A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ronaldinho gépe ma délelõtt 11:30-kor landolt a milánói Malpensa reptéren. Vele együtt érkezett vissza Adriano Galliani is.
A játékos délután átesik a kötelezõ orvosi vizsgálaton, majd hivatalosan is bemutatják.
Rengeteg Milan szurkoló üdvözölte az aranylabdás zsenit. A felfokozott hangulat jól érzékelhetõ a jegyvásárlási adatokból is. Az átigazolás hivatalos bejelentését követõen egy órán belül 3.000 új bérlet talált gazdára.
Carlo Ancelotti is örül új játékosának:
"Sokat beszélnek most a Milan jövõjérõl." - mondta a Milan Channelen
“A klub nagy áldozatokat hozott, hogy fontos játékosokat igazoljon, és ezalatt nem csak Ronaldinhót értem. Az õ érkezése természetesen óriási lelkesedést von maga után. Nem kimondottam csatár, mert szeret nagy területet bejátszani, mélyrõl elindulni. Ilyenkor igazán halálos."
"Mit várok tõle? Adja hozzá a csapatjátékhoz minden tudását. Megkapja a lehetõséget, hogy velünk újra a világ legjobbja lehessen."
"Az idei nyár eddig igazán különleges. Minden fronton versenyképesek leszünk, hiszen már nálunk van Zambrotta, Flamini, Ronaldinho és Marco Borriello is. Rengeteg variációs lehetõségünk van. A keret kiváló elegye a fiatal és idõsebb játékosoknak. Kakával és Ronaldinhóval a tarsolyomban új taktikai lehetõségeket is kidolgozhatok."
Forrás: channel4.com
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Meg nagyon remélem h Flamini kezdõ lesz, mert R10 után neki örülök a legjobban...
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Én egy ilyennel is pályáralépnék egyszer:
Dida/Abbiati-Zambrotta,Nesta,Kaladze,Janku-Gattuso,Pirlo,Flamini-Kaká,Ronaldinho-Pato/Pippo
Pato
Dinho
Kaká
Seedorf Gattuso
Pirlo
Jankulovski Nesta Bonera Zambrotta
Dida
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Alig néhány órával Ronaldinho leigazolásának hivatalos bejelentése után Alberto Paloschi maga kérte a klub vezetõit, hogy keressenek neki új csapatot.
A Milan tizenéves olasz tehetsége, Alberto Paloschi úgy véli, hogy Ronaldinho érkezésével minimálisra csökkent az esélye a csapatba kerülésre. A hírek szerint a mindössze tizennyolc éves támadó a brazil zsonglõr leigazolása után maga kérte a klub vezetõit, hogy engedjék, hogy kölcsönben egy másik csapatban szerezzen tapasztalatot.
- Így gyorsan eldõl a sorsom, biztos vagyok benne, hogy elküldenek valahová, ahol játszhatok is. Én is jobban örülnék ennek a lehetõségnek, úgyhogy már kértem is a vezetõket, hogy keressenek nekem olyan csapatot, ahol lesz játéklehetõségem – jelentette ki Paloschi.
samsungsport.hu
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
"Végül sikerült a Milanhoz igazolnom."- nyilatkozta Ronaldinho a La Gazzetta dello Sport tudósítójának a hivatalos bejelentést követõen
"Hosszú ideig tartott megegyezni, de megköttetett az üzlet. A tények is azt mutatják, mindig a Milanhoz akartam menni."
Ronaldinho elmúlt két szezonja gyengén sikerült a Barcelonában, ám õ ezzel már nem kíván foglalkozni, inkább új csapatára koncentrál.
"Ez nem az az idõ, amikor a Barcáról kell beszélni. Szeretném élvezni az életem új fejezetét. Megígérem, hogy keményen dolgozom és a legjobb formámat nyújtom a Milanban." - fejezte be a brazil zseni
Forrás: acmilan.hu
😛
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
és végre nem minket szomorít!
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
Ujabb kép az idegenbeli mezrõl, tényleg így fog kinézni?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

dinhot és kakát nem lehet padoztatni, ezért valszeg nem látunk majd karácsonyfát idén csak majd decemberben 😄
remélem azért még védõt hoznak és akkor a kapus kérdést is el lehet tolni 1 évvel, ha jó lesz a védelem, de a mostani emberekkel is megoldható, csak akkor gattát is be kell pörgetni, de az nem lesz nagy gond 😄 ha kalac hozza a formáját, akár õ is védhet szerintem bebizonyította hogy van helye a kapuban, persze egy jó didának jobban örülnék én is, de abbiatit is szívesen látnám mit csinál a mi kapunkban õ is jó kapus.
shevát ha lehet olcsón hozzák nem bánom, adebayor, drogba stb nem is kacérkodnék, paloshi is nagyszerû fiatal, és nem csak õ van ezzel így 😄 várom már a felkészülési mérkõzéseket remélem idén többet közvetítenek majd.
Welcome Ronnie! 😉 😊
és jönnek az új mezek is ma!
Jönnek itt a fantasy képek! 😄

De emlékezzetek vissza Rivaldora, õ is jött (bár ingyen), de nem tudott nagyot alkotni, de sztem az õ esete másvolt a klubnál mint R10-é lesz! 😊
Nah Galliani most nagyot nõttél a szememben!!! 😊
Most jöhet Shevchenko visszavétele! <#bohoc>#bohoc>
Tényleg csak akkor nyugodhatunk meg ha a hivatalos oldalon is fent lesz...
Külföldi labdarúgás
Már ma este megérkezik Milánóba Ronaldinho. Az olasz lapok úgy tudják, hogy, a brazil klasszis sorsa eldõlt, a 28 éves sztár még ma Olaszországba érkezik.
Leonadro Cantamessa ügyvéd elkotyogta, hogy az üzlet megköttetett, és a barcelonai küldöttség, élén az új Milan-szerzeménnyel, Ronaldinho Gauchóval (valamint Galliani alelnökkel, Bronzetti ügynökkel és Roberto De Assisszal, a játékos testvérével és ügynökével) ma este 21.40-kor a Milánó melletti Linate repülõtéren egy magángéppel fog megérkezni.
- Nagyon jó lehetõségünk van arra, hogy a játékost megszerezzük, már csak kevés kell ahhoz, hogy a konkrét üzlet létre jöjjön. Pár gazdasági hiányosság még akad, de az ügyészeink, jogi képviselõink már mindent elõkszítettek. Beszéltem Gallianival, aki nyugodtank tûnt, annak ellenére, hogy még nem került pont az ügy végére. Mindannyian várakozunk, és mindent beleadunk! - nyilatkozta a klub hivatalos honlapjának délután Cantamessa.
Az egyezség persze nem volt ilyen egyszerû. Ma délig még úgy tûnt, hogy a 27 millió eurót ajánló Manchester City, vagy a 25 millió eurót lebegtetõ Chelsea lehet a befutó, de este hét órára a helyzet jelentõsen változott.
A Barca és a Milan vezetõi közt zajló egyezkedés 13.40-kor a Via Veneto étteremben kezdõtött: jelen volt Txiki Beguiristain sportigazgató, Joan Laporta elnök és két embere, valamint Adriano Galliani Milan-alelnök és Emiliano Bronzetti ügynök, akik csaknem két órán keresztül tárgyaltak, és ebédeltek az illusztris helyen. Szemtanúk szerint ez alatt Galliani többször is kiment telefonálni Silvio Berlusconival, akin nagyban múlott, hogy a sztár végül is a Milanhoz kerülhet.
A tárgyalás után az újságírókhoz mit sem szólva a Bronzetti-Galliani duó visszatért a szállodába, ahová idõközben megérkezett Roberto de Assis is, aki a hírek szerint meggyõzte az olaszokat, hogy emeljék a tegnapi 10 milliós tétet 18,5 millió euróra, plusz a bónuszokkal együtt mintegy 20 millióra.
17.10-kor Rafael Yuste (Laporta embere) kijött az ebédlõbõl, és azt mondta az újságíróknak, hogy mindenki az egyezségre törekszik, de erre még egy picit várni kell…
Ekkor a szálló tizenötödik emeletén már javában zajlott az egyezkedés két adóügyi szakértõvel, akiknek komoly feladatuk volt, hiszen a spanyoltól jelentõsen eltérõ olasz törvények miatt a szerzõdés megkötése elõtt sok mindenben dûlõre kellett jutni. Este fél nyolcra aztán minden eldõlt: több olasz sportorgánum is kész tényként közli: Ronaldinho a Milan játékosa, és még ma este megérkezik Lombardiába, hogy holnap Milanellóban bemutatkozhasson a csapat tagjainak és a sajtó képviselõinek.
ezt írja a goal.com, tehát ezek szerint holnap délután várható bejelentés...
Megállapodás 20 millióért
Olasz és spanyol sportlapok is arról számoltak be a délutáni órákban, hogy a Barcelona és a Milan között megszülethetett a megállapodás Ronaldinho Gaúcho klubváltásáról, s a brazil 20 millió euró ellenében kerülhet majd Itáliába. A játékost már szerdán bemutathatják Milánóban.
A híreket egyelõre nem erõsítették meg a felek, s még hátravan egy újabb egyeztetés a késõ délután folyamán, de Adriano Galliani és Joan Laporta állítólag megtalálták a közös hangot, és szóban már megállapodtak. Ez a gyakorlatban azt jelentheti, hogy Ronaldinho 18.5 plusz 1.5 millió euróért kerülhet a Milánhoz, s akár már holnap sor kerülhet a bemutatására.
A tárgyalások kedden délután fél kettõkor kezdõdtek egy barcelonai étteremben, ahol jelen volt Joan Laporta Barca elnök, Adriano Galliani Milan alelnök, Ernesto Bronzetti, a Milan spanyolországi képviselõje, valamint Txiki Begiristain, a Barca technikai igazgatója, valamint Rafael Yuste és Raül Sanllehí, a klub további vezetõi. Ismert, hogy a Barcelona 20 plusz öt millió eurót várt legalább a játékosért, ám most már biztosnak tûnik, hogy ezt nem kapta meg.
A tárgyalások ugyanis mintegy két óra elteltével befejezõdtek, Gallianiék elhagyták az éttermet, valószínûleg azért, hogy egyeztessenek Silvio Berlusconival, a Milan elsõszámú vezetõjével. A késõbbiekben Galliani és Laporta ismét találkoztak, és a legtöbb sajtótermék úgy tudja: sikerült megállapodásra jutni. Maga a játékos már napokkal ezelõtt megállapodott a Milannal, s hajlandó lényegesen kevesebb pénzért is aláírni, ahhoz képest, amennyit a Manchester City ajánlott számára.
Ez egyben azt is jelenti, hogy a Manchester City képviselõi késõn érkeztek, s végül nem tudják megszerezni maguknak a korábbi aranylabdást. A Milan és a Barcelona akár már a következõ órákban hivatalossá teheti a transzfert, s ezzel Ronaldinho piros-feketébe öltözhet.
eurobarca.hu
(elméletileg)
Még van Coppola, Kalac, Abbiati és Dida... Remélem Dida és Abbiati fog védeni.
emígy gattuso és seedorf is szerepelt a meccsen, szeretem az ilyen gála meccseket nagyon jó hangulata volt.
NyilatkozatokNyilatkozatokA szombati Goal4Africa elnevezésû jótékonysági mérkõzésen a Milan kapusa, Nelson Dida is pályára lépett. A találkozót követõ nyilatkozatát a 'Corriere dello Sport' és a 'Tuttosport' is közölte:
"Jól érzem magam, minden rendben van. Végre teljesen felépültem a hátsérülésembõl. Hosszú és fokozatos munkával sikerült meggyógyítani az izmaimat. A szabadság alatt is sokat edzettem, hogy újra a régi lehessek. Egyértelmûem látszott, hogy az elõzõ szezonban nem volt minden rendben velem, a problémáim fizikai jellegûek voltak."
"Nagyon mély érzéseim vannak a Milan felé. Szorosan kötõdõm a klubhoz és a csapattársaimhoz. Sosem távoznék egy olyan szezont követõen, mint amilyen az elõzõ volt. Ilyen teljesítmény után nem hagyhattam el a csapatot."
"Nem vagyok kezdõ? Sosem vártam el egy idény kezdetén, hogy ki legyek nevezve kezdõnek. Számomra az a fontos, hogy jól érezzem magam. Újrakezdek mindent, hogy visszaszerezzem a helyem a csapatban, és hogy visszanyerjem az emberek bizalmát. Ha ez sikerül, akkor már csak az edzõn múlik, visszarak-e a kezdõcsapatba. Nem félek a versenytõl. Itt a Milanban mindig megvolt a tisztelet. Az igazán lényeges válaszokat a pályán lehet megadni. Bizonyítani akarom, mennyit is érek valójában."
"Úgy érzem, még mindig sokat tudok segíteni a klubnak. Ha fizikailag néha hullámvölgyben is voltam, az akaratom és az elhivatottságom sosem volt kérdéses. Szeretnék köszönetet mondani a csapattársaimnak, amiért mindig mellettem álltak és támogattak. Õk látták, hogy mennyit dolgozom az edzéseken, és tudják, hogy mindig a legtöbbet akartam nyújtani. Szintén köszönetet mondok Adriano Gallianinak. Õszintén akartam beszélni vele, elmondani mindazt, amit érzek. Mindenáron szerettem volna meggyõzni õt, hogy számíthat rám a Milan."
Remélem Dida kezdõ lesz, és nagyon jó! 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack