A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Forza Milan!!!
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Vagy jársz már bulizni hétvégente?
És ki itt a legidõsebb?
Forza Milan!!!
Akkor már vagy kettõ simlisen lecsúszhat a buli közben!<#nevetes1>#nevetes1>
Forza Milan!!!
Ma este én is itthon ülök...De nagyon unalmas! :S
Forza Milan!!!
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Az AC Milan középpályása, Mathieu Flamini ma ünnepli 25. születésnapját. A nagy munkabírású francia játékos 1984. március 7-én Marseille városában látta meg a napvilágot.
Isten éltesse sokáig!
Forza Milan!!!
Nem könnyû Alexandre Patonak lenni manapság. A fiatal brazil igen jó szezont tudhat maga mögött, hiszen idáig 15 gólnál tart, a góljai mégsem jelentenek mindig Milan gyõzelmet.
A múlt héten a Sampdoria elleni gólját "hasztalannak" nevezte, mivel 2-1-re kapott ki a lombard óriás. Most a védõkrõl nyilatkozott a Milan Channelnek: "A védõk egyre keményebben fognak. Elhatározták, hogy nem hagynak futni, de elég gyakran nem a labdát, hanem a lábamat találják el."
"A Milanban könnyû gólt szerezni, hiszen sok jó játékos van a csapatban, akik tudják hogy, hova kell passzolni a labdát" - mondta Pato, majd hozzátette: "Shevchenkótól és Inzaghitól sok cselt tanulok".
Megemlítette Beckhamet és Ronaldót is: "Szeretném ha maradna Beckham" - jelentette ki a 19 éves csatár. "Nagyszerû fiú, és nem csak a pályán. Nagyon sokat segített nekem, és amikor együtt játszunk, akkor tudom, hogy ha kérem tõle a labdát, akkor Õ pontosan tudja hova kell azt passzolni."
"Ronaldo jó barátom egy ideje, és örülök, hogy ismét pályára lépett. Azt kívánom neki, hogy visszatérjen, és ugyanaz a játékos legyen, akit mi mindannyian csodáltunk."
Érdekes, hogy hasonló témában nyilatkozott közben Pep Guardiola, a Barcelona trénere is: "Messivel gyakran elõfordul, hogy egy az egyben megveri az ellenfeleit, és egy napon súlyosan megsérülhet. A játékvezetõknek közbe kellene avatkozni, hogy védjék a játékosokat. Ez nem csak Messire vonatkozik, hanem az összes játékosra".
(pato7)
Forza Milan!!!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Paolo Maldini nem hangzatos nyilatkozatairól és a sajtón keresztül történõ üzengetéseirõl híres, de José Mourinho hét eleji nyilatkozata még a Milanhoz 24 éve hû védõnél is kiverte a biztosítékot. A portugál edzõ a héten azt találta mondani, hogy a Milan hiába van tele sztárokkal, tróefa nélkül fogja befejezni a szezont. Maldini erre úgy válaszolt, hogy aki még semmit sem nyert Olaszországban, jobb, ha nem kritizálja a riválisokat.
José Mourinho a héten kis túlzással az egész olasz labdarúgás ellen éles kirohanást intézett. Nem kímélve a rivális csapatokat, azok edzõit, a játékvezetõket és az újságírókat sem. Mourinho a szórásból természetesen nem hagyta ki a városi rivális Milant sem.
„Maguk, újságírók miért nem beszélnek a Milanról, amely tizenkét ponttal van mögöttünk a tabellán, és cím nélkül fejezi be ezt a szezont, pedig tele van klasszisokkal” – nyilatkozta Mourinho. Ez volt az a mondat, amit Maldini nem hagyhatott szó nélkül.
„Én nem akarok konfliktust Mourinhóval, de nem szabadna ilyeneket nyilatkoznia, amíg õ maga még semmit sem nyert az Interrel” – kezdte Maldini.
„Tudom, hogy Mourinhónak az idén nagy esélye van arra, hogy címeket szerezzen az Interrel, de én már ötször annyi címet nyertem a Milannal, mint amennyi neki van, mégsem beszélek úgy az ellenfelekrõl, ahogyan õ teszi” – fogalmazott a 40 éves védõ.
Forza Milan!!!
Üdvözlet!
* Index - [email protected]
2009. március 5., csütörtök 16:10 | Frissítve: 18 órája
A Milan orvosai változatlanul nem tudják megmondani, mikor térhet vissza a pályára Kaká. A brazil irányító már korábban is panaszkodott a lábfejére, és február 7-én hivatalosan is sérültnek nyilvánították a csapat orvosai, akik akkor azt mondták, két hetet kell kihagynia. A játékos azonban változatlanul nincs játékra kész állapotban, úgy nyilatkozott, rá sem tud lépni a lábára, így szinte biztos, hogy a hétvégi Atalanta elleni meccsen még biztosan nem léphet pályára. A Milan orvosai korábban is okoztak már gondot, Ronaldo sérülése utáni rehabilitációját is elrontották, és Kaká korábbi mûtétje is teljesen feleslegesnek bizonyult.
ezmár olyan jellemzõ kezd lenni az orvosi stábotokra....
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
ez tetszett 😄
"If you are 2-0 down, chasing the game, and have two changes still permitted, you surely don’t replace Jankulovski and Beckham with Granddad Favalli and Great Granddad Emerson. It was Calcio Comedy stuff."
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
te figyu LasCar, írd meg légyszi, hol találtad a #20944-es hszbõl a cikket! Köszi 😉
De ebbõl balhé lesz 😄
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009