A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt cimlapon hozza a gazzetta.
#acm
#acm
de ne nekem bizonygass ...mindenesetre csak érdekességként osztottam meg ezt a cikket a többiekkel😛
#acm
hosszú évek után most elõször nem indulunk, és ilyet mondani..nehezen hihetõ😊 egy szó mint száz, pici Lahmi marad 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A 23 esztendõs szélsõhátvéd kevesli az elõtte kínálkozó lehetõségeket, és szeretne távozni a müncheniektõl. Szerzõdése 2009-ig érvényes oda, így ha a Bayern is pénzt akar kapni érte, akkor rövidesen cselekednie kell.
"Szeretnék egy olyan csapatban játszani, amely állandó szereplõje a Bajnokok Ligájának és esélyes is a megnyerésére!" - nyilatkozta Lahm a sportlapnak. "A külföldre igazolás már nem csak álom, hanem a küszöbön áll számomra, legalább is úgy érzem!"
#acm
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
#acm
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
#acm
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
#acm
hát az atalanta drukkerek áttörték a plexikerítést és beakartak menni a pályára
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
lehet, hogy nem kellett volna engedni a meccset? ...
Nyugodjon Békében a lazio drukker! 😞
amúgy negyed órát fog késni a Milan meccs.
Egyes hírek szerint a verekedés közben a fellépõ rendõrök egyike véletlenül lelõtte az egyik Lazio szimpatizánst.
Jelenleg is tart az egyeztetés a Liga és a rendõrség vezetõi közt. Attól tartanak, hogy amennyiben bebizonyosodik, hogy rendõr ölt meg egy ultrát, súlyos összecsapások törhetnek ki a találkozók során.
Romano Prodi olasz miniszterelnök azonnal megbeszélésre hívta Giuliano Amato belügyminisztert és Antonio Manganelli rendõrfõkapitányt. "Még vizsgáljuk a történteket, de ígérhetem, hogy nagyon keményen fellépünk a tettes ellen" - mondta Manganelli.
A legfrisebb hírek szerint a mai napon csak az Inter-Lazio mérkõzés marad el, a többi találkozó 15 perccel késõbb kezdõdik.
Közben a gazzetta hírei szerint Bergamóban is összecsaptak a hazai, tehát az Atalanta szurkolói a rendõrökkel.
A többi stadionban az ultrák bevonnak minden transzparenst, együttérezve szurkolótársukkal, ugyanakkor tiltakozva az egyre keményebb hatósági fellépés ellen.
Az utóbbi idõben Olaszországban egyre többször nem engednek vendégszurkolókat a mérkõzésekre. A jegyvásárlást is erõsen korlátozzák.
hogy a faszomba lehet véletlenül lelõni valakit? jó ha egy 5 éves gyerek lett volna rossz fegyverrel, de egy rendõr????
- Marco van Basten szövetségi kapitány három éven keresztül nem számított rám, így lemaradtam a németországi világbajnokságról, ami már magában hatalmas csalódás volt. Ebben az idõben csak a Milanra kellett koncentráljak – mondta a FIFA honlapján Seedorf, aki nagyon várja, hogy a lombard gárdával decemberben a klubvilágbajnoki címért harcolhasson:
- Nagyon boldog vagyok, hogy újra részt vehetek ezen a tornán, harmadszor pályafutásom során. Úgy gondolom, hogy nagyon sokat kell készülnünk a klubvilágbajnokságra, mert az ellenfelek egészen biztosan nagyon motiváltak lesznek – nyilatkozta a holland középpályás, aki csapatával egyelõre az Atalanta elleni, vasárnap délutáni olasz bajnokira koncentrál.
FORZA MILAN!!!
"A futballkarrierem során mindig próbáltam napról-napra fejlõdni. Az ember azt is gyakorolja, hogyan tudja megállítani az ellenfelét, igaz ez nem feltétlenül illeszkedik a játékstílusomba. Azonban ha ezzel tudom segíteni a csapatot, akkor ezt teszem. Évek óta fejlesztem magam, mindig lehet javulni."
"Pár évvel ezelõtt még feljebb játszottam, támadóbb szerepben. Aztán rátaláltunk a jelenlegi posztomra, amit nagyon megkedveltem és már nem szándékozom változtatni rajta."
Bajnokok Ligája
"A Donyeck ellen nagyon fontos meccset játszottunk. Nyernünk kellett, hogy oldjuk a feszültséget ami ránk telepedett az utóbbi idõben. Emellett pedig a továbbjutás szempontjából is szükségünk volt a három pontra."
Család
"Az életemben a család áll a középpontban. A feleségem mindenben mellettem áll, támogat a munkámban és a magánéletemben is. A mérkõzések után mindig vár az otthon, ahol apukává változom és játszom a kisfiammal, Niccolóval.
Világbajnokság
A tavalyi július 9-ei berlini este felejthettelen volt számomra. Önkívületben voltam, még ha ez kívülrõl nem is látszott. Életem legfontosabb mérkõzése csodálatos érzelmeket adott. Úgy érzeztem, egy hurrikán tombol bennem. Athénban is valami hasonló történt. Ezek a gyõzelmek különleges események az életemben.
Hûség
2006 nyarán felvetõdött a lehetõsége hogy a Real Madridhoz igazoljak. Nem volt könnyû idõszak. A bajnoki botrány éppen akkor tört ki, de a végén úgy döntöttem maradok a Milanban. "
Roberto Baggio a következõket mondta róla:
"Andrea már bizonyította a képességeit és az értékét. Amikor együtt játszottunk, minden rajta múlt. Mindig is rendelkezett azzal a képességgel, hogy elõre tudja mi fog történni a mérkõzésen. Õ az aki kiválóan lát a pályán és építi a játékot. Ez teszi világklasszissá. Az a típusú játékos, akit nagyon ritkán láthatsz a futball történelmében."
Forrás: acmilan.com
MILAN:
Dida, Kalac, Fiori, Bonera, Cafu, Favalli, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo, Serginho, Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf, Inzaghi, Ronaldo
ATALANTA:
Coppola, Ivan, Capelli, Carrozzieri, Bellini, Manfredini, Belleri, Pellegrino, Rivalta, Guarente, Tissone, Ferreira Pinto, Langella, Bernardini, Padoin, Defendi, Muslimovic, Inzaghi, Doni, Floccari.
Forrás: acmilan.com
Egyes hírek szerint már biztos hogy Te nyered az idén Aranylabdát.
"Ezek a pletykák egyértelmûen jó jelek. Ezidáig nem hallottam semmi konkrétumot, azt teszem továbbra is amit tennem kell, keményen edzek."
A keddi mérkõzésen fontos gólt szereztél a Shakhtar ellen.
"Igen valóban, fontos találat volt, ráadásul szépre is sikeredett. Az egyéni címekhez most minden mérkõzés fontos, mindig a legjobb formámat próbálom nyújtani. A pályán kívül már nem rajtam múlik, hogy mi történik. Természetesen szeretném megnyerni az Aranylabdát."
Inzaghival remekül megértettétek egymást a BL mérkõzésen Donyeckben.
"Pippo adot egy gólpasszt nekem, amit aztán a végén viszonoztam neki. Ezek sokat jelentenek a csapat szempontjából, mert megmutatják az egységünket és hogy közösek a céljaink."
Mi a helyzet Ronaldóval?
"Ronie volt az elsõ aki ünnepelt a vezetó gólunk után. Ki van éhezve a visszatérésre. Jó látni mennyire boldog miután visszatérhetett a csapatba. Bízzunk benne hogy ismét a pályán látjuk majd és gólokat szerez a Milanban."
Vasárnap akár egyszerre lehetsz pályán vele és Pippóval.
"Bergamóban nagyon fontos mérkõzést játszunk. Még nem tudjuk milyen felállást választ az edzõnk, de elképzelhetõ hogy két csatá lesz majd elõttem. Errõl még korai beszélni, majd vasárnap minden kiderül."
ja és az én ügyeimet is belefonom akkor írtam az acmilan.com fan messages vagy miafene menüpontnál hogy mit kell tenni az autógramért és nem képesek felelni már jópár napja 😞