36663
-
karajjj #28770 majd csak januárban lesz kupameccs a Bari ellen -
#28769 biztos vagy ebben a kupameccsben? se acm.hu-n sem a .com-on nem látom kiírva a következő meccsnél. -
#28768 Allegri: Ronaldinho biztosan marad Júniusig
:/ -
#28767 grat a csapatnak, csak az első félidőt láttam sajna :)
Silvanak meg mielőbbi gyógyulást!!!
jövő 7en Milan - Roma de előtte még egy kupameccs
"Ibra az orrmótlan megorrol a Rómára, aztán leorrvadássza az orrdasokat!! :D -
#28766 Silva-t megműtötték! -
#28765 ha idén véletlenül nyerünk valamit én már nagyon boldog leszek, BL ráér még a csoport sem volt gyenge, ha van kis mázlink kapunk egy Sahtart aztán kiderül a végére mi lesz :D -
#28764 Csak az összefoglalót néztem, de az alapján is öröm nézni, ahogy összetartanak a fiúk. Egymás sikerének örülnek gólnál, nagyon összekovácsolódottnak látszanak. Csak így tovább! -
#28763 +6 pont! :) -
#28762 Nagyon helyes h Strasser állt be! -
#28761 Még a meccsre visszatérve, szerintem ma dőlt el Ronaldinho szerepe véglegesen, a 2. félidőben végig játszhatott volna, 2-0ás vezetésnél, de Allegri inkább behozta Strassert... bár lehet már az Ajax ellen játszotta el az esélyét :) -
#28760 Pénteken BL sorsolás, lehetséges ellenfelek:
Bayern München (német), Chelsea (angol), Tottenham Hotspur (angol), Schalke 04 (német), Manchester United (angol), FC Barcelona (spanyol), Sahtar Donyeck (ukrán).
Érdekesség: Tavaly Leonardoval 9 pontot szereztünk, 8-7es gólkülönbséggel, idén 8 ponttal, 7-7es gólkülönbséggel a BL mezőny leggyengébb továbbjutói vagyunk (ilyen kevés ponttal egyik csoportban sem jutottunk volna tovább, de még ha ikszelünk az Ajax ellen akkor sem!), szóval hiába megy a bajnokságban, a BL az BL... -
-
#28758 -
#28757 én épp meg akartam dicsérni, nagyot javult az idei évre.
szép győzelem volt! -
#28756 Na, erre fog egy 11est :D -
#28755 0-3, Ibra! -
#28754 Abbiati mit csinál te jó ég :D Remélem Amelia lassan de biztosan átveszi a helyét a kezdőben... -
#28753 Még egy gólt rúgjon Ibra és jöjjön le. -
#28752 Ibra miket csinál, öröm nézni :D -
#28751 ROBINHOOO 0-2! -
#28750 0-2, Robinho! -
Monoton #28749 Boateng -
#28748 ismételték, BOATENG! -
#28747 bekapcsolódom a streambe, erre vezetünk :D ki lőtte a gólt? -
#28746 BOLOGNA: Viviano; Esposito, Britos, Moras, Morleo; Casarini, Mudingayi, Della Rocca; Buscè, Ramirez, Di Vaio.
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Bonera, Zambrotta; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Boateng; Ibrahimovic, Robinho. -
#28745 Montelongo lécccci-léccci! jó lenne már látni a srácot, minek vettük kölcsön, ha egy percet sem kap szegény? -
#28744 savanyú a szőlő. -
#28743 Bologna - Milan keret:
Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Montelongo, Nesta, Papastathopoulos, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Boateng, Gattuso, Merkel, Pirlo, Seedorf, Strasser, Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.
Sérültek: Thiago Silva, Flamini, Inzaghi, Pato. -
#28742 -
#28741 http://www.pepsifoci.hu/node/81122 -
#28740 ezt csak akkor lehetne állítani ha játszana, biztos megvan az oka h miért nem játszik.. dísznek van mint Janku meg Oddo na és az ifik.. -
#28739 onyewu megfeleloen potolna ha hagynak jatszani kopaszek -
#28738 remélem nem kell több hónapot kihagynia, de akkor is kellene egy belső védőt hozni, tökéletesen összefoglalták a blog postban. -
#28737 ... -
#28736 Nem lesz sztrájk a hétvégén
Nem marad el az olasz labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulója, miután a csütörtöki egyeztetések sikerrel zárultak a játékosok és a klubok között.
Ugyan a végleges egyezség még nem született meg a tárgyaláson, de a játékosokat képviselő szakszervezet szerint erre is hamarosan sor kerül, így lefújta a sztrájkot.
“Elkezdhetjük megírni az új kollektív szerződés szövegét, melyet hétfőn a liga ülésén fogadhatnak el a felek” – mondta Maurizio Beretta, a Serie A elnöke.
Az Olasz Futballisták Szövetsége azért tiltakozik, mert a klubok és a labdarúgók érdekvédelmi szervezete közötti, nyáron lejárt kollektív szerződést még nem újították meg, ráadásul a csapatok a korábbihoz képest módosítanák az átigazolási szabályzatot.
A játékosok először szeptember 10-én döntöttek úgy, hogy nem lépnek pályára, később azonban a tárgyalások zavartalan folytatása miatt elhalasztották a lépést, de megállapodás azóta sem született. Az új, de ismét lemondott sztrájk időpontját múlt kedden jelentették be.
A Milan vasárnap déli fél 1-kor Bolognában lép pályára. Szombaton 3 meccs lesz: Palermo-Parma, Udinese-Fiorentina és Genoa-Napoli. A vasárnap délutáni mérkőzések: Roma-Bari, Brescia-Sampdoria, Cagliari-Catania, Lecce-Chievo. A forduló rangadóját, a Juventus-Lazio találkozót vasárnap este 3/4 kilenckor rendezik.
acmilan.hu -
#28735 Ha ez igaz, akkor remélem Galliani már intézkedik Luiz ügyében, mert Nesta mellé kell valaki sürgősen! -
#28734 Goal.com szerint Silva 6 hónapra dőlt ki !!!!!!! :O:( -
#28733 A meccset amúgy nem láttam, de megnéztem az összefoglalóját. Talán jobb is. :) -
#28732 bullshit szöveg. Nem mondhatta, hogy pihenünk a bajnokságra.. Csak így meg lejáratta magát. :) -
#28731 Tegnapi meccsről