A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
Ancelotti menjen, és jöjjön egy új edzõ... jah és ne legyen bérelt helye senkinek!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
én úgy látom, hogy Borriello felépülésével és Adebayor érkezésével picit kemény lenne a támadószekciónk, Blanc nyilatkozata alapján Guffi is visszatérne, Dinnyónak is több bizalom kellene, csak ezt nem tudom eldönteni h Carlo maradása vagy távozása lenne a legjobb, megfelelõ játékosok érkezése esetén felrázná-e a csapatot erre vagyok kíváncsi , h meg tudna-e újulni, ellene pedig az szól h inkább bratyizna Seedorffal mint h Guffit esetleg a kezdõbe tegye, túlságosan családias,bratyizós tekintélye már nem sok maradt, pár posztra kell a versengés, plusz olyan játékosok akik harapnak mert pár meccs kivételével csak lötyögtek a pályán... Pirloról is kezdtem azt hinni h felébredt de csak két meccses csodát láthattunk tõle, aki nem fut annak nincs helye a csapatban, ezért nyert az Udinese szombaton, ezért nem bírjuk felõrölni a kiscsapatokat plusz ehhez hozzájön Carlo labdajáratós taktikája is, nekem nagyon hiányoznak azok a váratlan megoldások amiket a régebbi youtube-os videókon láthatunk szépen összegyûjtve, a csapat sem mozog annyira tökletesen mint anno, a beíveléseknél továbbra is szenvedünk, és nekem a sok sérült sem magyarázat, Carlo állandóan Kaká hiányával magyarázkodott de januárban még õ nyilatkozta h Ricky nélkül is erõs a csapat, beigazolódott h nem, új szemlélet kell, és motivált játékosok olyanok akik meghalnak a pályán, aztán jövõre lehet mutogatni a zero titulikat a merdának....

#acm

Yulcsa
AC Milan: Berlusconi szerint jó esély van Adebayor leigazolására

Silvio Berlusconi, az AC Milan tulajdonosa szerint könnyen elképzelhetõ, hogy az olasz csapat a nyáron leigazolja az Arsenal togói csatárát, Emmanuel Adebayort.

„Igen jó esély van arra, hogy megszerezzük Adebayort. Majd a szezon végén meglátjuk, de még mindig úgy gondolom, hogy remek befektetés lenne” – mondta Berlusconi.
nso
------------------------------------------------------------------------
Nekem továbbra sem szimpi a fazon...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
Az Inter már rég bajnok grat nekik. Nekünk meg a 2. hely a tét, szal jó lenne nem elcseszni.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Yulcsa
2:1 lett végül, Ambrosini fejessel szépített. Ezzel bajnok lett az Inter...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Yulcsa
hát a meccs eddig elég siralmas... 2:0 az Udinenek...

Fabio Capello
sosem a minõségi infóiról volt híres az az oldal :D

Palinko
sportgéza ennyire elkésett vagy mivan? :D

kaká aláírt a real madrithoz

támogatna dubaj
Remélem behúzzuk, habár most az Udine egész jó formában van

Várható kezdõcsapatok:

Udinese: Handanovic; Isla, Zapata, Domizzi, Pasquale; Inler, D’Agostino, Asamoah; Pepe, Quagliarella, Sanchez(4-3-3)

AC Milan: Dida; Zambrotta, Senderos, Maldini, Jankulovski; Flamini, Pirlo, Ambrosini; Kaka; Pato, Inzaghi(4-3-1-2)

goal.com

Nuno88
Nekem tetszik, bár kétlem, mert a mezeket mindig nyáron mutatják be :)

LasCar16

09/10 home?

#acm

Nem hullatnék érte könnyeket...:)

LasCar16
hagyjuk már ezeket a kamu cikkeket, a brit... értesülései szerint... :ASD

#acm

szucsy89
csak ne vigye akiket akar...:S
Nuno88
Mehet =)

szucsy89
A Telegraph szerint Ancelotti elõszerzõdést kötött a Chelsea-vel

A neves angol lap, a Telegraph értesülései szerint a jelenleg a Milant trenírozó Carlo Ancelotti elõszerzõdést kötött a Chelsea-vel, és már a nyári új igazolásokról is tárgyalt a londoni klub tulajdonosával, Roman Abramoviccsal.

Silvio Berlusconi kijelentései nagy vihart kavartak a Milan vezetõedzõje, Carlo Ancelotti ügyében. Mint beszámoltunk róla, az olasz klub tulajdonosa úgy nyilatkozott, egyedül a csapat trénere hibáztatható az elmaradt bajnoki cím és a sikertelen szezon miatt.

Ancelotti távozása már korábban is felvetõdött a nemzetközi sajtóban, és most a megbízhatónak tekinthetõ angol Telegraph számolt be arról, hogy az olasz szakember elõszerzõdést kötött a Chelsea-vel.

A lap értesülései szerint Ancelotti három évre szóló megállapodást köt majd a londoni klubbal, és az idény végén veszi át Guus Hiddink helyét. Az információk szerint a tárgyalások elõrehaladottságát az is mutatja, hogy az olasz edzõ már a nyári igazolásokról egyeztet a kékek tulajdonosával, Roman Abramoviccsal.

Ancelotti ugyanis nem egyedül szeretne a Milanból a Chelsea-hez igazolni, az együttes két ászát, Andra Pirlót és Kakát is vinné magával Mauro Tassotti másodedzõ mellett.

Abramovics azonban már nyilvánvalóvá tette Ancelotti elõtt, hogy mindenképpen a csapatában akarja tudni a következõ idénytõl az Arsenal támadóját, Emmanuel Adebayort. Igaz, a togói csatárt az olasz tréner is szerette volna megszerezni a Milan vezetõedzõjeként. Az orosz milliárdos Adebayoron kívül a Manchester Unitedtól minden bizonnyal távozó Carlos Tévezt és a CSZKA Moszkva játékosát, Jurij Zsirkovot is át akarja igazolni.

nso.hu
Nuno88
Sheva, Ronaldinho és Pippo szerezték a góljainkat.

szucsy89
Albánia–Milan 3–3, 11-esekkel 7–8
Kaplartom
* büntetõk: 4:5

Kaplartom
A vége 3-3 Ronaldinho melett Sheva és Inzaghi is betalált. 11-esekkel 4-3-ra nyertünk. :)

Kaplartom
Albánia-AC Milan félidõben 0-1 Ronaldinho góljával...

limperatore
azt is lesgóllal :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

LasCar16
A 33 éves világbajnok minden piros-fekete szimpatizánst megnyugtatott a Corriere dello Sportnak adott nyilatkozatával,melyben egyertelmûvé tette szándékait a jövõjét illetõen.Alessandro nemtetszését fejezte ki azon pletykákkal szemben,melyek a visszavonulását közölték,sõt a Milan védõje beszélt azon szándékáról,miszerint még ebben a szezonban szeretne pályára lépni!

Alessandro Nesta már több,mint egy éve nem lépett pályára tétmérkõzésen,utoljára még a tavalyi szezonban, május 11.-én a Napoli - Milan találkozón volt a pályán a római születésû védõ.Sok újságcikk jelent meg az elmúlt hetekben, melyek a védõ visszavonulásáról szóltak,ám most maga a játékos biztosította a szurkolókat,hogy még a közel jövõben visszatér a pályára.

"Nagyon hiányzik a futball.Eltelt már egy év a legutóbbi mérkõzésem óta,de az elmúlt hónapban már elkezdtem a könnyített edzéseket a csapattal,így már látom az esélyt a visszatérésre."

A visszavonulásáról szoló cikkekrõl csak annyit mondott,hogy ezek csak szimpla kitalációk,mindössze azért jelentek meg,hogy az újságot könnyebben eltudják adni,hiszen a védõnek esze ágában sincs abbahagyni a futballt.

"Nem tudom,hogy ebben az szezonban vagy a következõben térhetek vissza.Most is megpróbálok visszatérni,de ha ez nem megy akkor a visszatérésem a következõ szezonra csúszik át.Az olyan emberek szándékai,akik azokat cikkeket írták rólam,csak rosszindulatúak lehetnek."

Alessandro Nesta 2002 -ben érkezett a Laziotól a Rossonerihez és kulccsszerepet játszott abban,hogy a Milan 2003 -ban és 2007 -ben Bajnokok Ligáját tudott nyerni.

Forrás: goal.com

#acm

Nuno88
A szurkolók a tegnapi Milan - Juve alatt transzparensen üzentek Shevának, akit kvázi a kezdõbe kívánnak:

"SHEVA: In campo o in società, il tuo posto è sempre qua"

"SHEVA: A pályán vagy a klubnál, de a te helyed mindig itt van (köztünk van)"

Nuno88
Engem az idegesít, hogy ugye egy szezonban van 6 rangadó (Inter, Juve, Roma) és ebbõl 1-t tudtunk megnyerni ebben a szezonban eddig. Remélem a Romát megverjük otthon.

Fabio Capello
nemláttam a meccset, mindenesetre az jön le a kommentekbõl, hogy ranieri ismét elkúrta a meccset, immáron sokadjára....

Lascar: hiába teszi oda magát a csapat 100%-osan, ha az edzõ egy balfasz... Sztem ne általánosíts a csapatra, hanem csak a vezetõségre. Ahol a minõségi igazolás az egy Poulsen, ott komoly zûrök vannak...

LasCar16
ha Carlo kicsit tökösebb akkor már hamarabb eldönthettük volna a meccset, Juve meg saját magának köszönheti azt ha lecsúsznak pl a dobogóról,röhej amit mûveltek

#acm

Yulcsa
na ja, itt most lehetne vitatkozni, hogy 11-es vagy kiállítás... szerintem nem rossz eredmény ez a döntetlen.

Yulcsa
Becks-Pato csere

szucsy89
Favalli...
Yulcsa
1-1...

Yulcsa
ollééé Seeedorf!! :D 1-0

Yulcsa
"annak rendje és módja szerint ki is jön Kalacról" :D :D
a kommentátornak is megvan a véleménye róla úgy látom :D

Yulcsa
nem tetszik ez nekem, sok a sárga :S
légyszi ne írjátok be ha lesz gól! csak ha már a TVben is van :P :D

Nuno88
megy már 23. percben járunk...

szucsy89
én neten nézem, tvben megy már?
Palinko
na félidõ eddig laza
Yulcsa
FORZA! csak kapura ne lövöldözzenek sokat, mert akkor végünk :S félek...

Nuno88
Na kezdõdhetne már!!!
FORZA MILAN!!!

Yulcsa
lehet nem lesz ünneplés, 3-3 :D

Yulcsa
hát elméletileg 21:00-ra van kiírva a kezdés, szóval... várható, hogy még elemeznek, meg mittudomén...

Nuno88
mindjárt vége, rem nem fognak majd hosszan vacilálni az ünnepléssel, persze ha megnyerik, most 3:2, és 10 emberrel a Barca...

Yulcsa
ok, akkor én sem nézem neten... de azért mérges vagyok, a Barca már rég megnyerte a meccset, vezetnek 3-1-re, simán átkapcsolhatnának...

Nuno88
Mr. Alibi ismét kezdõ és Pato csere...

LasCar16
MILAN : Kalac; Flamini, Maldini, Favalli, Zambrotta; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Kakà, Inzaghi.

JUVENTUS: Buffon; Grygera, Legrottaglie, Chiellini, De Ceglie; Camoranesi, Poulsen, Zanetti, Marchionni; Iaquinta, Amauri.

#acm

LasCar16
dettó

#acm

Nuno88
Én a TV-ben nézem, és persze nem nézen meg neten az eredményt.

Yulcsa
ti hol nézitek, élõben neten vagy fél óra csúszással a TV-ben? a félidõben be szokták hozni a lemaradást?

Yulcsa
Ennek örülnék! Kalacnak néha nagyon megy, de ha nincs ilyen szerencsénk, akkor minimum 1 bekapott gól...