36663
-
#23365 "A menedzser mód szezon végén a fagyás normális. Várjatok néhány percet, rendbe fog jönni."
na de nem offolok tovább: Becks szinte biztos hogy januártól jön vissza, ennek örülök! -
#23364 bele, csak az a bajom h 1. szezon után amikor lépnék a köv. évbe akkor befagy :P -
#23363 belenyúl az adatbázisba? -
#23362 pl én, de lennvan a Fifamania Superpatch, nem tom h ez akadály-é -
#23361 FM-ről jut eszembe: szokott itt vki fifázni direkt ip-n keresztül? unom már hogy mindig nyerek, kéne valami új kihívó:D:P -
#23360 jól nyomja a srác, szívesen látnám!
(FM-ben már az Arsenalban játszik :D) -
#23359 Simon Vukcevic Leo újabb kiszemeltje
http://www.youtube.com/watch?v=AbO5mbcdTdk&feature=relat ed -
#23358 részvétem :D -
Davidke007 #23357 Gattuso ígéri: tűzbe hoz minket :)
Magáról:
Egyre jobb állapotban vagyok. Néha még bedurran a térdem, de ez teljesen normális ilyen helyzetben. Ennek ellenére folyamatos edzésben vagyok, és ez a legfontosabb.
A CSAPAT MUNKÁJÁRÓL
A csapat is remek munkát végez, egy ideje már a pályán edzünk, és lehetőségünk nyílik különböző megoldásokat kipróbálni. Persze, a túra az eredményeket tekintve nem volt hízelgő ránk nézve, de a jövőre kell koncentrálni, és mi pontosan ezt tesszük.
HUNTELAAR
Nem nagyon ismerem őt, és még nem is nagyon edzett velünk. Tudom hogy kiváló gólszerző, de remélem a gólok lövésén túl a csapatmunkából is kiveszi majd a részét. Nem győzöm hangsúlyozni: számomra a csapat 11 emberből áll, és egységesnek kell lennünk, a csatárnak harcolnia kell a védőkkel és a középpályásokkal is, nem csak a gólszerzésen kell, hogy járjon az eszük.
PIRLO
Huntelaartól eltekintve, számomra Pirlo maradása még egy igazolást jelent. Számunkra Pirlo személye rendkívüli fontosságú. Én őszintén azt hittem, hogy Pirlo jövőre már nem lesz a csapattársam, de a klub újra és újra képes meglepni minket.
Andrea olyan számomra mint egy testvér a futball keretein belül, és egyedülálló játékos az ő posztját tekintve.
Szerencsére nálunk marad: nem is tudnék megnevezni egy játékost, aki pótolhatná őt, a többi középpályásunk teljesen más karakterű játékos. Továbbra is ő lesz a játékunk középpontjában, ő az egyetlen, aki képes a csapatot mozgatni.
ROMA, KALAC
Tudom, hogy remek kapus (Roma), aki a megbízhatóságot és a tapasztaltságot képviseli. Mindig optimista és vidám, ami fontos az öltözői harmónia szempontjából, és ezen értékeket képviselte Kalac is. Zejlko nagy veszteség, a csapat egy jó csapattársat veszít, de a futball már csak ilyen.
LEHETSÉGES ÉRKEZŐK
Jelenleg 25-en vagyunk, nem 15-en, így pillanatnyilag értelmetlen az érkezőkről beszélnünk. Ami fontos: egy nagyon kemény szezon előtt állunk, és harcolnunk kell majd.
KAKÁ ELVESZTÉSE
Nekem ez lesz a 11. szezonom, Gallianinak és Berlusconinak a 24. Egy dologban biztos vagyok: ez volt a legfontosabb játékoseladás számunkra, talán az egyetlen ami ilyen jelentőséggel bírt volna. Az egész dolog a politikai szerepvállalásból ered, amiről mindannyian rég tudtunk.
Rendkívül fontos, hogy az emberek megértsék: nem igaz, hogy Berlusconi levette a kezét a csapatról, de muszáj volt az anyagi következményeket is számításba venni. Amikor a gazdaság helyre áll, újra lehetőség lesz többet költeni.
Ami Rickyt illeti, nyilvánvaló hogy megszenvedjük a hiányát: gyakran támaszkodtunk rá, például 2007-ben a Celtic ellen, amikor gyengék voltunk, ő jött és a negyeddöntőbe lőtt minket. Vagy számos más esetben, amikor nem játszottunk túl jól, mind azt gondoltuk: "semmi gond, majd jön Kaká, és megoldja..." Ezt jelentette számunkra Kaká jelenléte. "
A CÉLOKRÓL
Ha lehetek őszinte, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy nem vagyok nyugodt, no nem azért mert nem vagyunk jók, hanem azért mert egy rendkívül nehéz szezon előtt állunk.
És ez az amit meg kell értenie mindannyiunknak: nem csak a pályán, az edzésen, hanem otthon is arra kell gondolni, hogy mi vár ránk. (- burkolt üzenet R80nak - a szerk.)
Meg kell győznünk magunkat arról, hogy képesek vagyunk még egy kis extrát hozzátenni a csapathoz. Nincs semmi okunk másokra irigykedni. Jobban állunk mint 2007-ben, és ugye emlékszel mi történt 2007ben?! Fontos, hogy higgyünk, hogy meglegyen a csapategység, aztán bármi megtörténhet. 2007 kell hogy eszünkbe jusson, mindenki azt hitte, hogy végünk van, erre három trófeát tettünk a vitrinbe. Nem akarok három címet, de egy olyan szezont igen, ami lázba hozza a szurkolóinkat.
Pillanatnyilag nem nevezhetném nagynak a lelkesedést, amely körül vesz bennünket, ennél sokkal többre van szükségünk. Mondjuk arra az 50 ezer szurkolóra, amely ott volt a San Siroban a Cavese elleni mérkőzésen: egy olyan közönséggel, nagyon messzire juthatunk... -
#23356 én hálisten pont dolgozok szóval nekem nem lesznek nagy izgalmaim:D -
#23355 ja, hogy ez egy napos, aha! azt hittem 3 nap, és mindegyik nap másik meccs.
akkor izgi lesz a holnapi napunk :) -
#23354 holnap lesz a Juve,Milan,Inter hármas torna 45 perces meccsekkel.tuti lesz sztrím -
#23353 hajrá fiúk!
holnap ki lesz az ellenfél, és adja valami vajon? -
-
#23351 goal Drenthe a célpont, ha Bale és/vagy De Silvestri nem jön össze. Utóbbi összeszedett egy sérülést az U21-es meccsen, és a Milan kivár, amíg kiderül, mekkora a baj. -
#23350 abbiatin és didán kívül én nem igen számítok másra :D -
#23349 Kalácsnál mindenképp jobb lesz! -
#23348 Régebben elég parádékapusnak számított... -
#23347 itt egy kép róla, reméljük hogy nem sokszor fogjuk így látni
-
#23346 35éves, az elmult 8 évben a Monaco kapusa volt -
#23345 sajnos nem láttam, legalábbis nem figyeltem annyira.
ma van Hunter 26. szülinapja! Isten éltesse! -
#23344 ki amúgy ez a kapus? jó? vki látta már védeni? -
#23343 HIVATALOS: Leigazoltuk Roma kapust, Kalaccal pedig szerződést bontottunk
Én örülök, Kalacnál 1000000000%, hogy jobb lesz :D -
#23342 szép csomag ez is :)
nekem is ilyen mezem van :) bár a mostani jobban tetszik, ahol a bwin alatt nincs ez a fekete téglalap. -
#23341 ez igen :) -
#23340 Nekem is ilyen mezem van =) -
#23339 akkor már én is megmutatom a karácsonyi pakkom:D
itt van ni:) -
#23338 köszi :)
a forumba is írtam már egy hsz-t, bemásolom annak a linkjét, remélem ott jól látszik :)
link -
#23337 jah ok, akkor így! nekem is tetszik -
#23336 létszi máshová töltsd fel a képet mert ez nem látszik -
#23335 Megvan =)
Jól néz ki... -
#23334 király egyébként:) -
#23333 nyitsz egy új lapot, kép címének másolása, bemásolod és nyomsz egy refresht -
#23332 brekk brekk nem látom :( -
#23331 Rendeltem egy 200x140-es Milan zászlót a Lion's sportnál, és ma érkezett meg :)))) Nagyon állat! 9000 Ft volt, nem olcsó, de azt hiszem megéri, méltó helye lesz a szobám falán :)
-
#23330 ő mindig nagybetűvel írja...
Kakóskalács meg húzzon már el pls -
#23329 goal.com A Milan hajlik Kalac szerződésének felbontására
-
#23328 bocs, de engem zavar! amúgy mikor nem írtam én nagy betűvel az Intert? -
Monoton #23327 Be lehet ezt fejezni, ha te sem tudtad leírni nagy betűvel akkor meg sem kellett volna szólalnod. -
#23326 ez Milan topik...