36663
  • szucsy89
    Legrottaglie-t ki lehetne már állítani...S
  • Nuno88
    bazze na mi lesz éledünk? Kaká mit hagyott ki :(
  • Yulcsa
    hát én nagyon nem vagyok megelégedve... eladott labda eladott labda után... nincs aki fusson. lusták :(
  • Palinko
    én ezt nem bírom nézni el is megyek aludni. dida, nesta, seedorf csinált valamit a többiek meg ottvoltak hogy ott legyenek.
  • szucsy89
    érthetetlen tényleg, Oddo milyen rosszul játszik...tulajdonképpen egy normális beadása sincs, de még ő van felháborodva...:S:S Kakának szép volt a megkerülős csele:)
  • Nuno88
    ez egyenlő a 0-val
  • szucsy89
    háááthh ennél több kéne....így nem lesz meg az a hazai győzelem, de majd kiderül a 2.félidőbe!
  • Nuno88
    Oddo nevetséges -.-
  • Nuno88
    KEZDŐDIK!!!

76 ezren vannak kint :)

FORZA AC MILAN!!!
  • Nuno88
    jaja nagyon izgulok, nagyon kellene a győzelem, ha most nyerünk itthon akkor letudja a "San Siro átkot" az tuti!
  • Nuno88
    hmmm nem itt kellene veszekedni!
  • Nuno88
    A Milan vezetőedzője abban reménykedik, hogy csapatának végre sikerül megszerezni első hazai győzelmét a Serie A-ban, és ezzel lendületbe jön a decemberi megmérettetések előtt. Ancelotti játékosait a tavaszi BL-menetelésre emlékezteti, és reméli, hogy a Manchester United elleni játékot látja viszont csapatától.

- Nagyon nehéz összecsapás vár ránk, de győznünk kell, meg kell szakítani végre a hazai nyeretlen szériánkat – mondta Ancelotti. – Ehhez úgy kell teljesítenünk, mint a tavaszi, Manchester United elleni 3-0-s győzelmünk alkalmával. Tudjuk, hogy lehet legyőzni a Juvét, képesek vagyunk valami extrát nyújtani.
  • Nuno88
    ”A Juventus mindig is egy remek csapat volt, és nagy erényük, hogy a végsőkig harcolnak. Nem gondolom volna, hogy ilyen hamar ismét elérik ezt a szintet. A Juve sokat változott, de még mindig egy jó játékosok által vezetett, és rendkívül szervezett csapat.”

”Ez egy nagyon fontos mérkőzés a negyedik hely szempontjából, mert nem sokkal vagyunk lemaradva. A három pont megszerzése a leglényegesebb a számunkra, mert a tabellán a torinóiak előttünk állnak.”

”Ronaldo sérülése nem befolyásolja a Milant, mert továbbra is a saját játékunkat tudjuk játszani. Úgy gondolom, hogy a Japánban megrendezésre kerülő Klubvilágbajnokságra Ronie már bevethető lesz.”

Forrás: goal.com
  • Nuno88
    Gianluigi Buffon, a Juventus kapusa már elkönyvelte, hogy az idén a rivális Milan támadója, Kaká kapja meg az Aranylabdát. Bár a hivatalos eredményhirdetésre még néhány napot várni kell, a kapus sportszerűen már most gratulált a brazil futballistának.

- Minden elismerésem Kakáé, gratulálok az Aranylabdához. Nekem tavaly lett volna esélyem nyerni, de végül nem tudtam élni a lehetőséggel. Ha a világbajnoki döntőben Trezeguet lövése után nem a kapufán csattan a labda, hanem kivédem, akkor teljesen más lett volna a végeredmény. Persze nem búslakodom, elégedett vagyok azzal, amit eddig elértem - mondta Buffon.
  • Nuno88
    A két edző kijelölte a mai rangadóra készülő keretét.

A MILAN KERETE:

KAPUSOK: Dida, Kalac

VÉDŐK: Bonera, Cafu, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo, Serginho

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf

CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi

A JUVENTUS KERETE:

1 Buffon
    2 Birindelli
    3 Chiellini
    4 Almiron
    5 Zebina
    6 Zanetti
    7 Salihamidzic
    9 Iaquinta
    10 Del Piero
    11 Nedved
    12 Belardi
    13 Vanstrattan
    17 Trezeguet
    19 Criscito
    20 Palladino
    23 Nocerino
    28 Molinaro
    30 Tiago
    32 Marchionni
    33 Legrottaglie

Forrás: acmilan.com, juventus.com
    ---------------------------------------------------------
    Ronaldo bazzeg... komolyan nevetséges
  • Nuno88
    én látom, de nem vagyok magabiztos :|||

de nagyon kellene a győzelem
  • LasCar16
    nah én nem hiszem h látom a meccset.. -.-...
  • Nuno88
    Seedorfal mi van? a gazzettán azt láttam h nincs a keretben de miért? eltiltott? a sérültek között sem volt?

a középpálya Gatta-Pirlo-Ambrosini előttük Kaká és a két csatár Gila és Pippo

érdekes lesz... de remélem nyerünk!!! FORZA MILAN!!!
  • LasCar16
    hát ezt nem hiszem el, szép dolog a türelem, de így télleg nem lesz szerződéshosszabbítás, ez már vicc kategória
  • LasCar16
    Ronaldo nem gondolja, hogy időben fel tud épülni a tegnap összeszedett vádli-sérüléséből a Juventus elleni rangadóra. A brazil csillag hosszú ideig combproblémával küszködött, és csak nemrég tért vissza, de a hírek máris arról szólnak, hogy a Benfica elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzés előtti bemelegítésen ismét fájdalmat érzett a lábában.

”Még mindig érzek egy kis fájdalmat, és nem hiszem, hogy vissza tudok térni a Juventus elleni rangadóra,” – mondta Ronaldo. ”Nem tudom mi történt tegnap este. Várnom kell holnapig, amikor találkozom az orvosaimmal. Még azt sem tudom, hogy Tokióra felépülök e.”
  • LasCar16
    "de leverjük most az öreg hölgyet a zebracsíkos tolókocsiból"
    más: ahhoz nektek is buknotok kéne , titeket kéne befogni:P
    karácsonykor meg meglepjük magunkat egy kigyóbőrcsizmával:P... hamár Milánó akkor éjjen a divat:P
  • LasCar16
    mettyú neked mióta vannak ennyire a bögyödben a bianconerik?:DDd
  • Nuno88
    Sok helyen szinte már tényként kezelik, hogy vasárnap Kaka kapja az Aranylabdát, de számos meglepetés található a legjobb 10-ben. A brazil sztár valósággal tündökölt a Milan tavalyi Bajnokok Ligája menetelésénél, és ezzel meggyőzte a bírákat is.

Az elmúlt hetekben néhány Interhez közelálló személy azt nyilatkozta, hogy Zlatan Ibrahimovic elhódíthatja Kaka elől a díjat, de a most napvilágot látott hírek szerint a svéd csatár csak a hetedik helyet tudta megszerezni.

Kaka csapattársa, Andrea Pirlo az ötödik helyével az olaszok közül a legelőkelőbb pozíciót szerezte meg, mivel Francesco Totti várhatóan csak a Top10 legaljára tudott felkerülni.

A képzeletbeli dobogó második fokára a Manchester United fiatal zsenije, Cristiano Ronaldo került, míg a harmadik Lionel Messi (Barcelona), a negyedik pedig Didier Drogba (Chelsea) lett.

Top10:

1. Kaka (Milan)
    2. Cristiano Ronaldo (Manchester United)
    3. Lionel Messi (Barcelona)
    4. Didier Drogba (Chelsea)
    5. Andrea Pirlo (Milan)
    6. Ruud Van Nistelrooy (Real Madrid)
    7. Zlatan Ibrahimovic (Inter)
    8. Cesc Fabregas (Arsenal)
    9. Robinho (Real Madrid)
    10. Francesco Totti (Roma)

Forrás: channel4.com
  • Nuno88
    Döntetlent ért el az AC Milan csapata a Benfica vendégeként, és ezzel továbbjutott a csoportjából. A piros-feketék Pirlo révén már a 15. percben megszerezték a vezetést, de örömük nem tartott sokáig, mert Maxi Pereira gyorsan válaszolt. A hátralévő időben a portugálokat nyomta a gólszerzés kényszere, de próbálkozásaik nem jártak sikerrel. Ezzel az eredménnyel a Milan már biztos ott lesz az egyenes kiesése szakaszban, de a csoportelsőség kérdése csak a Celtic elleni hazai mérkőzésen fog eldőlni.

BENFICA-MILAN 1-1 (1-1)
    Gólszerzők: Maxi Pereira (20.); illetve Pirlo (15.)
    Játékvezető: Fandel (Germania).
    Asszisztensek: Carsten Kadach, Volker Wezel
    Sárga lap: Petit (68.), illetve Kaladze (36.), Serginho (41.), Maldini (80.)
    Piros lap: -

BENFICA (4-2-3-1):
    Quim; Luis Felipe, Luisao, David Luiz (Adu dal 88.), Leo; Katsouranis, Petit; Maxi Pereira, Rui Costa, Cristian Rodriguez; Nuno Gomes (Oscar Cardozo 74.)

Nem léptek pályára: Butt, Edcarlos, Di Maria, Nelson, Nuno Assis
    Vezetőedző: Camacho

MILAN (4-3-2-1):
    Dida; Bonera, Nesta, Kaladze, Serginho (Maldini 46.); Brocchi (Gourcuff 51.), Pirlo, Gattuso; Kakà, Seedorf (Oddo 73.); Gilardino

Nem léptek pályára: Kalac, Cafu, Favalli, Ronaldo
    Vezetőedző: Ancelotti

Forrá: gazzetta.it
  • acmilankmet
    Remélhetőleg az egyenes kiesési szakaszra összekapják magukat a fiúk,mert így nagyon sovány lesz a BL. Mindenkit szívesen látok szurkolói honlapomon melyet újraindítottam.
    www.gportal.hu/acmilankmet
  • Nuno88
    Benfica-AC Milan 1:1

• Nuno88
    Az AC Milan kész megszerezni a Real Madrid játékosát, Royston Drenthe-t.

Drenthe hajlandó lenne januárban elhagyni a spanyol klubot, miután a Madrid vezetői csalódottak a játékos hozzáállásával, és teljesítményével kapcsolatban.

A Controcampo szerint az AC Milan edzője, Carlo Ancelotti nagyra tartja Drenthe-t, és szívesen látná a csapatában a fiatal titánt, ha a Madrid átadólistára teszi.

Forrás: tribalfootball.com
  • tep
    huhh , bejött :)
  • Nuno88
    milan.hu fórumon azt írja egy srác h melegített majd a vádliát fogta és maszírozták neki, utána visszavette a melegítőt és leült a padra -.-
  • Nuno88
    most télleg? :O
    mert akkor télleg magamaláhugyozok...
  • Csabesz6
  • LasCar16
    Ronie melegítés közben megsérült???? hát wazze
  • Nuno88
    jó ez az X majd vasárnap legyen győzelem a San siroban! :)
  • Yulcsa
    bizony! remélem megtörik a jég a San Siroban, és legyőzzük a Juvét szombaton! na jóéjt! :)
  • LasCar16
    hát 2. félidő az tömören szar volt, 0 támadójáték csak a végén volt 3 nagy helyzetünk, de a lényeg a továbbjutás, ennek tükrében a jó játékot a bianconerik ellen várom el:)
  • Yulcsa
    1-1. Nem volt rossz meccs.
  • LasCar16
    ááááá Ricky.....
  • LasCar16
    Gattuso szünetben megborotválkozott?:DDDDddddd
  • LasCar16
    Kaká majnem 1-2 hát wazze beszakadok ha belövi:D
  • Yulcsa
    Maldini szintén sárga...