36663
  • Palinko
    de szeptemberig fárasztanak a pletykákkal még minket sztem :D
  • Yulcsa
    erről van szó!
  • Nuno88
    Kaká: Maradok a Milanban!

A bajnokság vége után Kaká hazatér Brazíliába, hogy otthon pihenje ki magát. Felszállás előtt egyértelműen kijelentette, marad a Milanban.

“Még egyszer utoljára elmondom: Nem akarom elhagyni a Milant! ” - mondta a La Gazzetta dello Sport-nak Kaká a milánói reptéren.

“Joban szeretek csöndben maradni és hallgatni, mert könnyen félremagyarázzák a szavaimat. Ezt szeretném elkerülni."

“Csak annyit akarok üzenni a milliónyi Milan szurkolónak, hogy meghoztam a döntésem. Maradni akarok! Kérem most már mindenki hagyja, hogy pihenhessek."

A Milan harmadik helyen végzett a bajnokságban, ezzel pedig automatikusan BL főtáblára került. Egy év szünet után tehát újra a legrangosabb sorozatban szerepelhet a csapat.

“Istennek hála elértük a megfelelő helyezést. Nagyon hiányzott a klubnak a BL és persze személy szerint nekem is."

“Szeretnék újra győzelmeket aratni a Milannal. Maradok a klubnál, és a mai nappal az eligazolásomról szóló pletykákat lezártnak tekintem."

channel4.com, goal.com

Na akkor ez lezárva! =)
  • Rudee
    Van ott pénz bőven.
    Bár először Hughes-t kéne lecserélniük, aztán igazolni :)
  • DONGUBA
    Ha nem veszunk kozepso vedoket baszhatjuk az egeszet vazzzzzze
  • Yulcsa
    emberek, vagy valamit nagyon elírtak(elszámoltam) vagy elképesztő összeg áll a Man. City rendelkezésére az idén nyárra...
    azt írja a goal.com, hogy 250 millió fontot kapott Hughes az erősítésre, na most számításaim szerint ez 80.750.000.000 Ft, azaz 80 milliárd 750 millió Forint
    Azért ez nem semmi, ha tényleg így van...
  • LasCar16
    Adriano Galliani hisz benne, hogy Leonardo képes elérni azokat a sikereket, amiket Capello a 90-es évek elején.

Fabio Capellót (jelenleg Anglia szövetségi kapitánya) 1991-ben nevezték ki szakvezetőnek a Milan kispadjára, miután négy évig dolgozott Berlusconi egyik vállalatánál.

Leonardo ehhez hasonló utat járt, jár be, igaz ő miután befejezte játékos pályafutását, a Milan technikai tanácsadója és dél-amerikai játékosmegfigyelője lett.

“Leonardóval a Milan azt szeretné megismételni, amit annak idején Capellóval is elért. ” - magyarázta Galliani.

“Leo kiváló játékos és kiváló szakmai munkatárs is volt. A személyét körülvevő szkepticizmus hasonló, mint Capello esetében volt, akit akkoriban Berlusconi inasának hívtak.”

Galliani tagadja, hogy Leonardót Berlusconi akarta volna egyedül edzőnek:

“A meghozott döntés közös akarat, együtt döntöttünk az új edző személyéről. Leonardo nagy bajnok volt, és intelligens ember. Sok sikert kívánok neki Milan kispadján."

Galliani nem tudta kikerülni a Kakát érintő kérdéseket sem:

"Kaká a Milan játékos és az is marad. Semmilyen szerződést sem írt alá senkivel. Minden próbálkozást vagy kérést el fog utasítani, ami megpróbálja őt elcsábítani a klubtól."

A nyári igazolásokról:

"Nem beszélhetek az átigazolási piacról, mivel az csak júliusban kezdődik és augusztus végéig tart. Le kell ülnünk és megbeszélnünk a helyzetünket. El kell dönteni, milyen játékrendszerben, milyen taktikát akar játszani a csapat. A többi majd ezután következik."

channel4.com, goal.com
  • LasCar16
    Leo elképzelései a gazzettáról:

"Labdás alapozást akarok csinálni a csapattal. Olyan csapatot szeretnék, ami gyors és birtokolja a labdát, ehhez nagyon specifikus edzés kell. A felállás elsősorban attól függ hogy milyen játékosaink vannak: jelenleg a 4-3-1-2-höz van alapunk, amit lehet variálni. Messit és Cristiano Ronaldot kértem a vezetéstől (viccelt Leo). Úgy gondolom hogy a széleken kell majd nyomulnunk, ezt fontosnak tartom. Hamarosan jönnek majd a nevek is. Támadó szellemű játékot akarok, szórakoztatót, ahol a tehetség előtérbe kerül, mindezt anélkül hogy elveszítenénk az olasz foci sava-borsát. A közönség agresszívebb focit akar látni."

egyre szimpibb az új mester :))
  • Nuno88

• LasCar16
    Az első részletek Leo sajtótájékoztatójáról....

Leo: "Nagyon kötődöm a Milanhoz, ha nem így lenne, nem vállaltam volna el a felkérést. Ez egy különleges nap számomra. Arról álmodoztam hogy egyszer focista legyek, de arról nem hogy edző. Különböző körülmények késztettek erre a döntésre és boldog vagyok hogy így döntöttem. 12 éve vagyok a Milan-nál és az hogy Carlo után kezdhetem meg a munkát, valahol a kapcsolatunkat is jellemzi. Tegnap különleges nap volt, a játékosok sírtak, mert elment egy barát. Carlo volt az aki a leginkább bátorított hogy fogadjam el ezt a kihívást. Az hogy most itt lehetek, úgy hogy megvan a kvalifikáció a BL-re, hogy Carlo is boldog és hogy én is elkezdhetem...... nagyon boldog vagyok. Most el kell kezdenünk az építkezést, az alap a szerénység és a tenni akarás. Kaká? Azt kívánom hogy nálunk maradjon. De teljesen természetes dolog hogy sok nagy klub érdeklődik iránta."

Ehhez a kopasz hozzátette: "Megpróbáljuk két nagy klub támadását is visszaverni."
  • Nuno88
    Istencsászár lenne mind a 2 játékos =)
  • paly90
    Milan: Leonardo Adebayorral és Essiennel erősítené csapatát

Az AC Milan vasárnap kinevezett edző, a brazil Leonardo nagy tervekkel vágott bele a munkába, olasz lapértesülések szerint Angliából igazolna: a hírek szerint az Arsenal támadójával, a togói Emmanuel Adebayorral, valamint a Chelsea ghánai középpályásával, Michael Essiennel erősítené meg együttesét.

Adebayort az előző nyáron is gyakran hozták hírbe a Milannal, akkor az átigazolás végül nem jött létre.

Amennyiben sikerülne megszerezni a kiszemelt játékosokat, a Milan valószínűleg áttérne a Leonardo által kedvelt 4-3-3-as felállásra.

nso.hu
  • Nuno88
    Carlo a Chelsea csapatában kötött ki végül (mint azt várni lehetett...)
  • Yulcsa
    Chelsea: hivatalosan is bejelentették, Ancelotti az új menedzser
    A Chelsea hivatalosan is bejelentette, hogy az olasz Carlo Ancelotti veszi át a távozó holland Guus Hiddinktől a csapat irányítását.
  • LasCar16
    a mediaset - nagyon jol informalt milan ugyben mostanaban - mar kihirdette az edzoi stabot is.

a masodedzo tassotti marad, filippo gali vezeti majd az utanpotlast, leo munkajat taktikai teren andrea maldera es angelo castellazzi segiti majd. utobbi ketto a chicco evani vezette primaveranal dolgozott eddig.
    maldera apja, gino meg cesare maldinivel jatszott egyutt, majd edzokent is dolgozott a milan utanpotlasaban nagyon hosszu idon keresztul.
  • Yulcsa
    Hú micsoda hírek
    kösz mindent Carlo, de itt az ideje a váltásnak. sok sikert Leonardonak!
  • Nuno88
    GRAZIE CARLETTO!

GRAZIE CAPITANO!

• Rudee
    Guardiola azért edzősködött az utánpótlásban.
  • Palinko
    a barcelona edzőjének is a barca az első klubbja edzőként...
  • Nuno88
    Valahol el kell kezdeni, egyből bedobják a mély vízbe , én bizakodó vagyok, remélem megtud birkózni a feladattal :)
  • Rudee
    Kiváncsi vagyok, hogy mire megy. Edzői tapasztalata kb annyi van, mint nekem.
  • Nuno88
    Galliani megerősítette, Leonardo lesz a Milan új edzője. A hivatalos bemutatásra holnap 13:00-kor kerül sor.
  • szucsy89
    JEEEEEE
  • Nuno88
    Sok sikert neki, remélem innentől más lesz minden! =)
  • LasCar16
    Kopasz: "Sarà Leonardo, domani alle 12 la presentazione."
    "Leonardo lesz (az edző), holnap 12 órakor kerül sor a bemutatásra."
  • LasCar16
    http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=153226
  • paly90
    Huu mióta vártam erre...
    Remélem h holnaptól Leonardo az új edző
  • Nuno88
    Ancelotti távozik

Carlo Ancelotti a mérkőzés után élő adásban jelentette be, hogy közös megegyezéssel távozik a Milan kispadjáról, így nem tölti ki a 2010-ig szóló szerződését.
    Arról nem beszélt, hogy hol folytatja karrierjét.

A hivatalos oldal egyelőre nem közölte, ki lesz az utód, várhatóan a holnapra meghirdetett sajtótájékoztatón mutatják be az új edzőt. Az olasz sajtó napok óta tényként közli, hogy Leonardo váltja Ancelottit a Milan kispadján.

milannews.it
  • LasCar16
    A sports.it szerint a meccs után Carlo bejelentette a sajtónak hogy közös megegyezéssel felbontották a szerződését a klubbal.
    Akkor holnap jöhet a bejelentés az új edzőről.
  • szucsy89
    grat a juvének a 2.helyhez...azért szép volt..jövőre jobbat mindenképp!:)
  • Yulcsa
    köszi! jó ez a 3. hely, majd jövőre lesz jobb is, bízzunk benne! :)
  • Nuno88
    Igen 3. lettünk de ez is BL főtábla! Az egymás elleni eredmény döntött, amiből a Juve jött ki jobban.
  • Yulcsa
    ez most azért korrekt volt a SportTv-től, hogy nem kapták el rögtön a képet, hanem megvárták, míg Maldini levonul a pályáról. Most akkor 3.ak lettünk végül? Mi döntött a Juvéval szemben?
  • Nuno88
    PAOLO MALDINI
  • Palinko
    majd képet gatta a szakállnélküliről :D
  • Nuno88
    Gattuso is a pályán :)
  • Nuno88
    Jaja, amikor a meccs elején mutatták hogy Kopasz mellett ül Leo egyből arra gondoltam h hétfőtől már ő lesz az új tréner :)
  • LasCar16
    Nesta a pályán :)
  • Yulcsa
    A Kopasz nagyon ölelgeti Leonardot, gyanús ez nekem :P
  • Nuno88
    Nesta tanár úr a pályán! =)