36663
-
#24126 Dinnyó másnaposan még azért lőtt egy gólt:D -
#24125 nem baj nekünk ez is jó eredmény, megtaláljuk ebben a meccsben a pozitívumot, semmi gond nincs :) -
#24124 vége, 1-1 -
#24123 Ronnie 1-1 véééééééééégre -
#24122 PATO MIT HAGYOTT KI??? SZEMBE VOLT A KAPUSSAL!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... -
#24121 nekem 0.00 és megy xD -
#24120 semmi baj, az a lényeg hogy bajnokaink vannak... -
#24119 furcsa, hogy a bwinen még mindig 2,50 a Milan-győzelem, és 2.80 az Atalanta, annak ellenére hogy ők vezetnek... -
#24118 na de hogy helyzetetek se volt? -
#24117 játék képe alapján nem valószínű -
kapuralövés -
#24115 kiállítottak egy atalantás tagot, remélem nyertek végre :D -
#24114 remélem kikapunk, és addig kapunk ki még nem küldik el Leonardot....nem igaz hogy nem lehet látni hogy szenved vele a csapat....kopasz se volt vmi jókedvű...remélem lesz 1-2álmatlan éjszakája -
#24113 há nekem 0,53 :D:D:D -
#24112 1:0 bocsesz... -
#24111 sportingbet
0:1 || Hunter lesgól =( -
#24110 az kell hozzá?:o
0.33 Ftom van nekem is..::D -
#24109 Őszinte leszek, nem tudom vajon az Atalanta-ultrák, vagy a saját szurkolói fütyülik ki a Milant... -
#24108 nincs pozitív egyenlegem... -
vasznpszvotsz #24107 ja :)
ismét jó az irakos -
#24106 justin egy fos, percenként dobál le hogy fizess -
vasznpszvotsz #24105 másik:
http://www.justin.tv/mirajuan/popout -
#24104 bwinen megy -
#24103 működő streamet vki?, az irakgólos meghalt -
#24102 végre egy piros, patot úgy vágták mint a fát -
#24101 vezet az atalanta. ÍGY TOVÁBB FIÚK! -
#24100 miért nem lepődök meg -
vasznpszvotsz #24099 lesgólunk volt, majd az Atalanta lőtt egyet -
vasznpszvotsz #24098 (működő) stream
majdnem gólt kaptunk... -
#24097 itt van nso-ról magyarul is:
Milan: az éjszakázó Ronaldinho kemény büntetésre számíthat - lapértesülések
Olasz lapértesülések szerint az AC Milan megbünteti brazil aranylabdás játékosát, Ronaldinhót, aki kevesebb mint 48 órával a mérkőzése előtt egy éjszakai szórakozóhelyen tartózkodott.
A Corriere dello Sport és a Tuttosport értesülései szerint a játékos hétfőről keddre virradó hajnalban, fél három környékén – kevesebb mint 48 órával az FC Zürich elleni, 1–0-s Milan-vereséget hozó mérkőzés előtt – még a milánói Shocking Clubban tartózkodott, amiért az olasz lapok szerint a klub elnöke, Adriano Galliani keményen megbünteti majd.
-
#24096 Atalanta: Consigli; Garics, Pellegrino, Manfredini, Bellini; Radovanovic, Padoin, Guarente, Valdes; Tiribocchi, Doni
Milan: Storari; Abate, Nesta, Favalli, Zambrotta; Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf; Pato, Huntelaar
acmilan.com -
#24095 Nyerni kellene ma... -
vasznpszvotsz #24094 Igen, ismét nagy hasznára lehetne a klubnak. Bár az élcsapatságtól most egy kicsit messze vagyunk... -
#24093 tiszta Adriano...keretbe sem nevezném a mai meccsen... -
#24092 és egy kevésbé jó hír: A Milan megbüntetné Ronaldinho a hétfő esti parti miatt
állítólag hajlani fél 3-ig bulizott, kevesebb, mint 48 órával a Zürich elleni meccs előtt :S -
#24091 AC Milan: Beckham elmondta, hamarosan visszatérhet az olaszokhoz
David Beckham azt mondta, közel a megegyezés arról, hogy újabb kölcsönszerződés erejéig visszatérjen az AC Milan labdarúgócsapatához.
„Vannak más lehetőségek is, de egyik sem olyan, amely megakadályozhatná, hogy Milánóba menjek. A megállapodást hamarosan szentesítjük" – nyilatkozott a The Mail on Sunday című lapnak az angol középpályás.
Fabio Capello, a szigetországi válogatott olasz szövetségi kapitánya korábban többször is hangsúlyozta, hogy Beckhamnek csak akkor van esélye bekerülni a jövő évi, dél-afrikai világbajnokságra utazó keretbe, ha valamelyik európai élcsapatban futballozik.
A 34 éves játékost – aki hosszú évekig csapatkapitánya volt a nemzeti együttesnek – sokáig mellőzte a tréner, de tavasszal, amikor az AC Milannál szerepelt kölcsönben, Beckham ismét lehetőséget kapott.
„Amikor távoztam Milánóból, azt mondták: azonnal jöjjek vissza. Csodálatos időszakot töltöttem ott, az AC Milan nagyszerű klub" – fogalmazott Beckham, aki januártól szeretne ismét a vörös-feketéknél játszani.
Közben csapata, a Los Angeles Galaxy szombaton bejutott az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) rájátszásába – először azóta, hogy Beckham odaigazolt. A kaliforniai gárda legutóbb 2005-ben volt érdekelt a playoffban.
nso
-----------------------------------------------------------------
én ennek örülök, vele csak jól járhatunk! a széleken amúgy sem vagyunk valami erősek... :S -
#24090 azt ne felejtsétek el h Bergamoban hazain általában megtáltosul az Atalanta, főleg a nagyobb csapatok ellen, én most realista vagyok, egyszerűen nincs benne a csapatban a változás.. de remélem rámcáfolnak -
#24089 1.5 hét után először nem fogadok a milánra. remélem most is ugyanúgy x-elnek / veszítenek, mint mikor nekem 7-21rongy függött tőlük :) -
#24088 akkor leszek én az egyedüli optimista, Milan 1 - 0 Atalanta -
#24087 én is a döntetlenre bár nem tuti hogy 0-0