36663
  • shad0w
    akár még "jókor" is jöhetne, most hozhatnának valakit helyette. vagy esélytelen, mert szerintük Papa+Yepes+Bonera SIMÁN megoldják Silva mellett?
  • Redbull756
    Nesta 2-3 hónapra off:((
  • szucsy89
    Megvan a kötelező, hát azért lehetett volna simább is, lőhettünk volna bőven... Robinho hihetetlen hogy miket tud kihagyni... Silva középpályásként nem győzött meg, bár nem rossz, de védelemben a helye, Nesta lesérült meg amúgy sem a régi már, nyáron kell valaki a helyére, Antonini ma is bizonyította hogy se védekezni se támadni nem tud és még hibázik is sokat, remélem hét közben a kupában már a holland kezd.
  • szucsy89
    Ibra csak meglőtte a maga gólját :DD
  • LasCar16
    kár hogy nem 6-1 az állás, Cassano nagy király, Ibra szintén, Robika ficánkol, Antonini hozza a szar formáját, Merkel is jó csak keveset passzolnak neki, ez a sok mozgásos helycserés cucc amit Antonio és Robika csinál ez fasza :)) sok helyzetünk van de kellene még egy gól mert a vendégek gyorsak és kontrára játszanak..
  • acm689
    csak begyötörtek a sok helyzetből egyet! Cassano emelése zseniális gólpassz volt!!
  • szucsy89
    Vezetünk a szünetben 1-0-ra, Antoninit remélem a kezdő közelébe nem engedik, ha jön Emanuelson hétfőtől, most is röviden adta haza, Abbiatin múlt hogy nem lett 0-1... Robinho Joga Bonito reklámban érzi magát :D Silva vkp szerepe meglepő, sztem Gatta kiesett az utolsó pillanatban (beteg talán?) és ezért kellett feltolnia Allegrinek valakit, Nesta megsérült így most Yepes-Papa védelem van, hát nem sokszor voltak együtt az biztos, majd meglátjuk mire lesznek jók a 2. félidőben...
  • Redbull756
    Flamini, Gattuso, Nesta kiesése kicsit sok igy egyszerre...
    1-0-ra vezetünk, Robinho miket csinál:D
  • szucsy89
    ANTONINI
  • szucsy89
    Thiago Silva játszik védekező középpályást Nesta-Yepes védelem :O
  • LasCar16
  • paly90
    március vagy április asszem és olyan decemberig tart...
    most meg mennek az állami bajnokságok, de azt nem adja a Sport klub....

a meccsre meg 4-0-t tippelek:)
  • Redbull756
    Flamini helyett Merkel kezd.
  • Redbull756
    MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Ambrosini, Flamini, Robinho, Cassano, Ibrahimovic.

CESENA: Antonioli, Ceccarelli, Von Bergen, Pellegrino, Dellafiore, Parolo, Colucci, Caserta, Schelotto, Malonga, Budan.
  • paj01
    Messziről olyan mint Girnyó:) Reméljük a passzjátéka is olyan:D
    Amugy nem tudja valaki, hogy a brazil bajnokságnak mi a menetrendje? Ott mikor játszanak? és közvetítik azt valahol itthon?mintha a sport klubbon láttam volna egyszer, de mostanság nem látok.
  • DeerHunter01
    van rúgótechnikája az fix
  • szucsy89
  • limperatore
    napoli 3:1 , mennyire buta vagy jó ég
    amúgy majd küldök egy képet milyen emailt küldtem vkinek :D:D
  • szucsy89
    Első nagyobb falat torkán akadt Leonak? :D
  • szucsy89
    Lazio is kikapott... remélem nem fogják este leszarni a meccset Ibráék...
  • DeerHunter01
    viszont a Napoli nyert 2-0ra szóval nagyon kell az esti győzelem , már csak a szelvényem miatt is :)
  • acm689
    Juve-Samp 0-0
    Üdv Emanuelson! Én örülök neki!
  • Redbull756
    Hivatalos: Emanuelson 2014-ig aláírt!
  • LasCar16
    kikapott az Inter 3-1re az Udinese-től, remélem a Samp is veri a Juvét mi meg hozzuk az esti meccset
  • szucsy89
    Bale lesérült tegnap, azt írják elég komoly, lehet ki kell hagynia ellenünk az első meccset!
  • szucsy89
    „Ő egy dinamikus, technikás játékos. Ő volt az egyik kiszemelt célpontunk januárra, szóval boldog lennék, ha már most csatlakozna hozzánk. Én úgy számolok vele, mint középpályással, még akkor is, ha tud hátvédként is játszani. Ha érkezik, akkor valószínűleg Lazzari már nem jön.

(acmilan.hu-ról)

Nézhetjük Antoninit továbbra is....:D
  • Nuno88
    Örülök neki! Isten hozott Emanuel :D
  • limperatore
    azt se tudod h ki ő :DSAS:AD
  • paly90

azt lehet tudni hogy mennyiért?
  • LasCar16
  • szucsy89
    ufficsálé
  • szucsy89
    Galliani: "C'è l'accordo con l'Ajax, al 99% Emanuelson arriva"
  • LasCar16
    13:10
    Adriano Galliani megerősítette, hogy létre jött a transzfer Emanuelsonnal és a Holland ott hagyja az Ajaxot és egy új kapu nyílik előtte még pedig az AC Milan kapuja.

tehát elvileg még télen..

vmi hivatalosabb infó kellene...
  • szucsy89
    Cesena ellen:

A keret: Abbiati, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Merkel, Cassano, Ibrahimovic, Pato, Robinho

Sérültek: Jankulovski, Zambrotta, Boateng, Pirlo, Seedorf, Inzaghi

Montelongot sztem elfelejthetjük...
  • szucsy89
    Közben Adriano Galliani is megszólalt az üggyel kapcsolatban: ”Ha Emanuelson érkezik, akkor számunkra lezárult a januári átigazolási piac.” :DD ki hitte volna...

Amúgy BL-ben nem játszhatna (se Cassano), szóval ott ne számítsunk olyan sok jóra, én már a Spurstől is fosok :D
  • LasCar16
    ja és nagy barátunk Raiola bácsi Braida-val együtt puhítják a vezetőséget Amsterdamban
  • LasCar16
    Megvan az új balhátvédünk?

az Ajax nyárig szeretné megtartani, de még télen kaphatnának érte pénzt.
  • acm689
    láttátok, hogy a TV2 febr. 15-én a mi meccsünket adja élőben?
  • Nuno88
    Te miért ellenkezel mindig? :D
  • szucsy89
    féltékenykedj csak :DDDDDDDDDDDDDDDDD odigyerek