36663
-
#21965 de szeptemberig fárasztanak a pletykákkal még minket sztem :D -
#21964 erről van szó! -
#21963 Kaká: Maradok a Milanban!
A bajnokság vége után Kaká hazatér Brazíliába, hogy otthon pihenje ki magát. Felszállás előtt egyértelműen kijelentette, marad a Milanban.
“Még egyszer utoljára elmondom: Nem akarom elhagyni a Milant! ” - mondta a La Gazzetta dello Sport-nak Kaká a milánói reptéren.
“Joban szeretek csöndben maradni és hallgatni, mert könnyen félremagyarázzák a szavaimat. Ezt szeretném elkerülni."
“Csak annyit akarok üzenni a milliónyi Milan szurkolónak, hogy meghoztam a döntésem. Maradni akarok! Kérem most már mindenki hagyja, hogy pihenhessek."
A Milan harmadik helyen végzett a bajnokságban, ezzel pedig automatikusan BL főtáblára került. Egy év szünet után tehát újra a legrangosabb sorozatban szerepelhet a csapat.
“Istennek hála elértük a megfelelő helyezést. Nagyon hiányzott a klubnak a BL és persze személy szerint nekem is."
“Szeretnék újra győzelmeket aratni a Milannal. Maradok a klubnál, és a mai nappal az eligazolásomról szóló pletykákat lezártnak tekintem."
channel4.com, goal.com
Na akkor ez lezárva! =) -
Rudee #21962 Van ott pénz bőven.
Bár először Hughes-t kéne lecserélniük, aztán igazolni :) -
#21961 Ha nem veszunk kozepso vedoket baszhatjuk az egeszet vazzzzzze -
#21960 emberek, vagy valamit nagyon elírtak(elszámoltam) vagy elképesztő összeg áll a Man. City rendelkezésére az idén nyárra...
azt írja a goal.com, hogy 250 millió fontot kapott Hughes az erősítésre, na most számításaim szerint ez 80.750.000.000 Ft, azaz 80 milliárd 750 millió Forint
Azért ez nem semmi, ha tényleg így van... -
#21959 Adriano Galliani hisz benne, hogy Leonardo képes elérni azokat a sikereket, amiket Capello a 90-es évek elején.
Fabio Capellót (jelenleg Anglia szövetségi kapitánya) 1991-ben nevezték ki szakvezetőnek a Milan kispadjára, miután négy évig dolgozott Berlusconi egyik vállalatánál.
Leonardo ehhez hasonló utat járt, jár be, igaz ő miután befejezte játékos pályafutását, a Milan technikai tanácsadója és dél-amerikai játékosmegfigyelője lett.
“Leonardóval a Milan azt szeretné megismételni, amit annak idején Capellóval is elért. ” - magyarázta Galliani.
“Leo kiváló játékos és kiváló szakmai munkatárs is volt. A személyét körülvevő szkepticizmus hasonló, mint Capello esetében volt, akit akkoriban Berlusconi inasának hívtak.”
Galliani tagadja, hogy Leonardót Berlusconi akarta volna egyedül edzőnek:
“A meghozott döntés közös akarat, együtt döntöttünk az új edző személyéről. Leonardo nagy bajnok volt, és intelligens ember. Sok sikert kívánok neki Milan kispadján."
Galliani nem tudta kikerülni a Kakát érintő kérdéseket sem:
"Kaká a Milan játékos és az is marad. Semmilyen szerződést sem írt alá senkivel. Minden próbálkozást vagy kérést el fog utasítani, ami megpróbálja őt elcsábítani a klubtól."
A nyári igazolásokról:
"Nem beszélhetek az átigazolási piacról, mivel az csak júliusban kezdődik és augusztus végéig tart. Le kell ülnünk és megbeszélnünk a helyzetünket. El kell dönteni, milyen játékrendszerben, milyen taktikát akar játszani a csapat. A többi majd ezután következik."
channel4.com, goal.com -
#21958 Leo elképzelései a gazzettáról:
"Labdás alapozást akarok csinálni a csapattal. Olyan csapatot szeretnék, ami gyors és birtokolja a labdát, ehhez nagyon specifikus edzés kell. A felállás elsősorban attól függ hogy milyen játékosaink vannak: jelenleg a 4-3-1-2-höz van alapunk, amit lehet variálni. Messit és Cristiano Ronaldot kértem a vezetéstől (viccelt Leo). Úgy gondolom hogy a széleken kell majd nyomulnunk, ezt fontosnak tartom. Hamarosan jönnek majd a nevek is. Támadó szellemű játékot akarok, szórakoztatót, ahol a tehetség előtérbe kerül, mindezt anélkül hogy elveszítenénk az olasz foci sava-borsát. A közönség agresszívebb focit akar látni."
egyre szimpibb az új mester :)) -
-
#21956 Az első részletek Leo sajtótájékoztatójáról....
Leo: "Nagyon kötődöm a Milanhoz, ha nem így lenne, nem vállaltam volna el a felkérést. Ez egy különleges nap számomra. Arról álmodoztam hogy egyszer focista legyek, de arról nem hogy edző. Különböző körülmények késztettek erre a döntésre és boldog vagyok hogy így döntöttem. 12 éve vagyok a Milan-nál és az hogy Carlo után kezdhetem meg a munkát, valahol a kapcsolatunkat is jellemzi. Tegnap különleges nap volt, a játékosok sírtak, mert elment egy barát. Carlo volt az aki a leginkább bátorított hogy fogadjam el ezt a kihívást. Az hogy most itt lehetek, úgy hogy megvan a kvalifikáció a BL-re, hogy Carlo is boldog és hogy én is elkezdhetem...... nagyon boldog vagyok. Most el kell kezdenünk az építkezést, az alap a szerénység és a tenni akarás. Kaká? Azt kívánom hogy nálunk maradjon. De teljesen természetes dolog hogy sok nagy klub érdeklődik iránta."
Ehhez a kopasz hozzátette: "Megpróbáljuk két nagy klub támadását is visszaverni." -
#21955 Istencsászár lenne mind a 2 játékos =) -
paly90 #21954 Milan: Leonardo Adebayorral és Essiennel erősítené csapatát
Az AC Milan vasárnap kinevezett edző, a brazil Leonardo nagy tervekkel vágott bele a munkába, olasz lapértesülések szerint Angliából igazolna: a hírek szerint az Arsenal támadójával, a togói Emmanuel Adebayorral, valamint a Chelsea ghánai középpályásával, Michael Essiennel erősítené meg együttesét.
Adebayort az előző nyáron is gyakran hozták hírbe a Milannal, akkor az átigazolás végül nem jött létre.
Amennyiben sikerülne megszerezni a kiszemelt játékosokat, a Milan valószínűleg áttérne a Leonardo által kedvelt 4-3-3-as felállásra.
nso.hu -
#21953 Carlo a Chelsea csapatában kötött ki végül (mint azt várni lehetett...) -
#21952 Chelsea: hivatalosan is bejelentették, Ancelotti az új menedzser
A Chelsea hivatalosan is bejelentette, hogy az olasz Carlo Ancelotti veszi át a távozó holland Guus Hiddinktől a csapat irányítását. -
#21951 a mediaset - nagyon jol informalt milan ugyben mostanaban - mar kihirdette az edzoi stabot is.
a masodedzo tassotti marad, filippo gali vezeti majd az utanpotlast, leo munkajat taktikai teren andrea maldera es angelo castellazzi segiti majd. utobbi ketto a chicco evani vezette primaveranal dolgozott eddig.
maldera apja, gino meg cesare maldinivel jatszott egyutt, majd edzokent is dolgozott a milan utanpotlasaban nagyon hosszu idon keresztul.
-
#21950 Hú micsoda hírek
kösz mindent Carlo, de itt az ideje a váltásnak. sok sikert Leonardonak! -
#21949 GRAZIE CARLETTO!
GRAZIE CAPITANO!
-
Rudee #21948 Guardiola azért edzősködött az utánpótlásban. -
#21947 a barcelona edzőjének is a barca az első klubbja edzőként... -
#21946 Valahol el kell kezdeni, egyből bedobják a mély vízbe , én bizakodó vagyok, remélem megtud birkózni a feladattal :) -
Rudee #21945 Kiváncsi vagyok, hogy mire megy. Edzői tapasztalata kb annyi van, mint nekem. -
#21944 Galliani megerősítette, Leonardo lesz a Milan új edzője. A hivatalos bemutatásra holnap 13:00-kor kerül sor. -
#21943 JEEEEEE -
#21942 Sok sikert neki, remélem innentől más lesz minden! =) -
#21941 Kopasz: "Sarà Leonardo, domani alle 12 la presentazione."
"Leonardo lesz (az edző), holnap 12 órakor kerül sor a bemutatásra." -
#21940 http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=153226 -
paly90 #21939 Huu mióta vártam erre...
Remélem h holnaptól Leonardo az új edző -
#21938 Ancelotti távozik
Carlo Ancelotti a mérkőzés után élő adásban jelentette be, hogy közös megegyezéssel távozik a Milan kispadjáról, így nem tölti ki a 2010-ig szóló szerződését.
Arról nem beszélt, hogy hol folytatja karrierjét.
A hivatalos oldal egyelőre nem közölte, ki lesz az utód, várhatóan a holnapra meghirdetett sajtótájékoztatón mutatják be az új edzőt. Az olasz sajtó napok óta tényként közli, hogy Leonardo váltja Ancelottit a Milan kispadján.
milannews.it -
#21937 A sports.it szerint a meccs után Carlo bejelentette a sajtónak hogy közös megegyezéssel felbontották a szerződését a klubbal.
Akkor holnap jöhet a bejelentés az új edzőről. -
#21936 grat a juvének a 2.helyhez...azért szép volt..jövőre jobbat mindenképp!:) -
#21935 köszi! jó ez a 3. hely, majd jövőre lesz jobb is, bízzunk benne! :) -
#21934 Igen 3. lettünk de ez is BL főtábla! Az egymás elleni eredmény döntött, amiből a Juve jött ki jobban. -
#21933 ez most azért korrekt volt a SportTv-től, hogy nem kapták el rögtön a képet, hanem megvárták, míg Maldini levonul a pályáról. Most akkor 3.ak lettünk végül? Mi döntött a Juvéval szemben? -
#21932 PAOLO MALDINI -
#21931 majd képet gatta a szakállnélküliről :D -
#21930 Gattuso is a pályán :) -
#21929 Jaja, amikor a meccs elején mutatták hogy Kopasz mellett ül Leo egyből arra gondoltam h hétfőtől már ő lesz az új tréner :) -
#21928 Nesta a pályán :) -
#21927 A Kopasz nagyon ölelgeti Leonardot, gyanús ez nekem :P -
#21926 Nesta tanár úr a pályán! =)