A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
streamerOne-t ajánlom szedd le a progit, majd a linken katt a megfelelõ csatornára és megy is

#acm

Kaplartom
letöltöttem. utánna?

Kaplartom
kössz, de itt hogy lehet nézni?

LasCar16

#acm

Kaplartom
De nem közvetíti a Tv, igaz?

LasCar16
remek..

#acm

Nuno88
- Este megkezdõdtek a tárgyalások Emerson ügyben a Reallal.A tárgyalások várhatón a nem fognak sokáig tartani . Bár Motta még ott van a Milan listáján , de a barca ugye nem engedte el free transferként , így a Milan valószínû inkább Emersont választja.
LINK

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
nem tudom Pato játszhat-e de szvsz nem, mivel szeptember 3-án lesz 18 és csak akkor csatlakozik hivatalosan a kerethez vagy mi <#conf>

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
na ma végre megint meccs, meccsek... nagyon örülnék ha megnyernék a Kupát!

Kaplartom
ja, és grat az utánpótlás csapatnak. Az Arsenalnak nagyon erõs az utánpótlása. de úgylázzik a miénk jobb😛

Kaplartom
sztem sok esélyünk van a megnyerésére. fõleg, ha még jó csatárok is játszhatnak... De egyébként Pato játszhat??<#duma>

Kaplartom
Trofeo TIM

Augusztus 14.-én kedden kerül sor a hagyományos Trofeo TIM felkészülési tornára a milánói San Siro stadionban.

A résztvevõ csapatok: Milan, Juventus, Inter

Az elsõ találkozót 20:30-kor játsza az Inter a Juventus ellen.

Ezt követõen a Milan elõbb az elsõ mérkõzés vesztesével találkozik, majd rögtön ezt követõen a másik csapattal is megmérkõzik.

A találkozók 45 percesek lesznek.

Forrás: acmilan.com

Kaplartom
A BL negyeddöntõjében a fiatalok

A Milan ifi csapata bejutott az ifjúsági BL negyeddöntõjébe, miután a Flamengo elleni 1-1-es döntetlent követõen elõbb az Ajax, majd az Arsenal utánpótlás együttesét is legyõzte 1-0 arányban.

Mindkét mérkõzés gólját Pierre Aubameyang szerezte.

A Kuala Lumpurban zajló torna küzdelmei a jövõ héten folytatódnak az egyenes kieséses szakasszal.

Forrás: acmilan.com

Nuno88
én is olvastam ilyet... kiváncsi vagyok mennyire hiteles és mi igaz belõle! :S

LasCar16
A sports.it és a calciomercato (a marca-ra hivatkozva) azt írja hogy a legutóbbi tárgyalások során a Barca elnöke "odaígérte" a Milannak Dinnyét.... a következõ nyárra.

#acm

Nuno88
hát igen Dida se mostani motoros már, Ameliát szivesen láttam volna már idén Milan mezben, de hát ez van.

Palinko
ez kicsit CA duma volt 😊 reméljük hogy Didával idén nem lesz baj. de lassan kéne egy jó kapus nemsokára
Nuno88
Kalácsnak legalább van nemzetközi tapasztalata már ha az tapasztalat, na mind1, Storarinak nincs szvsz hiba volt õt leigazolni, Kalácsnak amikor kellett jól ment a védés, nem kapott gólt és ez a lényeg.

Palinko
na mondjuk az is igaz. de valahogy fejlõdõképesnek érzem és MI azért nem sokat láttuk a kapuban lehet hogy még valami jobb is kisülhetne belõle. na majd meglátjuk 2 év múlva
Nuno88
így van... de tök mindegy Storari se jobb egy fokkal sem

Palinko
a fenébe :S akkor talán idén is látjuk Kalac ot a kapuban?
Nuno88
Storari a Levantéba ment 2 évre kölcsönbe.

Nuno88
nagyon remélem mert ha nem felrbbantom õket!

LasCar16
hú passzus, sport tv adja majd a szuperkupa meccset?

#acm

LasCar16
alap-.-

#acm

Kaplartom
sztem is Kaká kapja majd az aranylabdát...

Nuno88
2007-08-12
Az olasz kapitány szerint Kaká a világ legjobbja
Külföldi labdarúgás
Roberto Donadoni egy interjúban kijelentette, hogy idén egyértelmûen a Milan irányítója, Kaká érdemli meg az Aranylabdát.

Az olasz szövetségi kapitány a La Gazzetta dello Sport hasábjain dicsérte a milánóiak brazil játékosát, aki Donadoni szerint egyértelmûen a legjobb volt idén Európában. A Milan egykori középpályása szerint a Bajnokok Ligája-gyõztes alakulat fiatal brazilja jelenleg a világ legjobbja, így természetesen õ érdemli az idei Aranylabdát.

- Kaká kész játékos, idén pedig bizonyította, hogy nem is akármilyen. Megérdemli az Aranylabdát, nem is lehet kérdéses, hogy õ kapja. Jelenleg senki sem közelíti meg, õ a világ legjobb futballistája. Külön öröm, hogy példája bizonyítja, az olasz labdarúgásban is válhat valakibõl extraklasszis – jelentette ki Donadoni.

DjCooll
Yoann Gourcuff jelenleg ugyan sérüléssel bajlódik, de már nagyon készül az új szezonra, amiben a vezetés igérete szerint nagyobb szerepet szánnak neki, mint a tavalyi évadban.

"Fájdalmat éreztem a lábamban, de a röngten nem mutatott ki semmit. Több mint egy hete érzem ezt a fájdalmat, reméljük, hamarosan elmúlik. A jövõm? A nyáron volt egy beszélgetésem a managementtel, és elmondták, mit gondolnak rólam. Azt mondták bíznak bennem, és remélem, képes leszek ennek megfelelõen jól teljesíteni. Most, hogy egy éve ismerem a klubot, több bizalommal kezdhetem az új szezont. A csapatban is jobban érzem magam, könnyebb most minden. Csak abban bízom, hogy fizikálisan rendben leszek. Többet kell játszanom, és kiegyensúlyozottabbnak kell lennem. Tavaly nem szoktam hozzá a háromnaponkénti játékhoz. Lelki nyugalomra van szükségem és kiegyensúlyozottabb játékra. Amikor játszom, mindig jól akarok teljesíteni, de ha túl sok kérdést teszek fel magamnak, elveszítem a fonalat. Úgy kell játszanom, ahogy tudok. Most 21 éves vagyok, ideje helyet találnom magamnak a csapatban. Ha úgy tudok játszani, mint tavaly, csak többet, és be tudok kerülni a válogatottba, akkor elégedett leszek" - nyilatkozta Gourcuff.

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Kaplartom
most volt utánpótlás meccs. Milan-Ajax 1-0. Kaká öccsét nem láttam, vagy õ már a nagycsapatban játszik?

Nuno88
jó lenne megnyerni

TROFEO TIM: THE PROGRAM
45 perces mérkõzések.
2007.08.14 20:30 Inter - Juve
utána Milan - Inter-Juve vesztese
utána Milan - Inter-Juve nyertese
ForzaInter
hát emersont vihetitek mivel nekünk már nemkell😄

Yo, Bitch!

Nuno88
egyenlõre ez csak egy pletya

szucsy89
Rosickyt nagyon szeretem, tetszik nagyon a játéka, örülnék ha milan játékos lenne!
Palinko
edzeni edzenek az a legfontosabb. én még nem kockáztatnák semmit. még az sem valószínûtlen hogy a szezont nem 100%al kezjük de remélem késõbb feltudunk gyorsulni
LasCar16
akkor õt is😄

#acm

DjCooll
Emersont az Inter elõl? Nem Rosicky t?Mintha azt olvastam volna.

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Rosický jó lenne
LasCar16
érdeklõdünk Rosicky,Emerson iránt(utóbbit az Inter elõl akarjuk leigazolni)

#acm

Kaplartom
Felépülhetnének már.

Azt en is olvastam,alitolag mar felepult csak meg nm akarta bevetni a betis ellen,hogy 100as legyen..

Nuno88
nem tudom a moszkvai torna elõtt írták h nincs csatár mert mindenki sérült, Gila mûtét után lábadozott már felépült hálistennek, Ronaldo meg Pippo nem tudom miben sérült meg, de azt írták hogy sérültek mindketten

mennyire? mikorra epul fel?

Nuno88
sérült, Pippoval együtt

Kaplartom
Ronaldo merre van?

Nuno88
Betis-AC Milan

Palinko
ja engem is. de azért jól kzövetítettek a fiúk! szerintem azért a 100 éves jubileum is bennevan az eredményben.
Nuno88
hát én kicsit csalódott vagyok, bár nem láttam a meccset nem tudom hogy játszottunk de az eredmény kicsit bosszant 😞

LasCar16
Real Betis - AC Milan 1-0 , 2. félidõben azért többet vártam

#acm

LasCar16
Gila le Aubameyang be

#acm