36664
  • LasCar16
    bsz! leho :)
  • Nuno88
    Én is jobban örülnék Drogbának, kérdés mi lesz belőle.
    De Ronaldinho akkor is ide jöjjön...
  • Palinko
    nem biztos hogy minden játékos annyira szerette murinhot...

de kicsit már unalmas ez a passzívságunk, gondolom:
    "Írtunk az Arsenalnak Adebayorral kapcsolatos terveinkről, de még csak nem is válaszoltak."

hívd fel, menj oda stb. ők írnak azt jólvan :D
  • Yulcsa
    remélem Drogba lesz a befutó! az már szerintem elég megygőző, hogy annak ellenére, hogy José az Interben edzősködik, hajlandó lenne hozzánk igazolni...
  • LasCar16
    Az olasz sajtó napok óta tudni véli, hogy Emmanuel Adebayor már megegyezett a Milannal, amely azonban nem tud dűlőre jutni a londoni klubbal.

A Milan vezetői hetek óta ígérik, hogy topcsatárt igazolnak, de egyelőre nem sikerült leigazolni senkit. A hírek szerint Didier Drogba, Samuel Eto’o és Emmanuel Adebayor került szóba a milánóiaknál, utóbbi állítólag már meg is egyezett a lombard klubbal.

Azonban a Milan egyelőre nem tud megállapodni a támadó klubjával, az Arsenallal, amely állítólag nem is reagál a milánóiak megkeresésére.

- Írtunk az Arsenalnak Adebayorral kapcsolatos terveinkről, de még csak nem is válaszoltak. Ezért most a Chelsea válaszára várunk Drogba leigazolása kapcsán, várhatóan a következő napokban erre sor is kerül – jelentette ki Adriano Galliani, a Milan átigazolási guruja.
  • Palinko
    hát ha ilyen mentalitású embert nem fog szerepeltetni ancelotti akkor hülye... szóval látjuk még pályán kedvenc századosunkat és szerintem alaptalan a félelme :)
  • Nuno88
    Inzaghi: Nem vagyok nyugdíjas!

Filippo Inzaghinak rosszul esik, hogy senki sem veszi figyelembe, a Milan következő szezonjának támadósoránál.

A Milan támadósora eddig Marco Borriellóval bővült, ám várhatóan hamarosan újabb gólvágó csatlakozik az együtteshez. A vezetők az Eto'o-Drogba-Adebayor trióból szeretnének megszerezni valakit, és ha sikerrel járnak, az egyben azt is jelentené, hogy Filippo Inzaghira legfeljebb epizódszerep hárulna a szezon során. A 35 éves csatárnak rosszul esik, hogy senki sem veszi számításba, ám megígérte: keményen küzd majd a csapatba kerülésért.

- Biztos vagyok benne, hogy a klub mindent megtesz, hogy megerősítse a támadósort a szezon kezdetére. Én azonban egyelőre nem vagyok nyugdíjas, és nem is készülök erre a szerepre. Még sokat akarok tenni ezért a klubért, és száz gól után sem akarok leállni a gólgyártással - mondta "Pippo".

forrás: samsungsport.hu
  • Nuno88
    Ancelotti születésnapja

A csapat edzője Carlo Ancelotti a mai napon ünnepli 49. születénapját.

Istem éltesse sokáig!

Forrás: acmilan.com
  • LasCar16
    höhö :D grat nekik!
  • Kaplartom
    Gratula Kaká:P :D
  • Yulcsa
    Kaká apa lett

Egyéb hírekEgyéb hírekFiú gyermek a Milan családban: a legjobbakat Kakának és feleségének Caroline Celiconak! Ma hajnali 1 óra 5 perckor megszületett első gyermekük Luca Celico Leite. A baba 3.6 kg-val és 51 cm-el jött világra és akárcsak az édesanyja remekül érzi magát. A legmelegebb üdvözlettel minden jót neki és családjának az összes Rossonero nevében.

GRAT!!!!
  • laca70
    Ősztöl Ancelotti lesz a szövetségi kapirány, mi meg nézhetünk más edző után.
  • shad0w
    az hagyján, de ha Zambrotta így fogja tolni nálunk is akkor vele sem leszünk egy picivel sem előrébb...
  • Nuno88
    hát nem Ambrosini, Gattuso meccse volt a tegnapi sztem...
  • Yulcsa
    hát azt hiszem nem véletlen a síri csönd itt sem... nagy része volt a Milanosoknak az Olasz válogatott rossz szereplésben :(
    Remélem azért még nincs veszve a továbbjutás! De azért 3 gól... az szégyen :S
  • Kaplartom
    Hát én is aztmondom!
  • Yulcsa
    [b[Drogba közel a Milanhoz. A két csapat állítólag 18 millió fontban állapodott meg, a Milan 10et egyből átutal a maradék 8 a csapat és az abban való szereplésétől függ[/b]
    transfermarket
    Csak lenne már hivatalos!
  • Nuno88
    Ancelotti: Csak a Roma!

A Milan vezetőedzője kijelentette, hogy csak a Roma kedvéért lenne hajlandó elhagyni a piros-feketéket.

Carlo Ancelotti a nyáron visszautasította a Chelsea ajánlatát, pedig Roman Abramovics állítólag jóval többet ígért a szakembernek, mint amennyit Milánóban keres. A korábbi olasz válogatott középpályás kijelentette, hogy csak egykori csapatának, a Romának a kedvéért lenne hajlandó elhagyni a Milant, amelynek színeiben szintén játszott pályafutása alatt.

- Mindig is mondogattam, hogy egy napon csak egy gárda hívására hagyom majd el a Milant, ez pedig a Roma. Ezért nem fogadtam el a Chelsea ajánlatát sem – jelentette ki Ancelotti, aki örül neki, hogy csapatának három középpályása is helyet kapott Roberto Donadoni olasz válogatott keretében: - Ez azt mutatja, hogy nagyon erősek vagyunk ezen a poszton. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy közülük maximum ketten lehetnek egyszerre a pályán, mert Daniele De Rossinak biztos helye van a csapatban.

forrás: samsungsport.hu
  • Yulcsa
    A Chelsea engedélyezte a Milannak, hogy tárgyaljon Drogbával

Adriano Galliani, a Milan elnöke kijelentette, megkapták a Chelsea-től az engedélyt, hogy tárgyalásokat kezdjenek a londoniak elefántcsontparti csatárával, Didier Drogbával. A vezető hozzátette, az angol csapat sajnálatosan nem fogja elengedni Andrij Sevcsenkót, akit szeretne visszaszerezni a milánói együttes. Galliani elmondta azt is, Emmanuel Adebayorral az Arsenal megkérdezése nélkül kezdtek el tárgyalni.

Adriano Galliani, a Milan elnöke a Gazzetta dello Sport című olasz lapnak elmondta, a Chelsea vezetői engedélyeztek klubjának, hogy tárgyalásokat kezdeményezzen a londoniak elefántcsontparti támadójával, Didier Dorgbával.

„A Chelsea engedélyezte számunkra, hogy tárgyalásokat kezdjünk Didier Drogbával a csatár leigazolásáról” – mondta Galliani.

Ezzel szemben a Milan korábbi támadóját, Andrij Sevcsenkót nem engedi el az angol klub, annak ellenére, hogy az olasz csapat hajlandó lenne súlyos összeget áldozni a visszaszerzésére.

„Sajnálatosan Sevcsenkóval kapcsolatban bekövetkezett, amitől féltünk. A Chelsea-nél kijelentették, Andrij nem eladó” – tette hozzá az elnök.

Galliani megerősítette, hogy a Milan komolyan érdeklődött az Arsenal támadója, Emmanuel Adebayor iránt, de az angol klubot nem kérdezték meg a csatár leigazolásáról.

Arsene Wenger a togói támadóval kapcsolatban elmondta, szerinte nem fogja elhagyni az Arsenalt, mivel nem régen hosszabbította meg szerződését a klubbal.

„Adebayor helyzete számomra nyilvánvalónak tűnik, a futballista maradni fog, mivel nemrég hosszabbította meg a szerződését” – mondta az „ágyúsok” mestere a Gazzetta dello Sportnak.
    nso
    -------------------------------------------------------------------------
    én jobban örülnék neki, mint Eto'o-nak...
  • Palinko
    picit bővebben van az 1 hír az acmilan.hu engedd meg hogy megosszam veletek.

A Milan (al)elnöke, Adriano Galliani a Gazzetta dello Sportnak adott interjújában elismerte, hogy megegyeztek az Empolival, és így Luca Antonini visszatér a piros-feketékhez.

”Örömmel jelentem be, hogy sikerült megállapodnunk az Empolival Antonini ügyében, akinek Serginho helyét kell majd átvennie a csapatban.”

Forrás: acmilan.com

A játékos ismertetője:

Teljes név: Luca Antonini
    Születési idő: 1982. augusztus 4.
    Születési hely: Milánó (Olaszország)
    Magasság: 182 cm
    Testsúly: 70 kg
    Poszt: Középpályás
    Mezszám: 77
    Előző klub: Empoli

Eddigi karrier:

Szezon, Klub, Meccs (Gól)
    2000-2003,
    AC Milan, 00, (0)
    2001-2002,
    → Padova (kölcsön), 01, (0)
    → Prato (kölcsön), 26, (3)
    2002-2003,
    → Ancona (kölcsön), 17, (1)
    2003-2007,
    Sampdoria, 03, (0)
    2004-2005,
    → Modena (kölcsön), 15, (1)
    → Pescara (kölcsön), 21, (3)
    2005-2006,
    → Arezzo (kölcsön), 39, (3)
    2006-2007,
    → Siena (kölcsön), 32, (3)
    2007-,
    Empoli, 25, (0)

Válogatott karrier:

Szezon, Válogatott, Meccs (Gól)
    2000-2001, Olaszország U-18, 04, (0)

Forrás: http://en.wikipedia.org/wiki/Luca_Antonini

2008.06.08.
  • szucsy89
    nah egy két jó hír...
  • LasCar16
    Galliani nyilatkozata: Megegyezés született az Empolival Luca Antonini Milanhoz való visszatéréséről! A játékos Serginho pótlására érkezik!

már csak Drogbával kell megegyeznünk
  • Nuno88
    Simic távozni szeretne

Dario Simic valószínűleg távozik a nyáron a Milan csapatától. A horvát védő az előző szezonban alig kapott lehetőséget, sőt már januárban is úgy tűnt, hogy elhagyja Olaszországot.

A 32 éves játékosnak két kérője is akad, a török Fenerbahce, illetve a skót Celtic. Simic inkább az utóbbit választaná.

"Nagyon régóta játszom már Olaszországban, új bajnokságba szeretnék igazolni. Leülök a Milan vezetőivel és megbeszéljük a dolgot. Tudom, hogy a Fenerbahce is szeretne leigazolni, de én inkább Skóciát és a Celticet választanám. Csodás dolog lenne pályára lépni a Rangers elleni rangadón." -nyilatkozta Simic

A rutinos játékos a ma este rajtoló EB során is bizonyíthatja kérőinek, érdemes pénzt áldozni rá.

Forrás: goal.com
    -------------------------------------
    Én azt mondom had menjen ha akar, és a helyére jönnön Ferrari, aki ingyen lenne és tudjuk hogy a vezetőség lecsap egy játékosra aki ingyen van.
  • Yulcsa
    Milan: Újra a csatársor
    Miután Paolo Maldini még egy évvel meghosszabbította szerződését, Adriano Galliani újra a csatársor megerősítésén dolgozik. Gilardino távozását követően Drogba lett a fő célpont, aki elmondta, hogy a Milant pártolja az Interrel szemben még annak ellenére is, hogy Mourinho ül az Inter kispadján. Drogba mellett Adebayor neve is felmerült a Rossoneróknál, azonban az Arsenal aligha fogja elengedni újabb kulcsjátékosát. És most Adrian Mutu vált a másik célponttá. A román fizetésemelést szeretne, de ezt elutasította a Fiorentina vezetősége, így könnyen elképzelhető, hogy klubot vált a támadó.
  • szucsy89
    lol egy "építő" jellegű hsz-ed lehetne már végre:D
  • limperatore
    persze miután nekünk nem kellett :D
  • szucsy89
    na hajrá:D
  • Yulcsa
    Bronzetti: "Eto'o a Milanba akar igazolni"

"Eto'o a tudomásunkra hozta hogy a Milanba kíván igazolni. - mondta Bronzetti a Corriere dello Sportnak. "Tárgyaltunk a játékossal miután erre Laporta megadta nekünk az engedélyt. Az elképzelésünk egy 4-5 éves szerződés és ha sikerül megállapodnunk a játékossal, megkezdjük a tárgyalást a Barcelonaval is.
  • szucsy89
    Janku eddig nem mutat valami sokat a nyitómeccsen:)
  • Palinko
    igen ez az... de zavar ez a sok kacsa és ellentétben álló cikk, így nehéz rájönni jövőre milyen csapat lesz
  • LasCar16
  • Palinko
    #16200 #16201 szöges ellentétek :D

remélem dinhot még nem puskázták el, de akkor gufit nem biztos jó ötlet lenne kölcsönbe küldeni mert kaká csere is kell és gufi játéka szerintem beillene a képbe ha hagynák kibontakozni
  • Palinko
    A hírek szerint a Milan listája a lehetséges csatárigazolásokat illetően egyetlen névre szűkült, miután a klubvezetés találkozott Samuel Eto'o ügynökével, és szóbeli figyelmeztetést kapott Arsene Wengertől, Emmanuel Adebayor ügyét illetően.

Az olasz sajtó állítása szerint tegnap este Adriano Galliani, Ernesto Bronzetti és Eto'o ügynöke, Jose Maria Masalles megbeszélést tartottak a kameruni támadó átigazolását illetően és a tárgyalások kifejezetten jól haladtak, bár állítólag a Chelsea kész egy hét millió fontos éves fizetést igérő ajánlattal aláaknázni a Milan esélyeit.

Galliani másik jelöltje, Emmanuel Adebayor minden bizonnyal azonban lekerült arról a bizonyos listáról, miután Arsene Wenger a következő dühös nyilatkozatot tette a Milan érdeklődése hallatán:

"Ha a Milan érdeklődik Adebayor iránt, akkor először is meg kell érteniük, hogy szerződés alatt áll, amelyet ráadásul tavaly hosszabbítottunk meg. Ennek ellenére hívjanak csak fel nyugodtan, és azt a választ fogják kapni, amit megérdemelnek."

A csatárkérdés mellett a védelem erősítésén is dolgozik a Milan managementje, most a visszavonult Serginho helyére a fiatal Luca Antoninit szeretnék visszahozni a klubhoz, hogy Marek Jankulovski mögött egyre több tapasztalatot szerezhessen.
  • LasCar16
    Ahogy már beszámoltunk róla a Milan megegyezett Emmanuel Adebayorral, hogy a togói csatár náluk folytatjta pályafutását. Már csak az a kérdés, hogy az Arsenal elfogadja-e a támadóért tett ajánlatot. Az olaszok több vasat tartanak a tűzben, mert Berbatovval, Drogbával és Mario Gomezzel is tárgyalásban állnak.

Adriano Galliani, a Milan elnöke bejelentette, hogy amennyiben Emmanuel Adebayort nem sikerül szerződtetniük, úgy a Stuttgart támadója, Gomez, vagy a Tottenham csatára, Berbatov, vagy a Chelsea ásza, Drogba érkezhet.

Galliani szerint közülük valaki biztosan Milánóban folytatja majd nyártól.

jöjjön Drogba és Berbatov két ilyen pali kellene és megoldódna minden, de Gomez is jöhetne :)
    bőség zavara...
  • LasCar16
    Dinho ügynöke De Assis felfedte a titkot hogy testvére Manchesterbe költözik.

A Brazilt korábban a Milannal is szóba hozták,sőt annyira jól indultak a tárgyalások hogy még májusban sikerült a játékossal megegyezni.

Viszont a Barcával korántsem.A Katalának 30 millió eurót kértek a játékmesterért,míg a Rossonerok 20 milliót akartak adni érte.

Miközben egy másik csapat neve is felmerült méghozzá a Manchester Cityé.

A manchesteriek kifizették volna az érte kért 40 milliót és még Dinhonak is megfelelő ajánlattal tudtak kedveskedni.

Sokáig úgy tünt hogy Ronaldinho vagy a Milanba megy vagy marad a gránátvörös-kékeknél.

A Marca lap tudósítási szerint ez a helyzet megváltozott hiszen a Brazil labdazsonglőr igent mondott a Citynek és a Barca is elfogadta az ajánlatukat.

forrás: goal.com
  • LasCar16
    én már nem hiszek semmit, kopasznál még azt sem amit kérdez :)
  • szucsy89
    azt hallottam h Adebayorral tárgyal a Milan már csak az árról kell megegyezni(tudom sok ilyen kacsa hír van de neki örülnék)
  • Palinko
    nekem is ez volt az első reakcióm hogy bonerát ne.
  • LasCar16
    A Fiorentina román csatára fizetésemelést szeretne,miután pert vesztett a Chelsea ellen.

Adrian Mutu ugyan korábban kijelentette hogy neki nem annyira fontos a fizetés,de most hogy pert vesztett a Chelsea ellen,amelynek záradékában 12 millió euró szerepel,a dolgok merőben megváltoztak,Mutu több pénz szeretne és ez valószinűsiti hogy a román csillag elhagyja Firenze városát.Mutu ügynökén keresztül üzent Panteleo Corvinonak azaz hogy 4 millió eurót szeretne kapni évente,Corvino ezek után már fel is becsülte a játékos értéket ami 25-30 millió euró körül mozog.Mutuért többen is érdeklődnek főleg Németországból(Schalke 04);de akár a Milanhoz is igazolhat,a Milan ajánlata 15 millió euró + Brocchi vagy Bonera játékjoga.

forrás:transfermarketweb.com

na azér Bonerát ne-.-
  • Kaplartom
    Ez van :)