A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
LasCar16
kraawz
kiv vok, pirlo-kaka-pato-ronaldo tud e valamit kezdeni 20án Arsenal ellen<#gonosz1>

mindenesetre jó meccset várok. és grat a csapatotoknak.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Yulcsa
ez nagyon tetszett! 😊

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Csabesz6
Ronaldo<#worship><#worship>
Pato se volt semmi,jó meccs volt,néztem😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasCar16

#acm

LasCar16

#acm

LasCar16

#acm

LasCar16
2008. február 20. Arsenal - AC Milan m1 20:45 élõ!

#acm

LasCar16
hozzad a számológépet:}

#acm

megszámolnám 1 oldalon hányszor hangzott el pato neve 😄

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

LasCar16
következõ meccsünk szerdán a Catania elleni olasz kupa visszavágója lesz, kíváncsi vagyok h mennyire vesszük komolyan, kb a múltkorihoz hasonló felállásra számítok, kérdés az h Pato mennyit fog játszani😊

#acm

LasCar16
szerintem csak vissza kell szokni a mai játékrendszerhez😊 Seenek ezentúl nem csak támadnia hanem védekeznie is kell, mert ha jobban megnézzük akkor a kp-és védekezéssel volt a gond, Kaká meg visszatérhet a két ék mögötti irányító posztra ...😊 egy új banner igazán jöhetne😊

#acm

szucsy89
bannerba Patot<#idiota><#idiota>
Yulcsa
szuper meccs volt! Patoooo! 😄 Ronaldo is szépen játszott, meg Kakának is nagy dícséret! Csak így tovább!
De hogy ez a 18 éves srác mit tud!? 😮😮😮
FORZA MILAN ! ! !

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

szucsy89
nah a meccsrõl összességében elmondható hogy nekem tetszett a játék (semleges szurkolóknak nagyon jó meccs volt), bár azért pl. a védelmen lenne még mit javítani...ez a Pato gyerek meg egyszerûen zseniális😊 nagyon tetszik a játékstílusa, Kakával és Ronaldóval reméljük sok gólt fognak még összehozni.körülbelül ennyi az észrevételem a meccs után, Forza Milan!
LasCar16
<#worship><#worship><#worship> így kell játszani, alig várom a már a következõ meccset😄 már csak Janku hiányzik😊

#acm

gercse
Grat. nektek, nem néztem csak pár percet, de tuti jó meccs volt.

Nuno88
parédáztak a braziljaink! nagyszerû meccs volt!
FORZA MILAN!!! Azért ne szálljunk el magunktól 😛

Na jó8 mindenkinek!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

9csöves9
ügyes ez a srác.na.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

LasCar16
hát asszem erre vártunk elég régóta😊 úgy néz ki h végre beindul az a bizonyos szekér😊)

#acm

LasCar16
mettyú most senkit nem tudsz felhúzni😄DD nagyobb örömmel tölt el ez a meccs mint a BL gyõzelem😄DD grande Milan!!! grande Pato!!! 😄DD

#acm

Nuno88
PATO!!! Köszönöm istenem!!! 5:2...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
Patoooooo😄😄:😄😄

(megérdemelte)
shad0w
pato, navégre, 5-2

don't give a fuck

shad0w
kaka válasza a vitátokra 😊 4-2

don't give a fuck

Nuno88
na jó Lascar ma te nyertél Kaká-ügyben 😄

Nuno88
ideje lenne már...

nah meglesz az elsõ hazai gyõzelmetek fél év után?xDD

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Nuno88
Ronaldo 😊

LasCar16
Forza!!!!😄

#acm

shad0w
hát ez gyors volt 😊 3-2

don't give a fuck

Nuno88
én is rá voksolok, de nem is baj, Gatta és Ambro védekezik Pirlo segít a támadásokban, jó lenne...

LasCar16
arra lennék kíváncsi ha Gatta is bevethetõ lesz akkor ki marad ki a csapatból a középpályán? Pirlot nemhiszem, Gatta sem, Ambrora se voksolnék, talán Seedorf.. de õ CA nagy kedvence..:S

#acm

Nuno88
akkor se értek veled egyet Kaká ügyben, sztem ez édeskevés tõle... de majd meglátjuk a második félidõben mit mutat!

FORZA MILAN!!! FORZA PATO!!!

LasCar16
hát wazze komolyan nem tudom h hova tûnt a szemed-.- na mind1...😛 Kaká majd neked is külön bizonyít a 2. félidõben😛 de így most más a szerepköre, mint a karácsonyfa felállásnál,nem a gólszerzés a legfontosabb feladata hanem az elõkészítés, és eddig jól játszik, Bonera eddig a leggyengébb pontunk a mai napon, nah bontom a 3. sörömet😛

#acm

Nuno88
ha ebben a játékrendszerben fogunk játszani Seedorf ide már kevés, most a szünetben jöhetne Guffi, õ leglább tud futni, lelkes és nem alibizik... középályán meg Ambro védekezik egyedül, ez azért luxus...

Nuno88
haggyuk már... Kaká a pályán sincs, volt neki egy két megmozdulása és ennyi, összeszedhetné magát végre és ezt nem csak én látom így! Kaladze meg Bonera meg nincs a helyzet magaslatán...

LasCar16
Nuno nem értem h te milyen meccset nézel😛 Ricky rendesen kiveszi a részét a támadásokból, másik ezt a védekezést pedig simán meg kellene oldani, még egy vkp-t behozni felesleges, mert akkor vagy Pirlonak, avgy Seenek kell lemenni, See helyett jöhetne majd Guffi, Bonerat és Kaladzét egy kicsit helyreteszi Carlo és zsebben a 3 pont, Pato eddig jól játszik csak a gól hiányzik a játékából, jobb oldalra nagyon kellene egy Dani Alvés... -.-

#acm

Nuno88
Kaká miért gyenge megint? a pályán sincs -.-

Nuno88
Ambrosininek kellene társ aki segít neki a védekezésben... Gatta kellene

LasCar16
CA szólhatna a védelemnek h szedjék össze magukat-.- 2-2 kaladzénak grat, eddig a semleges nézõk jártak jól

#acm

Nuno88
11-s... nem hiszem el télleg...

shad0w
hát eléggé úgy néz ki, most is marha jól helyezkedett, de az ilyet azért illik belõni 😊 jó persze elsõ tétmeccse, szóval megbocsájtható, see meg megmutatta neki h 5 méterrõl nem feltétlenül kell helyezgetni, izomból be a léc alá 😊

don't give a fuck

Nuno88
Ronaldo de okos volt, Szegény Pato meg izgul 😄
de itt van See akit ha szidok betalál 😄

LasCar16
nem baj meg lesz neki a gólja😄DD de jó kis meccs😊))

#acm

LasCar16
szegéééény Patoooooo 2x is véd a kapus😞( Seedorfnak sikerült!!!! 2-1

#acm

shad0w
pato bazeg mindent kihagy, see viszont heló 😄 2-1

don't give a fuck

shad0w
amúgy én nagyon bírom seedorfot, bár tény h sajnos gyakran játszik gyengén, viszont amikor nem akkor nekem nagyon tetszik a játéka 😊

don't give a fuck

Nuno88
na szép... eddig a védelem volt elfogadható most meg a tamádószekció javulgat erre a védelem gyengül -.-

Janku merre jár am?