36664
-
na, a sulit ne is említsd... nálunk is megy a harc. van pl 1 osztálytársam, aki Chelseasnek vallja magát, de azért C. Ronaldos mezbe jár... dehát... ahogy mondod, jó érzés kitartani! akkor nincs értelme semminek, ha mindig annak drukkolnánk, aki éppen a topon van! -
így igaz...sajnos,
de szerencsére mindig találkozik az ember olyanokkal, akik nem hagyják cserben soha a csapatukat, és hűségesek maradnak
képzelheted miket kaptam a srácoktól a suliban meg máshonnan egy évvel ezelőtt...:S
de eszembe se jutott átpártolni
jó érzés kitartani -
köszi, remélem igazad lesz:)
amúgy igen, épp ez a sport lényege! sajnos manapság nagyon sok divatdrukkerrel találkozik az ember, akárcsak így forumokon keresztül is. tavaly hirtelen nagyon megnőtt a Milan 'drukkereinek' száma, most pedig már elvétve találkozni egy-kettővel. hát igen, jóban rosszban :) -
jaja, fión is múlik mondjuk a dolog, de ők sem lesznek tökéletesek a végéig (szerintem)
szurkolok nektek ;)
(na jó még egy ok amiért utálom a lilákat, fradista vagyok...:), bár ez manapság nem dicsőség, de kiállok a zöld-fehérek mellet is, bár pokolian teljesítenek, de nem offolok) -
remélem mindkét csapat jól fog szerepelni :)
márha mi fogunk szerepelni egyáltalán a BL-ben, de remélem azért összeszedik magukat a srácok, és meglesz az a 4. hely! Ma már megtették az első lépést, csak így tovább! -
mintha csak magamat olvasnám...:)
idén nekem sem tetszett a bl, most már csak nagy csapatok vannak elvileg, de sok az angol, meg fener, schalke...inkább nem mondok semmit
Nagyon várom már én is, hogy újra európai kupában lássam a kedvenceimet -
szerintem tuti dobogósok lesztek ;)
amúgy tényleg úgy vagyok a BL-el, hogy egy bizonyos mértékig jó, ha jönnek az "új" csapatok, új arcok, de most pl ti sem vagytok, Bayern sincs, van helyette Schalke pl, de engem speciel nem hoz lázba egy Schalke - Barca meccs. Annál inkább egy Juve - Barca mondjuk. A BL nem az igazi a nagy ászok nélkül. -
Mondjuk csak akkor egyezek bele, ha mi maradunk a dobogón(mininmum a legalján) :D
Fiorentinát nem csípem..., inkább ti...
(több szinpatikus focista van nálatok mint náluk, pl.: Pirlo,Gila,Inzaghi,Pato,Gattuso,Nesta) -
azám, tényleg bámulatos!
hát igen, azt én is nagyon remélem :) jó lenne, ha jövőre is a BL-ben indulhatnánk. -
Hihetetlen a srác, mondjuk régen nem volt ennyit sérült, de most is visszatér és máris gólokat lő...
klasszis
grat a győzelemhez, fiót remélem letaszítjátok majdan a 4, helyről... -
Ismét betalált Inzaghi!! Vége a meccsnek, 3-1-re győztünk, vééégre! :))))
Pippo sérült volt eddig, azt hiszem a legutóbbi sérülése egy sérv volt. Szerencsére felépült :))
Gattusot és Favallit viszont le kellett cserélni sérülés miatt, remélhetőleg nem komolyak! -
mi volt eddig Inzaghival?:)
Mert látom, jó az öreg a háznál...:)
(nagy fájdalmam még mindig, hogy annó elment tőlünk, Del Piero mellett ő volt a kedvencem, azt hittem ikonunk lesz ő is...sebaj) -
Pippo góljával 2-0! Szép fejes volt, amúgy félidő van. -
Kakááááááááá 1-0 !!! mégiscsak játszik!!! :D -
neked őszintén miafaszombajod van? :||||| -
neked is jó szórakozást ;) hányan maradunk? :P -
Carlo Ancelotti (a képen) csapata hazai pályán játszik, így nem a Milan a mérkőzés esélyese.
ez jó lol, sajnos igaz is... de azért remélem nyerünk. Most akkor Kaká mégsem játszhat? :(( -
ne barmold már szét a topikot pls-.-'
a meccsre meg sok sikert, én se fogom látni, megyünk partyba:D majd onnan szurkolok!xD forza -
csibi097 #15087 

-
csibi097 #15086
17 x Olasz Bajnokság 1901, 1906, 1907, 1950/51, 1954/55, 1956/57, 1958/59, 1961/62, 1967/68, 1978/79, 1987/88, 1991/92, 1992/93, 1993/94, 1995/96, 1998/99, 2003/04
5 x Olasz Kupa 1966/67, 1971/72, 1972/73, 1976/77, 2002/03
4 x Olasz Szuperkupa 1988, 1992, 1993, 1994
3 x Interkontinentális Kupa és 1 x Klub Világbajnokság (2007)
1969, 1989, 1990, 2007
5 x Európai Szuperkupa 1989, 1990, 1994, 2003, 2007
7 x Bajnokok Ligája / BEK 1962/63, 1968/69, 1988/89, 1989/90, 1993/94, 2002/03, 2006/07
2 x Kupagyőztesek Európa Kupája 1967/68, 1972/73
2 x Latin Kupa 1951, 1956
1 x Mitropa Kupa 1982
2 x Serie B Bajnokság
-
csibi097 #15085 Milan-Cagliari
Torino-Empoli
Roma-Genoa
Atalanta-Internazionale
Palermo-Juventus
Parma-Lazio
Sampdoria-Livorno
Catania-Napoli
Fiorentina-Reggina
Siena-Udinese
-
csibi097 #15084 A Milan kerete a holnapi mérkőzésre:
Dida, Kalac, Bonera, Cafu, Favalli, Kaladze, Maldini, Simic, Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf, Inzaghi, Pato, Paloschi
Kimaradtak: Digao, Aubameyang
Sérült: Jankulovski, Oddo, Serginho, Emerson, Gilardino, Ronaldo
Eltiltott: Nesta
Forrás: acmilan.com
2008.04.04.
-
Megpecsételődhet a Milan és a Roma sorsa – Olasz bajnoki előzetes
A hétvégén a 32. fordulót rendezik a Serie-A-ban. A Roma az utolsó szalmaszálba próbál belekapaszkodni, de még a Juventus is álmodik a bajnoki címről. A Milannál akár az a csúfság is megeshet, hogy a hetedik helyen zárja a fordulót.
Carlo Ancelotti (a képen) csapata hazai pályán játszik, így nem a Milan a mérkőzés esélyese. Az olasz sajtó tréfásan így vezette fel a piros-feketék Cagliari elleni szombati bajnokiját, melyen tovább ronthat helyzetén a Milan. A BL címvédője jelenleg a hatodik a tabellán, hátránya négy pont a negyedik Fiorentinával és egy pont az ötödik Udinesével szemben. A cél egyértelműen a Bajnokok Ligájában való indulás kiharcolása a Rossoneriknél, ám ez, a gárda jelenlegi formáját figyelembe véve eléggé elérhetetlennek tűnik. Ráadásul a Cagliari ellen Carlo Ancelotti vezetőedző nem számíthat a sérült Kaká-Oddo duóra, és további két meccsig a szövegelésért eltiltott Alessandro Nestára sem. A védelemben így várhatóan Bonera jut majd szóhoz a jó öreg Maldini mellett. A negyedik helyért csatázó együttesek közül a Fiorentina a Regginát, míg a Sampdoria a Livornót fogadja, az Udinese pedig Sienában vendégeskedik.
A Juve a Palermo otthonában vendégszerepel, és Claudio Ranieri szerint esélyes a győzelemre. Az ősz hajú tréner még nem tett le arról, hogy megnyerje a bajnokságot.
- Jelenleg nyolc pont a hátrányunk, és ha a Roma, valamint a Inter botlik, akkor nő rajtuk a nyomás. Tudom, hogy ez most még csak álom, de az álmok néha valóra válnak – nyilatkozta Ranieri.
A címvédő-éllovas Inter az Atalanta otthonában lép pályára. Doniék most arra készülnek, hogy egy héten belül a második milánói sztárcsapatot is „elpáholják” (múlt vasárnap a Milant verték 2-1-re a San Siróban), ami nem kis bravúr lenne a bergamói alakulattól. A Roma – Totti nélkül – a Genoát fogadja, és mindenképpen nyernie kell, ha nem akar lemaradni az Intertől, különben a scudetto megszerzése is legalább olyan reménytelennek tűnik majd Spalletti fiai számára, mint a BL-továbbjutás.
Serie-A, 32. forduló:
Milan-Cagliari
Torino-Empoli
Roma-Genoa
Atalanta-Internazionale
Palermo-Juventus
Parma-Lazio
Sampdoria-Livorno
Catania-Napoli
Fiorentina-Reggina
Siena-Udinese
forrás: samsungsport.hu -
na jah, bnője értékelné is:)) -
jó szórakozást, ha lesz tv, mond a picérnek h kapcsoljon a sport 2-re :D -
jó szórakozást, és persze FORZA MILAN! :) -
valószínű nem akarnak tárgyalni róla, pedig jó lenne, nem tudom mit tehetnénk talán próbálj a fórumba írni, ha pedig oda írtál akkor a privátban próbálkozz hátha nem látták. -
jó szurkolást ma estére, én nem látom a meccset mer vacsizni megyünk a bnőmmel :(:P , remélem nyerünk... forza Milan!!! -
Lehetséges kezdőcsapat ma estére:
Milan (4-3-2-1): Kalac; Bonera, Kaladze, Maldini, Favalli; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà, Seedorf; Pato
Cagliari (4-3-1-2): Storari; Pisano, Lopez, Canini, Agostini; Fini, Conti, Parola; Foggia; Jeda, Acquafresca
forrás: goal.com -
lassan egy hete írtam a modiknak és még most sem kaptam meg a házigazdi jogot
-
Emerson, a csapat brazil középpályása, tegnap ünneplte 32. születésnapját.
Boldog születésnapot utólag!
Forrás: acmilan.com -
Ancelotti nyilatkozat:
Cagliari
“Még mindig van vissza hét mérkőzés a szezonból, hogy elérjük a negyedik helyet, de mindenképpen győznünk kell. Egyszerre csak egy mérkőzésre szabad figyelnünk és jól fel kell készülnünk. Tehát a következő lépés a Cagliari legyőzése. Az ellenfél egy dinamikus, az utóbbi időben jól játszó csapat. Gyors támadóik vannak, mint Acquafresca és Foggia, a legfőbb jellemzőjük pedig az energikus játék.”
Ronaldinho
“Ronaldinho egy zseniális játékos, az érdeklődésünk iránta régóta megvan. Jelenleg a Barcelona játékosa, figyelemmmel kísérjük a helyzetének változását. Rajtunk kívül, sok másik klub is érdeklődik.”
Maldini
“Tekintettel kiről van szó, a folytatásról neki kell döntenie. Tudja, hogy bármit is választ, mi elfogadjuk azt. Jelenleg jobb formában van, mint a tavalyi szezonban. A teljesítménye mindig is pozitív volt, és ezt most is bizonyítja balhátvédként.”
Forrás: goal.com -
Milan-Cagliari: A keret
A Milan kerete a holnapi mérkőzésre:
Dida, Kalac, Bonera, Cafu, Favalli, Kaladze, Maldini, Simic, Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf, Inzaghi, Pato, Paloschi
Kimaradtak: Digao, Aubameyang
Sérült: Jankulovski, Oddo, Serginho, Emerson, Gilardino, Ronaldo
Eltiltott: Nesta
----------------------------------------------
Gilával mi van? Nem rémlik most hirtelen, hogy mikor sérült meg. de ha jól látom, Kaká és Pippo a keretben, éljen!
-
-
A Milan ismét Ronaldinhót akarja?
A FIFA ügynöke, Ernesto Bronzetti szerint a Milan érdekelt Ronaldinho leigazolásában, de állítása szerint több komoly ajánlat is várható, többek között a Chelsea és a Liverpool is szeretné soraiban tudni a brazil sztárt.
Ronaldinho ebben a szezonban nem cseleivel és góljaival vívta ki a sajtó figyelmét, hanem sérülések és személyes problémák miatti jelentős formahanyatlásával, aminek következtében sokan fogadnának arra, hogy az Aranylabdás játékos a nyáron elhagyja a katalánokat, hogy egy új környezetben próbáljon megújulni. Bár az utóbbi időben mintha Silvio Berlusconi érdeklődése Ronaldinho után alábbhagyott volna, a jelek szerint most megint napirendre került leigazolásának lehetősége. Ezt megerősítendő a napokban Adriano Galliani és Roberto de Assis, Ronaldinho ügynöke együtt vacsoráztak Milánóban.
"A Milan érdeklődik, de a dolog sok tényezőtől függ. A tárgyalások még nagyon kezdeti állapotban vannak. Roberto de Assis London felé tartott, és csak átutazóban volt Milánóban, ezért mentünk el együtt vacsorázni. Ha titokban akartunk volna egy transzferről tárgyalni, akkor nem egy étterembe ültünk volna be. A Bajnokok Ligája? Ebből a szempontból jelentéktelen. A játékosoknak akkor is vonzó lesz a Milan, ha nem jutnak be a Bajnokok Ligájába. Azonban több ajánlat is van. Három-négy klub is érdeklődik Ronaldinho után, a Chelseavel mindenképp számolni kell, valamint a Liverpoolal is" - nyilatkozta Bronzetti.
Forrás: goal.com -
hát igen a multunk gyönyörű, de a jelen sajnos nem igazán :|||
de nyáron remélem változni fognak a dolgok! -
vörös-fekete uralom -
97ben született, gabber-.- ... -
viselkedjél léccives, köszönöm -
Edzés:
Kaká is és Pippo is edzésben...