A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Galliani: "Szerdán leülök tárgyalni a Barcelonával"

Újabb fordulathoz érkezett a Zlatan Ibrahimovic-saga. A Milan vezérigazgatója, Adriano Galliani hivatalosan is kijelentette, hogy megpróbálja leigazolni a svéd csillagot.

Az FC Barcelona csatára évek óta a Milan célkeresztjében van, ám eddig nem sikerült megszerezni. Ibrahimovic szekérrúdja most kifelé áll a katalán klubból, a Milan pedig minden követ megmozgat a leigazolásáért.

"Ibra? Megpróbáljuk megszerezni, még ha tudjuk is, hogy nem lesz egyszerû." -jelentette ki Galliani, majd hozzátette: "Az érdeklõdésünk Ibrahimovic iránt nyílt. Szerdán leülök tárgyalni Sandro Rosellel, a Barcelona elnökével."

A Milan tehát egyértelmûsítette szándékát az üggyel kapcsolatban, ám tisztában vannak vele, hogy anyagilag nagy áldozatot kell meghozni Ibrahimovicnak, hisz a Barcánál 10 millió euró felett keres jelenleg, míg a piros-feketék állítólag maximum 6,5 milliót tudnának garantálni neki évente.

Galliani szerint ez a spanyol és az olasz bajnokság közti adózási rendszer különbsége miatt van. Ibra tehát vagy belemegy a feltételekbe, vagy egy alternatív megoldást talál a Milan. Ilyen lehet az egyik korábbi verzió, miszerint a Milan a svéd éves keresetének 60 %-át állná, míg a maradékot a Barcelona fizetné.

Arról nem igazán szólnak a hírek, hogy a Rossoneri megpróbálja-e végleg leigazolni a csatárt, inkább kölcsönszerzõdésrõl lehet a legtöbb helyen olvasni.

Allegri csapata mindazonáltal kedden útnak indul Barcelonába, hogy megmérkõzzön a spanyol szuperkupa gyõztessel a szerda esti Gamper Kupán, így Gallianinak lesz ideje tárgyalni a Barcával Ibra ügyében.

Az ügyet megkönnyítheti Marco Borriello esetleges Real Madridba igazolása, miután a hírek szerint José Mourinho új 9-es után nyomoz, és a Milan olasz támadóját szemelte ki magának. Ha az üzlet létrejönne, a lombard klubnak kötelessége lenne egy új csatárt igazolni.

Végezetül Silvio Berlusconi, a milánói piros-feketék tulajdonosa is megszólalt a nyár egyik legnagyobb átigazolási mizériájával kapcsolatosan: "Zlatan a Milanban? Ki tudja..."
Allegri pozitívan értékelte a Milan tegnapi teljesítményét

Massimilliano Allegri tegnap a Berlusconi Kupán debütált a San Siróban, mint a Milan új edzõje. Csapata nem vallott kudarcot, ám a tizenegyespárbajt elveszítette, így a Juventus vitte haza a kupát.

Allegri felszabadultan és láthatóan elégedetten nyilatkozott a Rossoneri teljesítményérõl. "Ma este nagyon meleg volt a San Siróban, de a csapat egy nagyon jó meccsen van túl." -értékelt a Milan mestere.

"Rengeteg jó teljesítményt láttam, különösen az elsõ játékrészben, amikor a csapat számos helyzetet dolgozott ki. Ettõl függetlenül nem pörögtünk elég magas fordulatszámon a Juventus ellen. Szerintem jól érkeztünk meg a felkészülési idõszak hajrájához."

Alessandro Nesta sérülése miatt tegnap Sokratis Papastathopoulos volt Thiago Silva társa a védelem közepén. Allegri elégedett volt a hátsó alakzattal. "Thiago Silva és Papastathopoulos jól teljesített a hátvédsor közepén, de ezt elmondhatom az egész védelmünkrõl."

Daniele Bonera, aki ezúttal jobbhátvédet játszott szintén elégedett volt a védelemmel: "Ezen az estén a védelmünk jól mûködött. Az öltözõben gyakran beszélünk a védelem egységérõl, és arról, hogy jó lenne gól nélkül lehozni ezeket a találkozókat, még akkor is, ha barátságosak."

Allegri kitért Ronaldinhóra, és Oduamadira is, akik tegnap Borriellót segítették a támadásban. "Ronaldinho? Õ az a játékos, akinek megvan az erõnléte ahhoz, hogy jól teljesítsen."

"Ma este bizonyította, hogy pozitívan fogja meghatározni a következõ szezonunkat. Oduamadinak sok dolga volt a támadásban. Nem volt könnyû neki, hisz elsõ meccsét játszotta a San Siróban. Örülök neki, és büszke vagyok rá."

"Vasárnap elkezdõdik a bajnokság, a Leccét fogjuk vendégül látni. A héten lesz még egy utolsó felkészülési meccsünk. Azon fogunk dolgozni, hogy fittek maradjunk a hétvégére." -utalt Allegri a szerda esti Gamper Kupára, ahol a Milan a Barcelonával fog megmérkõzni.

---------------------------------------------------------------------

szóval szerdán kikapunk :D
nekem igazából Seedorfal nincs semmi bajom,õ sztem még ilyen 20-30 percekre jó lehet...
Pirlo viszont már sokkal problémásabb....õt én már nem eröltetném,Montolivot nagyon eltudnám képzelni a helyén...
ja,meg Gattusot is elkéne felejteni
igzából egy Montolivo,Flamini,Boateng középpálya tetszene

szucsy89
Én a legfõbb bajt a Pirlo-Seedorf kettõsben látom. Vannak jó kapura lövéseik meg indításaik, de ez kevés már. Az, hogy amikor megkapják a labdát visszafordulnak/megállnak/tologatják agyamra megy már, és ez megy már több éve, nem igaz, hogy nem látja senki...Õk lassítják a játékunkat, remélem Boatenggel egyikük kiszorul a kezdõbõl.
bakkerman
kacsa,idén nyáron már biztos nem távozik Ibra,ezt Pep,és Rosell is kijelentette.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nuno88
A tegnapi meccsen a kommentátort kb agyonlõttem volna. Hihetetlen mennyi f@szságot összehordott. Már a végén levettem a hangot és közben zenét hallgattam.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

acm689
ezzel így én is elégedett lennék, végre sikerült összekötni a TV-vel a gépem, így teljesen jó. de ha fizetni kell érte, én biztosan nem fogok. inkább nézem majd olaszul, a Digis kommentátorok amúgy sincsenek a topon...

Nuno88
Nekem ebbõl a keretbõl õk kellenének: Amelia, Thiago Silva, Nesta, Sokratis, Boateng, Flamini, Ambrosini, R80, Pato

A többiek mehetnének ahová akarnának.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
jól írtad, nem nyertünk meccset 90 perc alatt

540 perc alatt 3 gólt rúgtunk , 5-t kaptunk----> tehát a védelmünk elfogadhatónak mondható, legnagyobb baj a középpályán van, lassú még mindig, 1 kreatív emberünk van elõl Dinnyó, õ pedig kevés( amíg a See-Pirlo-Rino-Ambro négyesbõl kettõ játszik addig sok jóra nem számítok, ide kellene lendület) amit remélem Boateng-Flamini megold, továbbá támadni,beadni majd visszazárni tökéletesen tudó szélsõ hátvédünk nincs, Antonini védekezni nem tud, támadásnál van pár jó megmozdulása de ez kevés, Bonera/Sokratis pedig csak védekezésben jók, visszatérve a kpálya impotenciájára, Pato-Dinnyó elõl kreatívak, õket kellene megtámogatni egy kis lendülettel, valamint egy olyan csatárral aki egybõl bevágja a lasztit sõt nem csak kapuval háttal tud egy labdát visszatenni hanem helyzetbe is hozza magát a 16oson belül

#acm

Nuno88
Varese 0:2
Arsenal 1:1
Lyon 1:1
Pana 0:0 büntetõkkel nyertünk
Juve 1:1 büntetõkkel nyertünk
Inter 0:0 büntetõkkel kikaptunk
Juve 0:0 büntetõkkel kikaptunk

Fejbõl írtam lehet vmit nem jól írtam bocs.

limperatore
most komolyan kérdeztem, felkészüli meccseket......

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

LasCar16
menj már a picsába matyi

#acm

LasCar16
2. félidõ fos volt, nincs csatárunk, Dinnyó elõl kevés, See elfárad...neki nem 90 percekre kellene feljavulnia, ahogy a Diego-Sissoko-Motta hármassal gyorsult a Juve úgy vált sebezhetõvé a bal oldalunk,Antonini kevés azon a poszton, Gattuso teljesen kiégett, semmire sem jó, kiakaszthatnánk kabalának az öltözõbe sajnos..., Pirlonak két jó passza volt a meccsen ez is kevés...n Boateng-Flamini kpálya kell... és egy Pato-Ibra/Dzeko duó..., mert Borriello csak szenved,Pippo öreg,Hunter meg így nem tud bizonyítani, remélem igazolunk még egy balhátvédet és egy csatárt ...

#acm

Nuno88
Nem is fog. Végre vége a meccsnek. Lesz BL hely?

limperatore
akkor milan semmit nem nyert még eddig?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
na tizikkel kikaptunk, Silva hagyta ki nálunk, többiek mindenki belõtte
szucsy89
+ a védelemben ott lesz még Nesta is (már ha nem sérült éppen)
LasCar16
nekem kifejezetten tetszik amit látok, Silva-Papa duó középen fasza, See fut,hajt,lõ, Dinnyó is jó, AMbro-Pirlo duóval nem vagyok elégedett, megnézném még mondjuk Prince-t hogy mit nyújt, +Flamini, Borriello le, Hunti be, plusz még Pato sincs, jobb elõjelek ezek mint amik tavaly voltak, én legalábbis jónak látom azt h képesek vagyunk kontrázni és 1v1eket bevállalni,mi több megnyerni, és végre az edzõnknek van elképzelése h mit kell játszani, Leonál ezt nem érezhettük... más kérdés hogy Odu belõhette volna a helyzetét, kellene egy balhátvéd és mondjuk Ibra hamár Dzeko nem jön :( mert Borriellonak a nagy csapatok ellen nagyon nem megy, oda klasszis kell, aki egy villanásból is vezetést szerez

#acm

Nuno88
Ez Odu gyerek elpuskázott 2 lehetõséget. De a többiek sem nagyon hajtják szét magukat...

szucsy89
egyébként ha a bajnokikat is lehet majd így nézni akkor nem lesz gond mert viszonylag jó minõség...de hallottam valami olyat hogy nem lehet majd nézni az olasz bajnokikat így...igaz ez?:S
acm689
a Digi adja egyébként, csak 5 perc maradt ki. elég gyenge eddig, Odu tényleg nem nagyon találja a ritmust, de a többiek sem nagyon...

szucsy89
ez eddig nem sok volt...Odugyereket meg le kéne hozni nagyon gyorsan mert zavarja a saját lába:D
DONGUBA
hat egy juve b ellen eleg gyenge ez

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

határozottan nem vagyunk rosszak;)

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

acm689
nekem is :SSS Remélem pár perc és visszajön...

szucsy89
digisport oldalán vajon lehet majd nézni? nekem azt írja h nincs jeleneg élõ közvetítés...
Nuno88
Kíváncsi vagyok az esti meccsre, mindjárt kezd. Nyerjük már meg! :)

kapná:D:D:D

szucsy89
Silva: ”Ugyanolyan erõsek vagyunk, mint az Inter”

Már csak egy hét van hátra az olasz bajnokság rajtjáig, és az AC Milan védõje, Thiago Silva szerint nincs sok különbség a két milánói egyesület játékerejében.

“Szerintem a Milan ugyanolyan szinten van, mint az Inter. A különbség csupán annyi, hogy a kék-feketéknek valamivel erõsebb a kispadjuk.” - nyilatkozta a brazil védõ a Tuttosportnak.

”Erre egy remek példa, hogy amikor Ronaldinho elhagyja a pályát, akkor nincs senki, aki pótolni tudná azon a poszton, és ezt a tavalyi szezonban nagyon megéreztük.”

“A klub most a fiatalokban bízik, és mindannyian reméljük, hogy gyorsan fejlõdnek majd. Úgy gondolom, hogy a tavalyinál is jobb teljesítményre vagyok képes, és minden tõlem telhetõt meg akarok tenni a csapatért.”
LasCar16
LasCar16
abbiati
bonera, sokratis, thiago, antonini
seedorf, pirlo, ambro
odu, bori, dinho

ez az esti kezdõ Allegri mester elszólta magát

a keretbõl pedig kimaradt Janku,Kaladze,Boateng,Pato,Nesta

Prince,Nesta,Pato a rajtra készen állnak, a ghánainak jobb kondira van szüksége, kis fáradtsággal küszködik a vb miatt, a két ügyeletes sérültünk pedig felépül

#acm

LasCar16
Juve megszerezte Krasicsot 15 millió Euróért, plusz kölcsönben a Pooltól Aquilanit, de õk még nem mutatkoznak be az esti meccsen

#acm

Nuno88

DONGUBA
Nem kolcsonadtuk?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

LasCar16
Adiyah-ról semmi hír, hogy miért nem játszik :( csak edzésképeken látható a srác... nem értem h miért jegelik..

Boateng??

#acm

Trofeo Berlusconi: a keret

KAPUSOK: Abbiati, Amelia, Roma

VÉDÕK: Antonini, Bonera, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Abate, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser

TÁMADÓK: Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Oduamadi, Ronaldinho

(acmilan.com)

2010.08.21.
tõlem lehet a világ legjobbja is akár nekem nem hiányzik a csapatból....nagyképû,öntelt hólyag......

szucsy89
egyébként pénzt biztos h nem adunk érte (fõleg nem 80millát, korábban ennyirõl pletykáltak), de egy 1 éves kölcsönvételt simán el tudok képzelni...Villa mellett úgyse nagyon jutna szóhoz, és játékban kell maradnia...
DONGUBA
Nem azt mondtam hogy nem jo csak jatszhatna pato huntival.
Jonne ibra jo lenne de ketlem hogy kopasz kinyitja a penzeszsakot

Grove4
Ha hozzátok szerzõdik, szerintem nagyon jól jártok vele, bár fogja kapni az osztást, az biztos.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Nuno88
MILANELLO - The match between the first team and a first team/Under 21 select has just concluded at Milanello. Coach Allegri's side defeated the side coached by Giovanni Stroppa 4-0. Second-half goals came from Borriello 58th minute, Seedorf 82nd and Inzaghi 88th.

Nuno88
Boateng a 27-es mezt választotta.

Nuno88
Zlatan jobb mint õk ketten együtt. Borriello van mikor hasznos, van mikor jó, de jobbára gyenge. Huntelaar meg nagyon keveset játszik. Pato nagyon sérülékeny õ sokat lesz sérült, most is a bokájával van baj, ami vissza-visszatérõ sérülés nála. Inzaghi meg már öreg, meg õ sem fog sokat játszani sztem.

DONGUBA
Mi a gyiknak?
Igy is ott van hunti es alig jatszik pedig nalam a rangsorban elobb van mint az a buta boriello

Nuno88
Bárcsak jönne Zlatan.

szucsy89
Az AC Milan általános igazgatója, Areido Braida a spanyol médiának nyilatkozott, amelyben egyebek mellett a Barcelona svéd klasszisáról, Zlatan Ibrahimovicról volt szó.

A piros-fekete alakulat már a nyár eleje óta szemezget a Juventust, illetve az Intert is megjárt csatárral, és az együttes alkalmazottja továbbra sem zárja ki, hogy még a nyár folyamán megszületik az egyezség, ám azt elismerte, ez nem csak a milánóiakon múlik.

„Minden lehetséges” – kezdte mondanivalóját Braida a spanyol RAC 1-nek, majd folytatta: „A megállapodás nem csak rajtunk, hanem a Barcelonán is múlik. Nem könnyû, de lehetséges.”

„Tudom, hogy Ibra egy remek képességekkel megáldott klasszis, de a szurkolóknak meg kell érteniük, hogy posztonként legalább 4-5 labdarúgónk van, ezért mielõtt veszünk, valakit el kell adnunk.”

(Közben a milannews arról ír, hogy Ibra kész engedményeket tenni, hogy megkönnyítse a Milan vezetõinek döntését.)

A gránátvörös-kékek másik mellõzött futballistája, Martin Caceres is a Milan látószögébe került, ám a brazil szakember újfent elhessegette a pletykákat.

„Esélytelen, négy helyre van tizenegy védõnk” – zárta röviden.