A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
gratulálok,megérdemeltétek a gyõzelmet inter megint 0 volt 😄
végén még meglesz nektek a bl 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Nuno88
és én ilyen meccsrõl maradtam le? 😞
de mi is nyertünk ez vigasztal...

FORZA MILAN!!! SZÉP VOLT FIÚK!!!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
köszönjük

#acm

gratula

ForzaInter
grat😉

Yo, Bitch!

Yulcsa
sok sikert! ezek után minimum 5-ös érettségi XD
(amúgy az érvelõ fogalmazás egyszerûbb szerintem 😛)

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Palinko
ezazz. kalac nagyon elszarta de mindegy. megmutattuk, ha kell mi vagyunk a legjobb csapat!!!
szucsy89
jaja, ezt már csak meg kell tartani....nah megyek átnézek még 1-2 verset holnapra:S😄
leho94
Nagy meccs volt!

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Yulcsa
XD Tényleg nagyon jó meccs volt!!! Meglesz ez a BL hely, csak így tovább!!!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Kaplartom
Hú de izgultam már a végén! 😄 2-1 IDE!!! JAJJ DE JÓ!! XD

LasCar16
meccs végén bevertem a bal térdem az asztalba:SDD
a 4. hely mostmár rajtunk múlik!!!! forza Milan!!! köszönjük fiúk!!

#acm

tep
hát ez kvajó mérkõzés volt<#vigyor3>

\"SLICE of LIFE\"

szucsy89
végre vége! 2-1 ide szép volt fiúk!

nah megvan a 4. hely most már csak meg kell tartani...az Inter meg még ne ünnepeljen😛
Yulcsa
SZÉÉÉP VOLT FIÚÚÚÚK!!!!!!!!!

Palinko
na eddig áldozáson voltam és hazaértem a 2. félidõre mert gondoltam hogy itt dõl el minden, erre rúgnak a kedvenceim nekem gólt 😄
shevy
ki ez a kommentár? állandóan Riki Kakazik? már nem bírom, eddig még nem is hallottam, hogy Riki ez meg állandóan azt hajtogatja, na mind1, egyébként jók vagytok

szucsy89
2-0!!!!
URISTEN MI MEGY ITT !!
LasCar16
KakÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 2-000000

#acm

Kaplartom
2-0 !!!! XD XD KAKÁÁÁÁÁ!!! 😄 😄

Kaplartom
GOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!! 😄 😄 XD INZAGHI!!!😄

Yulcsa
igen, csak így tovább! Pippo összeszedi magát, meg majd behozzuk Patot és nyerünk! 2-0 lesz remélem 😛 😊

LasCar16
két Pippo helyzet, csak a befejezés hibádzott:SS sokkal jobbak vagyunk mint az Inter, nyernünk kell Fio is hátrányban van!!!! behúzzuk a 2. félidõben!!! forza!!!!

#acm

szucsy89
áááá Pippo mit hagyott ki
Yulcsa
remélem is, hogy nyerünk! FORZA MILAAAAAN!!!! 😊

LasCar16
jó szurkolást mindenkinek, fogyjon a sör és a nasi!! 😊 jó elõérzetem van a mai meccsel kapcsolatban, jó formában vagyunk!! avanti!!! .)

#acm

LasCar16
MILAN-INTER: LE FORMAZIONI UFFICIALI
04/05/2008
MILAN: Kalac; Bonera, Nesta, Kaladze, Favalli; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà, Seedorf; Inzaghi.
INTER: Julio Cesar; Maicon, Rivas, Materazzi, Chivu; Vieira, J. Zanetti, Cambiasso; Maniche; Cruz, Crespo

#acm

LasCar16
személy szerint Cruztól és Cambiassotól tartok -.-

#acm

Nuno88
Elõzetes:

Milan

A piros-feketéknél Marek Jankulovski, Cafu, Emerson és Serginho sérültek. Ronaldo és Paolo Maldini pedig már nem lép pályára ebben a szezonban.

Nincs eltiltott a "hazaiak" keretében, de Marcos Cafu, Giuseppe Favalli, Gennaro Gattuso, Alessandro Nesta, Massimo Oddo és Andrea Pirlo egy sárga kártya után nem fog játszani a következõ bajnokin.

Carlo Ancelotti valószínûleg nagyon hasonló kezdõt fog pályára küldeni, mint az elmúlt hétvégén a Livorno ellen. Vagyis az egy szem csatár az a Filippo Inzaghi lesz, aki az elmúlt négy meccsén nyolcszor rezegtette meg az ellenfelek hálóját.

Inter

A kék-feketék sérüléslistáján jópár sztár található. Olyan játékosok hagyják ki a városi derbyt, mint Luis Figo, Zlatan Ibrahimovic, Olivier Dacourt, Ivan Cordoba, vagy Walter Samuel.

A "vendégeknél" sincs eltiltott, de a következõ játékosoknak figyelniük kell, ha nem akarják a következõ bajnokit a padról nézni: Mario Balotelli, Esteban Cambiasso, Nicolas Burdisso, Ivan Cordoba, Luis Figo, Luis Jimenez, Douglas Maicon, Julio Cesar és Dejan Stankovic.

Akikre figyelni kell

Filippo Inzaghi (Milan) – Nyolc gól a legutóbbi négy mérkõzésén a támadó mérlege. Ezzel Superpippo szeretne helyet követelni magának Roberto Donadoninál az EB keretben. Reméljük az Inter elleni meccsen még jobban rászolgál erre.

Esteban Cambiasso (Inter) – Az argentin egyike lett Európa legjobb középpályásainak mióta az Interhez került néhány szezonnal ezelõtt. A decemberi mérkõzésen õ szerezte a gyõztes gólt, vajon most is sikerülhet ez neki?

Várható kezdõk:

Milan (4-3-2-1): Kalac; Bonera, Nesta, Kaladze, Favalli; Gattuso, Pirlo, Ambosini; Kakà, Seedorf; Inzaghi

Inter (4-4-2): Cesar; Maicon, Chivu, Materazzi, Maxwell; Vieira, Cambiasso, Zanetti, Stankovic; Cruz, Crespo

ford: JoKeR

Forrás: goal.com

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

kapu mellé 😊

Nuno88
csak jelentenék már be hivatalosan is 😊

LasCar16

FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!

#acm

LasCar16
Flamini állítólag 4 éves szerzõdést kötött a Milannal 5,5 millio Euros fizuja lesz :ooooooooo, Gallianiék akkor ne jöjjenek olyan dumákkal h adórendszer így meg nem tudunk versenyezni anyagiak terén a spanyol és az angol csapatokkal

Flamini

#acm

LasCar16
Super Mario :]]] nem baj ma úgyis többet lövünk mint ti))))

#acm

limperatore
szerencsénk van hogy nincs ibra, 2. félévben nem csinált semmit de szó szerint
viszont van Balotelli 😉)

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Yulcsa
no, hát elérkezett a nagy nap...

Kaplartom

Serie A mérkõzések

MILAN

Kapusok: Fiori, Kalac, Offredi

Védõk: Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Oddo

Középpályások:Serginho, Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf

Csatárok: Gilardino, Inzaghi, Paloschi, Pato

INTER

Kapusok: Toldo, Julio Cesar

Védõk: Zanetti, Maxwell, Maicon, Burdisso, Materazzi, Rivas, Chivu

Középpályások: Stankovic, Jimenez, Vieira, Cambiasso, Solari, Maniche, Pelè

Csatárok: Cruz, Crespo, Suazo, Balotelli

Nincs Ibrahimovic...

LasCar16
õsszel még nem volt klub vb ha 5 olyan hazai meccset hoztunk volna amit vagy elbuktunk vagy X-Ltünk akkor nem itt tartanánk ... de foglalkozzunk a jelennel

#acm

Nuno88
ezzel takarják a gyenge szezont, meg a szuperkupával -.-

9csöves9
elég gyenge ez a klubvébés duma

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

LasCar16

Kaká profilja a Time oldalán
Ricky bekerült a Time 100 legbefolyásosabb embere listájára<#hawaii>

#acm

Nuno88
Kaká ünneprontást ígér

A Milan brazil csillaga bízik benne, hogy csapata a vasárnapi városi derbin gyõzelmével képes lesz elrontani az Inter bajnoki ünneplését.

Az Inter és a Milan vasárnap háromkor egymás ellen mérkõzik a San Siróban, a kék-feketék a bajnoki címért, míg a piros-feketék a negyedik helyért harcolnak. A két gárda között huszonhárom pont a differencia, vagyis a Milan nem veszélyes a bajnoki címre törõ Inter számára, ennek ellenére megnehezítheti városi riválisának a dolgát.

- Természetesen megakadályozni az Inter újabb scudettóját nem tudjuk, de az ünneplést elhalaszthatjuk – jelentette ki az aranylabdás. – Mi idén a klubvilágbajnokságra koncentráltunk, és ez visszaütött. Amíg mások pihenhettek, lazítottak, addig mi dolgoztunk. Az esélyünk arra, hogy sikeres lesz a szezonunk szerintem hét és fél a tízhez.

forrás: samsungsport.hu

leho94
Ott már jártam.. Jó hely, elis tévedtem xD Meg mindent kilehet próbálni!

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Nuno88
Budaörsön van egy nagyon jó áruház, egyik csapattársam ajánlotta... Decatlon a neve azt hiszem, és minden cipõre, csukára, teremcipõre 2 év garanciát adnak...

szucsy89
én meg a jó kis péntek esti focit mondtam le a ballagó/érettségi miatt::S:S

tényleg lehet egy kicsit off, de multkor linkeltétek azt a mezes oldalt....na olyan nincs ahol teremcipõket árulnak? (nike, adidas érdekelne)
Nuno88
meg is vagyok fázva egy kicsit, de sajnos mi is rangadót játszunk szóval számítanak rám, megfordult a fejemben h jelentek vmi sérülést, de sajnos nem lehet... de a derby a fejemben lesz végig 😊

LasCar16
meccsed van? há mondd azt h megfáztál, vagy valami...Nuno ezt nem szabad kihagynod!!😄

#acm

Kaplartom
Alexandre Pato azt szeretné, hogy az AC Milan leigazolja a 18 éves Sidneit. Az Internacional de Porto Alegre védõje Patoval együtt nevelkedett a brazil klubnál, és a fiatal csatár Leonardo figyelmébe ajánlotta az egykori játékostársát. Pato már remek ajánlólevelet adott a Milan edzõi stábjának Sidneirõl.

A piros-feketék szemmel tartják a Sporting Liszabon kapusát, Rui Patriciot. Patricio kiválóan teljesít mind hazája bajnokságában, mind Európában, és a Milan képviselõi Leandro Grimi megfigyelése közben vették észre a fiatal portugált. Elképzelhetõ, hogy a milánóiak nyáron Grimit is belevonják az ügyletbe.

Forrás: acmilan.hu

szucsy89
😄😄

én is megállítanám szivesen az utcán elcsevegni vele egy kicsit 😄
Nuno88
😄

...sajnálom h nem fogom látni a meccset 😞