36663
-
#29330 PATOOO vezetünk!!! -
#29329 na megy a meccs!
ez már egyenes kieséses szakasz, igaz? tehát adott esetben hosszabbítás is elképzelhető. -
paly90 #29328 ez mind igaz, de ettől még megnyerjük:D:P -
#29327 a védelem soha nem játszott még így együtt, a középpálya meg nem is találkozott még :DDD nagyon kemény lesz így -
Davidke007 #29326 SAMPDORIA: Da Costa; Zauri, Volta, Accardi, Ziegler; Poli, Palombo, Tissone, Guberti; Macheda, Maccarone.
MILAN: Roma; Oddo, Papastathopoulos, Yepes, Antonini; Van Bommel, Thiago Silva, Emanuelson; Merkel; Pato, Robinho. -
#29325 elfociznék énis itt :D
amúgy visszatér szerintem 1-2 éven belül Európába, még ha nem is egy Milan szintű csapatba. -
#29324 edzésen elbohóckodik még... -
#29323 Emanuelson 28-as mez? Jajjj de hülye számokat tudnak választani :D -
Davidke007 #29322 -
Davidke007 #29321 Ambrosini?
remélem felmegyünk a pályára, és gond nélkül, stabilan lehozzuk a meccset.
szeretném látni a két új embert a pályán :). kezdőm:
abbiatti - oddo - papa - yepes - antonini - Merkel - Van Bommel - urby - Cassano - Ibra - Pato :).
tippem 1-4 :) -
#29320 Cassano játszhat a BL-ben -
#29319 -
#29318 Sampdoria - Milan keret:
Abbiati, Di Fabio, Roma, Abate, Antonini, Ely (n.53), Jankulovski, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes, Calvano (n.54), Emanuelson (n.28), Merkel, Van Bommel (n.4), Cassano, Ibrahimovic, Oduamadi, Pato, Robinho.
Sérültek: Amelia, Bonera, Nesta, Zambrotta, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser, Inzaghi. -
#29317 Robinho ma ünnepli 27. születésnapját! Boldogat neki! -
#29316 ibra amúgy is cigány :D:D -
#29315 letarolnak mindenkit mint a cigányok egy sajóbábonyi meccsen :DDD -
#29314 Ibra,Boateng,Van Bommel,Cassano :DDD már nem is olyan halvérű a csapatunk -
#29313 Ibraval jól kifog jönni Bommel szerintem :DD -
Davidke007 #29312 ha lerugja Eto'o-t, és moratti szívrohamot kap, én már boldog leszek miatta. sőt, lehet veszek 1 bommel mezt :D -
#29311 http://www.acmilan.hu/2011/01/25/mark-van-bommel-a-milan-jatekosa/
Kiegészítő embernek jó lesz, nyáron mehet Isten hírével -
#29310 Egyébként tisztán látszik kopaszék leszarják a BL-t, igazolásaink közül egy sem játszhat majd ott, de igazuk van, most a Scudetto a legfontosabb és ezekkel az erősítésekkel meg is kell nyernünk... az nyugtat meg és abból látszik hogy nem ment el az eszük, hogy csak fél évre hozták (és ingyen), látszik hogy csak a sok sérült miatt kellett egy ember aki rutinos és jó, de mivel öreg ezért nyáron elhúz majd, mint ahogy sztem nagyon sokan (See, Pirlo?) is el fognak menni, remélem ilyen Gansokkal lesznek pótolva :D -
#29309 Bommel... :/ el is basztuk a szép eddigi átigazolásainkat
talán egy Gansoval tudnák feledtetni ezt :P -
#29308 Jézusom jött Bommel? Kész... -
#29307 Mi történt a kopasszal az elmúlt pár hónapban? :D -
paly90 #29306 nagy fazon az öreg:D:D
Ganso nagyon jó lesz neki örülök, Van Bommelről ez már nem mondható el...az egyik legalattomosabb játékos akit valaha láttam... -
#29305 Van Bommel nálunk folytatja... -
#29304 Galliani: Leonardo kedveli Ganso-t? Nem nyaralni mentem Braziliába
" A Milan van előnyös helyzetben Ganso-val kapcsolatban. Az üzlet már megköttethet a következő szezon kezdetére".
-állítja Ganso egyik képviselője. -
#29303 Remélem visszajön és végre lehetőséget kap hivatalos meccsen is. -
#29302 Montelongo a Bolognához került kölcsönbe! -
Davidke007 #29301 + mától van 1 Emanuelson a csapatban, aki középpálya balszélét betudja játszani. Nem annyira rossz a helyzet, bő a keret, most nagyon kell neki örülni :) -
Davidke007 #29300 Abate bevethető, van pótlása jobbszélen, Oddo idén nem nyújt rossz teljesítményt. :). reméljük többen nem sérülnek :). bízunk a Milan orvosi stábjában :) -
#29299 Bár elnézve a középpályán a sérülteket, pont ilyen sűrű és fontos szakaszban, ahol győzni kell minden meccsen, érkezni kell valakinek...
Sérültek kp-ról: Gattuso, Pirlo, Seedorf, Flamini, Boateng, Strasser... van 1 Ambronk és 1 Merkelünk... nem valami bíztató -
#29298 Úgy néz ki? Ne már... nem kell még 1 tuskó ide... -
#29297 én személy szerint örülök Van Bommelnek(vagyis örülnék ha jönne), egy jóféle védelem lenne azért Thiago Silvaval, Nestaval, Van Bommellel, Emanuelsonnal, Gattusoval, stb.. -
#29296 Gattuso 3 hét, Seedorf 2-3hét, Nesta 3-4 hét kihagyás,
és úgy néz ki van Bommel érkezik... -
#29295 „Meglátjuk, mit hoz a jövő. Még van egy egész hetünk, nem mondtunk le a további erősítésekről – mondta Galliani
pár napja még nem ezt mondta, nagy kamugép :DDDD -
Sojka5 #29294 elvileg középpályásként számol vele allegri... -
#29293 ja, úgy néz ki nem kell műteni, igy hamarabb felépül -
#29292 csak 2-3 hét. További vizsgálatok ma. -
#29291 Jönni kéne Mexesnek :/