A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=17391&part=sports

media playereseknél nem kell kliensprogi , nincsmit😛

#acm

nem tudtok neten linket ahol lehet nézni a meccset? egész délután azt keresgélek de net tvét nem találok

de jóóóóó 😄 bár sima gyõzelem re számítottam volna

Yulcsa
1-1! Ronnie gólpasszából Ambro egyenlített.
Jó lesz ez emberek! Kell egy kis idõ, amíg öszseszoknak... Pippo még nagyon nincs formában, kb. 2-3 gólhelyzete is volt, madjhogynem ziccer. Sheva/Pato bejön és 3-1 lesz 😉

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
1:1
Ambrosini egyenlített

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

még mindig 0-1?

Nuno88
Shevchenko remélem jön...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
nagyjából erre számítottam, de mondjuk már vezethetnénk is kemény meccs de megnyerjük

#acm

Cabell
Sheván látszik, hogy boldog, irigylem õt jelen pillanatban

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Nuno88
Shevchenko és Pato a padon...

Gunnersboy
0-1
bravó.....

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Nuno88
csá bologna -.-

limperatore
sok sikert

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

LasCar16
jó szurkolást mindenkinek !! forza Milan!! majd meccs után 😄D

#acm

Yulcsa
jaja, én is épp ezt néztem 😊 Eddig minden jól alakul, Talma nyert, remélem Bautista is mindjárt befut, és akkor még egy Rossi és Milan gyõzelem kellene 😊 Nameg Federer 😊

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
Pirlo: "Az év sztárja Ronaldinho lesz"

Andea Pirlo a következõképpen nyilatkozott az új szezonra készülve:

"Nagyszerû érzés, hogy ilyen sok bajnok van a csapatunkban, de nekem nem nagyon tetszik az összehasonlítgatás a Real Madrid Galaktikusaival. Elvégre õk nem nyertek túl sok mindent. Mi megpróbálunk egy újfajta Galaktikus csapatot csinálni, amelyik sokkal praktikusabb. Ronaldinho és Sevcsenko olyan játékosok, akik ismét egy gyõzelemre éhes csapatban akarnak játszani. Nem hiszem, hogy gondunk lenne a sok sztárjátékossal, hiszen õk mindannyian intelligens emberek akik tudják, mi a helyzet. Az idei szezon sztárja Ronaldinho lesz. Sokat várnak tõle, és nem fog csalódást okozni. Figyeltem, hogyan dolgozik edzés közben, és a legnagyobb meglepetésemre mindig csendes és alázatos volt. A minap elég lehangoló volt, hogy nem lehetett látni a nevünket a Bajnokok Ligája sorsolásban, de biztosan ezt érdemeltük. Az UEFA Kupát viszont még sosem nyertük meg, ezért szeretnénk teljessé tenni a gyûjteményt."

Forrás: channel4.com

gabber_saviola
jön még a MotoGP, annak pont meccs kezdetén lesz vége.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Nuno88
hát jah, pedig már megnéztem Talmát, meg Walkert is de még mindig 2 óra 😄

LasCar16
ilyenkor nagyon lassan telik az idõ 😄

#acm

Nuno88
Jajjj de várom már a meccset 😄

Yulcsa
ha pesszimisták vagyunk is, akkor is csak 1 pont az Inter elõnye 😊
De remélem nekünk lesz 2 pont elõnyünk holnap 17:00-ra 😊

LasCar16
Yulcsám majd a holnapi meccs után örüljünk 😛

#acm

Yulcsa
<#worship>Sampdoria
Sampdoria 1 - 1 Inter

Nuno88

Nuno88
Bologna ellen készülõ keret:

GOALKEEPERS: Abbiati, Dida;

DEFENDERS: Antonini, Darmian, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Zambrotta;

MIDFIELDERS: Ambrosini, Cardacio, Emerson, Flamini, Pirlo;

STRIKERS: Inzaghi, Pato, Seedorf, Shevchenko (76), Ronaldinho.

Unavailable: Nesta, Senderos, Gattuso, Kakà, Viudez;

Suspended: Bonera, Borriello;

Not called up: Kalac.

Cabell
Miért, mit mondott Patorol a brazil szövkap?

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

LasCar16
MÉRKÕZÉS ELÕTT: ANCELOTTI

Ez egy fontos hét volt. Szerettük volna, ha együtt játszunk mindannyian. Beépíteni az új játékosokat, mert sürget az idõ és holnap a helyes módon elkezdeni a bajnokságot. Az idei bajnokság minden mérkõzése fontos lesz, lesznek nehéz pillanatok, de ismétlem, fontos lesz, hogy jól kezdjünk. A Milannak az elmúlt idényekben sosem sikerült maximálisan a rajt.
Nem tudom, melyik lesz a bajnokság legerõsebb csapata, az majd májusban dõl el. Ami nekünk fontos lesz , az a csapategység, a rendelkezésre álló játékosok, mert továbbra is úgy gondolom, hogy egy csapat ereje az egyének összetartásában rejlik. Ebben az évben az a célunk, hogy megnyerjük a bajnokságot. Mind a hét támadó játékosnak megvan a lehetõsége és a képessége, hogy a Milanban játszon, de mind együtt nem lehetnek pályán. Biztos vagyok benne, hogy a vezetõség elfogadja majd a döntéseim.
Lehetséges, hogy a Milan ebben az évben ez érkezõ játékosoknak köszönhetõen megváltoztatja a játékmódszerét, ki kell majd próbálni, de mindeddig nem volt idõnk rá.
Sok edzõ lenne az én helyemben. Mindig sajnálok a kispadra küldeni egy nagy játékost. A döntéseim az edzésen mutatott munka alapján hozom meg, és biztos vagyok benne, hogy számíthatok a játékosok támogatására is. Mindenkin nagy a nyomás és ez ösztönzõ kihívás.

Patorol és Ronaldinhorol: A brazil válogatott nem azt teljesítette, amit elvártak tõlük. Ronaldinho minden váltakozó ritmusú mérkõzésen játszott, Pato csalódott az olimpiában, a miatt amit az edzõ mondott róla a nyilvánosságnak, azt gondolom, ez nem volt korrekt gesztus.

A holnapi mérkõzésrõl : A Bologna elleni mérkõzés a szokásos, elsõ mérkõzés miatti nehézségeket fogja hordozni. Ügyes lefutó játékosaik vannak, és védekezõ focit játszanak. Óvatosnak kell lennünk, gyors ritmusváltások kellenek majd, de a csapat képes erre.
Kapuskérdésben remekül állunk: Dida teljesen felépült és fel kell vennie a mérkõzések ritmusát. Abbiati már felvette, így holnap kezdhet. A többi játékos, akik biztosan játszani fognak a Bologna ellen: Zambrotta, Kaladze, Maldini, Jankulovski, Flamini, Pirlo, Ambrosini és Seedorf.
Zambrotta és Flamini két nagy játékos, jól beilleszkedtek, különösen Zambrotta, aki már ismerte a játékosokat a válogatottból.
Ronaldinhoval várok a lehetõ legjobb formájáig. Magának és a csapatnak is fontos, hogy jól játszon. Szüksége van arra, hogy megjátszák, úgy, mint Zambrottának és Flamininek is.
Sheva viszont ugyanaz a játékos, aki két évvel ezelõtt, azt hiszem, a motiváció változott csak, nem a fizikai kondíciója.

acmilan.com

#acm

LasCar16
Massimo Manara, az AC Milan orvosa adott friss információkat a sérült játékosok állapotáról.

Gennaro Gattuso: "Rino még a válogatott barátságos meccsén szedett össze egy sérülést, és még mindig nincs 100 %-os állapotban. Bár a héten már elkezdte az intenzívebb edzéseket, holnap még nem állhat Carlo Ancelotti rendelkezésére. Az olasz válogatott elsõ világbajnoki selejtezõjén viszont már alighanem játszhat."

Philippe Senderos: "Nemrég elvégzett egy tesztet a MilanLab orvosai segítségével, és kiderült, hogy rendkívül rossz fizikai állapotban van. Biztosan nem fog játszani Svájc elsõ VB-selejtezõjén, mert itt fog maradni velünk, hogy visszanyerje kondícióját."

Marco Borriello: "Marco nagyon bíztatóan halad a felépülésben, és ma fogja elvégezni az utolsó tesztjét, mielõtt Martens professzor megint kivizságlja, várhatóan 10 napon belül. Reméljük, hogy szeptember 10.-én már pályára léphet, a Lugano elleni barátságos mérkõzésen."

Alessandro Nesta: "Sandro már elkezdte a futóedzéseket a speciális szõnyegen, és az eredmények bíztatóak. Egyre több munkát tud már elvégezni, de nem szabad megerõltetni. A visszatérése pontos idejét sajnos még most sem tudjuk meghatározni."

Ricky Kaká: "Ricky hihetetlenül halad a felépülésben, és ennek hála már a jövõhten együtt edzhet a csapattal. Nem fog játszani a brazil válogatott selejtezõjén, csak azért, hogy teljesen felépüljön."

Forrás: acmilan.com

#acm

LasCar16
2 fordulóra rendben lesz Kakával együtt

#acm

Senderos játszhat holnap?, úgy tudom nem teljesen jó a háta

LasCar16
Carlo mondta h Abbiati a numero uno, ez a Dida van az 1-es mezben semmit nem jelent, ugyanúgy van egy száma mint Favallinak...

#acm

Nuno88
Attól h Didáé az '-es sztem nem jelenti azt h õ is lesz az elsõszámú, vagyis nagyon remélem <#fejvakaras>

Yulcsa
Viszont továbbra is Didáé az 1-es...
Ja és Senderosé a 24-es lett.

Nuno88
Shevchenko a 76-s mezt választotta, érdekes lesz, én a helyébe a 17-set váasztottam volna 😊

Nuno88
De messze van még vasárnap 😞

LasCar16

Brocchi elköszönt

#acm

LasCar16
kötelezõ gyõzelem, szeptember 18-n meg asszem október 2-n játszunk... aztán jön még egy sorsolás ahol a párharcok gyõzteseit sorsolják ki a csoportokba..

#acm

Yulcsa
Az FC. Zürich ellen kezdünk otthon.

Nuno88
Mert g-portalról asszem nem lehet linkelni 😊

leho94
nekemse ^^

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

LasCar16
bazzeg nekem nem jön be a kép 😄

#acm

Nuno88
Istenem de jó Shevchenkot újra piros-feketében látni! ^^
Legyen már vasárnap!!!

LasCar16

#acm

LasCar16
A hivatalos oldal közleménye szerint a Lazio leigazolta Cristian Brocchit.

A klub ezenkívül kölcsönadta fiatal francia csatárát, Willy Aubameyangot a Serie B-ben szereplõ Avellino csapatának.

#acm

Yulcsa
1 perc 😛

Yulcsa
a meccs maga 15:30, de a közvetítés már 15:00-tól megy.

15:00
Labdarúgás
Olasz bajnokság, Milan - Bologna, 1. forduló - élõ

LasCar16
sport2-n 15:00 óra szerepel, gondolom lesz elõtt rizsa is 😊

#acm

A vasárnapi meccs nem 15:00kor hanem 15:30kor kezdõdik

szucsy89
😄
leho94
lol?

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"