36664
-
Felejthetetlen
:DD -
kiemlékszik már arra -
Hát azért amikor nem sikerült elkapni a labdát az elég érdekes volt... :) -
leégését? 
amúgy sztem megint Kalac fog kezdeni h Dida a Bayern ellen 100%-os lehessen -
Kalács meg kipiheni a leégését a palermo meccsen ;) -
Dida ismét a keretben
-
Carlo Ancelotti kihirdette az Empoli ellen készülő keretét, amelybe visszatért Dida.
Kapusok: Dida, Fiori, Kalac
Védők: Costacurta, Kaladze, Marzoratti, Nesta, Jankulovski, Simic
Középpályások: Gattuso, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho, Vogel
Csatárok: Amoroso, Gilardino, Inzaghi, Shevchenko
Forrás: acmilan.com -
Az olasz bajnokság szombati játéknapján az AC Milan az Empoli gárdáját látja vendégül. A piros-feketék eddig udvariatlan vendéglátóknak bizonyultak, hiszen a 6 lejátszott találkozón egy alkalmat leszámítva, mindig a hazaiak nyertek. A Milan az egyetlen vereséget 2003. április 19.-én szenvedte el, amikor az Empoli, Di Natale találatával nagy meglepetés elcsente a három pontot.
1987. március 8. - MILAN-Empoli 1-0
(Galderisi)
1988. április 10. - MILAN-Empoli 1-0
(Van Basten)
1998. február 22. - MILAN-Empoli 3-1
(Weah, Ganz, Maniero / Esposito)
1999. május 15. - MILAN-Empoli 4-0
(3 Bierhoff, Leonardo)
2003. április 19. - MILAN-Empoli 0-1
(Di Natale)
2004. április 10. - MILAN-Empoli 1-0
(Pirlo)
Forrás: acmilan.com -
Várhatóan az AC Milan és az Inter is felveszi a kapcsolatot Hatem Trabelsi ügynökéve, miután a tunéziai játékos kijelentette, hogy a nyáron elhagyja az Ajax csapatát. Trabelsitvel kapcsolatban már régóta arról szólnak a hírek, hogy Olaszországban folytatja pályafutását, de Spanyolország és Anglia is szerepel a lehetséges célállomások között.
„A szezon végén elhagyom az Ajaxot. Két éve már távozni szerettem volna, de a klub nem engedett el. Akkor ez nem zavart annyira, de most nincs szándékomban megújítani a júniusban lejáró szerződésemet.”
Forrás: tribalfootball.com -
Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani kijelentette, hogy csak nagy nehézségek árán lehet megállapodásra jutni Cris és Mahmadou Diarra leigazolásával kapcsolatban.
„A franciák nem válnak meg tőlük, - mondta Galliani. „Ha mégis az eladásuk mellett döntenek, akkor olyan csillagászati összeget akarnak kapni értük, amit csak a Chelsea képes megfizetni.”
Ezen kívül Galliani kitért még Poulsenre is, akit az utóbbi időben többször is kapcsolatba hoztak a Milannal.
„A középpályás leigazolásáról szóló hírek mind hamisak. A klubnál mindenki figyelembe veszi, hogy mit szeretnének a szurkolók, de csak akkor lépünk ténylegesen, ha az jó a piros-feketéknek.”
LOL gul volt!:DDegratula Simicnek,Milanelloban is benyomhatna egykettött,Go Simic,Forza MIlan! -
Simic 90. percben szerzettgóljával nyertek a horvátok az argentínok ellen :D -
Schalke's Poulsen welcomes AC Milan interest
tribalfootball.com - February 28, 2006
Schalke 04 midfielder Christian Poulsen has committed himself to a three-year deal with AC Milan.
The Denmark international has signed a pre-contract agreement with Milan for three years worth £1.7 million-a-season, says Tuttosport.
Poulsen said: "I am delighted that (Milan vice-president Adriano) Galliani thinks highly of me. But for now I do not want to say anything more."
-
AZZURRI: PIRLO, NESTA AND GILARDINO
28/02/2006
FLORENCE – The Italy national side are training ahead of tomorrow’s friendly against Germany. Coach Lippi started the training by dividing the players into two groups with one goal. The probable lineup for tomorrow’s game includes: Zaccardo, Cannavaro, Nesta and Grosso in defence; Camoranesi, Pirlo and De Rossi in midfield; and Gilardino, Toni and Del Piero in attack. Christian Vieri left training due to a left ankle injury. -
Az AC Milan ukrán támadója, Andrei Shevchenko tagadta azokat a híreket, miszerint 50 millió Font ellenében nyáron a Chelsea csapatába igazol. A kiváló gólvágó a következőket mondta az üggyel kapcsolatban:
„Ez nem lenne logikus lépés a számomra. Ez az ügylet nem fog létrejönni. 2009-ig van szerződésem a Milannal, és nagyon kötődöm a piros-feketékhez.”
A játékos kijelentését megerősítette az olasz klub alelnöke, Adriano Galliani is.
„Ez az átigazolási pletyka teljesen alaptalan.”
Az olasz AC Milan csapata szeretné megszerezni a Santos tinédzser játékosát, Neymart. A 14 éves csodagyereket már most a Real Madrid jelenlegi sztárjához, Robinhohoz hasonlítják.
A tehetségre a milánói klub dél-amerikai megfigyelője, Leonardo hívta fel a figyelmet, és gőzerővel a szerződés megkötésén munkálkodik.
Forrás: tribalfootball.com
A játékos adatai:
Név: Neymar
Teljes név: Neymar da Silva Santos Júnior
Klub: Santos
Poszt: Csatár
Születési idő: 1992. február 5.
Születési hely: Mogi das Cruzes (SP) -
na jó van OFF vége
a közeljövőben gépeljél rendesen és kész
-
én tökéletesen nem értettem, amellett ez nem jelent semmit -
North #5013 Attól, hogy rengeteg gépelési hiba van benne, még tökéletesen érteni lehetett a mondandódat. Nem tudom miért vannak kiakadva. -
Jóóó,csak siettem a kommentel,elöfordul...De ez oylan lol,egy ilyen kommentböl ekkora offot csinálni... -
Kanál #5011 grat, tanits plz -
de télleg nagyon hülyén fogalmazol ill írsz már bocs :\\\ -
nem csak én nemtudom olvasni amiket firkálsz szal nemártana tovább képezni a nagy tudásod nunifej ð: -
"A Chelsea mindenkit megtud venni,|a Cska is Abramovicsé,nem vletlenül nyertek Uefa-cupát tavaly..." Magyarul a Moszkvai Cska is Abramovicsé,nem vletlenül nyertek Uefa-cupát tavaly,hiszen van pénz jó játékosokra,szentem nem én nemtok irni,hanem olvasni kébe tudni!Ebbe mivan értelmetlen????LOL
-
R9 #5007 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDSADSADFSDASD -
ROSSONERI ON INTERNATIONAL DUTY
2/27/2006
MILAN - Below are the players away on international duty
MONDAY 27 FEBRUARY 2006
Australia get together (KALAC) at Eindhoven (Holland)
TUESDAY 28 FEBRUARY 2006
Azerbaijan-UKRAINE (SHEVA) at Baku
WEDNESDAY 1 MARCH 2006
Russia-BRAZIL (KAKA’) in Moscow
Turkey- CZECH REPUBLIC (JANKULOVSKI) in Izmir
Scotland-SWITZERLAND (VOGEL) in Glasgow (Hampden Park)
ITALY (NESTA, PIRLO, GILARDINO)-Germany in Florence
Argentina-CROATIA (SIMIC) in Basil (Switzerland) -
"Kalács"
hehe
-
AC Milan chasing 14yo Brazilian whiz Neymar
tribalfootball.com - February 27, 2006
AC Milan are chasing Santos teenager Neymar.
The 14 year-old whizkid is already being likened to Real Madrid star and former Santos prodigy Robinho.
Milan have been tipped off about Neymar by South American ambassador Leonardo and are anxious to secure a deal for the youngster.
-
AC Milan's Shevchenko cools Chelsea talk
tribalfootball.com - February 27, 2006
AC Milan striker Andrei Shevchenko has dismissed reports of a £50 million summer move to Chelsea.
The Ukraine international declared: "This appears illogical to me. It won't happen. I have a contract with Milan until 2009.
"And I am emotionally connected to the Rossoneri colours."
Milan vice-president Adriano Galliani also declared: "This transfer news is completely false." -
-
Didával nincs baj sztem azt olvastam h csak a palermo elleni mecset kellet kihagynia
de kalács nem volt rossz tegnap -
oaken #5000 Csak a Barcelona kivitél és ezzel bukták is BL-t!Ha így haladnak 3 év múlva elérnek a Real Madrid szintjére, tele sztárokkal eredmény meg sehol!
Didárol van valami hír?Bayern ellen már védhet?
Ez a Kalac azért nem egy nagy szám!
FORZA MILAN -
Az első félidő elég unalmas volt, a második valamivel jobb. -
figy ne izgulj nem szalad el a glaviatúra :D -
haggyad,ovis még,most tanul írni :} -
Hmm???? Ezt még1x pls! -
A Chelsea mindenkit megtud venni,a Cska is Abramovicsé,nem vletlenül nyertek Uefa-cupát tavaly... -
annyi pénzel én is lennék okos, összevissza szórják a pénzüket, na mind1 nekem 8 -
lehet okosabbak mint te! -
de hiszen azok:DDD