A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
egyik személyes kedvencem volt a vb-n, örülnék neki!
LasCar16
A Sportal.it értesülései szerint az AS Roma vezetõedzõje, Claudio Ranieri örömmel látná csapatában a Milan védõjét, Marek Jankulovskit, akit a szakember John Arne Riise helyettesének szeretne leigazolni.

A Roma nagy tervekkel vág neki a következõ idénynek, ahol mindhárom sorozatban – bajnokság, Bajnokok Ligája, Olasz Kupa – helyt szeretnének állni, és Jankulovski érkezésével több pihenõ juthatna a csapat norvég játékosának.

Jankulovski idén januárban nagyon közel volt a távozáshoz, azonban végül az Inter ajánlatát visszautasítva maradt a piros-feketéknél. A játékos iránt júliusban a Genoa is érdeklõdött, de õk sem jártak sikerrel.

(goal.com)

#acm

LasCar16
Az AC Milan új edzõje, Massimiliano Allegri egy belsõ középpályással szeretné megerõsíteni csapatát, és a legújabb kiszemelt a Portsmouth ghánai játékosa, Kevin-Prince Boateng.

A hírek szerint a Lazio nagyon közel áll a 23 éves középpályás megszerzéséhez, de eddig nem került pont az ügy végére, amit a Milan könnyen kihasznláhat. Boateng remek teljesítményt nyújtott a dél-afrikai világbajnokságon, és a válogatottal – amelynek tagja volt a Milan csatára, Dominic Adiyiah is - bejutottak a negyeddöntõbe, ahol végül büntetõrúgások után alulmaradtak Uruguay nemzeti csapatával szemben.

Ha Boateng mégis a Lazio csapatában folytatná pályafutását, akkor Hernanes érkezése miatt megnyílhat az út a Milan számára Cristian Ledesma leigazolásához, aki a ghánai, és a brazil mögött nem sok játéklehetõségben reménykedhetne.

(rossoneriblog.com)

#acm

Grove4
Berlusconinak is kellene egy ilyen erõnléti edzés. <#eplus2>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

LasCar16
Korábban többször is hírt adtunk arról, hogy: több csapat is érdeklõdik Klaas-Jan Huntelaar iránt, a Milan labdarúgócsapata pedig nem gördít akadályt a csatár távozása elé. Most mégis úgy tûnik, hogy a holland nem vált klubot.

Klaas-Jan Huntelaart korábban kapcsolatba hozták a Tottenhammel, Arnold Oosterveer, a csatár ügynöke azonban elmondta, nem volt ilyen megkeresés.

„Egyik Premier League-ben szereplõ klubtól sem kerestek meg minket. Olvastam a cikkeket, amik errõl szóltak, de ezek csak pletykák. Játékosom boldog a Milannál, és a csapat is elégedett vele. Meg akarják tartani õt és õ is maradni szeretne" – nyilatkozta Huntelaar ügynöke.

#acm

LasCar16
Ambro,Pirlo otthon maradt ami jó jel hiszen így keményen edzhetnek, még egy kis újdonság van az edzésekben, eddig a labdás,játékos edzések voltak többséggel, de amióta Allegri van szinte csak erõnléti edzések vannak, hosszú évek óta talán ez az elsõ olyan nyári idõszak aminek a végén megfelelõ kondiban lehet a csapat, talán felrázza Szundit,Seedorfot,Dinnyót.. akik jobb kondival jobban teljesítenek, technikai fölényt meg után tudjuk érvényesíteni

#acm

LasCar16
Massimiliano Allegri kijelölte a Detroitba utazó keretét. A csapat augusztus 7-én a Panathinaikos gárdájával mérkõzik meg.

A KERET: Abate, Abbiati, Amelia, Antonini, Beretta, Bonera, Borriello, Flamini, Gattuso, Merkel, Nesta, Novinic, Oddo, Oduamadi, Onyewu, Papastathopoulos, Pato, Roma, Seedorf, Strasser, Thiago Silva, Zambrotta.

(acmilan.com)

#acm

jó játékos,már régebben is volt róla szó h leigazoljuk,ingyen nagyon megérné

nah nem gondoljatok h bekoltozik egy panel tizesbe😄 vesz egy masikat 900millaert😄

van még 1 onyewunk!
DONGUBA
nem mert papa eus yepes is meg amelia is

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fabio Capello
nem volt már meg idén az egy nem eus igazolásotok?

LasCar16
ha egy Pepe-ért kiadtak 30 millát akkor 50net kellene ajánlaniuk 😄DD

remélem nem adjuk el, kell õ hátra

#acm

Azert tulzasokba ne essunk, en a 20+VdV-ot is soknak tartom 😄

REAL MADRID

Nuno88
AC Milan: a Sahtar Donecktõl távozó Ilsinho az új kiszemelt

Az olasz bajnok Inter és a Genoa után az AC Milan is beszállt a jelenleg szabadon igazolható brazil Ilsinho megszerzéséért folytatott harcba.

„Beszéltem az Inter és a Milan képviselõivel, de konkrét ajánlatot még nem kaptunk, így a tárgyalások tovább folytatódnak" – mondta a játékos ügynöke, Andrea D'Amico.

A 24 éves futballista 2006-ban költözött át Európába nevelõ együttesétõl, a brazil Palmeriastól az ukrán Sahtar Doneck kedvéért, amellyel 2009-ben megnyerte az abban az évben utoljára kiírt UEFA-kupát.

A szélsõ védõként és középpályásként is bevethetõ Ilsinho eddig öt alkalommal ölthette magára a selecao mezét.

nso.hu

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Én meg nem engedném el. Yepes, Bonera, Kaladze nem életbiztosítás, Nesta sérülékeny ugye, Papas meg egyedül kevés. Nem adnám el semmi pénzért.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DONGUBA
Mehetne de talalnek jobb megoldast is.
Thiago Silva = 20 millió + Van Der Vaart +Az egyik Diarra de inkabb Lassana Diarra most ugyis jott Papas a vedelembe.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szucsy89
Miben különbözik egy szippantós autó és az inter csapatbusza?
A rendszámtáblában.

😄DASA:SDDSASDS😄dADS😄
Nuno88
Thiago Silva = 20 millió + Van Der Vaart <#ejnye1>

szucsy89
na akkor jöhetnek a céronáldók 😄😄😄
limperatore
na menjen a fszomba 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
limperatore
450millio ft nem? :d

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
Carlo Ancelotti, a Chelsea menedzsere úgy véli, korábbi klubja, az AC Milan nem költ sok pénzt új játékosokra ezen a nyáron.

„Hogy várok-e nagy igazolást a Milantól? Semmiképp. Ismerem a klub politikáját, a vezetõk azon dolgoznak, hogy megfeleljenek a gazdasági fair play követelményeinek. Szerintem sem a pénz szórása a célravezetõ egy csapat számára” – mondta Ancelotti, aki szerint Adriano Galliani ügyvezetõ kiválóan irányítja a piros-feketéket, akik hamarosan sikeresek lesznek.

#acm

LasCar16
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20100801-silvio-berlusconi-az-edzok-helyett-mondja-meg-a-milan-taktikajat.html

itt az a legnagyobb baj h lenne pénz igazolni, (arabok, Berlu) csak nem akar költeni az öreg, pedig már a 450 milla értékû villáját is árulja 😊 amíg máshol bankok, tulajdonosok áldoznak a csapatra addig nálunk az van amit a klub megtermel

#acm

Allegri szeretné megszerezni Dos Santost és Elanot.

katt

REAL MADRID

limperatore
volt már gyõzelmetek idén? 😄

acm689
vége, 1-1

acm689
sokkal több helyzetük van

szucsy89
köszönjük meg a gólt Oddonak (természetesen)
szucsy89
Amelia nagyokat véd
acm689
jaja, szép volt!

szucsy89
1-0 Borriello, Seedorf szép labdát adott
szucsy89
kezdek félni attól h Oddo játszik a felkészülési meccseken...csak nem komolyabban számol majd vele Allegri a szezonban is?:S
Nuno88
Már kaptunk is egy lesgólt 😊

LasCar16
Hivatalos kezdõcsapatok:

Lyon:Loris; Gassama, Cris, Cissokho; Gonalons, Pjanic, Bastos, Toulalan, Ederson; Briand, Gomis

Milan:Amelia; Oddo, Papstathopoulos, Bonera, Zambrotta; Strasser, Seedorf, Flamini; Merkel, Borriello, Verdi

acmilan.com

#acm

szucsy89
hát valahol jobb is, tavaly nem volt meggyõzõ
limperatore
- Nem hiszem, hogy visszatér hozzánk - mondta Allegri. - Egy nagyon súlyos sérülésbõl próbál felépülni, de ebben a korban már nehéz visszatérni a pályára. De nagyszerû élmény volt itt látni õt.

szucsy89
Beckhamet csomószor mutatták...idén is jön vajon?
shad0w
nso 😛

don't give a fuck

összefoglalót majd vki tud linkelni?
elõre is köszi

acm689
köszi a beszámolót! reméljük a legjobbakat!

LasCar16
Abbiati vagy 4szer védett bravúrral, Yepes az elején lassú volt, Abate-Rino kp-n pedig átrohantak ez volt a baj a meccs elején, itt volt sok helyzete az Arsenalnak, Antonini nagyon gyenge volt ma, Nesta higgadt,elegáns hozta a formáját, labda sokkal többet volt a hazaiaknál, sebességkülönbség is jelentõs volt 2-3 komolyabb lövésünk volt, Sokratis jól játszott védekezésben támadásban egyaránt, szívesebben nézném középen, de van még egy Silvank is 😊

#acm

acm689
sajnos nem tudtam megnézni a teljes meccset, csak egy részét. nem voltunk túl meggyõzõek abban a 10 percben, amit láttam, de legalább nem tömtek ki minket, már ennek is örülök. 1-1, nem is rossz! milyen volt a játék képe? sok helyzetet szúrt el az Arsenal és ezért kaptunk csak 1-et, vagy azért a védelem is jeleskedett? Papa hogy muzsikált?

LasCar16
See beívelte, kacsa meg csúsztatott emelett még volt két kapufánk ÁTLÖVÉSBÕL 😄 ami eddig hiányzott a játékunkból

#acm

LasCar16
1-1 lett a vége Pato fejesével, Merkel gyerek egész jól nyomta, Strassernek is több lehetõséget kellene adni, Berretta-ra voltam még nagyon kíváncsi, de õt 20 perc alapján nem lehetett megítélni..ahogy Verdit sem, õ is ügyes gyerek nem tûnt ez így elsõre rossznak, 10 nap kemény edzés után, Antonini helyére sürgõsen kellene találni egy balhátvédet, mert hihetetlen mikre képes az a pali hátul... 2. félidõre kicsit feljavultunk, Merkel-Rino csere szerintem sokat dobott a lendületen, remélem Oddoékat elfelejtjük és helyettük lehetõséget kapnak a fiatalok a bizonyításra, ha megfelelõ formába kerülünk akkor nem is lesz ez annyira rossz, Dzekot továbbra is várom 😄 ha kölcsönadjuk Adi-t és elpasszoljuk Huntert, egy kk viszont tuti érkezni fog, Rinot,Kaladze-t,Oddo-t pedig el kell felejteni Antoninivel együtt..

bazi nagy grat ma Flamininek,Nestanak,Abbiatinak és Patonak

#acm

szucsy89
mi a szösz most nézem h 1-1 lett Pato betalált (csak az 1. félidõt néztem), milyen volt a gól?
támadójátékunk nagyon silány volt, hiányzott ronaldinho, és silva a védelembõl, mert yepes nem lesz egy életbiztosítás, bár még így is jobb favalliéktól! volt két kapufánk, abbiati pedig nagyon kellett hogy ne kapjunk ki rendesen.... (zambro kapufájánál akkorát ugrottam h majdnem kiestem a székbõl.... én már bent láttam 😄) a fiatalok nagyon ügyesek voltak, nekem kellemes csalódások voltak!! akartak, és gattuso helyére a gyerek remek volt..... szvsz...
szucsy89
Flamini kapufája beakadhatott volna, Gattuso tényleg vicc, el kéne adni a citynek jó pénzé' 😄
LasCar16
ARSENAL: Fabianky; Gibbs, Koscielny, Vermaleen, Frimpong; Ebouè, Wilshere, Nasri; Rosicky; Arshavin, Chamakh

MILAN: Abbiati; Papastathopoulos, Nesta, Yepes, Antonini; Gattuso, Seedorf, Flamini; Abate, Borriello, Pato

ez volt a két csapat kezdõ 11-e

a félidõben vezet az Arsenal Chamakh góljával, gyorsabbak, agresszívebbek nálunk, Pato,Flamini,Abbiati a legjobbjaink, Yepes jó védõ de a sebessége már nem a régi ez az egy baj vele, pár szituban feltûnõ volt, balhátvéd kellene, na meg Seedorf középsõ középpályást játszik, de olyan lassú hogy az hihetetlen, erre a posztra sürgõsen kell egy univerzális ember, alig bírunk labdát szerezni és Gattusot sem értem h mit keres még a Milanban, egyszerûen egy Arshavinról is simán lepattan... semmi haszna sincs a pályán, szerelni nem tud, támadójátékot se segíti, Borriellot meg már fájdalom nézni, alig mutatja magát, ha meg hozzákerül a labda akkor szinte dadog és egy pillanat alatt szerelik, Sokratis nagyon jó a jobb oldalon, magabiztos, Abate pedig nem találja a helyét lesz munkája Allegrinek a bajnokság rajtjáig, talán a fejjátékunk lett jobb hála az újaknak.. ennyi tûnt fel az elmúlt 10 nap edzése után

#acm