36663
  • horpeti
    NOVARA másod, harmadosztály? Őket csak meg tudjuk verni, bár gondolom a motiváció itt mínuszban lesz.
  • acm689
    magyarul: http://www.ustream.tv/channel-popup/sk-0000010
  • paly90
    MILAN: Storari; Bonera, Kaladze, Favalli, De Vito; Flamini, Ambrosini, Jankulovski; Di Gennaro; Inzaghi, Huntelaar.

NOVARA: Fontana; Cossentino, Centurioni, Ludi, Gheller; Shala, Porcari, Tombesi; Rigoni; Bertani, Gonzalez.

• Nuno88
    Hát Pippo is elé kevés játéklehetőséget kap, CA ennél sokkal többet adott neki, bár igaz, hogy Borriellonak kezdenie kell, meg ugye Dinho és Pato is alap.
    Remélem a mai meccset hozzák a fiúk, jó lenne a kupába is eljutni valameddig és nem az első körben búcsúzni mindig...
  • acm689
    á, az nem számít, a kommentátorok rendszeresen megemlegetik Kalacot, mint negyedik számú kapust :D
  • Fabio Capello
    jó, csak mert nincs a listán, még a kimaradók között se :D
  • acm689
    + Becks
  • LasCar16
    Dida, Nesta, Pirlo és Borriello pihenőt kapott
  • Fabio Capello
    Didaval mi van?
  • LasCar16
    Hunter-Pippo eddig a biztos.
  • Nuno88
    Kíváncsi leszek a kezdőre :)
  • LasCar16
    KAPUSOK: Abbiati, Storari
    VÉDŐK: Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Thiago Silva, De Vito (56)
    KÖZÉPPÁLYÁSOK: Abate, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Merkel (52)
    TÁMADÓK: Di Gennaro, Huntelaar, Inzaghi, Verdi (58), Zigoni (17)
    SÉRÜLTEK: Roma, Oddo, Onyewu, Zambrotta, Seedorf, Pato
    KIMARADT JÁTÉKOSOK: Nesta, Beckham, Pirlo, Borriello
    ELTILTOTT: Ronaldinho
  • LasCar16
    ebben az a gond h Kakha és Marek nem erősítés lenne, illetve nekünk mindenképp, mert ők már csak a bagót viszik, ha beletudnánk vonni őket akkor mérne:P

csak az a baj h én Dzekoban a következő világklasszisunkat látom, igazi Milanista lehetne a srác, aki télleg csak hozzánk szeretne szerződni
  • DONGUBA
    en kiegyeznek vele
  • Fabio Capello
    ez azért elég csúnyán hápog, lásd be :D
  • Grove4
    Nem sok ez egy kicsit?
  • LasCar16
    Szintén a sport.it-ről:

A Dzeko buliba úgy tűnik nem csak Huntelaart, hanem Jankut és Kalát is bele akarják vonni a felek. A Wolfsburg edzője szeretné megerősíteni a hátvédsort és ez a két játékos nagyon jól beleillene a terveibe, Huntelaarral pedig Dzekot tudja helyettesíteni.

A honlap szerint nekünk is jól jönne a dolog, hiszen meg akarjuk fiatalítani a csapatot és persze meg akarunk szabadulni a magas fizetésű játékosoktól is. A két védő helyett érkező játékosokat is megnevezte a sport.it: Astori (jelenleg kölcsönben Cagliariban), Albertazzi (jelenleg primavera).
  • LasCar16
    A sport.it-en olvastam hogy azzal a kérelemmel fordultunk a Ligához, hogy a MU elleni, február 16.-ai (keddi) BL-meccs előtti bajnokinkat pénteken játszhassuk.
    Jelenleg a Milan-Udine meccs február 14.-ére van írva, ami vasárnap... ezt normális esetben előrehozzák szombat estére. Mi viszont még 1 napot kérnénk.

(A Merda egyébként hasonló kéréssel fordult a Ligához a Chelsea elleni BL-meccs kapcsán.)

Döntés még nincs.
  • acm689
    Jó volt a tegnapi meccs, bár a játék nem volt szép, de lényeg a 3 pont!
    Szerdán kupameccs, SportKlub adja csak sajnos, -nekem- marad a net.

(Amúgy Yulcsa vagyok, csak oprendszert telepítettem, a jelszóemlékeztető meg nem működik, mert már nem él az a mail címem, amivel anno regeltem)
  • paj01
    ebbol kifolyolag..."halovany" teljesitmenyt nyujtanak:D
    Eloferdul az ilyesmi.
    Mondjuk az durva h Murinnyó:) 2002 ota tet meccsen hazai palyan nem kapott ki.Eppen itt az ideje.
    Nalatok az edzo nyeri a meccset...lehet luzer fc vel is ownolna:D
  • WuFraZselic
    az Inter nem halovány, hanem sérült a fél csapatunk :D
  • paj01
    Nah egy kiszolgaltatott helyzetben levo juvevel elbantunk...mind1 ez kellett. Siena okozhat meglepetest, mivel sikeresen felszivtak magukat az inter ellen:D
    Jo formaban van most a csapat.. az inter kissé halovany most. Nem lesz mindig szerencsejuk:)Szal szerintem csak az szamit h azon a meccsen mi lesz. Ha ott buko van akkor nem lesz scudetto. De most ugy erzem elkennyuk oket:P
  • Nuno88
    Szép volt! Megint nem láttam a meccset, küldtek egy sms-t a félidőben h 0:1 Nesta góljával, aztán reggel nézem 0:3, nem hittem a szememnek!!!

FORZA MILAN!!! Szép volt fiúk!!!
  • limperatore
    Istenem tipikus elfogult milan hozzáállás :DD: ti meg kikaptatok az udinesetől :D
  • szucsy89
    te inkább a saját csapatoddal foglalkozz, tök utolsó ellen épphogy kiszenvedte a 3pontot...:Dd:DsSDsadsd
  • Grove4
    Grat nektek,teljesen megérdemelt győzelelem volt.
  • limperatore
    nektek meg ha kiesne 1 védőtök :D
  • LasCar16
    Sneijder nélkül székrekedésetek lenne
  • limperatore
    mit kerget?:D

örülj neki h most már az inter amit kiszar nem a juve fejére potyog hanem a milanéra :D:DD:
  • szucsy89
    hát ha nem lesz gyökeres változás nálatok akkor igen
  • Fabio Capello
    Grat, nem voltatok annyira jók, inkább mi voltunk ritkaszarok. Sajna ezzel kb. el is dőlt, hogy idén ti lesztek azok, akik még kergethetik az intert.
  • szucsy89
    kellett ez a győzelem nagyon, igaz megköszönhetjük a juvénak, mert igazából a játékunk nem volt valami acélos (igaz nem is kellett hogy az legyen, tuljadjonképpen olyan 60%on pörögve hoztuk a meccset simán)...Dinho 2 góljának örülök, 11esen kívül szerzett akciógólt is hosszú idő után:D
  • icemankimi
    jó meccs volt a juve ki is szállt a bajnoki címért vívott csatából vagy inter vagy juve;)
  • LasCar16
    0-3 Dinnyó
  • limperatore
    ja csak 2 :D
  • limperatore
    ? :D nektek van 3 szögletgól :D
  • LasCar16
    Dinnyó 0-2
  • LasCar16
    a Juve ma itt csak szögletből vagy szabadrúgásból lehet eredményes... levegőben jobbak
  • Fabio Capello
    mi is, mi se értjük (Juvésok) mire fel ez a nagy favágás, egyáltalán nem jellemző a csapatra...
  • LasCar16
    remélem senki nem sérül meg