36663
  • szucsy89
    Nem éltek az opciós joggal... hát akkor valószínűleg nem alkotott valami maradandót :D
  • Redbull756
    Onyewu visszatér...na tőle se szabadulunk:D
  • WuFraZselic
    ezt nyilatkozta De Laurentiis tegnap:
    “The only person to request Hamsik was Inter’s Massimo Moratti, but I told him that we are at the start of a new era and asked him to not make any more offers for the player.”
  • Redbull756
    max Hamsik.
  • acm689
    #30786-ban már válaszoltam :)
  • szucsy89
    Szerintem is rá van a legnagyobb esély, Bale nagyon sérülékeny, VdV-t én nem tartom annyira jónak, + akkor kellett volna elhozni 10 körül mikor a Real eladta, meg ha a "jövő nagy Milanját" akarják építeni akkor Hamsik a tökéletes ember erre, fiatal, tehetséges és már jópár éve játszik Serie A-ban nem is akárhogy...
  • Grove4
    Szerintem Hamsik fog jönni hozzátok.
  • DeerHunter01
    Hamsikot annyira nem szeretem, Vaart egy tapasztalt középpályás, neki már jobban örülnék, Bale meg kurvanagy tehetség de sérülékeny...ha lehetne választani az utóbbit venném meg
  • szucsy89
    Galliani szerint a Bale, Hamsik, Vdv hármasból igazolunk valakit

na ki kit szeretne? :D
  • paly90
    kicsit olyan Gattusos:D
    jöhetne, VB-n nagyon bírtam
  • LasCar16
    http://www.youtube.com/watch?v=khfNB95iluc

azért ez a Rios gyerek nem rossz, elnézegetném nálunk :)
  • szucsy89
    de úgy, hogy benne volt az üzletbe Papas is... és így belekavarhat, ha kijelenti hogy nem megy el a Milanból
  • LasCar16
    megvettük már elvileg.... pár napja...
  • szucsy89
    omg
  • acm689
    Érdeklődünk Bale, Vaart és Hamsik után - Galliani

én Balenek örülnék a legjobban, majd Hamsik és Vaart a sorrendem.
  • paly90
    Hamsik nagyon jó lenne:)
    és még bele lehetne vonni az üzletbe Antoninit, Oddot is:D
  • Nuno88
    boldog lennék ha Hamsik jönne! :)
  • szucsy89
    ahhh, ráadásul most olvasom, hogy Hamsiknak Raiola volt az ügynöke... gyanús nekem, hogy ő lesz a befutó
  • szucsy89
    Kopasz kijelentette, hogy 1 db középpályás fog érkezni a bal oldalra és kész az átigazolási szezonunk...

(akkor ugrott be, hogy amikor tavaly azt mondta hogy már nem jön senki, akkor még azért Ibrát meg Robinhot leigazoltuk :DDDDDDDDD)
  • LasCar16
    Hivatalos

Amelia 2014 június végéig aláírt!

Közben Hamsik értesítette a klubját, hogy hozzánk szándékozik igazolni. Berlusconi zöld utat adott a transzfernek, Hamsik ára 20-25 millió euró körül lesz.
    --------------------------------------------------------------------

Sneijder közben szintén távozni szeretne - állítólag...

Forrás: www.calciomercato.com
  • szucsy89
    :DASDADSAASD:DSAA
  • LasCar16
    kapsz egy matyipontot ezért a hszért
  • limperatore
    :) aki arat az arat, aki gyökér az is marad, ez van ; )
  • LasCar16
    még egyszer kiröhöglek :DDDDDDDD itt van ismét sikerült.. ASD:d
  • limperatore
    de te nem tudsz én viszont igen ;)
  • LasCar16
    én meg téged röhöglek ki merdamatyi :DDDDDDDD
  • limperatore
    mourinho válasza meg h kiröhögte :D ennél többet nem is tehetett
  • szucsy89
    "Mourinho időről időre szánalmassá válik. Mindig ugyanazokat a dolgokat ismétli, amitől egyre banálisabb lesz a mondandója. Nagyon tehetséges edző, de szerintem a nagyképűségével a kisebbrendűségét palástolja. Leonardo gyengéje, hogy túlságosan úriember, Gigi Delneri túlságosan ragaszkodik a saját elgondolásaihoz, Luciano Spalletti pedig... kopasz. Cesare Prandelli diplamatikus, Walter Mazzari pedig gyorsan dühbe gurul."

Max Allegri, az olasz bajnok Milan edzőjének válasza arra, hogy néhány szóval írja le kollégáit.
  • szucsy89
    fasza :/ ezt nem akartam, félek hogy kezdőként számít majd rá Allegri... + így akkor már csak 1 igazolás lesz
  • Nuno88
    hurrá -.-
  • paly90
    See 2012-ig hosszabított!
  • bakkerman
    mai világban már semmi sem biztos,böde dánielt is vinné sok magyar csapat,aztán nehogy a cityben kössön ki...:D
  • karajjj
    Pirlo >> Juventus
  • szucsy89
  • Palinko
    én is meg vagyok elégedve abateval nem tudom miért kell fikázni
  • drsenorita
    Paloschinak én is:):):)
  • Nuno88
    Abatéval semmi gond, a szezon alatt ő fejlődött a legtöbbet, ha valaki nézett Milan meccseket az láthatta is, ha csak nem vak az illető -.-
  • paly90
    jó hát Dani Alveshez képest tényleg nem olyan jó:D
    de Cafu óta nem volt szerintem egy szezonban ilyen jó teljesítmény jobbhátvéd poszton

#30762:igen, én is nagyon örülök Paloschinak, a kérdés már csak az h mennyi szerepet fog kapni
  • acm689
    "Az üzlet részeként a többi közös tulajdonban lévő játékos közül Alberto Paloschi, Marco Amelia, Nnamdi Oduamadi és Gianmarco Zigoni a Milanhoz került, míg Szokratisz Papasztatopulosz a Genoáé lett."

Paloschiiii! neki nagyon örülök! :)
  • DONGUBA
    ya igazad van nem lattam......csak a...........90%-at:DDDD
    szar es kesz naaaaa