A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
#acm
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
tribalfooball.com - October 03, 2006
Parma striker Domenico Morfeo has told good friend Alberto Gilardino: To succeed at AC Milan you must be a b*****d!
Morfeo is a great friend of Gilardino and is angry with the way the striker is being attacked over his lack of goals this season.
"The San Siro is very different to playing in Parma," said Morfeo. "I told him this. You must take care of yourself, be a b*****d. You must not play with fear, get angry, Gila! But it looks like he hasn't listened to me.
"At clubs like Milan everyone is out to take care of themselves. I told Gila this. There's people at these clubs who won't give you the ball. They put their own interests ahead of the team.
"When I watch Milan play I laugh. They produce spectacular possession football, but Gila is wasted there.
"Seedorf and Kaka never pass. Gila must become even worse if he is to survive there.
"It's now the time for him to speak up. If he's unhappy with players not passing to him he must let them know. He must demand it. Scream if he has to."
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
A fiatal csatár Shevchenkoval kapcsolatban került a képbe.
A Milan alelnöke, Adriano Galliani azt fontolgatja, hogy a januári átigazolási idõszakban ajánlatot tesz érte, ezzel erõsítve a csapat támadóerejét.
Milevsky tisztában van a Milan érdeklõdésével, és azzal, hogy a San Siro-ba szeretnék hívni, mivel ott a támadójáték a jelenlegi legnagyobb probléma.
#acm
"Nincs mit mondanom vele kapcsolatban. Jól játszik, a gólok jönni fognak. 2011-ig meghosszabbítottuk a szerzõdését, mert hiszünk benne." - nyilatkozta a Milan alelnöke.
Kilenc Milan játékost hívtak be a válogatott szövetségi kapitányok:
Dario Simic:
EB selejtezõ mérkõzések
Horvátország - Andorra (október 7, Zágráb)
Horvátország - Anglia (október 11, Zágráb)
Kaká:
Barátságos mérkõzések
Kuvait - Brazília (október 7; Kuwait City)
Brazília - Ecuador (október 10, Stockholm)
Marek Jankulovski:
EB selejtezõk
Csehország - San Marino (október 7, Liberec)
Írország - Csehország (október 11, Dublin)
Kakha Kaladze:
Barátságos meccs
Németország - Grúzia (október 7, Rostock)
EB selejtezõ
Grúzia - Olaszország (október 11, Tbilisi)
Zeljko Kalac:
Barátságos meccs
Ausztrália - Paraguay (október 7, Brisbane)
Ázsia-kupa
Ausztrália - Bahrein (október 11, Sidney)
Rino Gattuso, Pippo Inzaghi, Sandro Nesta, Andrea Pirlo:
EB selejtezõk:
Olaszország - Ukrajna (október 7, Róma)
Grúzia - Olaszország (október 11, Tbilisi)
Sok sikert nekik!
#acm
Az AC Milan kapusa, Nelson Dida nem fog többet pályára lépni a brazil válogatott színeiben, miután búcsút intett a nemzeti csapatnak, és megkérte a gárda szövetségi kapitányát, Dungát, hogy ne hívja be többet.
Az elmúlt 11 évben Dida rengeteg sikernek volt részese a válogatottal, és 2002-ben (harmadikszámú kapusként) magasba emelhette a világbajnoki címet is. A kiváló hálóõr 136 alkalommal húzhatta magára a nemzeti csapat mezét.
Az AC Milan meg szeretné szerezni a River Plate tehetségét, Gonzalo Higuaint. A 19 éves játékos eladása jól jönne a pénzhiánytól szenvedõ argentin óriásklubnak, és a piros-feketék már jelezték is, hogy érdeklõdnek iránta. Higuain esetében az elõállt helyzet nagyban hasonlít Kaka leigazolására.
Szintén a Milannal kapcsolatos hír, hogy a Chievo védõjének, Davide Mandellinek az ügynöke kijelentette, hogy a piros-feketék érdeklõdnek az ügyfele iránt. Adriano Rebuffi a következõket mondta:
„Mandelli iránt már többször érdeklõdött a Milan, de jelen pillanatban az ügyfelem a Chievo játékosa, és 2009-ig szóló a szerzõdése van a veronai klubbal.”
Kakha Kaladze elismerte, hogy csalódottak, miután a harmadik gólnélküli döntetlent játszották a hétvégén, de még mindig van ok az optimizmusra.
A San Siroban a Siena ellen - a Livorno és a Lille után ismét - 0:0 állt az eredményjelzõ táblán lefújáskor.
"A védelem jól teljesített, egy gólt se kaptunk, ami nagyon fontos." - kezdte nyilatkozatát a grúz hátvéd.
"Közel voltunk a gólszerzéshez, de nem volt szerencsénk, és Alex Manninger is remekül védett."
Alberto Gilardino fejese a kapufán csattant, majd Andrea Pirlo gólját is érvénytelenítette a játékvezetõ, mivel Inzaghi lesen állt.
"A bírók is tévedhetnek, de szerintem azt a gólt nem szabadott volna elvenni. Lehangoló, hogy nem lõttünk gólt. Szerettünk volna Silvio Berlusconinak ajándékot adni." - utalt Kaladze az elnök 70. születésnapjára.
"Megérdemel egy trófeát. Vagy a Bajnokok Ligáját, vagy a bajnokságot."
A brazil csatár, Oliveira szintén jobb eredményt remélt, de bízik abban, hogy a nemzetközi szereplések miatti szünet lehetõvé teszi a csapatnak a regenerálódást.
"A Siena jobban törõdött a védekezéssel, mint a támadással. Mindeközben nem játszottunk rosszul. Sok helyzetünk volt." - nyilatkozta a csatár, aki a Lazio ellen szerzett gólja után még nem talált be.
"Jók voltunk, megérdemeltük volna a 3 pontot. Berlusconi mondta, hogy nem volt szerencsénk, és hogy keményen dolgoztunk. Most pihenhetünk egy keveset, mielõtt a bajnokság folytatódik."
#acm
..szegény Shev e már durva
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Az ukrán 31 millió fontért távozott a Stamford Bridge-re a nyáron, de még nem bizonyította klasszisát - csupán egyszer talált be nyolc mérkõzésen a kapuba -, és egyre inkább Didier Drogba árnyékába kerül.
A vasárnapi olasz sajtóhírek szerint Sheva fontolgatja visszatérését a Csizmára, azonban õ ezeket tagadja.
"Nem bánom, hogy Angliába jöttem. Boldog vagyok, hogy Londont választottam, és jól érzem magam itt" - nyilatkozta a csatár a Controcampo-nak.
"Drogba most nagyon jó idõszakban van, de biztos vagyok abban, hogy a dolgok változni fognak, és eljön az én idõm is. Nincs esély arra, hogy visszatérjek Milánóba."
Az edzõ és a csapattársak bíznak Shevában, és mellette állnak a kritikák össztüzében.
Mourinho:
"Gólhiánya van. De ha végre betalál, az nagy önbizalmat ad majd neki. Fizikálisan folyamatosan javul, és értékes csapattag akkor, amikor nincs nála a labda"
Terry:
"Sheva gólja még várat magára. De addigis nagy hasznára van a csapatnak."
Az utóbbi néhány hétben Shevát a Milannal együtt emlegetik, és Carlo Ancelotti is azt mondta, örülne, ha visszaszerezhetnék - kedvezõbb áron.
A hétvégi nyilatkozatai azonban enyhébbek voltak azután, hogy sorozatban harmadik döntetlenjét játszotta a csapat. Szerinte ugyanis nncs esély arra, hogy Sheva ismét pirosfeketébe öltözzön.
Szerintem azért fontolgatja de még nem meri kimondani....
még azlrt nem olyan jó mert kisebb idõre van szûksége.
Az AC Milan meg szeretné szerezni a River Plate tehetségét, Gonzalo Higuaint. A 19 éves játékos eladása jól jönne a pénzhiánytól szenvedõ argentin óriásklubnak, és a piros-feketék már jelezték is, hogy érdeklõdnek iránta. Higuain esetében az elõállt helyzet nagyban hasonlít Kaka leigazolására.
Szintén a Milannal kapcsolatos hír, hogy a Chievo védõjének, Davide Mandellinek az ügynöke kijelentette, hogy a piros-feketék érdeklõdnek az ügyfele iránt. Adriano Rebuffi a következõket mondta:
„Mandelli iránt már többször érdeklõdött a Milan, de jelen pillanatban az ügyfelem a Chievo játékosa, és 2009-ig szóló a szerzõdése van a veronai klubbal.”
Az AC Milan kapusa, Nelson Dida nem fog többet pályára lépni a brazil válogatott színeiben, miután búcsút intett a nemzeti csapatnak, és megkérte a gárda szövetségi kapitányát, Dungát, hogy ne hívja be többet.
Az elmúlt 11 évben Dida rengeteg sikernek volt részese a válogatottal, és 2002-ben (harmadikszámú kapusként) magasba emelhette a világbajnoki címet is. A kiváló hálóõr 136 alkalommal húzhatta magára a nemzeti csapat mezét.
"Elmegyünk Rómába mint barátai, hogy láthassuk Shevat és a mérkõzés után közösen megünnepelhessük a születésnapját.” - mondta Adriano Galliani.
“Jómagam, Carlo Ancelotti, Ariedo Braida és néhány játékos együtt megyünk a mérkõzésre. Ha bármikor magányosnak érezné magát Londonban, a mi ajtónk mindig nyitva áll elõtte”
A játékos jóideje képtelen gólt szerezni új klubjában és emiatt a brit sajtó állandó támadásainak van kitéve. Híresztelések szerint Shevchenko nem azt kapta az angol élvonaltól, mint amire számított.
Míg Galliani szívesen látná újra a Milanban addig Ancelotti kicsit mésképp fogalmaz.
“Semmi esély arra, hogy visszatérjen. Nem látom ez hogy lenne lehetséges. Ha rajtam múlna boldogan visszahoznám az összes játékost aki jól teljesített a Milanban, mint Sheva, Manuel Rui Costa, Jaap Stam és Rivaldo.”
Az edzõ szerint egykori játékosának csak idõre van szüksége ahhoz, hogy formába lendüljön a Chelseaben.
#acm
#acm
1ébként sztem se igazoltunk jól a nyáron botrány ide, botrány oda.
Jött Gourcuff, Oliveira oké, de ez édes kevés.
1etértek azokkal 100%-osan,akik azt mondják meg kellett volna csipni Cannavaro-t, Zambrotta-t!!! Akik 1ébként is világ életükben olaszban nyomták, nagy veszteség,hogy elmentek 1általán olasz bajnokságból,mert minõségi emberek. Ez mondjuk egy Favalli-ról,Simic-rõl már nem mondhato el!!
Sheva-ra visszatérve, nagy csatár és egyéniség,de már ténleg nem a régi sztem,bár lehet nálunk jobban menne még neki,mint a Cseszki-nél.
Ibrahimovic egyállat,de fiatal,be lehetne õt még törni,és õ világklasszis képességû csatár vitathatalanul.
Elhoznám az Inter-bõl. Sõt Adriano is jobb,mint pl. Oliveira, bár ne legyen igazam.
....a Milan-nak MINÕSÉGI emberekre van szüksége elõre és hátra is, be kell látni végre a vezetõségnek!!!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
szerintem ezért:
ha kölcsönben van,akkor nem kell fizetni a bérét.... és új tapasztalatokkal térhet vissza a csapatba,ami jól jön.ezért adtam volna kölcsön...
és az a lol,hogy nekünk rengeteg pénzünk,van,de ezzel nem nagyon érünk el semmit.olivera mellé még elfért volna egy csatár,szerintem Drogba,Gilát kölcsönbe adtam volna és Drogba,Oli,Inzaghi lettek volna az aktív csatárok,és cserélkezve játszattam volna õket.meg persze hátul is fiatalítottam volna,meg Buffont nem engedtem volna el,sem Cannavarot,sem zambrottát.na nagyából én így csináltam VOLNA 😄
#acm
Kakhaber Kaladze a sajtón keresztül üzent barátjának, Andrij Sevcsenkónak, hogy menjen vissza az AC Milan labdarúgócsapatához. Az ukrán klasszis a nyár elején családi okokra hivatkozva hagyta el a piros-feketéket, ám a Chelsea-nél egyelõre nem megy neki a játék.
Szerény szülinapi ajándék Berlusconinak
Külföldi labdarúgás
Nem tudott gyõzelemmel kedveskedni az AC Milan labdarúgócsapata elnökének, Silvio Berlusconinak a Serie-A ötödik fordulójában. A piros-feketék csak egy gólnélküli döntetlenre voltak képesek a Siena ellen. Ikszelt a másik milánói gárda, az Inter is. A kék-feketék ezúttal Szardínián gyengélkedtek...
Az 5. forduló nyertese egyértelmûen az AS Roma csapata. Tottiék az egyre jobb formába lendülõ Montella góljával 1-0-ás gyõzelmet arattak az Empoli ellen a Stadio Olimpicóban.
Az Inter korán hátrányba került Szardínián (Collucci a 17. percben vette be a milánóiak kapuját), a Cagliari ugyanis alaposan meglepte a Cordoba által irányított vendég védelmet. A szünet elõtt a nyári vb egyik olasz hõse, Fabio Grosso egyenlített, aki késõbb sérülés miatt cserét kért Roberto Mancini vezetõedzõtõl. Apropó Mancini! A fiatal tréner ezzel a döntetlennel tovább ásta sírját, hiszen Massimo Moratti klubtulajdonos kijelentette: nem tûr több botlást a csapattól, melyre ezen a nyáron is milliókat költött. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket...
Nem tudott nyerni a másik milánói gárda, a Milan sem. A piros-feketék pedig arra készültek, hogy egy szép gyõzelemmel kedveskednek elnöküknek, Silvio Berlusconinak, ám a Rossonerik ezúttal (is) gólképtelenek voltak. Lehet, hogy Kakha Kaladzének (képünkön) igaza volt: mégis csak hiányzik a Chelsea-nél gyengélkedõ Sevcsenko?
A forduló leggólgazdagabb összecsapását Genoában játszotta a Sampdoria és a Parma. A hazaiak végül 3-2-re nyerték az északi rangadót.
Fölényes gyõzelmet aratott a Catania ellen a Fiorentina. A liláknál Jörgensen, Toni és Dainelli osztozott a gólokon.
A Livorno Danilevicius találatával 1-0-ra idegenben verte a Messinát, az Udinese-Ascoli találkozó pedig gólnélküli döntetlennel végzõdött.
A listavezetõ Palermo Chievo elleni vendégszereplése este 20.30-kor kezdõdik.
Eredmények, Serie-A, 5. forduló:
Milan-Siena: 0-0
Roma-Empoli: 1-0 (Montella 23.)
Cagliari-Inter: 1-1 (Collucci 17., ill. Grosso 38.)
Udinese-Ascoli: 0-0
Fiorentina-Catania: 3-0 (Jörgensen 54., Toni 79., Dainelli 83.)
Messina-Livorno: 0-1 (Danilevicius 76.)
Sampdoria-Parma: 3-2 (Franceschini 22., Delvecchio 53., Bonazzoli 64., ill. Dessena 4., Contini 78.-11-esbõl)
Chievo-Palermo: 20:30-kor (Sport1TV)
2006-10-15
ettõl a meccstõl nem sok jót várok

ez az Oliveira gyereknek nagyobb a füstje mint a lángja 😞
itt az idõ felébredni!!!
FORZA MILAN!!!