36663
  • WuFraZselic
    ez érdekes, a Napoli elnöke 3-4 napja nyilatkozta, hogy Hamsíkért csak Moratti jelentkezett, de elutasította + meghosszabbítják a szerződését, a Tottenham pedig válaszul az Inter, Juve és a Milan érdeklődésének 50 millio FONTban határozta meg Bale árát
  • szucsy89
    LOOL acmilan.hu fórumáról:

"http://www.sportmediaset.mediaset.it/mercato/mercato/articoli/60998/milan-identikit-di-un-colpo.shtml

Bale vagy Hamsík?

Allegri azt mondta,hogy egy 183cm magas,erös fizikai,sürű hajú,,jó technikai láb,uniós útlevél!-ez jellemzi az érkező játékost a bal oldali középpályára érkezőt.A média szerint a két játékos közül kerülhet ki,mind a kettő megfelel ezen tulajdonságoknak."

activity-t játszik a kopasz vagy mi?:DDD
  • bakkerman
    azért mondom hogy nem kéne megvenniük ibrát,annyi pénzből legalább 2 posztra vehetnek játékost,nem is gyengét
  • WuFraZselic
    most fizették ki a 7-8 milliót a hetekben... így egy átigazolási szezonban fog elmenni a 30+ milka
  • bakkerman
    Boatenget már kifizették,én Ibrát Galliani helyében nem fizetném ki,annyit nem ér,amennyi az opció
  • WuFraZselic
    azért hozzátok nem biztos :D (vagy ezt mondta amikor érkezett? :DD)

amúgy mi lesz vele végül? ha kifizetitek őt és boatenget, akkor az már -31/2 milka, és effektíve még nem is érkezett senki ennyi pénzért, hiszen már itt voltak
  • LasCar16
    No Fester báááá' tegnap Londonba repült ( célpontok a sajtó szerint: Sandro, VDV, Fabregas,Drogba, Demba Ba)
  • szucsy89
    és az a legjobb h bl-t nyerni ment mindenhova :DD
  • Nuno88
    Ibrahimovics elment az Interből a Barcába, az Inter BL-t nyert. Most idejött a Barca nyerte a BL-t. Adjuk el!!! :D:D:D
  • bakkerman
    így van,sokáig játszott az Ajaxban ugye,meg az Interben is pár szezont
  • DONGUBA
    hogyne lenne....asszem holland is van neki
  • LasCar16
    Maxwellnek nincs asszem EU-s útlevele
  • szucsy89
    Én Berlusconi helyében zsebből kifizetnék értük 50-50 millát, hogy tuti elengedjék őket és a miénk legyen mindkettő, aztán a kettőből egy tuti beválna
  • szucsy89
    Ganso vagy Lucas?

“A vezetőségnek meg kell találnia a kincseket, mielőtt más bukkanna rájuk. Kaká esetében is ezt tettük, aki mindössze 7 millió €-ért érkezett hozzánk” - Adriano Galliani.

Rengeteg újságíró és szurkoló találgatja, hogy jelenleg mi zajlik a Milannál, kikkel, milyen játékosokkal képzelik el a jövő csapatát.

Úgy tűnik, nagy döntés előtt állnak Gallianiék, hiszen 2 brazil tehetség közül kell válasszanak. A nagy kérdés: Ganso vagy Lucas? Akármelyket is választják, nem lesz egyszerű elmozdítani őket Brazíliából. Lucas körül eddig főleg Leonardo és az Inter legyeskedett, de a Milan is figyelemmel kíséri már régóta a pályafutását.

Egyelőre csak találgatás, de amennyiben a Milan és a Santos nem tud megállapodni Paulo Henrique Ganso átigazolásáról, akkor fordulnának Lucas felé, akit Kakához hasonlóan szereznének meg a Sao Paulotól.

acmilan.hu
  • szucsy89
    Maxwellt akarjuk elvileg Raiola már el is utazott tárgyalni, ugye Dídac nyáron lehet visszamegy kölcsönbe az Espanyolhoz, és így csak Antonini lenne Taiwo cseréje, ami nem egy életbiztosítás, beleszámítva azt, hogy az afrika kupa miatt nem is lesz a csapattal Januárban...
  • Nuno88
    Ibra érdekes, de Silva meg Boateng plusz pont :)
  • szucsy89
    Év végi értékelés FFT módra
  • szucsy89
    Úgy néz ki az intert fogjuk elverni a szuperkupa döntőjében :D
  • WuFraZselic
    Trezeguet
  • horpeti
    Ha igazi bajnokot akarunk, akkor Henry. :D
  • szucsy89
    Áh, ne viccelj, mostmár egyértelmű, hogy Messi az
  • acm689
    FM11-be csak 40 :P
  • Monoton
    67,2 millió euro lesz
  • acm689
    Higu argentin és van francia útlevele
  • acm689
    ti úgyis mindenkit megvehettek, legalább Higu had jöjjön :)
  • szucsy89
    "A tegnapi nap azonban váratlan fordulat történt. Galliani egy nyilatkozatban beszélt a lehetséges érkezőről, és bár konkrétumokat nem mondott róla, annyit azért elárult, hogy várhatóan francia, vagy argentin nemzetiségű labdarúgóról van szó, akit eddig nem hoztak kapcsolatba a Milannal."

acmilan.hu
  • Monoton
    Aha, El a Kezekkel
  • WuFraZselic
    nem is idénre gondoltam, értelemszerűen...

de pl rögtön beugrik a VB, ahol a ziccerei ötödét lőtte be kb, és a Madridban is lőhetett volna még bőven
  • horpeti
    Hát Higu idén nem is nagyon játszott. :)
    Ha formába lendül, biztos jó lesz.Sztem esze ágában sincs Mourinhonak eladni.
  • WuFraZselic
    hát akkor inkább Klosét hozzátok el, egyrészt Higuain legalább 25-30 misi, másrészt pocsék a helyzetkihasználása szerintem, 2x ennyi gólt lőhetne szezononként minimum

no nem mintha Klose nem hagyott volna ki az utóbbi 1 hónapban 3-4 ajtó-ablak helyzetet az ötösről, de azért minden évben meglövi a 15-20 gólját
  • acm689
    rossoneriblog szerint Higuain iránt is érdeklődünk
    hát ezt nagy örömmel olvastam, nagy álmom válna valóra, ha sikerülne őt megszerezni, nagy kedvencem!
  • Nuno88
    Isten ments!
  • DeerHunter01
    Klose ingyen jön nyáron ?
  • Redbull756
    Mr X! :D
  • acm689
    legfrissebb hír: Cassano+pénz=Montolivo!
    na csak ezt ne!
  • szucsy89
    Remélem Galliani is nézte a BL döntőt, és látta, hogy ha jövőre nyerni akarunk akkor nem lesz elég még 1 igazolás... See-Ambro-Gatta-Flamini középpályával még a döntő közelébe sem fogunk eljutni.
  • szucsy89
    hát igen :DDDD ilyeneket én is tudok ígérni :DDDDDDDD
  • horpeti
    Mekkora ígéret, úristen. Bár könnyebb egy ilyen ígéretet tartani, minthogy valaki abba öltözik.

Ígérhetné C.Ronit is. :D
  • szucsy89
    Berlusconi ígérete: Hamsik nem öltözik piros-feketébe

Nah, megy már megint a ködösítés, parasztvakítás, miegymás, én már lassan ott tartok, hogy aug 31.ig nem is kéne olvasnom semmi ilyesmi hírt, mert csak felbasz :D
  • acm689
    Az Olasz Labdarúgóliga vezetői úgy döntöttek, hogy a Serie A és a Serie B 2011–2012-es idénye szeptember 4-én, a hónap első hétvégéjén kezdődik.
    A döntéshozók arról is határoztak, hogy a következő szezonban nem lesznek bajnoki mérkőzések húsvétkor, valamint több találkozót rendezhetnek esti időpontban.
    Azért augusztusban is lesznek meccsek, igaz, augusztus 17-től csak az Olasz Kupa első körének küzdelmeit rendezik meg.