36664
  • DjCooll
    Interhez ezt nem hiszem el száradna le az egész Inter kulbb köcsögök
  • DjCooll
    Srácok Ibrahimovic aláírt az Intr hez
  • Nuno88
    Filippo Inzaghi stílusosan ünnepelte 33-ik születésnapját, ugyanis a veterán csatár találatával a Milan 1-0-ás sikert aratott a Red Star elleni Bajnokok Ligája előselejtező első mérkőzésén.

Pár edzéskép:

• Nuno88
    nyertünk 1:0-ra Pippo góljával
  • DjCooll
    ncs valakinek már új mez (szurkoloi?)
  • DjCooll
    ja jó már megkaptam köszi a segitséget rendes vagy
  • Nuno88
    várjál nem rögtön megy az :D
  • DjCooll
    wáá ok köcce de nem kaptam:D
  • Nuno88
    kellett volna igen amelyben kapsz egy linket rakottolsz és érvényesíted a nickedet :o
  • DjCooll
    kellet volna?
  • DjCooll
    nem iskaptam emailt
  • Nuno88
    24 órán belül érvényesítetted a regisztrációdat? :s
  • DjCooll
    http://www.rts.co.yu/rts1uzivo.ram álitolag itt lehet nézzn meccst de real player kel hozzá
  • DjCooll
    Csáó valaki nemm tud segiteni abban hogy hog lehet az acmilan.hu-n fórumba rni me regelek de nem tudok belépni
    :S
    nem tud vki vmit segíten?
  • Nuno88
    Milan: Viharos nyár után napsütéses ősz?
    Külföldi labdarúgás

Miután lecsengett az olasz labdarúgás történetének legnagyobb bundabotránya, az AC Milan már a következő feladatokra összpontosít. Első lépésként a piros-feketéknek szerdán Bajnokok Ligája-selejtezőn kell bizonyítaniuk a szerb Crvena zvezda ellen.

Csak a múlt hét szerdán lélegezhettek fel a Milan hívei, az UEFA ugyanis ekkor adott zöld utat a csapatnak a Bajnokok Ligájában való induláshoz. A döntés értelmében az olasz bundabotrányban érintett klubok közül egyedüli csapatként a Rossonerik léphetnek ki a nemzetközi kupaporondra. Igaz, a piros-feketéknek selejtezőn kell kivívniuk a főtáblás szereplést.

A Milan a botrány miatt nem mert, és nem is nagyon tudott igazolni a nyáron, így a francia középpályás Gourcuff mellett csak két védő, Bonera, valamint Favalli költözött a Giuseppe Meazza Stadionba, és Stamon, illetve Rui Costán kívül egy Aranylabdást, Andrij Sevcsenkót is elveszített az egyesület.

- Elég zűrös nyarunk volt, de remélem, most már kizárólag csak a futballra kell koncentrálnunk. A pályán elért eredmények alapján nem kellene selejtezőt játszanunk, nehéz megemészteni, hogy mégis pályára kell lépnünk. A csapat egy igazi klasszist veszített Sevcsenko személyébe, akit nagyon nehéz lesz pótolni - nyilatkozta Carlo Ancelotti (képünkön), a Milan vezetőedzője.

Olasz lapértesülések szerint a Juvés Zlatan Ibrahimovic érkezhet Seva pótlására, akiért 28 millió eurót fizetne a milánói gárda. Bundabotrány ide, bundabotrány oda, a piros-fekete drukkerek a csapat mellett állnak. Ezt jól páldázza, hogy a szerdai Crvena zvezda elleni Bajnokok Ligája-selejtezőre elővételben már 41 ezer jegy gazdára talált.
  • Nuno88
    Filippo Inzaghi az Ac Milan csatára ma ünnepli 33. születésnapját.

Isten éltessen sokáig Pippo!
  • Nuno88
    Ibra még nincs
  • North
    Ajánlom az acmilan.hu fórumán a Meccsnézés az interneten, élőben c. topikot.
  • Palinko
    nem,de most egy Gila,meg egy Ibra van :D
  • DjCooll
    nem tudja vki melyik adó adja a mai mérkzést?
  • Nuno88
    egy Shevchenkot vagy egy Gilat te kihagytál volna? :)
  • Palinko
    Ruit is ritkán láttam
  • Nuno88
    majd meglátod h nem mindig fogunk 2 csatárral játszani és akkor az egyik csatár helyén ő lesz mint régebben Rui Costa
  • Palinko
    igen Gourcuff jó játékos,de Kaká is angyon fiatal,szóval Gourcuff csak a kispadon üljön? túl jó ő ahhoz
  • Nuno88
    Kaká nem megy sehova
  • Nuno88
    Gourcuff nagyszerű lesz sztem...én benne látom Kaká alternatíváját

a védelembe Oddo nagyon kell és előre Ibra és kezdődhet a szezon :D
  • Johnny23
    1etértek!

A védelemben még kéne hozni vmi "beton" spilert középre,talán még szélre Oddo is jöhetne!

Viszont ,ami még mindig nem tiszta,hogy az irányitónk (Kaká) alternativája ki lesz? Gourcuff (azé ő naon fiatal még)???
  • Johnny23
    jaja én is....valljuk meg: Ibra 1zseni (+fiatal). Csak formába kell lennie,de evvel mindenki igy van.Mentalitásban valo fejlődésre pedig a Milan a legjobb hely,de nemhiszem hogy gond lenne vele nálunk.

Óriási fogás lenne,remélem holnap bejelentik!!!
  • vasznpszvotsz
    Én bízom benne, hogy Kaká tényleg pályára lép, és a Real akkor végleg lekopik róla, mert már kezd unalmas lenni.
  • Nuno88
    Carlo Ancelotti a következő 22 játékost nevezte a holnapi Bajnokok Ligája selejtezőre:

Dida (1), Coppola (78), Kalac (16); Cafu (2), Costacurta (5), Favalli (19), Jankulovski (18), Simic (17); Ambrosini (23), Brocchi (32), Foggia (83), Gattuso (8), Gourcuff (20), Kakà (22), Pirlo (21), Seedorf (10), Serginho (27), Vogel (14); Amoroso (37), Borriello (12), Inzaghi (9), Gilardino (11)

Forrás: acmilan.com
    -------------------

fasza védelem szinte sincs is -.-
  • Nuno88
    remélem hamarosan biztos lesz :P
  • Nuno88
    nem maradt (de minek)
  • 9csöves9
    még nem biztos

sajnos...
  • Zséé
    már biztos hogy odaigazolt?