36663
-
#30560 Jó sok góljára emlékeztem, amire a legjobban, a fejese. Azt már elfelejtettem, hogy mikor milyen helyzetben volt, de arra emlékszem, hogy nagyon fontos gól volt, és tomboltam. :))) -
paly90 #30559 mindent köszönünk Andrea,nagyon sok sikert, de neked is és a csapatnak is jobb lesz ha távozol -
#30558 LUCA ANTONINI
„Volt egy ütközésem Thiago Silvával és éreztem, hogy gond van a térdemmel. Komoly fájdalmaim voltak, de most már jobban vagyok, meglátjuk mit mondanak az orvosi vizsgálatok. Pippo hívott telefonon, hogy érdeklődjön az állapotomról. Ez is mutatja, mennyire szoros a kapcsolat a keret tagjai között. Sajnálom a sérülést, mert egy jó ideje nem kaptam lehetőséget és szerettem volna bizonyítani azoknak, akik kritizáltak engem. Majd megteszem a következő szezonban. A csapat csak elismerést érdemel, mert az meccs végéig igyekezett kiegyenlíteni. Egy trófeával zárjuk a szezont ,de ez így is jó teljesítmény.” -
#30557 A Realnak lőtt gólját sosem felejtem el! Egyébként a Juvésok annyira nem örülnek neki, ahogy néztem a topikjukban, pedig ingyen szerzik meg, kevés fizuval elvileg, olasz, Serie A rutinja is van és tapasztalt is... sőt, most hogy új csapatba került, még talán újra motivált is lesz, és megközelíti majd régi önmagát, én örülnék neki ha így lenne... -
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2011/05/11/2481209/juventus-sign-ac-milans-andrea-pirlo-on-a-three-year
Olasz lapértesülések szerint Andrea Pirlo 3 évre írt alá a Juventushoz
ha ez igaz, akkor köszönünk mindent amit a klubért tett!! És én személy szerint sok sikert kívánok neki Torinóban!
Grazie Szundi! :)
-
#30555 direkt odatettem az egyik szócskát... Gattusonál, Ambrosininél és Flamininél is jobbnak tartom (ugye ezekkel a játékosokkal van tök egy poszton) -
#30554 túlzás h legjobb, de a téli átigazolási időszak egyik jó fogása volt, még ha 2 pirosat is kapott már, sokkal jobb volt mint Pirlo, aki bár sérült volt de ha egészséges akk sem nyújtott volna annyit mint Bommel. -
#30553 feltételezem nem néztél idén sok Milan meccset... de akkor minek írsz fasságokat? -
#30552 allegri kapott egy 5öst :D
-
#30551 ja vissza olvastam látom már volt
bocsánat
töröljétek:D -
#30550 paraszt ibra
csak szokásos........egy állas már kijárna neki -
#30549 :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#30547 te meg hülye vagy, ha még azt hiszed hogy érdekel itt bárkit is a véleményed, krákogni nem kell bejárni ide -
#30545 utóbbi idők egyik legjobb igazolása volt -
#30544 ha hamisítvány, akkor is nagyon szép! hülye leszek kiadni 20 ezer ft körüli összeget! amúgy meg licensed product, made in Thailand, ahogy az eredeti adidasok is. a többi meg kit érdekel rajtad kívül :P :D -
#30543 nem baj, legalább nem takarózik majd azzal a vezetőség, hogy minek ide erősíteni, ahol ilyen nyerő csapat van :) -
#30542 Szép volt Fiúk!!!Lol
Fán Bommel nagyon kellett ide:D -
#30541 :DDDDDDDDDDDDD lehet...
Pirlo ezzel a meccsel sztem végképp elérte, hogy ne hosszabítsunk vele :DDDDDD -
#30540 Nekem az volt az érzésem, hogy ha már bajnokok lettünk, akkor újra a "bajnokok" "bajnoki formában" tolják... :S -
#30538 én már a kezdőt látva tudtam hogy nem lesz itt győzelem, legalább látják hogy miért kell nyáron igazolni a bajnoki cím ellenére is... Allegrit nem értem hogy miért fél cserélni, első félidőben hoztam volna Ibrát meg középpályára friss embert -
#30537 simán játszattam volna a mellőzöttebb játékosokat azok talán küzdöttek volna -
#30536 hát lehet hogy nem See-t Pirlot kellett volna kezdetni, többieknek meg nincs kedve játszani -
#30535 na jólvan nem érdemeljük ezt meg... -
#30534 ááá -
#30533 nyomorék van bommel -
#30532 Kegyetlen szarok vagyunk. Összes kontra elmegy azon, hogy valaki szarul veszi át, vagy rosszul tolja meg. Meg amennyi kedvük van. Na, inkább kapcsolom a tétnélküli Madridra, ott legalább motiváltak tét nélkül is. -
#30531 1-0 megérdemelten -
#30530 Komolyan mondom nem akarjuk megnyerni ezt a kupát... Ibrát minek nem hozza be? Boát? Cassanot? Lófasz a támadó játék és Allegri nem csinál semmit sem -
#30529 jó lenne ha nyernétek most, inkább inter-milanra utaznék ki mint inter-palermora :D már ha holnap tovább jutunk -
#30528 azt te sem gondolod h eredeti :D -
#30527 Amúgy, ha ez nem motiválja, akkor mi idén ? Már nincs semmi, amiért küzdeni kell. -
#30526 Jah... De nem vágom, miért. Seedorf kurvajó volt sok meccsen át, csak előre passzolt, csak jókat. De utóbbi pár meccsen meg ugyanúgy csak hátrapasszol, max. oldalra. Nem hinném, hogy csak formafüggő. :) Grr.. :D
Jah, Milan anno már a bajnokságban sem volt motivált, csak a BLben, emlékszem, amikor ég és föld volt a játék végig. De most már rég nem volt sok siker, úgyhogy igazán motiválhatná a kupa, más már úgy sincs...
Lehet azért jöttek be a "cserék", mert talán motiváltabbak. De nem úgy tűnik. -
#30525 Jaja, én se látnám, hogy annyira akarjuk ezt az olasz kupát... mondjuk a Milan mindig is leszarta, de most jó lenne duplázni, remélem jön Ibra a félidőben meg Boateng hogy kicsit jobban felpörögjünk, Pirlo meg See alibi játéka már kikészít :D -
#30524 :DD és bele is sérül.
Remélem lesz 3 csere a félidőben, mert ez így elég gyér. Bár gondolom az a taktika, hogy így vagy úgy nyerni kell 1 góllal. :) -
#30523 Én ezt az Antoninit nem bírom nézni, alárúg Silvának :DAS.ADSSAD:DSASA de jó hogy jött Taiwo nem tuodm hogy néztem volna jövőre is ezt a botiszt :D -
#30522 Hol nézitek? -
#30521 bassza meg a jó ég ezt az embert,beszarok rajta....:SS :DDDDDDDDDD -
paly90 #30520 rosszat érzek.... -
#30519 -.-' OMG -
#30518 PALERMO: Sirigu, Cassani, Goian, Bovo, Balzaretti, Migliaccio ,Acquah, Nocerino, Pastore, Hernandez, Ilicic.
MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Flamini, Van Bommel, Pirlo, Seedorf, Pato, Robinho.