A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Fegyelmi Bizottság egy mérkõzésre tiltotta el a hétvégén kiállított Daniele Bonerát. Szintén nem lehet ott a Reggina ellen Massimo Ambrosini sem, akit sárga lapjai miatt kell nélkülöznie Carlo Ancelotti mesternek.
Három játékos, Giuseppe Favalli, Rino Gattuso, és Massimo Oddo egy lapra vannak a kényszerpihenõtõl.
Az eltiltottak listája:
Bonera, Ambrosini (Milan), Barzagli (Palermo), Canini, Parola, Cossu (Cagliari), Cascione (Reggina), Contini, Pazienza (Napoli), Di Michele, Recoba, Lanna (Torino), Gastaldello, Sammarco (Sampdoria), Lucarelli, Milanetto (Genoa), Paci (Parma), Piccolo (Empoli), Portanova (Siena), Siviglia (Lazio), Vieira (Inter)
Forrás: acmilan.com
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
szerintem nem lenne 1 helyes döntés... én kedvelem Gattát, nagy benne a kitartás és a küzdõerõ! nem szabad eladni!!!
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
A Contracampo szerint az AC Milan szívesen leigazolná a Villarreal csatárát, Giuseppe Rossit. A fiatal olasz támadó már bebizonyította, hogy jó vétel volt, és eddig 11-szer volt eredményes a spanyol bajnokságban.
A Milannál most azon dolgoznak, hogy egy csereügylet keretében visszahozzák Olaszországba a Parma egykori üdvöskéjét.
A brazil Ricardo Oliveira kölcsönben a Real Zaragoza csapatát erõsíti, de a szezon végén lejár a két klub közötti megállapodás, és mivel a Villarreal érdeklõdik iránta, így elképzelhetõ egy esetleges játékos-csere.
Az üzletet hátráltathatja, hogy jelenleg a Manchester United birtokolja a játékos elõvásárlási jogát, így a Milan könnyen egy háromszereplõs versenyfutásban találhatja magát.
Forrás: goal.com
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA:
1. Internazionale 33 22 9 2 61-21 +40 75
2. Roma 33 21 8 4 61-33 +28 71
3. Juventus 32 17 10 5 56-30 +26 61
4. Fiorentina 33 16 8 9 47-34 +13 56
5. Milan 33 14 10 9 50-31 +19 52
6. Sampdoria 33 15 7 11 46-38 +8 52
7. Udinese 33 14 9 10 44-43 +1 51
alakul a dolog...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Forza Milan!!
Forza Milan!
A Juventus ellen 3-2-re elvesztett rangadó után a két gólt szerzõ Pippo Inzaghi, és a kiállítás sorsára jutó Bonera nyilatkozott.
FILIPPO INZAGHI:
”Kár az eredményért, mert az elsõ félidõben jól teljesítettünk, és a támadásainkban benne volt a harmadik gól is. Én egy nagyszerû Milant láttam, de sajnos 2-2-es állásnál tíz emberre fogyatkoztunk, ám még ekkor is volt esélyünk a gyõzelemre. Nem érdemeltünk vereséget. A Juve harmadik találatánál óvatosabbnak kellett volna lennünk, de most már a hátralévõ öt mérkõzésünk megnyerésével kell foglalkoznunk. A góljaimnál Kaka, és Bonera remek labdát adott, és nekem csak tennem kellett a kötelességemet. Szomorú, hogy eljöttünk Torinóba, lõttem két gólt, de mégis vereség lett a vége. A negyedik helyért vívott harcban meg kell néznünk, hogy mit játszik ma a Fiorentina, de a magunk részérõl csak annyit tehetünk, hogy megnyerjük a maradék meccseinket, és reménykedünk.”
DANIELE BONERA:
”Sajnos elkövettem egy buta szabálytalanságot, és kötelességemnek éreztem, hogy bemenjek az öltözõbe megnézni Sissoko állapotát. A magam részérõl nem akartam sérülést okozni neki, és sajnálom hogy miattam emberhátrányba került a csapat. Szerencsére Sissokonak nem lett komoly baja, és most a Fegyelmi Bizottság döntésére várunk. Én a labdát szerettem volna megszerezni. Kár, hogy nem sikerült begyûjteni a három pontot, mert az elsõ félidõ után akár elõnnyel is vonulhattunk volna a szünetre. Aztán a második játékrészben visszaestünk, és az olyan meccseken, mint amilyen a torinói volt, ez megbosszulja magát.”
Szombaton este a Juventus-Milan bajnoki mérkõzést a helyszínen tekintette meg Roberto De Assis, Ronaldinho tesvére és egyben ügynöke. A VIP páholyban Adriano Galliani társaságában követték a találkozó eseményeit. A mérkõzés után elmondta, keményen dolgozik azon, hogy Ronaldinho a Milanhoz kerülhessen.
“Szeretne-e Ronaldinho a Milanban játszani? Igen, jönni akar, de még korai konkrétumokról beszélni.” - válaszolta az Itali Uno csatorna Guida Al Campionato mûsorának kérdésére
“Mi (Assis és a Milan) arra kértük a Barcelonát, hogy engedélyezze a tárgyalások megkezdését, hogy megállapodjunk a vételárról. Most a válaszra várunk. Minden erõmmel ezen az üzleten dolgozom, és remélem hamar sikerül megegyeznünk, hiszen én a legjobbat szeretném a testvéremnek.”
Forrás: goal.com
"A legnagyobb hibánk az volt, hogy nem zártuk le a meccset az elsõ félidõben. A Juve második gólja azért született, mert nem voltuk elég óvatosak. Így vezetés helyett 2-2-vel mentünk a szünetre. Aztán Bonera kiállítása megpecsételte a sorsunkat."
“Játszottunk egy kiváló elsõ félidõt, jól ment a játék egy nehéz ellenfél ellen, egy nehéz pályán. Megfizettünk Bonera hibájáért és az abszurd szabadrúgásért a harmadik gól elõtt.
"A balszélen kimondottan jók voltunk, sok gondot okoztunk a Juvénak. Favalli, Seedorf és Kaká is többször tûnt fel itt. Ismét egy rómaihoz hasonló találkozó, ahol jó teljesítményt nyújtottunk, mégis üres kézzel mehetünk haza. Egyértelmûen többet érdemeltünk volna."
"Ezt a veerséget különösen nehéz elfogadni, mivel igen komoly hatása lehet a BL hyelért folyó harcra. A végsõkig kell harcolnunk."
FORZA MILAN!!!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
sajnos én is egyre kevésbé bízok a 4.helyben, de azért meglesz! ha mégse akkor ez uefa-s hely mindenképp meg kell legyen, ilyen trófea még úgy sincs a vitrinben.
remélem jön Dinho, Sheva, Zambrotta és + 1-2 fiatalabb tehetség még a 2. számú kupába is !!!!
Forza Milan!
grat. nektek is, tíz emberrel is oda tettétek magatokat
#acm
A vereség ellenére grat a szép játékhoz 😊
#acm
FORZA MILAN!!!
szünetben jövök 😊
ok😛 : tartalékos lesz a védelmünk, 2-t tuti kapunk de mivel kell a három pont ..eggyel nyerünk 😊
#acm
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"