36663
-
#21484 nso-n van nyereményjáték, ott az esély :D -
#21483 na, végre egy jó meccs! Pippo megint belelendült, Becks is jól játszott az első félidőben.
Én sem leszek ott szerdán, marad a TV... Sebaj, majd 1x a San Siroban, ha megadatik... :) -
#21482 ez igen, ez játék volt. kaká-dinho passzolgatás nagy volt:D:D
szerdán meg valami gála féleséget tolhatnának a srácok:)
kár hogy nem leszek ott élőben:( -
#21481 én jól szórakoztam ma végre pörgős nem alibi játék volt ahol mindenki futott és küzdött, tetszett a taktika is a letámadás, Flamini,Pirlo,Beckham játéka is, de az egész csapatot dícséret illeti! bravo! -
#21480 5:1... Ambrosini ;) -
bree11 #21479 vki nem tudja hogy melyik hotelben szállnak meg? -
#21478 Am. 4:1... sajnos:S -
#21477 Sheva beállt a 65. perc körül, de sztem még nem ért labdához... -
#21476 Most látom h már 4:0! Parádé van :D
Remélem Shevának is csurran cseppen vmi!!! -
#21475 4:0!:D Kaká is betalált büntetőből, Pippo lejött és Sheva játszik a helyén... Szünetben egyébként Pao is lejött, és Ronaldinho állt be a helyére. -
#21474 INZAGHI MESTERHÁRMAS!!! :D
3:0
Bár nincs adás sajna így nem tudom nézni... -
#21473 Nagyon jó a csapatjáték, és mindneki sokat fut, és folyamatosan támadunk, nincsennek azok a megfordulgatások és hátrapasszolások, amiket Seedorf szokott csinálni, örülök h. nincs a kezdőben... -
#21472 elment az adás =( -
#21471 2:0 =)
Pippo isten! -
#21470 Lemaradtam Pippo góljáról =(
1:0 rem nem ülünk rá, kell még gól! -
#21469 Shevchenko csak egyszer lehetne kezdő a bajnokságban. -
#21468 :OOOO Flamini jobb szélen bár anno Arsenalban tolta balon is, Capitano meg balszélen .. na majd kiderül Forza! -
#21467 MILAN : Dida; Flamini, Senderos, Maldini, Zambrotta; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Kakà; Pato, Inzaghi.
TORINO: Sereni; Rivalta, Natali, Franceschini, Rubin; Abate, Dzemaili, Barone, Diana; Rosina; Bianchi. -
#21466 A Rai-on ez az összeállítás van fent:
Dida - Zambrotta, Senderos, Maldini, Favalli - Ambrosini, Pirlo, Seedorf, Kaka - Pato, Inzaghi.
tehát See legyen akármilyen szar formában,kezdő... nem baj hiszen a múltkor jól játszott és gólt is lőtt
Pippo mostanában visszaesett,Sheva kezdhetne a védelem meg megint fos, ha Capitano még nem 100%-os akkor minek kezd?... Mattioni,Senderos,Favalli,Zambrotta 4est szívesen megnéznék,Favalli mostanában tanárian játszik..Mattionira pedig kíváncsi vagyok, de amíg CA az edző addig marad a jó öreg bratyizás
első félidő 0-0, aztán See lejön,Pippo lejön, R80,Sheva be és behúzzuk a meccset, sok fog múlni Kaká fizikai állapotán is,Patoban bízok a legjobban -
#21465 Köszöntem szépen! =) -
#21464 juve ikszelt, nyerni kell -
#21463 csatlakozom, boldog szülinapot! -
#21462 HBD:) -
#21461 HBD NYUNYESZ!!!!!!
HBD :DDD -
#21460 oké, én néztem el... :D
arra gondoltam hogy a dél-amerikai bajnokságra gondol, aka Copa América... nemszóltam :D -
#21459 tudod 2010-ben lesz egy olyan jelentéktelen esemény is :DDD -
#21458 "A saját teljesítményemmel elégedett vagyok, de még ennél is jobb tudok lenni. Mindent meg akarok nyerni: a bajnokságot, a Bajnokok Ligáját, és a dél-afrikai Világbajnokságot"
????????????????????????????????? -
#21457 Alexandre Pato mindent meg akar nyerni az AC Milannal, és még mindig bízik abban, hogy be tudja fogni Zlatan Ibrahimovic-ot a góllövőlistán. A fiatal brazil zseni remek teljesítményt nyújt az első teljes szezonjában, de alig tudja kivárni a végét, mert abban reménykedik, hogy a következő még sikeresebb lesz.
“Nagyon fontos, hogy kvalifikáljuk magunkat a Bajnokok Ligájába,” – nyilatkozta Pato a Tuttosportnak. “A sok sérülés nagyban meghatározta az idei szezonunkat, és túl sok pontot vesztettünk. A saját teljesítményemmel elégedett vagyok, de még ennél is jobb tudok lenni. Mindent meg akarok nyerni: a bajnokságot, a Bajnokok Ligáját, és a dél-afrikai Világbajnokságot. Ezen kívül boldog lennék, ha megkaphatnám az Aranylabdát is.”
Pato jelenleg 14 gólnál jár a Serie A-ban, és bár nagy a hátránya a 20 találatot jegyző Zlatan Ibrahimovic-csal szemben, még mindig hisz a gólkirályi címben.
“Még korai kijelenteni, hogy ki végez majd a lista élén. Ibrahimovic húsznál jár, míg én 14-szer találtam a hálóba. Azonban még hátra van hét mérkőzés, és remélhetőleg néhányszor sikerül dupláznom. Szóval még megelőzhetem őt.”
Forrás: goal.com -
#21456 Ancelotti nyilatkozat
Carlo Ancelotti szerint is új impulzusokra van szüksége a Milannak, de nem ért egyet Kakával abban, hogy egy éra véget ért a klubnál.
Kaká a héten nyilatkozott arról, hogy szerinte egy fejezet lezárult a csapat történetében, új együttest kell építeni, Steven Gerrard szintű játékosokból. (korábbi híreinknél elolvashatjátok - a szerk.)
"Egy korszak akkor ér véget, ha a tulajdonos elhagyja a klubot, szóval amíg Silvio Berlusconi nálunk van, addig ez a történet folytatódni fog." -reagált játékosa kijelentésére Ancelotti.
"Nyilván lesznek változások a nyáron, de ez nem jelenti a mostani helyzet teljes megszűnését. Én legalábbis így gondolom. Kaká egy okos srác és képes arra, hogy megfogalmazza a véleményét egyes kérdésekben. Abban is igaza van, hogy Gerrard nagyon hasznos lenne a csapat számára, de a leigazolására jelenleg kevés az esély."
Hetek óta arról lehet olvasni, hogy Ancelotti a nyáron esetleg távozik a Chelsea csapatához. Ezt maga az érintett már többször is cáfolta.
"Az igaz, hogy angol nyelvleckéket veszek, de erre azért van szükségem, mert a mai világban ismerned kell ezt a nyelvet, ha a világot járod. A lényeg az, hogy nem gondolkozom a Milan elhagyásán."
A játékosként és edzőként is kétszeres BEK/BL győztes mester a védelmet és a csatárposztot szeretné megerősíteni, utóbbira pedig egyik kiszemeltje az Arsenal támadója, Emmanuel Adebayor.
"Bölcs lépéseket kell tennünk, ha versenyképessé akarjuk tenni a csapatot, de azért drasztikus dolgokra nem kell gondolni. Szerintem ha Borriello egészséges, képes 20 góllal segíteni a klubot szezononként. Egyre jobb állapotban van, hamarosan felépül és biztos vagyok benne, hogy újra gólveszélyes lesz."
A Milan egyre közelebb kerül a Juventushoz a bajnoki tabellán, így a második hely is elérhető közelségbe került. A korábbi Juventus tréner emiatt ma este korábbi csapatának szurkol az Inter elleni rangadón.
A Milan vasárnap este a Torinót fogadja a San Siróban. Marek Jankulovski eltiltás miatt hiányzik majd, Paolo Maldini pedig még nincs 100%-os állapotban.
"Nagyon óvatosnak kell lennünk, mert a Torino sokat változott az elmúlt hetekben. Új edző irányítja a csapatot, nyugodtabban és pontosabban játszanak. Gondjaink lehetnek majd a védelmük feltörésével, különösen, hogy három középpályásuk is védekezni fog."
"Sajnos az elmúlt pár mérkőzésen a játékunk nem volt túl szórakoztató, ezért jobban kell teljesítenünk. Egy visszazáró ellenféllel szemben pedig még nagyobb odafigyelésre van szükség."
"A támadó részlegünknél kell tartani a labdát és nagyobb tempóval kell játszanunk. A játékosaim fizikailag jó állapotban vannak, most már csak a játékunk minőségén kell javítani."
channel4.com -
#21455 Genoa–Lazio 0–1 (Zárate 65.) -
#21454 Adriano Galliani a Milan News-nak nyilatkozott, s elmondta, hogy még mit tervez a Rossoneri erre az idényre. Az elnök úr mondatai igen meglepőek, hisz elmondása szerint a Milant nem érdekli a második hely megszerzése.
Gallianit kérdezték a holnapi, Torino elleni mérkőzés előtt, s elmondta, hogy a jövő évi célok eléréséhez nem létfontosságú a második hely megszerzése, hisz erre a harmadik hely is elég.
"A célunk a Bajnokok Ligája, s hogy az első háromban végezzünk a Serie A-ban" -mondta Galliani.
"A második hely lélektani szempontból fontos, ám nem létfontosságú ahhoz, amit el akarunk érni. Tavaly az ötödik helyen végeztünk, s ha ezt nézzük, akkor mindenképpen javultunk. Jelenleg nem törődünk azzal, hogy a harmadik vagy a második helyen végzünk, a lényeg az, hogy indulhassunk a BL-ben."
Majd arról kérdezték, hogy mi a véleménye arról, hogy az olasz csapatok idén gyengén szerepelnek az európai kupákban.
"Új stadionok nélkül soha nem fogjuk áthidalni a pénzügyi nehézségeket. Más európai klubok ennek köszönhetően nem érzékelik annyira a válságot."
"A Milan az elmúlt években képes volt harcba szállni európa legnagyobb klubjaival, mert Berlusconi remek csapatot rakott össze. Mindazonáltal, az olasz foci jövője nagyon gyengének tűnik, hacsak nem tesszük meg a szükséges lépéseket. Csak ismételni tudom magam, új stadonokra és több atlétikai felkészülési lehetőségre van szükség" -fejezte be.
Végűl Galliani elmondta, hogy a Milan nem fog sokat költekezni a nyári átigazolási időszakban, mert szerinte ez a csapat is képes lesz áthidalni a nehéz időket.
forrás: goal.com
uccsó bekezdés az a ködösítés :Ddd -
Olaszországból származó hírek szerint, a holnap esti, Torino elleni meccsen Carlo Ancelotti bizalmat szavaz a mágikus brazíl hármasnak, azaz a Kaká-Pato-Ronaldinho triónak.
A Milanra papíron könnyű feladat vár a következő fordulóban, hisz a Torinohoz látogatnak a piros-feketék.
A Milannak a védelemben vannak problémái, s hogy ne a hátsó alakzaton múljon a meccs, holnap a brazíl trió, a Kaká-Pato-Ronaldinho hármast fogja játszattatni Carlo Ancelotti. Legalábbis a Corriere Dello Sport szerint. Ez nagy nyugtalanságot okozhat a torinói drukkereknél.
Mindazonáltal a sajtó már a védelmet is "megálmodta". Egy Zambrotta-Senderos-Maldini-Favalli védőnégyesre számítanak a lapok.
Mintmár ismeretes, a Milan vasárnap, 20:30-kor szembenéz a Torino gárdájával.
forrás: goal.com -
#21452 A Milan trénere, Carlo Ancelotti beszélt a mostanság sokat emlegtett pletykákról, avagy megy-e a Chelsea-hoz, vagy sem?
Angol lapok szerint, a nyáron Guus Hiddink elbúcsúzik a Chelsea-tól, és Roman Abramovich elsőszámú jelöltje a pótlására pont a Milan edzője, akinek 2010-ig szól a szerződése a klubhoz.
A Milan eddig még nem hosszabította meg vele azt, így lehetséges, hogy távozik, de elmondta, még nem a nyáron.
"A Chelsea egy jó csapat és valóban érdeklődtek irántam, de maradok a Milanban, ám azt leszögezem, hogy nem örökre" -mondta Carlo a Corriere dello Sport-nak.
"A dolognak valahol véget kell vetni. A Chelsea egy jó csapat, és én nem mondtam olyat, hogy soha nem lennék a londoni klub mestere."
Angliai jelentések szerint az orosz tulajdonos nagyon sok pénzt adna Ancelottinak annak érdekében, hogy saját belátása szerint erősítse meg a londoni kékek csapatát. Ez a sok pénz 56 millió lenne...
A Rossoneri holnap este a San Siroban fogadja a Torino csapatát.
forrás: goal.com -
#21451 Fókusz riport Milanelloból -
#21450 a jövő heti Milan-Magyar Liga Válogatott meccset az RTL Klub adja élőben. -
#21449 Ideje lenne már vmit tenni, mert ez nem megy hogy Milánóban mindenki 2 hónapig sérült, aztán elmegy Brazíliába és 1 hét alatt meggyógyul -.- -
#21448 én... -
#21447 meccsre akkor ki megy? -
#21446 A sports.it-en olvastam azt az írást hogy év végén átszervezhetik az egész rendszert, nyilván azért mert nem működik megfelelően. Jean Pierre Meersemann, aki jelenleg valamiféle koordinátor a MilanLab és az orvosi stáb között, már beszélt is a kopaszékkal erről. A cikk szerint valszeg megszüntetik ezt a koordinátori posztot és a jövőben Meersemann csak a MilanLab-ben működik majd. Állítólag kérdéses a 2 csapatdoki, Gozzini és Manara jövője is.
-
#21445 A dán védő távozásával kapcsolatos hangok egyre erősebbek,hiszen Daniel Agger nem kapott új szerződést a liverpooli pirosaktól,így nagy valószínűséggel távozik az angol városból...
Agger szerződése 2010 -ben jár le,ám a Liverpool F.C. nem kezdeményezte a dán válogatott védő szerződésének meghosszabítását.Angol jelentések szerint a vörösök edzőjének,Rafael Beníteznek kétségei támadtak Aggerrel szemben.Nem így vélekedik Carlo Ancelotti,aki a Corriere dello Sport szerint,szívesen látna a Milanban a dánt.
A Corriere állítása szerint a Milan gyorsan egyességre szeretne jutni a Mersey partiakkal,ám ha a Liverpool nem hajlandó lemondani a védőről,akkor Ancelotti kész komolyabb lépéseket tenni Aggerért.(mint ahogy azt idén nyáron Mathieu Flamini esetében tette - a szerk.)A Milan vezetősége szerint Agger méltó utódja lehet Maldininek,aki a szezon végeztével befejezi a pályafutását,így komoly esély mutatkozik arra,hogy Daniel Agger jövőre piros-feketében folytassa.A dán védő anyagilag is jól járna a váltással,hiszen a sajtó szerint a Milan kész megduplázni a Liverpool-i 5-ös fizetését,mely jelenleg évi 2 millió € körül van.
Ha a Liverpool hajthatatlan marad a nyáron és magához láncolja a védőt 2010-ig,akkor ezzel azt is kockáztatná,hogy 2010 nyarán ingyen távozna az Anfieldről,így valószínűleg már a nyári átigazolási szezonban eladják a dánt,miután az olasz sajtó szerint a Milan kész 7 millió € letenni Aggerért.
Forrás: goal.com