A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiegészítõ embernek jó lesz, nyáron mehet Isten hírével
#acm
talán egy Gansoval tudnák feledtetni ezt 😛
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Ganso nagyon jó lesz neki örülök, Van Bommelrõl ez már nem mondható el...az egyik legalattomosabb játékos akit valaha láttam...
" A Milan van elõnyös helyzetben Ganso-val kapcsolatban. Az üzlet már megköttethet a következõ szezon kezdetére".
-állítja Ganso egyik képviselõje.
#acm
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Sérültek kp-ról: Gattuso, Pirlo, Seedorf, Flamini, Boateng, Strasser... van 1 Ambronk és 1 Merkelünk... nem valami bíztató
\"Erről van szó!\"
pár napja még nem ezt mondta, nagy kamugép 😄DDD
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
don't give a fuck
#acm
1-0-ra vezetünk, Robinho miket csinál😄
most meg mennek az állami bajnokságok, de azt nem adja a Sport klub....
a meccsre meg 4-0-t tippelek😊
CESENA: Antonioli, Ceccarelli, Von Bergen, Pellegrino, Dellafiore, Parolo, Colucci, Caserta, Schelotto, Malonga, Budan.
Amugy nem tudja valaki, hogy a brazil bajnokságnak mi a menetrendje? Ott mikor játszanak? és közvetítik azt valahol itthon?mintha a sport klubbon láttam volna egyszer, de mostanság nem látok.
amúgy majd küldök egy képet milyen emailt küldtem vkinek 😄😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"Erről van szó!\"
#acm
(acmilan.hu-ról)
Nézhetjük Antoninit továbbra is....😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
azt lehet tudni hogy mennyiért?