36664
-
Miért? Én elsősorban Milan szurkoló vagyok. Minden nap halnak meg több ezren a világban, beírtam, hogy nyugodjon Békében (nem mintha látná vagy számítana valamit), úgymond a "kötelező tisztességet" megadtam neki, ennél többet mit csináljak? Ezután pedig persze, hogy a csapatom szemszögéből is nézem a dolgokat.
Ti meg azért nem írjátok mert nektek már tökmind1 kinek milyen lendületet tör meg ez az eset mert nem sokat oszt-szoroz. -
azért durva h ilyenkor is azt nézitek meg a juve drukkerek is hogy kinek mi a jó és hozzáteszitek h bár nem szabad mérlegelni de mégis leírjátok... -
mármint nem mondom hogy jó dolog, de nekünk jól jön, így akartam... :S:D
-
Nyugodjék békében. -
így igaz "A Milan meccs elmarad Piermario Morosini halála miatt." -
linket plz -
Elmarad a meccsünk (és az egész forduló) a pályán elhunyt 25 éves fiatal tiszteletére... nem mondom, jól jön most ez nekünk, remélem még több sérült épül fel jövő hétre. -
-
Ez rossz/jó hír a Bayernnek :D:D:D:D -
ezen a "hajlandó lenne"-n mindig kacagok,milyen faszom duma már ez??? :DDD -
A Real Madrid hajlandó lenne nyáron 20 milliót fizetni Boatengért. -
LNF #33590 Indul a busz a haza a BLből! jah ezzel kicsit elkéstem ^^ -
Vidal még messze nem világklasszis... ellenben nagyon jól játszik idén és ha így folytatja az lehet belőle. De még nem az szerintem. -
az más. de akkor is irigyellek titeket, mert akiket kinéztek, azokat meg is tudjátok venni és hajlandóak is hozzátok igazolni. bezzeg nálunk... :S
(Cissokho, Tevez - hogy csak 2 példát említsek) -
Én a tavalyi keretről beszélek. Amikor Motta szaladgált a jobb oldalon, Martínez meg balszellő volt, nem volt se Lichtsteiner, se Vidal, se Pirlo még akkor, de még az indián sem. -
hááát... azért ti rendesen bevásároltatok a nyáron! az más dolog, hogy ki vált be, meg ki nem. Pl Vidal világklasszis, aztán Del Piero is csak eldönt egy-két meccset! Buffon szintén nem egy gyenge kapus, hogy finom fejezzem ki magam. Ne mondd, hogy ne lennétek ellátva klasszisokkal! :)
nálunk állandó sérüléshullám van, a legjobb védőnk sérült már egy ideje, Patoról nem is beszélek, olyan, mintha nem is lenne Milan játékos... aki ér valamit, az Boateng, Ibra. Robinhoról inkább nem nyilatkoznék, Seeről, Gattusoról sem igazán. Nem szeretném őket bántani, de azért Vidallal szerintem már nem veszik fel a versenyt. (Jó, tudom, See nem azon a poszton játszik, én teljesítményre értettem, mielőtt megcáfolnál.)
-
lényegesen gyengébb kerettel mint a tietek ... -
És csak a 7. hely jött össze... -
tavaly ezt csináltuk. -
szép lassan a régi nagy Milanosok átmennek a Juvéhoz,és zsinórban lesznek bajnokok a zebrák...:DDD -
Jaja, én is erre gondoltam. Hogy ha mondjuk Nesta bejelentené, hogy ő márpedig el akar menni hozzátok, akkor elé tolna egy szerződést.
Mondjuk talán rá igen, de Seedorfra szvsz semmi szükségetek nem lenne jövőre (de nekünk sem már
).
-
Én úgy tudom, hogy Gallianinak nem volt beleszólása, hogy hova megy, lévén, lejárt Pirlo szerződése. Max annyiban tudta volna befolyásolni, hogy hosszabbít vele. -
Most néztem meg a tegnapi Juve meccs góljait:
1. Rohadjon meg szundi, hogy nálunk az utolsó évében nem tudott ilyen játékkal előrukkolni
2. Hányszor bánta meg már Galliani, hogy pont nekik engedte oda őt? :D
és vajon ezek után elegedik e Seedorfot és Nestát is a zebrákhoz? -
Azért megnézné ők hogy játszanának 13 sérülttel vmint eltiltottal. Kb. Pálhalma szint lenne. -
A durva az benne hogy a Milan úgy örül ennek a három pontnak mint majom a farkának.Nem is játszottak jól,nem érdemeltek győzelmet.De remélem ez majd motiválja a fiúkat.Igaz ezzel nincs gond,Conte fanatizálja a csapatot.Azért szomorú,hogy ilyen játékkal lehet nyerni,és vezetni a Serie A-t..(mármint a Milan)
origo Juve fórum :D -
Ha egy valakit kell választani, én M’Vila-t szeretném vagy Higuaint. -
Inter :D -
Kivel és kiért leszünk harcban a nyáron by Gazzetta:
DIFENSORI
Astori: Juve-Milan.
Nesta: Juve-Milan.
CENTROCAMPISTI
De Jong: Juve-Milan.
Montolivo: Inter-Milan.
M’Vila: Inter-Milan.
Nainggolan: Inter-Juve.
Sandro: Inter-Milan.
Verratti: Inter-Juve.
ESTERNI
Adriano: Inter-Milan.
Farfan: Inter-Juve.
Kalou: Juve-Milan.
Robben: Inter-Juve.
TREQUARTISTI
Ganso: Inter-Milan.
Hamsik: Inter-Milan.
ATTACCANTI
Balotelli: Inter-Juve-Milan.
Damiao: Juve-Milan.
Destro: Inter-Juve.
Higuain: Juve-Milan.
Tevez: Inter-Juve-Milan.
Van Persie: Juve-Milan.
Gazzetta Dello Sport -
Hát ez a volt az a meccs amit lehetetlen volt végignézni annyira szar volt de a 3 pont annyira nagy értékű hogy nem igaz. -
Lesz mit rendet tenni a csapatban.
Meccsről a véleményem, az hogy, oltári szerencsénk volt, hogy nyertünk, ez tényleg egy kiizzadt győzelem volt, ezért is oly értékes az a 3 pont. Középpályát gyengének éreztem, Allegri gondolom a stabilitásra ment azzal, hogy Gatta, Nocerino és Muntari is a pályán volt, de nem jött össze úgy a dolog, ahogy azt elképzelte. Védelemből is eléggé hiányzott Mexés/Thiago Silva, de minden tiszteletem Yepesé.
Robinho ismét hozott egy alibi meccset, sokat nem csinált, volt pár bicikli csele meg egy pár perces jó periódusa, mikor elküldte a Chievo védőket a sarki boltba, de ezen kívül semmi érdemleges. Ibrának se ment a játék annyira, nagyon hiányzik egy Kaká szintű játékos, vagy egy hozzá hasonló minőségi irányító középpályás aki fazont adna a játéknak. -
Ez milyen kínkeserves meccs volt! Nem érdemeltünk volna győzelmet, ezt megköszönhetjük a szerencsének/rutinnak akárhogy lehet hívni...
-
Genoa után jól jön az a hosszabb szünet... -
azt a qrva de beparáztam most a végén :D -
Binho is meccsek óta ismét súlytalan :) -
Ha eddig Seedorfot akarta a Juve, ezt a meccset látva tuti meggondolták magukat... -1 ember a pályán Gattusoval együtt -
csak nyerjünk, lassan össze kell kaparni magunkat a hajrára Intert ütni kell de nagyon -
Strassert behoznám középre, Abbiati lesérült :/ -
Muntari eddig a legjobb, Gattuso is odateszi magát. Védelemben viszont gondok vannak, keveset birtokoljuk a labdát, jó lenne kicsit lassítani a játékot, aztán felépítgetni pár támadást szép lassan, mert így gólt fogunk kapni...
De jó lenne ilyenkor MvB a pályára. -
Hunor88 #33563 Itt a link a meccsről
Forza Chievo! :) -
Énis azért nyekergek mert akkor mindig jól szereplünk utána:DD