36663
  • acm689
    én is láttam a meccset, hát nem voltam megelégedve... Ibrát pihentettem volna, még azt a fél órát is sajnálom, amire beállt. Bár végül is most már nem lesz sok meccs, aztán pihenhet mindenki januárig.
  • szucsy89
    “A szerda esti meccs ugyanolyan fontos, mint a többi, kellő módon készülünk rá. Egyértelműen a győzelem a cél."

"Az ilyen találkozók mutatják meg, hogy mire lehet képes egy csapat hosszútávon."

Na akkor hogy is van ez?
  • doncsika
    Seedorf nélkül is jobbak vagyunk, amm ha kihasználtuk volna a helyzeteket simán nyerünk, de ma este nem jött össze semmi

Ibra azért ma is jó volt:)
  • szucsy89
    Ronaldinho mehet ahova akar télen, akkora fos hogy hihetetlen...
  • szucsy89
    Nyerni se akarunk ma, 0-2nél beáll Merkel :D
  • szucsy89
    0-2
  • szucsy89
    Dinho és Pirlo nélkül sokkal jobbak voltunk vagy csak én látom így ?!
  • Davidke007
    labdátvesztett, semmi értelmeset nem csinált, és a meccs legnagyobb helyzetét kihagyta. engem nem győzött meg eddig. :( :S
  • szucsy89
    Aki látta az első féidőt megmondaná, hogy Dinho hogy játszott?
  • paly90
    tessék
  • Redbull756
    itt próbálom most
    közbe Flamini megsérült:(
  • DeerHunter01
    streamet tudsz adni ?
  • Redbull756
    MILAN: Amelia, Bonera, Thiago Silva, Yepes, Antonini; Flamini, Pirlo, Ambrosini, Seedorf, Ronaldinho, Robinho

AJAX: Stekelenburg, Van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Emanuelson; Enoh, Eriksen, De Zeeuw, Sulejmani, Suarez, De Jong.
  • Grove4
    A meccseteket valami értelmes streamen nem tudom nyomon követni? Ilyen DIGI tv honlapra gondolok, mert nem vagyok otthon nincs DIGI, viszont ha nincs értelmes stream, akkor nem szarakodom vele.
  • horpeti
    Emlékszem, amikor legutóbb BLt nyert a csapat, hogy azt mondogatták, hogy az olasz bajnokság már nem motiválja a sztárokat, csak a BL. És látszott is, bajnokságban lexarták Seedorfék, BLben viszont pörögtek. Most pörögjenek mindenhol!! De itt inkább bizonyítsanak a cserék! :D
  • Davidke007
    Massimiliano Allegri sajtótájékoztatója a szerdai BL találkozó előtt.

“A szerda esti meccs ugyanolyan fontos, mint a többi, kellő módon készülünk rá. Egyértelműen a győzelem a cél. Ibrahimovic a padon kezdi a találkozót. Gattuso és Zambrotta biztosan nem játszik. Bárkit is jelölök a kezdőbe, nem azért lesz, mert kedveskedni akarok neki. Mindenképpen szeretnénk begyűjteni a három pontot, hiszen ez nem egy barátságos meccs lesz. Ez a Bajnokok Ligája, a legjobbat kell nyújtanunk. Az ilyen találkozók mutatják meg, hogy mire lehet képes egy csapat hosszútávon. Ugyanilyen komolyan kell vennünk majd az Olasz Kupát is. Ha versenyképes kereted van, és ez ránk igaz, akkor mindig győzni kell. Bár már továbbjutottunk, egy vereség csalódást jelentene.

Mi lenne, ha összekerülnénk a Barcelonával? Minden mérkőzés más, de erre térjünk majd vissza február 22-én. Akik most a csúcson vannak, nem biztos, hogy ott lesznek a tavasz elején is. Azok pedig, akik most nehéz időszakot élnek, elképzelhető, hogy feltámadnak addigra. Lehetetlen most megmondani, hogy mi lesz három hónap múlva. A Milan képes arra, hogy a BL trófeáért harcoljon. A szerencse is meghatározó tényező lehet, főleg az egyenes kieséses szakaszban. Fel kell készülnünk, hogy a kellő időben legyünk a legjobb formánkban. A múltban is bebizonyosodott, hogy a döntő pillanatokban kell észnél lenni.”
  • DeerHunter01
    mostanában nem is volt lehetősége bizonyítani Dinhonak ha csak 5-6 percekre áll be.
    múltkor 8 perc is elég volt neki a gólszerzésre.
  • limperatore
    és dinho szint az milyen? :D cassano messze jobb mint dinho volt az elmúlt években
  • szucsy89
    „Bár nem létfontosságú ez a meccs a számunkra, nagyon komolyan vesszük, mivel egy győzelem önbizalmat adhat, és a meccs segíthet döntéseket hozni a jövőben. Ronaldinho nem edzett a társaival, de ha készen áll, akkor Robinho mellett fog játszani. Ibrahimovic pihenni fog, ahogy Gattuso és Zambrotta is" – mondta Allegri.

NSO
  • DeerHunter01
    :DDDD
    szerintem Cassano az Interhez fog menni, nem hiszem hogy egy Ronaldinho szintű játékos helyére őt kéne hozni.
  • szucsy89
    Cassano után már csak Balotelli kéne, és Ibrával 3an a világ legbalhésabb csatársorát tudhatnánk a csapatunkban :DASD:DSA
  • szucsy89
    Én is döntetlent érzek, nekünk nem kell már hajtani (nem is fogunk ebben biztos vagyok), a kulcsemberek pihenni fognak, bár az Ajaxnál 2 napja küldték el az edzőt...
  • paly90
    én se érzem azt hogy nyerünk ma de remélem tévedek:D
  • Nuno88
    Cassano neve nálunk is felmerült, persze csak ha Dínó távozik a télen.
  • Nuno88
    Én nem mernék ma a srácokra 100 ft-ot sem tenni. Bár lehet kijön nekik a lépés, de egy Xet vagy egy esetleges Ajax sikert érzek. Az Ajax gondolom az EL-t nem akarja elcseszni.
  • DeerHunter01
    hoznunk kell a meccset, teszek is rájuk ma tippmixen :D
  • paj01
    Én is remélem hogy játszik rodalgirnyo:D ma este gálázhatna kicsit a jóöreg:D már hiányzik a játéka:)
  • acm689
    tetszik a havazás! :D este hajrá!
  • bakkerman
    vicc ez a 6. bl csoportkör amúgy :DD
  • DONGUBA
    Kivi vagyok Runárdinnye jatszik-e ma kezdokent vegre.Ket tamado mogott siman elferne osztogatni.
  • szucsy89
    Haha, esik a hó :D
  • horpeti
    A továbbjutás már megvan, nem?
    Akkor tuti nagy pihentetések lesznek, ráfér jó pár emberre.
  • Nuno88
    Jó lenne ma este nem vereséggel zárni a csoportkört.
    Remélem Ibra és Silva nem fog pályára lépni.
  • szucsy89
    Pihen. És Ibra tuti padozni fog, most legalább meglátjuk majd hogy milyen a csapat játéka nélküle :D
  • Davidke007
    Nesta? :O
  • Redbull756
    Milan - Ajax keret:

Kapusok: Amelia, Roma;
    Védők: Abate, Antonini, Bonera, Jankulovski, Papasthatopoulos, Thiago Silva, Yepes;
    Középpályások: Ambrosini, Boateng, Flamini, Merkel (n.52), Pirlo, Seedorf, Strasser;
    Csatárok: Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho, Verdi (n.55).
  • limperatore
    mert már olvastam youtben vmelyik videó alatt h welcome to milan
    érdekes h ennyire sztárolják de egy normális videót nem találtam róla :o
  • LasCar16
    Braida: Néhány hónapja figyeljük már Van der Wiel-t (22), de most elsősorban egy új támadó igazolásán dolgozunk. A közeljövőben nem teszünk lépéseket az ügyben.
    Az Ajax-szélső ára €15M körül alakulhat.

Állítólag érdeklődünk Taiwo (25) iránt, de az ügynöke szerint a játékos marad az OM-ben.
  • LasCar16
    pletyka szinten annyiról tudok h 12 millát ajánlottunk érte de a River 20at akar
  • limperatore
    Lamelaról mit tudtok? Most megvettétek végül?