A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
Na már megy a közvetítés a Camp Nou-ból.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Ronaldinho <#worship>

#26956: remélem idén még marad nálunk, jövõre aztán felõlem mehet ahova akar😄

cesc fábregas

szucsy89
MILAN: Abbiati – Zambrotta, Thiago Silva, Papaszatopoulosz, Antonini – Flamini, Pirlo, Ambrosini – Ronaldinho, Huntelaar, Borriello.
LasCar16
Megkezdõdtek a tárgyalások Ibráért.

15:00kor Sandro Rosell is megérkezett a tárgyalások helyszínére, egy Barcelona-i étterembe ahol Galliani és Gandini várták (Braida Milánóban maradt intézni Adiyiah kölcsönszerzõdését, legalább nem adtuk el a játékjogának felét.) gondolom rendelnek, aztán elkezdõdik a tárgyalás, majd miutána legnagyobb "faszkalap" ügynök, Raiola(Balotelli ügynöke is õ) megjelenik, felpezsdül a tárgyalás, kis érdekesség a Gamper kupán és a Zlatan tárgyalás mellett az h Galli (aki az ifjúsági szektor vezetõje) is Barcelonába utazott, mert egy katalán szélsõt Carmonát is le akarjuk igazolni

#acm

bakkerman
az ilyen fiatal,jó,tehetséges pléjákat mér nem hagyja fent a keretben Allegri? 20 évesen már lazán benne van 20 meccs csereként,5-6 meg kezdõként esetleg...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89
zinternet
mi adja a barca-milánt
LasCar16
meg még 1 normális balhátvéd....
en Mascherano helyett inkább Montolivora szavaznék...😄

szucsy89
kb. én is...de gondolom Seedorf-Ambro-Pirlo 3as kezdeni fog:/
limperatore
pirlos helyére kéne nektek mascherano, huntelaar helyére ibra, aztán már is 5x jobbak lennétek 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

KAPUSOK: Amelia, Roma

VÉDÕK: Antonini, Bonera, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Abate, Ambrosini, Boateng (mezszám: 27), Merkel, Pirlo, Seedorf, Strasser

TÁMADÓK: Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Oduamadi, Ronaldinho

(acmilan.com)

én ezzel a kezdõvel állnék ki:
Amelia-Sokratis,Silva,Nesta,Antonini-Ambrosini,Pirlo,Boateng-Huntelaar,Boriello,Ronaldinho

acm689
Boateng is bemutatkozhat!

Nuno88
A keretben ott van, szerintem tuti kezdõ is lesz.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

bakkerman
srácok ma kezd R80 ellenünk? Kiváncsi vagyok milyen lesz visszatérnie a szentélybe 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89
LOL!

Biztos nem néztél minden meccset amin játszott, lehet csak pont azt az 1-2-t amin jó/közepes meccse volt...gólt képtelen volt lõni, passzolni csak hátra passzolt, cselezni nem cselezett (nem tudott), ilyen hogy átívelés/keresztlabda nem ismert, max védekezett (elég favágó módon), meg gyors volt...a gyorsaságát meg nem tudta kamatoztatni, szvsz nagyon nem milan szintû játékos, és még úgy sem ha belevesszük hogy fiatal és idén jobb lenne...hát lehet jobb lenne valamivel de nem sokkal. Nem kell Õ nekünk.
Nuno88
Futni tud és kész. Néha elveszti a fejét, meg bizonytalan. Beadni nem tud, védekezésben meg nem a legjobb. Többet vártam tõle sokkal.

szerintem csereembernek jó lenne jobb oldalra.....kezdõ szintet nem üti meg,fõleg nem védõként

Nuno88
Biztos h Milan meccseket néztél? 😄

Abate engem meggyõzött a tavalyi idényben. Jobb oldalon univerzális, jó elfutásai vannak. Még a beadásokat kellene gyakorolnia.

acm689
Abatet a Fio vinné. Én VdV-ot várom nagyon, szerintem õ megoldhatná a problémánkat a kpályán!

Nuno88
Ha jön Ibra másra ne számíts. Õt is kb 3 évre elõre vették. Ha ideigazol akkor 3 évig azt mondják h nincs pénz, meg ne sírjatok 2010-ben megvettük Ibrát!

szucsy89
Ja, persze ha ez a hír igaz...szóval megint van 2 olyan hír ami egyáltalán nem biztos, és marad minden ugyanígy ahogy most van😄
szucsy89
Na még ha jön Ibra, és ESETLEG a real 3 kiadó játékosa közül 1et meg tudnánk csípni (Dhretne, VdV, Diarra), akkor el lehetne mondani, hogy normálisan igazoltunk... nagyjából😄
Nuno88
A hírek szerint a Milan megszerezte Bruno Montelongo-ot az uruguayi River Plate 22 éves jobb oldali védõjét. Mivel a játékosnak van olasz útlevele, így továbbra is megmaradt egy hely egy EU-n kívüli játékosnak. Az uruguayi játékos érkezésének köszönhetõen egyre inkább úgy tûnik, hogy Abate elhagyja a csapatot, és a Fiorentinában folytatja pályafutását.

milannews.it

Nuno88

<#zavart1><#zavart1><#zavart1>

szucsy89
hát ezek közül Dinho kilõve mert már nem kellett a barcának, Pato még fiatal tehetség volt nem ismerte senki, Gilardino is csak olaszba volt sztem ismert mert vágta a gólokat szal Nesta nekem az utolsó nagy sztárigazolás fiatal is volt meg nagy pénzért is jött...😄
limperatore
szóval nesta 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Nuno88
2008. Ronaldinho 21m, 2007. Pato 20m, 2005. Gilardino 24m, 2002. Nesta 28m, 2001 Rui Costa 35m, 2001. Inzaghi 30m, 1999. Shevchenko 23m

szucsy89
Hát, amilyen helyzetben van most a csapat, egy Ibra kaliberû klasszis nagyon kéne.

Azon gondolkoztam, hogy utoljára mikor volt sztárigazolásunk, aki valóban klasszis volt (nem kiégett, nem ingyen érkezett, hanem nagy pénzt fizettünk érte) ?
Nuno88
Gyanús h kacsa a Boriello Barcába való igazolása, így Hunter megy és jön a svéd! 😊

szucsy89
viszont ha õ megy, akkor csatár tuti jönni fog
Nuno88
A Schalke 15 misit ajánlott Huntelaarért, állítólag már csak a játékos beleegyezése hiányzik.

szucsy89
A Milan jelenlegi keretébõl két játékos is távozhat még a nyáron. A grúz hátvéd, Kaladze és az olasz Abate a hírek szerint nem gyõzte meg az új edzõt Allegrit.

Kaladze a Juventus csapatához kerülhet Grossóért cserébe, míg Abate iránt a Genoa érdeklõdik.

Egyik játékos sem kapott sok szerepet a felkészülés során, úgy tûnik. Allegri terveiben nem szerepelnek. A grúz játékos már régóta csak kiegészítõ embernek számít, a fiatal olasz pedig nem tudott megfelelõ teljesítményt nyújtani, hiába kapott sok lehetõséget elõzõ szezonban Leonardótól.
nekem nagyon buzlik ez az ibra dolog, kicsit olyan erzesem van mint amikor (ha jol emlekszem) tavaly ugyan ilyenkor bedobtak, hogy fabregast akarjuk, es kurvara nem lett belole semmi...
szucsy89
1 órával ezelõtti hír:

Mino Raiola, Ibrahimovics ügynöke elismerte egyébként a Milan érdeklõdését, de a sajtóban el is hárította ezt a lehetõséget. „Nagyon hízelgõ számunkra a Milan hívása, de 99.9 százalék, hogy Ibra marad a Barcában. Beszéltünk Guardiolával, és azt mondta, hogy nem szeretné eladni”
szucsy89
„Zlatan nagyon boldog, hogy egy olyan csapathoz igazolhat, mint a Milan. Ráadásul az olasz csapat a Bajnokok Ligájában is érdekelt, és ez kulcsfontosságú volt a szerzõdés létrejöttében.”

😄DSA😄S.dssd😄S😄S.dsds.

na ezen felnevettem, kurvára nem akar õ idejönni sztem, ha valóban jön...
A Milan és Ibrahimovic megegyezett egymással!?

Az egyik olasz újságíró, Carlo Pellegatti szerint a Milan megegyezett Zlatan Ibrahimoviccsal. Az olasz szakember szerint a svéd leigazolását pénteken jelenti be a milánói klub.

„A Milan és Ibra megegyezett egymással. Az üzlet megköttetett.” mondta a Mediaset újságírója.

„A svéd évi 6 millió eurót fog kapni a Rossoneritõl, míg a maradékot továbbra is a Barcelona fizeti majd a játékosnak.” ( Zlatan Ibrahimovic jelenleg több, mint 12 millió eurót keres évente a spanyol klubnál, viszont az újságíró szerint a Milannak a játékos fizetésének nagyából csak az 50%-kát kell majd állnia – a szerk.)

„Zlatan nagyon boldog, hogy egy olyan csapathoz igazolhat, mint a Milan. Ráadásul az olasz csapat a Bajnokok Ligájában is érdekelt, és ez kulcsfontosságú volt a szerzõdés létrejöttében.”

Másik olasz forrás szerint pedig Marco Borriello a Barcelonában köthet ki, akár egy játékoscserén alapuló üzlet eredményeként, ahol is az elõbb említett Ibrahimovic lenne a másik cserealap.

Miután megkérdezték az olasz csatárt az átigazolásáról, õ csak ennyit mondott:

„Hogy eligazolok-e a Barcelonába? Ki tudja…” – nyilatkozta a SkySport24-nek.
DONGUBA
Szerintem meg azert mert allegri is egy BÁB akit mozgatnak sajna

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gondolom azért nem jatszik mert az edzéseken nem gyõzi meg Allegrit..

Nuno88
Gazzetta:

Galliani:
A tárgyalás Ibrahimovicért hivatalosan is megkezdõdött. Szerdán találkozok Rosellel a Barca elnökével. Nehéz tárgyalás lesz, még nem beszéltünk a várható gazdasági tényezõkrõl.

Nuno88
Bonera nyilatkozata:

Számomra fontos, hogy ne szakítsa meg semmi a felkészülésemet. Amióta elkezdõdött a munka Milanello-ban, csak egy kisebb problémám volt, és szerencsére csak egy napot kellet kihagynom a felkészülésbõl, a többit végig dolgoztam. Ezen az estén a védelem jól mûködött. Az öltözöben szoktunk beszélgetni egymás között a védelemrõl, arról hogy kerüljük el a gólt, és hogy mûküdjön jól a védelem, még akkor is, ha csak egy barátságos meccsrõl van szó. A csapat számára, fõleg a támadók számára nagyon fontos, hogy egy megbízható védelem legyen mögöttük. Lassan támadásban is egyre jobbak leszünk, nagy bajnokaink vannak elõl, és sikerülni fog a gólszerzés. Személy szerint javulni akarok még védekezésben. Az én karakterem leginkább a védekezésre alkalmas, de a keretben olyan nagy játékosok vannak, akiktõl lehet tanulni. Ezenkívül a kispadon egy olyan edzõ van, mint Tassotti, aki rengeteg mindent tanított nekem. Boateng? Õ egy olyan játékos, aki biztosan hasznos tagja lesz a középpályánknak.

acmilan.com

Nuno88
Na hogy? Miért formában van? Nincs. Mondjad Allegrinek h játszassa.

DONGUBA
Huntelar hogy legyen formaban ha nem jatszik???NEM ERTEM

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Kapusposzt sztem is rendben lesz. Sztem annyira nagy baj azért a védelemmel se lesz baj ha Nesta nem lesz sérült minden 2. meccsén.Max még egy jó balhátvéd kéne,habár nekem nincs különösebb bajom Antoninivel,sztem jól megérti magát Dinhoval.Jobb oldalon Zambrotta,Abate,Sokratis és Bonera megoldja sztem.
Mint ahogy már korábban írtam Pirlo helyére nagyon kéne valaki mert ez a megfordulok a labdával 6x mire továbbpasszolom nagyon nem koser.Ambrot megtartanám Gattusot elküldeném.Én a csatársorba nsem érzek akkora problémát,mondjuk az tény h Dinhora nem lehet rábízni az egész támadójátékot...(tavaly elég sokszor ez történt)
Patoval tényleg az a baj h porcelánlábú...
Akiket elküldenék:Kaladze,Oddo,Gattuso,Janku,Hunti(ha jön egy csatár...)

acm689
Kaladze-Grosso cserérõl tárgyal a sajtó szerint a Juve és a Milan. azonnal aláírnám, Kaladze mehet ahova akar!

Nuno88
A kapuban nem lesz gond szerintem, van két jó kapusunk, akik hozni fogják az elvárhatót. A védelem, hát itt ha Nesta megsérül, akkor Sokratis bemegy a helyére, mellettük ugye Silva alap lesz. A szélsõvédõk viszont harmatgyengék, ide is kellene erõsítés, mert Antoniniben nem tudom mit látnak, meg Zambrotta se a régi már, bár õ azért "lájtosan" lehozza amit kell. Onyewu nem tudom mennyit játszik majd, meg Bonera, de Kaladzet meg Jankut el kell kergetni Oddoval együtt. A középpálya az egy darab szar. Mert sosem fog úgy felállni hogy Boateng.Flamini.Ambrosini, ahogy kellene. Pirlo és Seedorf példaértékû munkát végzett, de már régóta nem válnak hasznára a csapatnak. Pirlo alszik, Seedorf meg akkora alibi hogy nem igaz. 20-30 percekre még hasznos lenne de teljes 45 ill 90 percekre nem. A támadósor papíron nagyon jó. DE! Borriello nulla, van mikor hasznos, de sokszor nem. Huntelaar annyira nincs formában h sztem én is többet csinálnék mint õ. Pato mindig sérült, porcelán mint Nesta. Ronaldinhonak meg ha nincs kedve akkor biztos h nem fogunk gólt lõni. Én nem bíznám csak õ rá 40-45 meccses szezonban az irányítást. Inzaghi meg már öreg sajnos. A fiatalok meg kapkodnak, rutintalanok. Kell egy Ibra kaliber elõre!!!

DONGUBA
Kezd az az erzesem lenni hogy allegri is egy ilyen bábféle sajnos.
Osmilanoskent mondom hogy seedorf ambro pirlo janku elmehetne az anyjaba innen es nem jatszatnam oket
Seedorf helyett van egy kurva jo flaminink de meg borriello se er szart se inkabb hunti

szucsy89
na ez bizakodásra adhat okot...hááát ha menne Bori és jönne Ibra akkor én elégedett lennék😄