A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen>
sztem legalább 2 "jó" védõ (közép,joboldali), és talán 1középpályás kéne
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
tribalfootball.com - October 15, 2005
AC Milan chief scout Cesare Maldini has made a check on Start midfielders Kristofer Hastad and Fredrik Stromstad.
The young Norwegians are also being followed by Wigan Athletic and Everton in England. Stromstad said: "It's incredible, but I don't believe I am ready to join a club the size of Milan yet.
"Don't talk to me about money. All they would have to pay me for would be for food."
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
tribalfootball.com - October 15, 2005
AC Milan vice-president Adriano Galliani has declared they will make a big signing in the coming months.
"We won't let Juventus get away from us," he said yesterday. "We will continue to make important investments in the transfer market.
"The directors are adamant that we must maintain Milan at the highest level and this means great players being signed."
„Nagyszerû teljesítmény volt. Ez lesz a harmadik világbajnokságunk, ami nagy siker egy ilyen kis országnak, mint Horvátország. Nem vagyunk olyan csapat, mint amelyben Suker vagy Boban játszott, de többet futunk, és a gárda fiatal. Ami engem illet, én jól vagyok. Négy napig influenzával küszködtem, ami nem volt könnyû, mivel sérülés miatt egy hónapig nem voltam harcképes. Az edzéseken mindent beleadok, és remek érzés egy ilyen csapathoz valamint klubhoz tartozni. Készen állok, ha hívnak.”
A kolumbiai válogatott kijelentette: kevesebb, mint 18 hónappal ezelõtt érkezett Európába, és már kétszer módosította a múlt szezon kezdetekor az Atletico Madriddal kötött eredeti szerzõdését.
Forrás: acmilan.com
Teljes lista:
Férfiak:
Adriano (brazil), Ballack (német), Beckham (angol), Buffon (olasz), Cafu (brazil), Cristiano Ronaldo (portugál), Deco (portugál), Drogba (elefántcsontparti), Essien (ghánai), Eto'o (kameruni), Gerrard (angol), Henry (francia), Ibrahimovic (svéd), Kaká (brazil), Lampard (angol), Maldini (olasz), Nedved (cseh), Nesta (olasz), Okocha (nigériai), Raúl (spanyol), Riquelme (argentin), Robben (holland), Roberto Carlos (brazil), Robinho (brazil), Ronaldinho (brazil), Ronaldo (brazil), Rooney (angol), Shevchenko (ukrán), van Nistelrooy (holland), Zidane (francia).
Nõk:
Boxx (amerikai), Dominguez (mexikói), Georges (francia), Gulbrandsen (norvég), Ho (dél-koreai), Kalmari (finn), Kunnas (finn), Lingor (német), Ljungberg (svéd), Marklund (svéd), Marta (brazil), Minnert (német), Modise (dél-afrikai), Moström (svéd), Nkwocha (nigériai), Nordby (norvég), Paaske Sörensen (dán), Park (dél-koreai), Prinz (német), Sawa (japán), Sinclair (kanadai), Smith (angol), Stangeland (norvég), Welsh (amerikai).
Cafu Stam Maldini Kaldze/Serginho ---> ez fog kezdeni szvsz
Brazília: CAFU, DIDA, KAKA’
Brazília – Venezuela 3-0
Mindhárom Milan játékos végigjátszotta a mérkõzést.
Horvátország: SIMIC
Magyarország – Horvátország 0-0
A svédek elleni mérkõzéshez hasonlóan, Simic ismét nem kapott sok lehetõséget. A Milan horvát játékosát a 90. percben küldte pályára Zlatko Kranjcar edzõ.
Grúzia: KALADZE
Görögország – Grúzia 1-0
A görögök végig nagy nyomás alatt tartották a grúzokat, de Kaladzét végig a soraiban tudó védelmet csak egyszer sikerült mattolniuk.
Olaszország: GATTUSO, GILARDINO, NESTA, PIRLO, VIERI
Olaszország – Moldávia 2-1
A hétvégi meccsel ellentétben, most csak két Milan játékos lépett pályára, de mindketten gólt szereztek. Vieri a kezdõben kapott helyet és a 70. percben talált be az ellenfél kapujába. A 68. percben Iaquinta helyére beálló Gilardino pedig, a mérkõzés vége elõtt 5 perccel szerezte meg a gyõztes gólt. Pirlo és Gattuso pihent, míg Nesta az elõzõ selejtezõn megsérült.
Svájc: VOGEL
Írország – Svájc 0-0
Vogel végigjátszotta a mérkõzést, de ez is kevés volt a pótselejtezõ elkerüléséhez.
Ukrajna: SHEVCHENKO
Ukrajna – Japán 1-0
szvsz 3:1-re nyerünk (Sheva, Gila, Sheva)
csak a Chievo - Palermo az meg 15:00-kor van és azért hittem hogy arra mondja
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A Reggina elleni meccsrõl:
„Jól megy a játék. Ez is segített abban, hogy a Reggina ellen jó teljesítményt nyújtsak a jobb oldalon. Hiszek benne, hogy a meccs alatt megoldottam a feladatomat. A szélekre koncentráltam, és úgy hiszem elég jól ment.”
A védelemrõl általánosságban:
„A szezon elején egy kicsit túl sok gólt kaptunk, de a Milanban az a helyes felfogás, hogy mindig próbáljunk meg jobbak lenni. Most is fejlõdnünk kell, ha a következõ meccseken kevesebb gólt szeretnénk kapni.”
Nesta sérülésérõl:
„Sajnálatos, hogy Nesta több hétre kidõlt. Reméljük, gyorsan visszatér, mert mindenki a Milannál tudja, hogy milyen fontos játékos is Nesta.”
A következõ bajnokiról:
„Ahogy minden meccsen, a Cagliari ellen is gyõzni akarunk. Ez nem lesz könnyû, mert igazán jó csapat. A Cagliari elleni három pont nagyon fontos a számunkra.”
26. forduló: 1996. április 10.
CAGLIARI-MILAN 1-2
Gólszerzõk: 32’ Villa, illetve 30’ Napoli (öngól), 78’ Oliveira (öngól)
CAGLIARI: Abate; Villa, Napoli, Firicano, Pancaro (82’ Bressan); Bisoli, Lantignotti, Venturin, Pusceddu; Dario Silva, Oliveira.
Ezdõ: Giorgi.
MILAN: Rossi; Tassotti, Costacurta, Maldini, Panucci; Eranio, Desailly, Albertini, Savicevic; Baggio (80’ Galli), Simone (64’ Di Canio).
Edzõ Capello.
5. forduló: 1998. október 10.
CAGLIARI-MILAN 1-0
Gólszerzõ: 19’ De Patre
CAGLIARI: Scarpi; Zanoncelli, Beretta, Zebina, Grassadonia; Vasari (66’ Mazzeo), Cavezzi, De Patre (81’ Centurioni), Nyathi; Kallon (66’ Carruezzo), Muzzi.
Edzõ Ventura.
MILAN: Lehmann (27’ Rossi); N’Gotty, Cruz, Maldini; Helveg, Albertini (46’ Ambrosini), Boban, Ziege; Bierhoff, Weah, Ganz.
Edzõ Zaccheroni.
23. forduló: 2000. február 27.
CAGLIARI-MILAN 0-0
CAGLIARI: Scarpi; Diliso, Bianconi, Zebina, Ametrano; O’Neill, Berretta, De Patre, Macellari; Oliveira (46’ Mboma), Mayelè (61’ Suazo).
Edzõ Ulivieri.
MILAN: Abbiati; Sala, Ayala, Chamot; Gattuso, Albertini, De Ascentis, Serginho (89’ Helveg); Boban (70’ Giunti); Shevchenko, Bierhoff.
Edzõ Zaccheroni.
“Nem értem, miért ne kéne itt maradnom. Jelenleg 2009-ig szóló szerzõdésem van." - nyilatkozta tegnap Rhino
“A szezon elején érthetõen mellõzve voltam, mert Ancelotti úgy érezte nem azt nyújtom, amire képes vagyok. A dolgok mostanra már jobbra fordultak."
Gattuso ennek ellenére még meggondolhatja magát, ha a dolgok úgy alakulnának, mint az elõzõ szezon végén.
Ha így tenne, a Manchester United örömmel szerzõdtetné a harcos és fáradhatatlan játékost.
Jóllehet a játékos örül, hogy kapcsolatba hozták a piros-feketékkel, de most más dolgok foglalkoztatják.
„A Milan akar engem? Ez jó hír, de most csak a világbajnoki selejtezõre koncentrálok,” – jelentette ki a válogatott mérkõzés elõtt.
A 21 éves csatár magasan jegyzett játékos a spanyol bajnokságban, és az Atletico a hírek szerint kész eladni õt. Torres ára 20 millió font, és ez még valószínûbb lehet, ha Christian Vieri és Pippo Inzaghi nem nyeri vissza régi formáját.
"A következõ mérkõzéseken tovább kell fejlesztenünk a játékunkat és kiegyensúlyozottabbnak kell lennünk. A Milan készen áll arra, hogy feljebb lépjen egy fokozattal, és akkor majd a pontok is maguktól jönnek. Nagyon sajnáljuk Nesta sérülését, de egy hosszú szezonban elõfordul, hogy kiesik egy-két játékos. Szerintem elég jó keretünk van, hogy tudjuk ezeket pótolni. Rendelkezésünkre áll Billy Costacurta tapasztalata, Dario Simic is jó formában van, és Jaap Stam is szeret középen játszani. Kaladze? Õ is lehetséges alternatíva, régebben játszott középhátvédként, de szerintem nem lesz szükség rá, hogy középre hozzuk. Vierinek és Gilardinónak az a legfontosabb, hogy ne aggódjanak, hiszen csapatváltáskor természetes, hogy adódnak nehézségek. Gondoljanak csak Crespo és Nesta kezdeti idõszakaira, vagy olyan nagyságok eseteire, mint Falcao és Platini, akiknek eleinte nehézségeik voltak az új környezetükben, de aztán magukra találtak, ahogy Bobo és Alberto esetében is lesz majd. Inzaghi? Nagyon elégedett vagyok Pippóval, a gólszerzés sosem könnyû, és õ rögtön hármat szerzett az utánpótlás csapatban, és ami a leglényegesebb, hogy nem voltak fájdalmai utána. A VB? Brazília jelenleg mindenkinél erõsebb, de ha Olaszország megtalálja az igazi formáját, akkor lehet esélyük Németországban, ugyanúgy, mint Hollandiának, akik Van Bastennel ismét megtalálták a lelkesedésüket. Cagliari? Lehetséges, hogy a brazilokat pihentetnem kell, azok lépnek majd pályára, akik a legjobb állapotban vannak, a keret minõsége ezt lehetõvé teszi számomra" - nyilatkozott Ancelotti.
Cesare Maldini személyesen figyelte meg a 23 éves játékost, majd véleményét továbbította a Milannak. Ha a piros-feketék edzõje, Carlo Ancelotti kedvezõen fogadja Maldini beszámolóját, akkor versenyezniük kell a kontinens több csapatával. Az Anderlecht és az AZ Alkmaar is szívesen látná soraiban Stromstadot, noha a játékos csak a jelenlegi klubjára koncentrál.
„Nem hallottam, hogy bármilyen klubot is név szerint említettek volna,” – nyilatkozta Stromstad a VG-nek. „Az a célom, hogy külföldre mehessek, de most teljes erõmmel a jelenlegi csapatomra, és a válogatottra koncentrálok.”
Forrás: planetfootball.com
Játékosismertetõ:
Név: Fredrik Strømstad
Születési idõ: 1982. 01. 20
Korábbi klubja: Ingen
Poszt: Középpályás
Mezszám: 7
Szezon, Meccs / Gól, Sárga, Piros
2002-03, 27 / 3, 7, 0
2003-04, 28 / 4, 0, 0
2004-05, 20 / 3, 3, 0
Egyéb érdekességek:
Hobbi: TV-nézés, GTA
Kedvenc játékosok: Marco van Basten, Kaka
Kedvenc külföldi klub: AC Milan
Braida múlt héten Párizsban járt, hogy megvitassa a kolumbiai válogatott januári kölcsönadását. A PSG vezetõi hajlanak az üzletre, és már csak az anyagiakban kell megegyezniük.
Forrás: tribalfootball.com
Játékosismertetõ:
Név: Mario Alberto Yepes Diaz
Nemzetiség: Kolumbiai
Kor: 29 év
Születési idõ: 1976. január 13.
Születési hely: Cali
Magasság: 186 cm
Testsúly: 83 kg
Poszt: Hátvéd
Jelenlegi klub: PSG
2005/2006: 10 mérkõzés, 900 perc, 1 gól
Szezon, Csapat, Mérkõzés, Gól
1998-98 Deportivo Cali, 48, 6
1999-99 Deportivo Cali, 13, 1
1999-00 River Plate, 28, 2
0200-01 River Plate, 33, 2
2001-02 River Plate, 14, 2
2001-02 Nantes, 11, 0
2002-03 Nantes, 33, 2
2003-04 Nantes, 29, 0
2004-05 Paris-SG, 32, 3
2005-06 Paris-SG, 10, 1
tribalfootball.com - October 11, 2005
AC Milan chief Ariedo Braida is in advanced talks with Paris Saint Germain for defender Mario Yepes.
Braida was in Paris last week to discuss a loan deal for the Colombia international ahead of the transfer window reopening in January.
PSG chiefs are ready to do business and only a fee for the six-month deal needs to be agreed.
Akkor majd visszük mi!!:-))
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A francia játékos 24 órával elõtte kérte meg az olaszokat, hogy jelentkezzenek be érte. „’Amikor a Milan mezét viseled, akkor az, biztos sikerrel jár.’ Ez gondolkodóba ejtett.”
Ennek ellenére a Milan sportigazgatója, Ariedo Braida kijelentette: „Gallas közölte azt az óhaját, hogy szeretne csatlakozni hozzánk, de mi nem fogjuk leigazolni õt.”
Az olasz bajnoki versenynaptár januárig:
7. forduló
2005. október 16. (vasárnap)
CAGLIARI-MILAN 20:30.
8. forduló
2005. október 23. (vasárnap)
MILAN-PALERMO 15:00.
9. forduló
2005. október 26. (szerda)
EMPOLI-MILAN 20:45.
10. Forduló
2005. október 29. (szombat)
MILAN-JUVENTUS 20:30.
11. forduló
2005. november 6. (vasárnap)
MILAN-UDINESE 15:00.
12. forduló
2005. november 20. (vasárnap)
FIORENTINA-MILAN 15:00.
13. forduló
2005. november 27. (vasárnap)
MILAN-LECCE 15:00.
14. forduló
2005. december 3. (szombat)
CHIEVO-MILAN 18:00.
15. forduló
2005. december 11. (vasárnap)
INTER-MILAN 20:00.
16. forduló
2005. december 18. (vasárnap)
MILAN-MESSINA 15:00.
17. forduló
2005. december 21. (szerda)
LIVORNO-MILAN 20:45.
18. forduló
2006. január 8. (vasárnap)
MILAN-PARMA 20:30.
19. forduló
2006. január 15. (vasárnap)
ROMA-MILAN 20:30.
„Az olasz foci kemény és nehéz ellene játszani. Sok tapasztalt jó játékosuk van. Ez egy komoly teszt lesz az alakulóban lévõ csapatom számára. A Milant edzeni? Ebben a pillanatban csak a Világbajnokságra gondolok.”