36663
-
paly90 #24726 Miután egy meccsen lőtt 2 gólt ugy gondoltam h Leonardo is jobban számít majd rá, de hát nem így lett és sztem nem is fogja megkapni a lehetőséget.....bár tényleg jó játékos...... -
icemankimi #24725 huntelaar amióta eljött az ajaxból azóta sehol nem állja meg a helyét pedig nagyon jó csatár lenne ő csak szerintem bízni kellene benne meg egy kis időt adni neki. -
paly90 #24724 Szerintem megérné Dzekot elhozni, sookal jobb mint Hunter és Hunternek már amugy sem olya nsok sztem az értéke....
-
#24723 a Pool hivatalosan is cáfolta, hogy Torres Olaszországba igazolna.
Dzekoért 25m+Hunter az ajánlat, szerintem ez azért sok... -
paly90 #24722 hát kb annyi h Dzekoért megint bejelntkeztünk, meg Torres neve is felmerült, kopasz meg töbször kijelentette hogy télen nem lesz több igazolás(Beckhamen és Adijayon kivűl), meg még ez a Pato-ügy volt.......
Am sztem Torres nem fog jönni, Dzeko meg jo lenne:), Pato meg nem megy el -
#24721 nem ismerem, vki dobna egy összefoglalót az elmúlt 3 hétről?
ja és BUÉK :) -
#24720 :DDDDDD -
#24719 jaja. Honnan, hova, ki, mennyiért.. :D -
Monoton #24718 Ja gondolom a cikkek már előre meg vannak írva, csak a játékos nevének a helye van kipontozva :D -
#24717 Hát esélye megvan, hogy a Reál mindenkit meg tud venni, ezért is vannak jó helyzetben az újságírók, mert gyakorlatilag bárkit beírhatnak a paraméterek helyére, mindegyik hihető. :DDD -
#24716 sajnos azért nem teljesen alaptalan a hír... a nyáron a Chelsea és a Real is vitte volna 60 millió körüli összegért.
ahogy megvették Kakát, Ronaldot, Benzemát, Xabi Alonsot, stb., abszolút van realitása egy ilyen hírnek... -
nagy hős #24715 az meg még idiótább aki el is hiszi ezeket a koholmányokat -
#24714 idiota banda. -
#24713 Rooneyért meg 60-at :D Az futballvilág összes focistájáért meg 1000 csrilliárdot. Vajon sikerül nekik mindenkit megvenni ? :D -
vasznpszvotsz #24712 Már vártam. :) -
paly90 #24711 AC Milan: a Real Madrid 63 millió eurót kínált Patóért - lapértesülés
A La Republica olasz napilap információi szerint a Real Madrid hónapok óta szeretné megszerezni Patót az AC Milantól, ám az olasz klub visszautasította a „királyi gárda" 63 millió eurós ajánlatát a brazil támadóért.
A lap úgy tudja, a Milan semmiképpen nem akarja elveszteni Patót a tavaszi idény előtt, de a nyáron ismét tárgyalóasztalhoz ülhetnek a két klub képvisel
nso.hu -
Davidke007 #24710 Galliani: Januárban nincs több igazolás:
Mielőtt ténylegesen megnyílt volna, már le is zárult a januári átigazolási szezon a Milan számára. A piros-feketék alelnöke, Adriano Galliani kijelentette, hogy David Beckhamen, és Dominic Adiyiah-n kívül nem érkezik új játékos a csapathoz.
”Januárban csak Beckham, és Adiyiah érkezik, és senki más. Jovanovic? Ő egyike azoknak, akik megszerzésén dolgozunk, de maximum csak a nyáron csatlakozhat hozzánk.”
Forrás: acmilan.hu -
#24709 Milan győzelmekben gazdag új évet kívánok mindenkinek! :) -
#24708 :D:D::D mivan puki?:))))))))))))) -
#24707 vki majd törölje plz... -
#24706 ? -
#24705 -
#24704 előbb is ilyen szemekkel néztél mikor megkaptad a 4. gólod?:DDDDDDD -
#24703 -
#24702 Kellemes januári menetrend
2009. január 6. - szerda, 20.45, Milan-Genoa, (Serie A – 18. forduló)
2009. január 10. - vasárnap, 20.45, Juventus-Milan, (Serie A – 19. forduló)
2009. január 13. - szerda 16.00, Milan-Novara, (Tim Cup)
2009. január 17. - vasárnap 15.00, Milan-Siena, (Serie A – 20. forduló)
2009. január 20. - szerda, a Milan-Novara és az Udinese-Lumezzane párharc győztesei (Tim Cup)
2009. január 24. - vasárnap, 20.45, Inter-Milan, (Serie A - 21. forduló)
2009. január 27. - szerda, 20.45, Fiorentina-Milan, (Serie A – 17. forduló)
2009. január 31. - vasárnap, 15.00, Milan-Livorno, (Serie A – 22. forduló)
(acmilan.com) -
paly90 #24701 AC Milan: a Botafogo komoly ajánlatott tett Ronaldinhóért
Ronaldo és Roberto Carlos után hamarosan egy újabb brazil világbajnok is visszatérhet szülőhazájába: a brazil O'Globo értesülései szerint ugyanis a Botafogo ajánlatott tett Ronaldinhóért.
Az aranylabdás brazil középpályás-csatár Barcelonában futotta ki magát igazán pályafutása alatt, ám az utolsó két szezonja már felejthetőre sikerült a katalánoknál. Szinte elfutott tőlük és meg sem állt Milánóig, ahol a városi piros-feketék tárt karokkal fogadták.
Ronaldinho azonban nehezen vette fel a tempót, ráment egy szezonja és Kaká távozása is kellett, hogy közelebb kerüljön a kezdőhöz, ám valódi képességeitől még mindig elmaradóan teljesít. Talán majd otthon...
„A Botafogo engem keresett meg az ajánlatával, mielőtt találkoztam volna Ronaldinhóval Porto Alegrében" – nyilatkozta Azevedo, a játékos üzlettársa, majd hozzátett: a brazil klub ajánlata valóban erős és ő személy szerint mindent el tud képzelni, mert jó lehetőségeket lát benne...
nso.hu
hmmm..nemtom eléggé kacsa gyanús -
#24700 Boldog Karácsonyt mindenkinek!!! -
paly90 #24699 Boldog, békés Karácsonyi ünepeket kívánok mindenkinek! -
paly90 #24698 Serie A: Milan Jovanovics nyártól a Milané - sajtóértesülés
Belga sajtóértesülések szerint a nyártól a Milan futballistája lesz Milan Jovanovics.
A Standard Liege kiválóságának a nyáron lejár a szerződése, így ingyen távozhat.
A 28 éves szerb támadó 2006 nyara óta tagja a belga együttesnek, korábban játszott a Vojvodinában, a Sahtarban, valamint a Lokomotiv Moszkvában is.
A Milan a nyáron is szerződtetett egy játékost a Standardtól az amerikai válogatott védő Oguchi Onyewu személyében.
nso.hu
nem lenne rossz...... -
#24697 A téli célpontok: Inler és Dzeko
ÁLDOTT, BÉKÉS ÉS NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!! -
paly90 #24696 Serie A: januárban pótolják az elhalasztott bajnoki mérkőzéseket
Január 20-án, illetve 27-én pótolják az olasz labdarúgó-bajnokság elmúlt hétvégi, 17. fordulójából a rossz időjárás miatt elhalasztott mérkőzéseket.
Előbb a Bologna–Atalanta és a Genoa–Bari találkozókra kerül sor, egy héttel később pedig a Fiorentina–Milan és az Udinese–Cagliari összecsapást bonyolítják le. -
#24695 44 hivatalos mérkőzés: 76 rúgott és 44 kapott gól: ez a Milan mérlege a 2009-es évben lejátszott tétmérkőzésein.
A Milan házi góllövőlistáján Alexandre Pato lett az első 19 góllal, megelőzve Pippo Inzaghit (15) és Ricardo Kakát (9). A negyedik és ötödik helyen Seedorf és Ronaldinho végzett: 7, illetve 6 góllal.
A mérkőzések a bajnokságra és az európai kupaporondra lebontva:
- Serie A: 36 mérkőzésen 21 győzelem, 8 döntetlen és 7 vereség.
- Európai kupák: 8 mérkőzésen 2 győzelem 5 döntetlen és 1 vereség
- Összesítve: 44 mérkőzésen: 23 győzelem 13 döntetlen és 8 vereség
( A 2009-ben lejátszott mérkőzések teljes eredménylistáját hamarosan megtaláljátok az új oldalon.)
Forrás: acmilan.com -
#24694 AC Milan: Maldini szerint a vezetők nem gondolnak a jövőre
Paolo Maldini, az AC Milan korábbi csapatkapitánya éles kritikát fogalmazott meg klubjával szemben.
„Szerintem a Milannál nem gondolnak a jövőre. A vezetőknek nincsenek terveik, csak a mában élnek, és ez különösen a kétezer-hetes Bajnokok Ligája-győzelmet követő időszakra igaz" – nyilatkozta Maldini a klub elöljáróiról.
„Két éve hosszú távra megalapozhattuk volna a Milan vezető szerepét az európai labdarúgásban, de nem éltünk ezzel a lehetőséggel" – zárta le gondolatmenetét az AC Milan emblematikus figurája.
nso
--------------------------------------------------------------------
Szerintem nagyon igaza van... -
#24693 baszkiii pedig ma meccset akartam nézni -
#24692 köszi! az bizony szerda -
#24691 jan 27. -
#24690 szerintem januárban egy szerdán pótolják majd be.
nem hinném, hogy idén -
paly90 #24689 elmarad a mai meccs:
Serie A: hivatalosan is bejelentették, elmarad a Fiorentina-Milan rangadó
Hivatalosan is bejelentették, hogy a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt elmarad az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának rangadója, a Fiorentina–AC Milan találkozó.
A meccset nem lehet biztonságosan megrendezni, mivel jeges a játéktér. Arról egyelőre nem döntöttek az illetékesek, hogy mikor pótolják be a találkozót.
Olaszországban egyébként a mai másik élvonalbeli mérkőzést, a Bologna-Atalanta összecsapást is elhalasztották.
nso.hu -
#24688 Ma Fiorentina - Milan, de lehet, hogy elmarad a találkozó az időjárás miatt -
#24687 Nagy csata lesz srácok.. Bevallom a szezon kezdetén egy lyukas garast nem adtam volna arra, hogy a Milan továbbjut a csoportjából, ehhez képest most annyira nem ujjongtam a sorsoláskor..