36664
-
Interhez ezt nem hiszem el száradna le az egész Inter kulbb köcsögök
-
Srácok Ibrahimovic aláírt az Intr hez
-
Filippo Inzaghi stílusosan ünnepelte 33-ik születésnapját, ugyanis a veterán csatár találatával a Milan 1-0-ás sikert aratott a Red Star elleni Bajnokok Ligája előselejtező első mérkőzésén.
Pár edzéskép:
-
nyertünk 1:0-ra Pippo góljával -
ncs valakinek már új mez (szurkoloi?)
-
ja jó már megkaptam köszi a segitséget rendes vagy 

-
várjál nem rögtön megy az :D -
wáá ok köcce de nem kaptam:D
-
kellett volna igen amelyben kapsz egy linket rakottolsz és érvényesíted a nickedet :o -
kellet volna?
-
nem iskaptam emailt
-
24 órán belül érvényesítetted a regisztrációdat? :s -
http://www.rts.co.yu/rts1uzivo.ram álitolag itt lehet nézzn meccst de real player kel hozzá
-
Csáó valaki nemm tud segiteni abban hogy hog lehet az acmilan.hu-n fórumba rni me regelek de nem tudok belépni
:S
nem tud vki vmit segíten?
-
Milan: Viharos nyár után napsütéses ősz?
Külföldi labdarúgás
Miután lecsengett az olasz labdarúgás történetének legnagyobb bundabotránya, az AC Milan már a következő feladatokra összpontosít. Első lépésként a piros-feketéknek szerdán Bajnokok Ligája-selejtezőn kell bizonyítaniuk a szerb Crvena zvezda ellen.
Csak a múlt hét szerdán lélegezhettek fel a Milan hívei, az UEFA ugyanis ekkor adott zöld utat a csapatnak a Bajnokok Ligájában való induláshoz. A döntés értelmében az olasz bundabotrányban érintett klubok közül egyedüli csapatként a Rossonerik léphetnek ki a nemzetközi kupaporondra. Igaz, a piros-feketéknek selejtezőn kell kivívniuk a főtáblás szereplést.
A Milan a botrány miatt nem mert, és nem is nagyon tudott igazolni a nyáron, így a francia középpályás Gourcuff mellett csak két védő, Bonera, valamint Favalli költözött a Giuseppe Meazza Stadionba, és Stamon, illetve Rui Costán kívül egy Aranylabdást, Andrij Sevcsenkót is elveszített az egyesület.
- Elég zűrös nyarunk volt, de remélem, most már kizárólag csak a futballra kell koncentrálnunk. A pályán elért eredmények alapján nem kellene selejtezőt játszanunk, nehéz megemészteni, hogy mégis pályára kell lépnünk. A csapat egy igazi klasszist veszített Sevcsenko személyébe, akit nagyon nehéz lesz pótolni - nyilatkozta Carlo Ancelotti (képünkön), a Milan vezetőedzője.
Olasz lapértesülések szerint a Juvés Zlatan Ibrahimovic érkezhet Seva pótlására, akiért 28 millió eurót fizetne a milánói gárda. Bundabotrány ide, bundabotrány oda, a piros-fekete drukkerek a csapat mellett állnak. Ezt jól páldázza, hogy a szerdai Crvena zvezda elleni Bajnokok Ligája-selejtezőre elővételben már 41 ezer jegy gazdára talált. -
Filippo Inzaghi az Ac Milan csatára ma ünnepli 33. születésnapját.
Isten éltessen sokáig Pippo! -
Ibra még nincs -
North #5951 Ajánlom az acmilan.hu fórumán a Meccsnézés az interneten, élőben c. topikot. -
nem,de most egy Gila,meg egy Ibra van :D -
nem tudja vki melyik adó adja a mai mérkzést?
-
egy Shevchenkot vagy egy Gilat te kihagytál volna? :) -
Ruit is ritkán láttam -
majd meglátod h nem mindig fogunk 2 csatárral játszani és akkor az egyik csatár helyén ő lesz mint régebben Rui Costa -
igen Gourcuff jó játékos,de Kaká is angyon fiatal,szóval Gourcuff csak a kispadon üljön? túl jó ő ahhoz -
Kaká nem megy sehova -
Gourcuff nagyszerű lesz sztem...én benne látom Kaká alternatíváját
a védelembe Oddo nagyon kell és előre Ibra és kezdődhet a szezon :D -
1etértek!
A védelemben még kéne hozni vmi "beton" spilert középre,talán még szélre Oddo is jöhetne!
Viszont ,ami még mindig nem tiszta,hogy az irányitónk (Kaká) alternativája ki lesz? Gourcuff (azé ő naon fiatal még)???
-
jaja én is....valljuk meg: Ibra 1zseni (+fiatal). Csak formába kell lennie,de evvel mindenki igy van.Mentalitásban valo fejlődésre pedig a Milan a legjobb hely,de nemhiszem hogy gond lenne vele nálunk.
Óriási fogás lenne,remélem holnap bejelentik!!!
-
vasznpszvotsz #5940 Én bízom benne, hogy Kaká tényleg pályára lép, és a Real akkor végleg lekopik róla, mert már kezd unalmas lenni. -
Carlo Ancelotti a következő 22 játékost nevezte a holnapi Bajnokok Ligája selejtezőre:
Dida (1), Coppola (78), Kalac (16); Cafu (2), Costacurta (5), Favalli (19), Jankulovski (18), Simic (17); Ambrosini (23), Brocchi (32), Foggia (83), Gattuso (8), Gourcuff (20), Kakà (22), Pirlo (21), Seedorf (10), Serginho (27), Vogel (14); Amoroso (37), Borriello (12), Inzaghi (9), Gilardino (11)
Forrás: acmilan.com
-------------------
fasza védelem szinte sincs is -.- -
remélem hamarosan biztos lesz :P -
nem maradt (de minek) -
még nem biztos
sajnos... -
Zséé #5935 már biztos hogy odaigazolt?
Mert én még nem találkoztam a hírrel... -
ja én is. -
Zséé #5933 Amorosot eladtátok? -
van 2 normális csatár... ez kevés lenne