36663
  • szucsy89
    Azért tartom hülyeségnek ezt, mert CA elmegy... akkor már inkább a Milant választaná, nem a Chelseat...
  • acm689
    állítólag Kaká a nyártól a Chelseaben folytatja.
    véleményem szerint nem neki való az angol bajnokság, mert elég sérülékeny, ott meg majd aprítják rendesen :s
    sajnálom, hogy gyakorlatilag derékba tört a karrierje :(
  • szucsy89
    Kéne nekem is az a cím privátban :P
  • acm689
    Boateng-es? :)
    amúgy egyetlen dolgot sajnálok benne, hogy műszálas. kár, hogy ilyen "nem rendeltetésszerűen használt" mezeket nem készítenek pamutból is.
  • LasCar16
    nekem is detto ilyen :DDD most is abban ülök a gépnél :)
  • acm689
    Na itt a mezem :)
  • paly90
    meg ha meglenne még a közös tulajdon valószinű h elmenne nem?!:D:D:D
    áá ez kész:D
    ki a faszom írja ezeket a cikkeket?:D
  • LasCar16
    ez hülyeség, kopasz pár hete mondta hogy Prince végleg a miénk :D nincs már itt semmi közös tulajdon :D
  • szucsy89
    :ASD:ASADSAS
  • szucsy89
    Kép is jöhet :D

Matyi azóta sír egy sarokban mert rájött hogy egész évben butaságokat írt :DAAS:AADSSAASAS:ASDSD
  • Galy
    köszi, pm jöhet
  • acm689
    vaterán, pmben tudok felhasználót is írni, ha gondolod.
    kb 2 hét volt, és 8.600 volt mindennel együtt (pk is).
  • Galy
    honnan rendelted? mennyibe fájt? mennyi idő alatt érkezett meg? :)
  • acm689
    megvan a saját neves mezem, nagyon szuper! bajnoki mez :)))))
  • horpeti
    Éreztem, hogy még épp nem maradok le róla, ha rákérdezek! :) Csak azt néztem, hogy spanyolban bajnoki van, de hát ott már vége.
    Kösz. Akkor hajráhajrá, remélhetőleg a Scudetto nagy erőt adott a fiúknak és meglesz!
  • paly90
    ma lesz a visszavágó Palermoban.első meccs 2-2 volt
  • horpeti
    Izé. Egyszerűen elvesztettem a fonalat. Az olasz kupával mi van? :)
  • horpeti
    lolbazz, nyilatkozat közben is. Komoly. :DD
  • LasCar16
    matyi él még amúgy? :D nagyon csendben van mostanában
  • paly90
    nagyorrú nagyon rá van izgulva erre a rugás témára:D:D
  • szucsy89
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ekkora tahót nem láttam még :DADS.DDSAD:AADS
  • Redbull756
    Ibra:DDDDD

• acm689
    miért nem jön akkor Neymar?
  • szucsy89
    Legyen igazad!
  • LasCar16
    egy komoly sérülése volt idáig, és a mostani csak egy izomsérülés :) emiatt nem kell megtántorodni, Santos dumája is kacsa szerintem, kopaszék is terelnek, mindig megy a terelés lássátok pl tavaly is, ha kell nekünk Ganso akkor meg fogjuk szerezni, másik pedig ha a játékjogának 45%-át birtokló céggel meg tudunk egyezni, és valóban igazak voltak Silva és Robinho szavai akkor meg lesz a srác még a nyáron
  • szucsy89
    Ehhez kapcsolódva, azért megjegyezném, hogy ezek nagyon jelzésértékűek, nem követem a pályafutását Gansonak, de azt tudom, hogy idén volt már egy nagyon komoly térdműtéte, meg most ez a sérülés is, elég sérülékenynek néz ki a gyerek, márpedig ha így van, akkor nem biztos hogy ő kell nekünk, nincs szükség még egy Patora de kopaszék tuti jobban értenek hozzá :D
  • Nuno88
    Mexes & Taiwo
  • szucsy89
    A KERET: Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Papastathopoulos, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Legrottaglie, Ambrosini, Van Bommel, Boateng, Emanuelson, Flamini, Pirlo, Seedorf, Cassano, Robinho, Pato, Ibrahimovic

KIMARADT: Didac Vilà, Jankulovski, Oddo, Inzaghi, Merkel, Strasser, Oduamadi
    ELTILTOTT: Gattuso
  • szucsy89
    Brazília: másfél hónapra kidőlt a Milan és az Inter kiszemeltje

Legalább hat hétre harcképtelenné vált Paulo Henrique Ganso, a Santos brazil futballistája. A Milan által csábított futballista jobb lábában sérült meg az izom, amiért hosszabb pihenő vár rá.
    Ganso a Corinthians elleni, hét végi bajnoki első félidejében szenvedett sérülést.

NSO
  • Davidke007
    jajj, h nem olvasok előre keveset :D bocs h már volt :D
  • Davidke007
    végre bajnokok vagyunk :)

most jutottam el eddig, és most a nap híre, amit eléggé letört:

A Milan és a Santos is már elutasította azt a spekulációt, hogy Paul Henrique Ganso az olasz bajnokhoz fog szerződni.

"Ebben a pillanatban ez az egész fantázia. Talán a jövőben egy napon érkezik, de nem lesz velünk a következő szezonban" - nyilatkozta Braida.

A játékos brazil klubja még ma megerősítette, hogy Ganso nem távozik a nyáron sehová.

"Megismétlem, amit mondtam az elmúlt hónapokban. Hozzánk nem érkezett egy olasz klubtól sem hivatalos ajánlat Gansoért."

"És ha még sor is kerülne rá a jövőben, akkor sem fogjuk figyelembe venni. A srác vezető szerepet tölt be nálunk, és ő nem eladó."

Úgy látszik tehát, hogy a Santos igen makacs a Ganso-ügyben. Ráadásul a fiatal játékos kivásárlási ára állítólag 50 millió euró körül mozog.

forrás: football-itala.net
  • acm689
    szerintem is! a Madrid mindenkit lenyúl :S
  • LasCar16
    várjunk még ezzel a dumával :)
  • paly90
    amúgy ezt a Sahint mi is megvehettük volna 10 milláért, annyit bőven megért volna
  • szucsy89
    Árat nem olvastam róla...

Gansorol meg Bradia nyilatkozta, hogy idén nem lesz a Milan játékosa... :/ Rohadjon meg a Santos, így ragaszkodni egy játékoshoz, gondolom jövőre akarják majd még többért eladni...
  • horpeti
    Kakat bárhol szívesen látom, de a Milannak tényleg jobb, ha újat épít. Kaka legyen jó Madridban! :)
  • paly90
    szerintem sem kéne, inkább Ganso:D
    azt lehet tudni h Marint mennyiért hoznánk?
  • szucsy89
    Adósság törlesztésre ment...

Ne jöjjön vissza már, szép volt, jó volt, köszönünk mindent, de abba az új profilba, amit most elkezdtünk építeni már nem férne be...

Egyébként német lapok szerint közel vagyunk Marinhoz.
  • Fabio Capello
    nem kellett volna lefeküdni a real ajánlatának! Haszna a csapatnak így se sok lett belőle, mivel egy tisztességes játékost nem vettetek az árából...
  • paly90
    Milan: Kaká visszaszerzéséért bármire képes lennék - Galliani

Adriano Galliani, a Milan alelnöke a Gazzetta dello Sport napilapnak elmondta, a Real Madridban futballozó Kaká is gratulált a piros-feketék bajnoki címéhez.
    „Azt írta egy üzenetben, hogy »gratulálok, végre olasz bajnokok vagyunk«. Kaká nagyszerű játékos, a visszaszerzéséért bármit megtennék. Sírtam Ricky távozása miatt, mert nagyon szeretem. Csak két játékos távozása miatt éreztem ilyen fájdalmat: először Leonardo, majd Kaká miatt" – mondta Galliani.

Mint ismert, Kaká 2009 nyarán igazolt a Real Madridhoz a Milantól.

nso