A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Clerc ügynöke, Frederic Guerra arra kérte az AC Milan vezetõit, hogy még idõben ajánljanak szerzõdést a játékosnak, ha szeretnék õt tényleg megszerezni, mert alá fog írni a Nicehez.
A játékos szabadlistán van június óta, akkor járt le a szerzõdése Lyonban. Most Nizzában edz pár napja és a csapat szezõdést is fog kínálni neki a következõ héten. Az ügynöke szerint most már a milánóiaknak kell lépniük.
Bár a Rossoneri még nem nyilatkozott hivatalosan az ügyrõl, úgy tûnik Clercnek van esélye egy ajánlatra.
"Senki sem keresett még ez ügyben. Most Nizzában vagyunk, ügyfelem már túl van az orvosi vizsgálatokon is. A térde is rendbejött már." - nyilatkozta Guerra.
"Játékra alkalmas állapotban van. Részt vett pár edzésen is és meggyõzte a helyieket tudásáról, ezért kedden alá is írhatja az új szerzõdését. De persze, ha egy nagy klub megelõzné õket... Nem mondanánk nemet egy akkora klubnak, mint az AC Milan. Ha keddig senki sem fog keresni ez ügyben, akkor marad a Nice."
(goal.com)
#acm
Ibrahimovic és Robinho érkezése miatt még az elvártnál is kevesebb szó esett a Milan harmadik augusztusi igazolásáról Bruno Montelongoról, aki kölcsönben érkezett az uruguayi River Platetõl. A kölcsönszerzõdés mellett a Milan opciós jogot is kapott a játékos leigazolására.
A 22 éves jobb hátvéd a Sky Sport 24-nek adott nyilatkozatában beszélt saját képességeirõl és az igazolással kapcsolatos érzelmeirõl.
" Jó szélsõhátvédnek tartom magam, aki gólokat is képes szerezni."
"Azzal, hogy itt lehetek egy álmom vált valóra, hiszen olyan világklasszisokkal játszhatok egy csapatban, mint Ibra, Dinho vagy éppen Robinho. Nagyon szerencsés és elégedett vagyok most."
"Sokat kell fejlesztenem az erõnlétemen és a támadói feladatokkal kapcsolatban is van mit tanulnom."
"Sok példaképem van, de szerintem Cafú volt a legjobb szélsõhátvéd."
#acm
#acm
Amúgy meg én is mint minden Milanos társam szerintem bizakodó vagyok erre a szezonra nézve. Érkezett 2 minõségi ember, nem értem Ibra miért lenne kiégve. Semmi baj nincs vele, és itt sem lesz. Robinho is megmutatja majd mit is tud valójában. Hiba volt a Citybe menni 2 éve, de majd idén bizonyít!!! 😊
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
az ellenfél lenézésérõl,lekezelésérõl nem is beszélve
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Robinho: leégett?? wow, komoly érv! az angol bajnokság már csak ilyen, szerintem nem a braziloknak való. itt majd varázsol, csak figyelj!
Ibra: 2 éve nem is tudom, ki istenítette annyira. ha olyan formában lesz, mint anno nálatok, én kiegyezek vele.
Pato tény, hogy sérülékeny, de azért van ott mellette a 3 másik ász, majd õk pótolják, ha lesérül.
szerintem várd meg, hogy beinduljon a szezon, nem kell mindjárt pattogni! majd ha megnyertétek a BL-t megint meg a bajnokságot, ami most már elvárás (!) veletesz szemben, akkor majd mondhatod, hogy ki hogy játszott, addig viszont jobb, ha csöndben maradsz. (az elsõ forduló után meg fõleg.........)
#acm
ronaldinho kiégett, robinho leégett, ibra beégett 😄
pato meg lassan lesérül, mert már 2 hete egészséges
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
😄SASDA:SDSDDSSD:SDDS😄:SD😄S
mindent megnyertek? 😄DD
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
--- A Messi, Villa, Pedro hármas a legjobb a világon. Három fenoménjuk van, de a Milan támadószekciója ugyanolyan erõs. Az álmom egy Milan-Barca BL döntõ. Jelen pillanatban ez a két csapat a legerõsebb. A klub remekül igazolt. Papíron halálosak vagyunk. Papíron. Most a pályán kell megmutatnunk, hogy gyõztes csapat vagyunk. Nem lesz egyszerû dolog.
--- Együtt játszhat Ronaldinhoval, a nagy barátjával.
--- A Milannál otthon érzem magam. Olyan barátaim vannak itt, mint Dinho, Pato, Silva, és itt megtaláltam azt a focit, ami hozzám való. A pirosfekete csapatnak brazil vére van. Értik már miért vagyok boldog az átigazolásom miatt?
--- A probléma a konkurencia lehet.
--- Miért? Aki jobb formában lesz, az fog játszani. És talán képesek vagyunk együtt is játszani. Az edzõ fog dönteni. Egy csapat, amely gyõzni akar, mint a Milan is, annak bõ kerettel kell rendelkeznie.
--- Ibra azt mondta: "Robinho fantasztikus."
--- Én pedig csak azt mondhatom, hogy Ibra egyike a világ 3 legjobb csatárának.
--- Real, Man.City, Milan: bejárta egész Európát.
--- A Realban nyertem. Ez egy fontos élmény volt számomra. A Cityrõl inkább nem beszélek. A Milannal visszafogok térni a legjobbak közé.
--- A Milan és a Real egy csoportba került a BL-ben.
--- Gyõzni szeretnék a Bernabeuban. Az egy varázslatos stadion. A Milan képes rá, hogy ez sikerüljön.
--- Talán egy Robinho góllal.
--- Nem a bosszú vezérel. Igyekszem új élményekkel gazdagodni a Milan mezében. Elég egy gyõzelem a Real ellen, nem fontos, hogy ki rúgja a gólt.
--- A Barcelona is érdeklõdött ön iránt.
--- Régi történet. A Milannal néhány perc alatt megértettük egymást. Mindketten éhesek vagyunk a sikerre.
--- Mégiscsak az utolsó nap igazolták le.
--- A Milan és a City igyekezett tökéletesíteni a részleteket. Én már néhány nappal elõtte a Milan játékosának éreztem magam.
--- Az elsõ számú cél a scudetto?
--- Meg kell próbálnunk mindent megnyerni.
--- Kinek adná az aranylabdát?
--- Sok jelölt van. Én a Messi, Iniesta, Xavi hármast jelölném meg. Közülük képtelen vagyok egyet kiválasztani.
--- A Selecao-nál egy új ciklus kezdõdött meg Mano Menezessel.
--- Rengeteg fiatal tehetségünk van. Lelkesedést érzek, és ez nagyon pozitív dolog. A fõ célunk a brazíliai világbajnokság. Van még addig 4 év, de már tele vagyunk energiával.
--- Ön most milyen döntõre tippelne?
--- Jelen pillanatban egy Brazília-Spanyolország döntõt mondanék, de 4 év múlva ki tudja hány bajnok születik még? Az biztos, hogy Brazilíának minimum a döntõbe kell jutnia.
--- Mit üzenne a Milan szurkolóinak?
--- Sajnos még nem beszélek olaszul. Egy csöppnyi türelmet kérek a szurkolóltól. El fogom kezdeni a tanulást, és igyekezni fogok gyorsan elsajátítani a nyelvet, és olaszul fogom nekik elmondani az elsõ üzenetemet. Azonban a "gyõzelem" egy univerzális szó. Egy dolog biztos: gyõzni jöttem a Milanba.
2. félidõ - 64 '
Cassano és Bonucci <#eljen>#eljen>
1. félidõ - 33'
<#gonosz3>#gonosz3>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szerintem Maldini, Van Basten és Shevchenko 😊
#acm
Megszûnt az élõ adás a digisport.hu-n
Szeptember elsejétõl nincs ingyenes élõ közvetítés a DIGI Sport honlapján, csupán az UEFA által rendezett mérkõzéseket (BL, EL) lehet nézni - 600 forintért meccsenként. Azonban az összefoglalókat az események után továbbra is megtekinthetnek a digisport.hu-n.
mert itt azt irja, h kolcson...
Massimiliano Allegri köszönetét fejezte ki a Milan elnökének, Silvio Berlusconinak Robinho leigazolásáért.
Allegrit meglepetésként érte a tény, hogy idén a brazil válogatott Robinhoval is számolhat csapatában és elégedetten köszönte meg Silvio Berlusconinak a remek igazolást.
A Rossoneri hatalmas transzfereket hajtott végre az utolsó pár napban, a hórihorgas svéd csatár, Ibrahimovic a Barcától, valamint a brazil válogatott játékszervezõ, Robinho is a klubhoz került kölcsönbe a Manchester Citytõl.
Allegri érthetõen elégedett az új igazolásokkal, még õ maga is elismerte, hogy Robinhora nem is számított.
"Nem vártam akkora erõsítést, mint Robinho. Õ egyértelmûen egy hatalmas kaliberû játékos." - nyilatkozta a Milan hivatalos csatornájának a vezetõedzõ.
"Egy csodálatos ajándékról beszélünk, akit Berlusconi úrnak köszönhetek, szeretnék ismét teljes szívembõl újra köszönetet mondani neki. Nagyon boldog vagyok minden egyes érkezõ miatt."
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Sokratis - Nesta - Silva - Zambrotta - Boateng - Flamini - Pato - Robinho - Dinho - Ibra.
én egy ilyen felállást próbálnék ki, szerintem ha a támadónégyesünk összeáll, akkor megoldják elõl a játékot, középpályára meg két szûrõ kellene, akik futni is tudnak( See,Pirlo,Ambro,Rino) így lehetne csere.. és késõbb csereként bejöhetnének, See-ben nincs 90 perc, és lendület, Pirlo a Bologna ellen jól tolta, de én padoztatnám, megnézném hogy így nélküle ilyen felállásban mire megy a csapat, védekezni nem tud, max irányítani de azt sem azon a szinten mint régen, bár lehet h õ is meg tud újulni, de majd Allegri megoldja
<#worship>#worship>
Massimiliano Allegri, a piros-feketék vezetõedzõje elképzelhetõnek tartja, hogy egyszerre lépjen pályára Pato, Ronaldinho, Ibrahimovic és Robinho.
Ugyanakkor Allegri egy 3 csatáros alapjátékot játszatna, ami azt jelenti a csatársorba valaki nem férne be... A 43 éves vezetõedzõ szerint mégsem lehetetlen hogy mind a 4 klasszis kezdõként kapjon helyet: "Négy sztár együtt? Bizonyos esetekben lehetséges, de meg kell találnunk a helyes ütemet " -mondta Allegri.
Idõközben Zlatan Ibrahimovic elmondta, szeretne mindent megnyerni a Milannal. "A Milan egy világklasszis csapat, hiszem hogy van olyan szinten mint a Barcelona." -mondta a svéd klasszis. "Én egy bajnok vagyok, és szeretnék mindent megnyerni. Korábban az Interrel már megtettem ezt, most a Milannal is szeretném" - fejezte be Ibrahimovic.
#acm