A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yulcsa
szerintem vagy döntetlen lesz, vagy kikapunk :S nem vagyok túl optimista... :S

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
nem merek tippelni h mi lesz a végeredmény, de ma sem vagyunk túl meggyõzõek

#acm

Yulcsa
45 perc elteltével sem... remélem összeszedik magukat a srácok a 2. félidõre...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
ez a Seedorf kapás szép volt, kár h nem lett gól...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Gilardinonak még a nevét nem hallottam és eltelt 21 perc...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
:DDDdddd

#acm

Nuno88
nem sokat fog élni ha új házigazdát szavazunk meg :D

vagy csibi -.-'

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

itt a fiatalítás csibe 11 évével :D

Nuno88
A Milan hivatalos kezdõje:

Kalac; Oddo, Nesta, Kaladze, Maldini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Pato, Gilardino

Nuno88
télleg idegesítõek ezek a hsz-ek...

Palinko
nos igen Nuno, vagy Lascar szerintem.
shad0w
két témában:
1, sajnos tartok tõle, h a fiatalításból nem nagyon lesz semmi.

2, aki aktívan fórumozik itt az kipróbálhatná magát házigazdaként, mert a csibifélék elképesztõen idegesítõek...

don't give a fuck

LasCar16
remélem észrevettétek hogy a házigazda január vége óta nem lépett fel az sg-re -.-

#acm

szucsy89
házigazda ezeket törölje már thx
<#mf2><#vigyor2><#violent><#falbav><#schmoll2><#beka2><#phone><#mf1><#duma><#gunyos1>
Nuno88
nem tudom, biztos válasz nincs rá, majd kiderül nyáron h mi is lesz ebbõl a generációváltásból! -.-

szucsy89
amúgy jövõre szerintetek mi fog megvalósulni ebbõl a "nagy" fiatalításból? már többen nyilatkozták a milanból hogy elgondolkoznak majd év végén a fiatalításon....csak nehogy az legyen belõle hogy veszünk vagy 2 embert és minden marad a régi...
szucsy89
osztom véleményed...meg ezen kívül még vagy 3-4ember mehetne...
Nuno88
Mind a kettõ mehet nyugodtan:

Alberto Gilardino évek óta nem képes beteljesíteni a hozzá fûzött reményeket. A Parmától vásárolt támadó nem volt képes kezdõ helyet biztosítani magának a Milanban, ennek ellenére továbbra is számítottak rá a válogatott kapitányai. Az elmúlt idõben a milánói csapat vezetõi folyamatosan csatárra vadásznak, tavaly Ronaldo és Alexandre Pato érkezett, és idén nyárra is ígérnek egy klasszis csatárt. Ez azt jelenti, hogy Gilardino a jövõ szezonban sem számíthat semmi jóra. A világbajnokot Firenzébe csábítják.

Dida ugyan évekig kirobbanthatatlan volt a Milan kapujából, idén azonban elszórakozta pozícióját. Az utóbbi idõben már Zeljko Kalac védte a lombardok kapuját, Dida milánói mellõzése kihat válogatottbeli helyzetére is. A hírek szerint a kapusnak hazájából vannak ajánlatai, egykori klubja, a Corinthians szívesen leigazolná.

Nuno88
A Milan kerete:

KAPUSOK:Dida, Fiori, Kalac

VÉDÕK:Digao, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo, Simic

KÖZÉPPÁLYÁSOK:Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf

CSATÁROK:Gilardino, Paloschi, Pato

Nem bevethetõ: Bonera, Cafu, Serginho, Kakà, Inzaghi, Ronaldo

A Torino kerete:

KAPUSOK:Fontana, Gomis

VÉDÕK:Di Loreto, Dellafiore, Natali, Pisano, Motta, Rubin

KÖZÉPPÁLYÁSOK Diana, Lazetic, Bottone, Grella, Corini, Zanetti, Rosina

CSATÁROK: Stellone, Recoba, Malonga, Ventola, Di Michele

Forrás: acmilan.com

Yulcsa
pontos voltam? XD
nade most már megyek aludni...jó8 mindenkinek!
remélem holnap gyõzünk!
FORZA MILAN!!!

szucsy89
éjfél ték :ASD_
Yulcsa
14:45-tõl élõben közvetítik a meccset!

Palinko
Carlo Ancelotti: "Csúnya csapást szenvedtünk el, de megvan az esélyünk rá, hogy azonnal lereagáljuk, hiszen szombaton jön a következõ meccsünk. A legrosszabb dolog a Sampdoria elleni mérkõzésen az elsõ félidõben nyújtott gyenge teljesítményünk volt. Ezt le tudtuk reagálni késõbb, de ez egyszerûen nem volt elég. Elsõsorban a hozzáállás tekintetében volt rossz, ahogy megközelítettük a mérkõzést. A Torino ellen meg fogjuk találni a motivációnkat, hogy megfelelõ választ adjunk a történtekre. A motiváció sokat számít, és a Bajnokok Ligája hely elérése döntõ fontosságú. Akármilyen eredménnyel is zárjuk a szezont, a Milan akkor is topcsapat lesz a következõ szezonban, ahogyan Silvio Berlusconi éveiben mindig is az volt. Senkinek nem kell bizonyítanom, mivel mindent elértem már itt valószínûleg a következõ szezont egy másik csapat kispadján kezdem, másrészrõl pedig tartózkodnék attól, hogy kilenc mérkõzéssel a vége elõtt egyenleget vonjak a szezonunkból. Kaká nem lesz a csapatban szombaton, de az Atalanta elleni mérkõzésen remélhetõleg már visszatérhet. Torinóban az elsõ perctõl fogva egy nagyon elszánt csapatot szeretnék látni, nem egy olyat, amelyik azt várja, hogy gólt kapjon, mint ahogy az történt hétközben. A Torino nehéz idõszakban van, és épp most kaptak ki otthon az Udinesetõl, úgyhogy rajtuk is elég nagy lesz a nyomás. Walter Novellino mindig is jól dolgozott. Mindig kitartott a játékrendszere mellett és jól felkészült belõle. Most nehéz idõket élnek, de azt hiszem jól fogják zárni a szezont."
Palinko
igen jót tenne Carlonak is, de ugye megmondta... könnyen meglehet viszont hogy csak elterelés, de így meg megy a pletyka.
LasCar16
LasCar16
most olvastam hogy valszeg nem hosszíbbítják meg Donadoni szerzõdését a válogatottnál, Carlo mehetne nyugodtan a helyére, Berluék is elengednék így, kezdem azt hinni h Murinho hozzánk jön...

#acm

LasCar16
baripna csibepcsa nyuszifsz meglocsollak ha tökömre pihe-puha puszit adsz -.-

#acm

Kaplartom
Nemhogy mondanátok valami jó locsolósversetXD

Nuno88
Ronaldo felépülése továbbra is meglepetésekkel szolgál az orvosok számára. Kevesebb mint 40 nappal a mûtét után a mûtött bal lábát már 60 fokban tudja hajlítani. A gyors javulás rendkívül jó hatással van rá, láthatta ezt bárki, aki ott volt a Milan szerdai edzésén.

"Két naponta igénybe vesszük a Milan edzõközpontját" - mondta Bruno Mazziotti, Ronaldo fizikoterapeutája. Ez nem csakhogy jót tesz a (fizikai) gyógyulásának, hanem lehetõséget kínál hogy több idõt töltsön a csapattársaival, és érdekelt maradjon a klubjában. Ahogy azt múlt héten megerõsítették, Ronaldo nem gondolkozik többé a visszavonuláson. Így a rehabilitációnak egyetlen célja van csupán: hogy visszanyerje a kondícióját, hogy képes legyen mégegyszer a legmagasabb szinten játszani. "Mivel rendkívûl jól halad az operáció óta - és ez a legkeményebb idõszak - Ronaldo azt mondta a teljes felépülés lehetséges, és nagyon is valószínû"

"Mindent megteszünk, hogy ez valóra is váljon" - tette hozzá Mazziotti, aki azt mondta hogy meg kell várjuk hogy a kezelés elsõ fázisa véget érjen, mielõtt messzemenõ következtetéseket vonnánk le.

"Az elsõ szakasz kb. 2 hónapig tart." - mondta. "Más szóval, még néhány nap és véget ér. Ezután már tisztábban fogjuk látni a lehetõségeket"

fordította : lalas és szurker

forrás: www.ronaldo.com

szucsy89
Murinho!<#idiota> (mondjuk viccet félretéve õ biztos megreformálná a csapatot...és jönnének az eredmények is, csak hát CA nem fog elmenni mint már írtátok, elküldeni meg nem fogják...)
Nuno88
úgylátszik magától csak akkor állna fel, ha kiesnénk a Serie A-ból, de lehet h még akkor se... bár tõlem maradhat ha a keret kicserélõdik és újra sikeresek leszünk, mondjuk egy Scudettoval 2009-ben, de sztem nem vállna hátrányára egy edzõcsere a csapatnak, bár emlékezzünk vissza h 2001-ben mikor jött Terim õ max 2 hónapot ült a padon és utána jött CA...

Palinko
ja õ nem akar elmenni berlujék meg nem zavarják az megérthetõ. általában be szokták látni az edzõk ha már elég volt belõlük
Nuno88

remélem Kaká sérülése nem komoly...

Nuno88
"Bárhogy is van, nem gondolkodom azon, hogy felállok a kispadról."

Ez itt a legnagyobb hiba...

jót tenne egy edzõsváltás, majd mancini megy hozzátok :D:D

Palinko
Ancelotti nem rejtette le csalódottságát a Sampdoria elleni vesztes mérkõzés után.

"Ez így nem jó, elképesztõ módon kerültünk hátrányba. Elkövettünk két megbocsáthatatlan hibát, utána pedig már nehéz volt felállni a padlóról. A mérkõzéshez való hozzáállás teljesen rossz volt. Kaká sérülése természetesen nagy veszteség volt, de ettõl még a hibáink kritikán aluliak voltak."

Az újságírók arról is kérdezték Ancelotti, nem túl öreg-e a csapata.

"Talán igen, de a szezon végéig várnunk kell, hogy megvitassuk ezt a kérdést. Erre majd júniusban kell visszatérnünk."

"Ma este a Sampdoria sokkal elszántabb volt. Ebben a szezonban a legfõbb gondot egyértelmûen a hazai mérkõzések jelentik. Bárhogy is van, nem gondolkodom azon, hogy felállok a kispadról."
LasCar16
Carlo helyében holnap felmondanék... pofám leszakadna a helyében

#acm

LasCar16
nem lesz meg a 4. hely, így nem ez a csapat többre nem képes, szánalom az egész, jövõre reménykedhetünk, fél keretet elkéne zavarni, 7. hely is közelebb van, motíválatlan fásult szarok vagyunk...ennyi

#acm

Palinko
én nem lennék ideges ha nem lenne meg. de sajnos asszem hogy meglesz
Nuno88
na akkor most el kell hogy mondjuk megint: INNENTÕL NEM LEHET HIBÁZNI!!!

Meglesz az a 4. hely érzem...

Yulcsa
igaz, viszont a Sampdoria már csak 1 pontra van tõlünk!!! ha ez így megy tovább, még az 5. hely sem lesz meg...
4. Fiorentina 29 14 8 7 43-29 +14 50
5. Milan 29 12 10 7 43-25 +18 46
6. Sampdoria 29 13 6 10 41-36 +5 45

Yulcsa
ez viszont jó hír...
20:30 FT Napoli 2-0 Fiorentina (2-0)
ezek szerint 4 pont továbbra is a különbség, ugye?

Nuno88
elõre is köszönjük! reméljük pénteken már sikerrel jársz :)

A meccshez meg csak ennyit :(
megint egy elszalasztott esély...

Yulcsa
vége... maradt az 1-2 :'(

Yulcsa
mondtam én, hogy lesz itt kiállítás, de szerencsére nem tõlünk... 5 perc hosszabbítás!

Gunnersboy
faszomba, elkezdtem csinálni a bránert, leraktam tálcára a PS-t azt nemjött fel ujra, pénteken ujra probálkozom
(akkor ér rá megint, holnap edzõmeccse van -.-)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Nuno88
ez az gyerünk gyerekek, legalább az X legyen meg!!!

FORZA MILAN!!! Szép volt Paloschi!!!

Yulcsa
PALOSCHI!!!!!