyes kontrákat vezettünk. -
#9560 úgy hallottam 1-1 es döntetlen született :)
ez jó eredmény! a roma a 2. a bajnokságban ha jól tudom és ahhoz képest ez angyon jó -
#9559 Carlo Ancelotti megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját a Roma elleni mérkőzésre készülve:
"A szezon meghatározó szakasza kezdődik el számunkra ezzel a nagyon nehéz mérkőzéssel, egy igazán félelmetes ellenféllel kell szembenéznünk. Úgy érzem, hogy a csapatom jól felkészült, nem csupán erre mérkőzésre, hanem az egész szezonra. Minden mérkőzésnek megvan a saját története, mi egyes meccseken sok gólt szereztünk, más meccseken meg keveset. Az esti mérkőzés legnagyobb nehézségét az jelenti, hogy ellenfelünk rendkívül gyors játékot játszik. Ismerjük a Roma gyengéit és erősségeit egyaránt. Totti a kulcsfigura, ha megfelelően vigyázunk rá, akkor kiiktathatjuk a támadószekciójukat. Totti a legmeghatározóbb játékosa a Romának. Mancini játéka jó példa a Roma egész játékrendszerére, a Milan viszont más futballt játszik. Velük ellentétben nekünk nincsenek szélsőink, főleg miután Serginho nem áll rendelkezésünkre. Én úgy érzem, bármelyik csapat ellen képesek vagyunk a győzelemre, a csapatom jó formában van, a játékosok motiváltak és elszántak. Az esti mérkőzésen is ez lesz a helyzet. A győzelmet nem lesz könnyű megszerezni, de azért megpróbáljuk. Az olasz válogatott játékosaink nem fáradtak, mivel csak Oddo és Gattuso kezdett a skótok ellen. Ez nem lesz döntő tényező a mérkőzésen. Öt támadó van a keretben, mivel szükségem van mindenkire, mégha nem is kaphat mindenki lehetőséget. Nesta fontos visszatérő a keretben, mindenképpen pozitív dolog, hogy a szezon hátralévő részében a rendelkezésemre állhat. Ambrosini, Jankulovski és Serginho bevetésre készen lesznek a Bayern ellen, Kaladzét még meglátjuk. Seringhónak térdproblémái vannak, Ambrosini pedig izomproblémákkal küszködik, ami nagy kár, mivel éppen kezdett formába lendülni. Gattusónak csak kisebb sérülése van, lehet hogy játszhat, bár Gourcuff pályára lépése is esélyes. Ronaldo erőnléte sokat javult az elmúlt 15 napban. A Roma elleni találkozó az első, egy, a szezonunkat nagyban befolyásoló sorozatban, aminek tétje a negyedik hely megszerzése és egy minél jobb eredmény elérése a Bajnokok Ligájában. A Romából nagyon jól felkészültünk, bár nehéz ellenük játszani, nagyon dinamikusak, és amikor kisérletező kedvükben vannak, lenyűgöző dolgokat tudnak produkálni. Jó dolog, hogy éppen a szünet után játszhatunk a Roma ellen. Mégha Perrotta és Tonetto nélkül is vannak, a Roma stílusa és karaktere ugyanaz marad. A szezonban már többször is megszenvedtünk ellenük, de újabban képesek vagyunk nagyobb nyomás alá helyezni az ellenfeleinket. Nem adhatjuk át a területet a Romának. A sikerhez mindenkire szükségünk van, nem csak Ronaldóra. A Milan jövőjében az elkövetkezendő két hónap eredményei meghatározóak lesznek. A Bajnokok Ligája indulás megszerzése a következő szezonra kulcsfontosságú, azonban a Milan akkor sem fog eltűnni, ha a balszerencse ellenünk dolgozik. Mindent megteszünk amit lehet, két lehetőségünk is van, szóval majd meglátjuk" - fejezte be a Milan mestere.
Forrás: acmilan.com -
#9558 lehet tudni mivel Maldini mondta h már nem bír egy teljes meccset végigjátszani, és azt is mondta h reméli a padan ott lesz, hát ott van, bízni kell Favalliban is, FORZA MILAN!!! -
norby09 #9557 Totti: Ronaldo a legjobb, én pedig a második vagyok
Külföldi labdarúgás
A futballhétvége rangadóját Rómában játszák. A hazai AS Roma együttese az AC Milannal csap össze. A tét mindkét gárda számára hatalmas: míg a Farkasok a listavezető Intert szeretnék beérni, addig a vendégek a Bajnokok Ligája indulást jelentő harmadik vagy a negyedik helyre pályáznak. A Roma csapatkapitánya, Francesco Totti szerint csapata szombati ellenfelének brazilja a világ legjobb játékosa, ő pedig csak kevéssel van lemaradva tőle.
Szombat este rendezik a Serie-A hétvégi rangadóját, a 30. fordulóban a Roma a Milant látja vendégül. A fővárosiak a második helyen, míg a lombardok az ötödiken várják a derbit, a két gárda között azonban jelentős a pontkülönbség. A Farkasok már 15 ponttal mennek a Milan előtt, amely számára egyértelműen a Bajnokok Ligáját érő harmadik vagy negyedik hely egyikére pályázik.
Esetleges győzelmével nagyot léphet célja felé Carlo Ancelotti gárdája, míg a hazaiak számára nem létfontosságú a győzelem, hiszen 12 ponttal maradnak le a listavezető Intertől, míg 9-cel mennek a városi rivális Lazio előtt. A Roma csapatkapitánya magabiztosan nyilatkozott az esti rangadó előtt, elismerve, hogy szerinte a túloldalon lép pályára a világ legjobb labdarúgója, Ronaldo.
- Ez nem egy csata lesz Ronaldo és köztem, annak ellenére, hogy szerintem még mindig ő a világ legjobbja, én pedig csak kicsivel vagyok lemaradva tőle – mondta Totti, aki többször is nehezményezte, hogy még csak a közelébe sem került soha a két legrangosabb egyéni elismerésnek, az Aranylabdának és a FIFA Év Játékosa díjnak.
Ronaldo nem kívánta kommentálni Totti szavait, a Fenomenót egyébként is azzal nyaggatták a zsurnaliszták, hogy kiheverte-e már élete utolsó római fellépését: a brazil sztár még 2001-ben az Interrel a bajnokság utolsó fordulójában épp a Stadio Olimpicóban a Lazio elleni vereséggel bukta el a bajnoki címet, a scudettót akkor a Roma zsebelte be, Ronaldónak az volt az utolsó fellépése az Interben, kapcsolata ugyanis annyira megromlott Hector Cuper vezetőedővel, hogy azon a nyáron a Real Madridhoz szerződött.
- Soha nem fogom elfelejteni azt a mérkőzést, örökké fájó emlék marad számomra. Ugyanakkor ez egy másik összecsapás lesz. Nagyon motiváltak vagyunk, néhány játékosnak, így nekem is jót tett ez a kis szünet, hiszen míg néhányan válogatottbeli kötelezettségeiknek tettek eleget, addig mi Milanellóban nyugodtan készültünk a közelgő megmérettetésekre - mondta Ronaldo, aki a hírek szerint lassan kezdi megközelíteni csúcsformáját, a daginak csúfolt klasszis már öt kilóval kevesebbet nyom, mint amikor januárban megérkezett Carlo Ancelotti együtteséhez, és a hétközi rövidtávú sprinteken is kiváló eredményeket ért el (ő volt a leggyorsabb a Milan keretében).
Gondoltam bemásolom!:)
-
#9556 mind 1 azért van a kluban mert bíznak benne bízunk mi is benne még ha nehezünkre is esik FORZA MILAN!!! -
#9555 favalli :S de miért... -
#9554 na erre kíváncsi leszek... -
#9553 Roma-Milan: Probabili formazioni
Roma (4-2-3-1): 32 Doni, 77 Cassetti, 13 Chivu, 5 Mexes, 2 Panucci, 7 Pizarro, 16 De Rossi, 30 Mancini, 20 Perrotta, 11 Taddei, 10 Totti.
In panchina: 1 Curci, 21 Ferrari, 14 Faty, 28 Rosi, 17 Tavano, 4 Wilhelmsson, 23 Vucinic.
All. Spalletti
Milan (4-3-1-2): 1 Dida, 2 Cafu, 17 Simic, 13 Nesta, 19 Favalli, 32 Brocchi, 21 Pirlo, 20 Gourcuff, 10 Seedorf, 99 Ronaldo, 11 Gilardino.
In panchina: 26 Storari, 44 Oddo, 3 Maldini, 8 Gattuso, 22 Kaka`, 7 Oliveira, 9 Inzaghi.
All. Ancelotti.
Arbitro: Messina di Bergamo (F) -
#9552 Oddo,Simic,Nesta,Maldini/Favalli ---> tuti ez lesz ak ezdő védelem -
#9551 azért istettem a nagy kérdőjeleket... -
#9550 hát a védelem érdekes, Kaladze, Janku, Bonera??? sérültek??? -
Bereet #9549 gondolom mert van jelenleg min 4 olyan csatárunk akit Ance többre tart -
#9548 Carlo Ancelotti kijelölte a Roma elleni bajnoki mérkőzésre készülő keretét:
KAPUSOK: Dida, Storari, Fiori.
VÉDŐK: Cafu, ???Favalli???, Maldini, !!!Nesta!!!, Oddo, Simic.
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf.
CSATÁROK: Borriello, Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira, Ronaldo.
Abumeyang ot miért nem erőltetik?
A Roma kerete:
Bertagnoli, Cassetti, Chivu, Curci, De Rossi, Faty, Ferrari, Freddi, Mancini, Marangon, Mexes, Panucci, Perrotta, Pizarro, Rosi, Taddei, Tavano, Totti, Vucinic, Wihelmsson
Forrás: acmilan.com -
#9547 Inzaghi: mindörökké Milan
Külföldi labdarúgás
Az olaszországi sajtópletykák Filippo Inzaghi nyáron elhagyja Milánót, a csatár azonban leszögezte: nem akar távozni a piros-feketéktől.
A 33 éves csatár évek óta megbízható teljesítményt nyújt a Milanban, a hírek szerint azonban Ronaldo téli leigazolása után úgy döntött, nyáron elhagyja a klubot. A támadó cáfolja az újságokban megjelent híreszteléseket, sőt, elárulta: ha rajta múlik, ebben a klubban fejezi be pályafutását.
- Sohasem volt semmiféle negatív megnyilvánulásom, vagy gondolatom a Milannal szemben. Úgy érzem, hogy speciális a klubbal való kapcsolatom, ezért törvényszerű, hogy a lehető legtovább a Milanban maradok. A régi gólok és sikerek emlékét sohasem tudja semmi kitörölni az emlékezetemből, és talán ezért van az, hogy a klub és a szurkolók is maximálisan bíznak bennem. Bízom benne, hogy pályafutásom befejezéséig a piros-fekete mezt viselhetem majd – hangzott a csatár szentimentális nyilatkozata. -
#9546 Egyre közelebbinek látszik Ronaldinho megszerzése a Milan számára, miután a játékos ügynöke - aki egyben testvére is -, Roberto Assis kijelentette: amennyiben ügyfele elhagyja a katalánokat, a Milan lesz a legjobb pozícióban a leigazolására.
"A jövõ héten Milánóban leszek, hogy Ricardo Oliveira ügyérõl tárgyaljak a Milan vezetõivel, de ez kitûnõ alkalom lesz arra is, hogy a testvérem jövõjérõl is említést tegyünk. Jelenleg ugyan jól érzi magát Barcelonában, de várjuk ki a végét. Berlusconi és Galliani igazat mondtak - ha a testvérem klubot váltana, a Milan tökéletes megoldást jelentene számunkra. Nagyon jó a kapcsolatunk velük és Leonardóval is. Továbbá, mindannyian láthatták, hogy Kaká és Ronaldinho mennyire szeretnek együtt játszani. Inter? Nem tagadom, hogy sok klub képviselõjével szoktam tárgyalni Ronaldinhóról és más játékosokról is. Beszéltem Marco Brancával, de mi inkább ne beszéljünk az Interrõl. A Milan minden más klubnál elõkelõbb helyzetben van, és ennek okait már részleteztem. Mikor döntünk Ronaldinho jövõjérõl? Nem is tudom, egy, két, talán négy hét múlva" - fejeztbe be nyilatkozatát Assis.
Forrás: channel4.com -
#9545 szép dolgok... nem is hallottam,hogy klubbok szerveznek ilyesmit...