36663
-
#30800 Nem éltek az opciós joggal... hát akkor valószínűleg nem alkotott valami maradandót :D -
#30799 Onyewu visszatér...na tőle se szabadulunk:D -
#30798 ezt nyilatkozta De Laurentiis tegnap:
“The only person to request Hamsik was Inter’s Massimo Moratti, but I told him that we are at the start of a new era and asked him to not make any more offers for the player.” -
#30797 max Hamsik. -
#30796 #30786-ban már válaszoltam :) -
#30795 Szerintem is rá van a legnagyobb esély, Bale nagyon sérülékeny, VdV-t én nem tartom annyira jónak, + akkor kellett volna elhozni 10 körül mikor a Real eladta, meg ha a "jövő nagy Milanját" akarják építeni akkor Hamsik a tökéletes ember erre, fiatal, tehetséges és már jópár éve játszik Serie A-ban nem is akárhogy... -
#30794 Szerintem Hamsik fog jönni hozzátok. -
#30793 Hamsikot annyira nem szeretem, Vaart egy tapasztalt középpályás, neki már jobban örülnék, Bale meg kurvanagy tehetség de sérülékeny...ha lehetne választani az utóbbit venném meg -
#30792 Galliani szerint a Bale, Hamsik, Vdv hármasból igazolunk valakit
na ki kit szeretne? :D -
paly90 #30791 kicsit olyan Gattusos:D
jöhetne, VB-n nagyon bírtam -
#30790 http://www.youtube.com/watch?v=khfNB95iluc
azért ez a Rios gyerek nem rossz, elnézegetném nálunk :) -
#30789 de úgy, hogy benne volt az üzletbe Papas is... és így belekavarhat, ha kijelenti hogy nem megy el a Milanból -
#30788 megvettük már elvileg.... pár napja... -
#30787 omg -
#30786 Érdeklődünk Bale, Vaart és Hamsik után - Galliani
én Balenek örülnék a legjobban, majd Hamsik és Vaart a sorrendem. -
paly90 #30785 Hamsik nagyon jó lenne:)
és még bele lehetne vonni az üzletbe Antoninit, Oddot is:D -
#30784 boldog lennék ha Hamsik jönne! :) -
#30783 ahhh, ráadásul most olvasom, hogy Hamsiknak Raiola volt az ügynöke... gyanús nekem, hogy ő lesz a befutó -
#30782 Kopasz kijelentette, hogy 1 db középpályás fog érkezni a bal oldalra és kész az átigazolási szezonunk...
(akkor ugrott be, hogy amikor tavaly azt mondta hogy már nem jön senki, akkor még azért Ibrát meg Robinhot leigazoltuk :DDDDDDDDD) -
#30781 Hivatalos
Amelia 2014 június végéig aláírt!
Közben Hamsik értesítette a klubját, hogy hozzánk szándékozik igazolni. Berlusconi zöld utat adott a transzfernek, Hamsik ára 20-25 millió euró körül lesz.
--------------------------------------------------------------------
Sneijder közben szintén távozni szeretne - állítólag...
Forrás: www.calciomercato.com
-
#30780 :DASDADSAASD:DSAA -
#30779 kapsz egy matyipontot ezért a hszért -
#30778 :) aki arat az arat, aki gyökér az is marad, ez van ; ) -
#30777 még egyszer kiröhöglek :DDDDDDDD itt van ismét sikerült.. ASD:d -
#30776 de te nem tudsz én viszont igen ;) -
#30775 én meg téged röhöglek ki merdamatyi :DDDDDDDD -
#30774 mourinho válasza meg h kiröhögte :D ennél többet nem is tehetett -
#30773 "Mourinho időről időre szánalmassá válik. Mindig ugyanazokat a dolgokat ismétli, amitől egyre banálisabb lesz a mondandója. Nagyon tehetséges edző, de szerintem a nagyképűségével a kisebbrendűségét palástolja. Leonardo gyengéje, hogy túlságosan úriember, Gigi Delneri túlságosan ragaszkodik a saját elgondolásaihoz, Luciano Spalletti pedig... kopasz. Cesare Prandelli diplamatikus, Walter Mazzari pedig gyorsan dühbe gurul."
Max Allegri, az olasz bajnok Milan edzőjének válasza arra, hogy néhány szóval írja le kollégáit. -
#30772 fasza :/ ezt nem akartam, félek hogy kezdőként számít majd rá Allegri... + így akkor már csak 1 igazolás lesz -
#30771 hurrá -.- -
paly90 #30770 See 2012-ig hosszabított!
-
#30769 mai világban már semmi sem biztos,böde dánielt is vinné sok magyar csapat,aztán nehogy a cityben kössön ki...:D -
karajjj #30768 Pirlo >> Juventus -
#30767 -
#30766 én is meg vagyok elégedve abateval nem tudom miért kell fikázni -
#30765 Paloschinak én is:):):) -
#30764 Abatéval semmi gond, a szezon alatt ő fejlődött a legtöbbet, ha valaki nézett Milan meccseket az láthatta is, ha csak nem vak az illető -.- -
paly90 #30763 jó hát Dani Alveshez képest tényleg nem olyan jó:D
de Cafu óta nem volt szerintem egy szezonban ilyen jó teljesítmény jobbhátvéd poszton
#30762:igen, én is nagyon örülök Paloschinak, a kérdés már csak az h mennyi szerepet fog kapni -
#30762 "Az üzlet részeként a többi közös tulajdonban lévő játékos közül Alberto Paloschi, Marco Amelia, Nnamdi Oduamadi és Gianmarco Zigoni a Milanhoz került, míg Szokratisz Papasztatopulosz a Genoáé lett."
Paloschiiii! neki nagyon örülök! :) -
#30761 ya igazad van nem lattam......csak a...........90%-at:DDDD
szar es kesz naaaaa