36663
-
#28850 Seedorf mi a f@szt keres a kezdőben?
Dinho meg mindig 5 percet kap, itt gondok vannak. -
#28849 0-1 lett a vége -
#28848 Dínó olló áááá :( -
#28847 Zlatannak volt 2 100%-os ziccere amit kihagyott, de a játékvezetés is botrány, csomó lest befújtak ami nem is volt az, sokszor vihettük volna kapura 1-1ben... -
#28846 Nevetséges ez a meccs... Zlatan is hova lőtte 5 méterről? -
#28845 beszarok, romának ez volt az első kapuralövése ebben a félidőben... sokkal jobbak vagyunk -
#28844 mivel ugye gólt lőtt nekünk, 0-1 sajnos. 20 perc van, hajrá srácok!!!!!! -
#28843 azért Borri mutathatna egy kis tiszteletet az előző csapata ellen... ha jól tudom, még mindig a miénk, csak kölcsönben van a Románál. -
#28842 Prince új sérója mekkora már :DD -
#28841 MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Bonera, Antonini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Boateng; Ibrahimovic, Robinho.
ROMA: Doni; Burdisso, Mexes, Juan, Riise; Simplicio, De Rossi, Brighi, Menez; Adriano, Borriello. -
#28840 AC Milan-AS Roma
tv: Digisport hu/ro/sk
streamek
-
#28839 Adriano Galliani, a Milan alelnöke először beszélt arról, hogy a klub akár több játékost is igazolhat januárban, hogy megerősítse a keretét. Cassano érkezését sokan már tényként kezelik, de más posztokra is igazolna a vezetőség.
“Megerősítettük a csapatot a nyáron, de ha lehetőség lesz rá, januárban is megtesszük és nem csak egy poszton, nem csak támadóval.” – nyilatkozta a milannews.it-nek
“Elegünk van abból, hogy az Inter mögött legyünk. Mindig büszkék voltunk az eredményeinkre és mi vagyunk a világon a legtöbb nemzetközi trófeát nyert klub. Nekünk vezetőknek közel kell lennünk a csapathoz, akkor is ha nyerünk és akkor is ha veszítünk.”
kopasz Oo :D -
#28838 Kár, hogy nem értettem a műröhögéssel kommentált poénokat. :D -
#28837 na jó, akkor itt a link: http://www.youtube.com/watch?v=Ysg3OQJfEOM -
#28836 legalább él :D
talán sikerül beszúrni egy videot Cassanoról, amiben Milan mezt adnak neki:
-
#28835 edzésen készült videókon rajta van:D -
#28834 Montelongorol nem is beszélve... fantom az az ember, szerintem nem is létezik, csak bejelentették, hogy kölcsönvettük, hogy a szurkolók lenyugodjanak xDD -
#28833 Perez nagy puszipajtas az AC Milan vezetoivel, lefogjak zsirozni szinte biztos vagyok benne. -
#28832 Hát, úgy legyen :D -
#28831 minek egyből fizetni ha kopasz megoldja ingyé? :D csak dolgoznia kell kicsit az ügyön -
#28830 :DDSASD:DSADS:DSASD
5 millát nem vagyunk képesek kiperkálni, beszarok -
#28829 Berlu is megmondta:D
''Cassano? Dinho jobb!'' -
#28828 "Cassano Inzaghit helyettesíti, még akkor is ha teljesen más típusú játékos. Ronaldinho? Cassano érkezése nem tőle függ. Mindenesetre még semmi sem biztos. Meg kell ismernünk a Samp álláspontját is. Ezen kívül azt is ki kell deríteni, hogy ki fogja fizetni a Real Madrid által kért milliókat, mert az biztos, hogy nem a Milan lesz az."
kopasz megint bizniszel :D -
#28827 Nem akarunk fizetni a Realnak 5 millát, így lehet h mégsem jön Cassano? -
#28826 Papasnak sem sok babér terem eddig. -
#28825 Milan - Roma keret:
Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Bonera, Montelongo, Nesta, Oddo, Yepes, Ambrosini, Boateng, Gattuso, Merkel, Pirlo, Seedorf, Strasser, Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.
Giocatori indisponibili: Papastathopoulos, Thiago Silva, Onyewu, Zambrotta, Flamini, Inzaghi, Pato. -
#28824 Werder ellen játazott a Samp selejtezőt, úgyhogy nem:( -
#28823 "Materazzi és Moratti túl sokat beszélnek rólam. Ebből is látszik, hogy még mindig nagyon fontos vagyok nekik. Én soha nem beszélek róluk, amiből meg az látszik, hogy egyáltalán nem érdekelnek."
Zlatan :DDDDDD -
#28822 Elég ratyi PS munka :P
Egyébként ha jönne, játszhatna a BL-ben igaz?! -
#28821 -
#28820 "A Tottenham egy fiatal, lendületes, kreatív csapat, lehet tőlük tartani. De egy igazán komoly csapatnak kötelező kihasználni a totális nemzetközi tapasztalatlanságukat. Nem versenyt kell futni, hanem taktikailag kell felülmúlni őket, és kihasználni, hogy a világklasszisok a mi csapatunkban vannak. Én nagyon bízom a gárdában.
Ha meg szétfutnak minket és elpicsáznak, akkor nincs miről beszélni, tényleg nincs helyünk a legjobb 8 között."
acmilan.hu-ról, tökéletesen egyetértek -
#28819 Régi már, de még mindig nevetek rajta :D -
#28818 -
#28817 Igen, kihagytam még néhány embert. :)
Olyan szintű erős csapatot összehozni nem lesz könnyű a jövőben, mint amilyen az akkori Milan volt. Igazi bajnokok bajnok formában. Mára maradtak a bajnokok. :)) -
#28816 Kihagytad Shevchenkot, aki akkor az egyik legjobb támadó volt. Ja meg ugye ott volt egy Kaká is. -
#28815 Milan - Tottenham 02/15/2011
Tottenham - Milan 03/09/2011 -
#28814 Egy 2005ös Pirlot, Seedorfot, Gattusot, Nestát kéne min. pótolni. :) És most csak gondoltam 4 emberre. -
#28813 A 2005-ös Milánt jóval erősebbnek tartom a mostaninál, ott szinte minden rendben volt (azokban az években).
Most is jó úton halad a csapat, de a teljes erőtől duzzadó csapattól messze van még. -
#28812 Én is a Scudettora voksolnék, de ugye még abból is nagyon sok van hátra. Remélem Allegri komolyan veszi majd az olasz kupát is. A BL-ben bármi megtörténhet, lásd Milan - Real 0:1-ről 2:1 10 perc alatt, vagy ugye nem kell emlegetnem 2005-t... -
#28811 Legtöbb esély még mindig a Scudettora, vagy olasz kupára van. BL-ben kevésnek érzem a csapatot, hacsak a Madridra, Barcára gondolok. De ha már csak Madrid v. Barca lenne hátra, akkor talán lehet csoda. :)