36664
-
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) érdemérmet adományoz Paolo Maldininak, az AC Milan veterán sztárjának.
A 39 éves legenda - aki Dino Zoff után második olaszként részesül a FIFA legmagasabb fokú elismerésében - a szervezet májusi kongresszusán veszi át a díjat Sydneyben.
A 126-szoros válogatott Maldini ezüstérmet nyert az 1994-es világ- valamint a 2000-es Európa-bajnokságon, és 1985 óta több mint 600 meccsen szerepelt az olasz pontvadászatban. Tízéves kora óta futballozik a piros-feketéknél, akikkel hétszer nyert bajnoki címet és ötször BEK-et illetve Bajnokok Ligáját. -
Én ezt 13.100 Ft-ért rendeltem! az elég jó ár sztem....
a mez maga 10.000, hosszúújú 11.000... ráíratás plussz pénz...
de itt bármien mezt megtaláltok! Vegyétek fel msn-re megtaláljátok a honlapon az elérhetőségeim menüponton! nézzétek meg:
www.sportmez.mlap.hu
-
-
szép:) fehéret és a 3. számú feketét akarom beszerezni:) olcsóbban természetesen:P -
nagyon ász! ez enyém is ilyen, csak persze más névvel :)) -
zsír, én is beszerzek egy ilyet hamarosan csak fehérbe:) -
hát igen, mindig a leggyengébbet állítják a kapuba
-
szép nagyon, az enyém is ilyen csak szám és név nélkül :) -
nagyon ott van, gratula hozzá! -
Király :) Én kapus mezt akarok újat és Milánost! Minden évbe suli legjobb kapusa vagyok pedig sose fociztam és hamár így védek a Milános mez elengedhetetlen :) -
nah :) ez am. a nevem és a számom:P -
-
nah ez valahogy nagyobb lett:P -
na csak sikerült :) -
-
-
feltöltöd a galériádba és belinkeled :D -
De nem tom, hogy hogy kell berakni a képet a gépről XD -
azám XD
Az AC Milan közelít az Udinese védőjéhez, Cristian Zapatához. A piros-feketék vezetője, Ariedo Braida jó viszonyban van az Udinese igazgatóival, és szerinte Zapata ideális cseréje lehetne Kakha Kaladzénak és Alessandro Nestának.
Mindeközben tegnap Braida találkozott a Triestina képviselőivel is, hogy megbeszéléseket folytasson az eddig több mint 20 gólt szerző csatár, Pablo Granoche ügyében.
Forrás: tribalfootball.com -
képet róla :D -
Megjött a mezem! :D non király:D -
köszi szépen! :) -
köszönjük
-
HBD Kaká :D -
-
HBD :DD -
HBD Kaká ;) -
Boldog szülinapot neki! -
BOLDOG SZÜLINAPOT KAKÁ!!! 
-
Ricky Kaká ma ünnepli a 26. születésnapját!!!! Isten éltesse!! -
na neki örülnék! Football managerbe legalábbis bevált :)) -
Az AC Milan szemmel tartja a Schalke 04 védőjét, Rafinha-t.
A fiatal brazil játékos várhatóan a nyáron elhagyja a német klubot, és a Barcelona, a Liverpool, valamint a Milan is az aláírásáért küzd.
Forrás: tribalfootball.com
A játékos ismertetője:
Név: Rafinha
Születési idő: 1985.09.07
Születési hely: Londrina (Brazília)
Nemzetiség: brazil
Magasság: 172 cm
Testsúly: 68 kg
Mezszám: 18
Előző klubjai:
1992-1997 Gremio Londrina (BRA)
1997-2001 P.S.T.C. (BRA)
2001-2002 Londrina Junior Team (BRA)
2002-2005 Coritiba FC (BRA)
Jelenlegi klubja:
FC Schalke 04 (87 mérkőzésen 4 gól) -
akkor már ketten vagyunk :)
remélem tényleg csak "pato" a hír XD -
én is ezt szúrtam ki egyből:) én nem tudok róla hogy kijelentette volna -
hülyeség az egész, csak akkor izguljatok ha a hivatalos honlapon is fent lesz... addig meg csak nevessetek egy jót rajta :) -
"mióta kijelentette..." ez igaz? elkerülte volna a figyelmem, hogy Gatta el akar menni? :S -
zsilike #15349 várunk szeretettel ' -
Ronaldinho: A két klub még egyezkedik
Ahogy az több hírforrásban is megjelent, szombaton Adriano Galliani tárgyalt a Barcelona képviselőivel Ronaldinho vételáráról. A két klub egyelőre nem tudott megállapodni az összegről, de a milánóiak alelnöke nem lát okot aggodalomra:
"Természetesen a Bajnokok Ligájában szeretnénk indulni, de az UEFA kupa sem katasztrófa." - mondta Galliani Sky Italia műsorában.
"Ronaldinho? Még rengeteg idő van az átigazolásokra, de ne felejtsük el, hogy annakidején Ronaldinho úgy csatlakozott a Barcelonához, hogy a katalánok abban a szezonban csak az UEFA kupában indultak. Aztán a következő években BL-t és bajnoki címet is nyert a csapattal."
"Szombaton este konferencia-beszélgetést tartottunk a Barcelona képviselőivel, de a számokban nem sikerült egyezségre jutnunk. Nem Ronaldinho mondja majd ki, mikor érkezik, mi fogjuk meghatározni mikor jöhet. Jelenleg a bajnokságra koncentrálunk."
Ernesto Bronzetti ügynök, aki a két fél közt közvetít, elmondta, hogy bár a Chelsea is érdeklődik, Ronaldinho nem kedveli az angol futballt.
"Kevesen engedhetik meg maguknak, hogy leigazolják őt, így a Milan ésa Chelsea az igazi favoritok, ha pénzügyileg nézzük a dolgot." -nyilatkozta Bronzetti RAI-nak a hétvégén.
"Ronaldinho nem igazán szereti az angol labdarúgást, sokkal inkább szeretne a Milanhoz csatlakozni."
Forrás: goal.com -
Gattuso Manchesterben köthet ki 
A Milan középpályásáért a Manchester United boldogan fizetné ki a 12,5 millió eurót.
Mióta Gennaro Gattuso kijelentette, hogy nyáron elhagyná a Milant, az olasz lapok azt találgatják, mi lehet a középpályás következő állomáshelye. A legvalószínűbb desztináció Gattuso számára a Manchester United, Sir Alex Ferguson régóta tisztelője a nagy munkabírású középpályásnak. A hírek szerint az angol bajnoki címvédő évi 3,8 millió eurós fizetést kínál a futballistának, és a Milan által kért 12,6 millió eurós kivásárlási ár sem jelent problémát.
Gattuso iránt egykori klubja, a Rangers, valamint a Real Madrid és a Bayern München is érdeklődik. A bajorok Gattuso mellett Seedorfot is leigazolnák, de a holland középpályást a Valencia is szívesen látná keretében. A szinte biztosan távozó Gilardino a hírek szerint a Fiorentina, Roma, Sampdoria hármasból választhat magának csapatot.
forrás: samsungsport.hu -
fantasztikus meccs volt! egy bomba gólt kaptunk szerintem nem hibás érte senki és kit érdekel mikor rúgtunk 5 öt :D