A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jakuza, Bakkerman azt hiszem beszélhetek a többiek nevében és köszönjük a normális hozzállásotokat és azt amit beírtatok! 😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sajnos egy kicsit megijedtetek az elso goltol es kizokkentetek az elso merkozes taktikajabol.
Mindenesetre igy is jol helytalltatok es kellett egy kis szerencse is hogy tovabbjussunk, gondolok a kapufara, amikor lekontraztatok minket.
Sok sikert a bajnoksaghoz, talan ott most hogy nem kell a BL-ben is helytallni, feljebb lephettek. Remeljuk ez a vereseg, nem vet vissza titeket.
#acm
Azért BL-ben nem keveset számít a rutin is, én ezt is hibának tartom valahol.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
REAL MADRID
Durván fiatal, épülõ csapatunk van, nem vagyok annyira elkeseredett, mert sok van még ezekben a srácokban, menni kell tovább, elérni a 2. helyet a bajnokságban és jövõre (Balotellivel és talán sikerül nyáron még egy minõségi fiatalt igazolni) nagyobb reményekkel megyünk neki a BL-nek.
Csak ne a Barcát kapjuk, mert már tele van a tököm velük... FORZA MILAN!
REAL MADRID
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
#acm
REAL MADRID
FC Barcelona (4-3-3) – Jordi Roura
Victor Valdes; Dani Alves, Gerard Pique, Javier Mascherano, Jordi Alba; Xavi Hernandez, Sergio Busquets, Andres Iniesta; Pedro Rodriguez, Lionel Messi, David Villa.
AC Milan (4-3-3) – Massimiliano Allegri
Chritisn Abbiati; Ignazio Abate, Philippe Mexes, Cristian Zapata, Kevin Constant; Riccardo Montolivo, Massimo Ambrosini, Mathieu Flamini; M’Baye Niang, Kevin-Prince Boateng, Stephan El Shaarawy.
#acm
\"Erről van szó!\"
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
\"Erről van szó!\"
#acm
Már 5 gólos a srác, azt hiszem megérte eljönni a Citybõl 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco