36664
  • Nuno88
    Weah: A Milan és Adebayor összepasszolnak

Az egykori libériai futball-legenda szerint Emmanuel Adebayor tökéletes választás lenne egykori klubjának, és a játékos sem járna rosszul az olasz gárdával.

Ugyan a minap szárnyra kelt, hogy a Milan végleg letett Emmanuel Adebayor megszerzéséről, ám egykori játékosa arra buzdítja a klub vezetőit, tegyenek meg mindent Adebayor megszerzéséért. A lombard klub hetek óta ostromolta az Arsenalt, amely azonban nem akarta eladni csatárát az olaszoknak. A Milan egykori támadója, George Weah szerint a klubnak még nem szabad feladni a harcot Adebayorért, aki tökéletesen beleillene a milánóiak csapatába:

- Adebayor remek képességekkel rendelkezik, erős és remek góllövő. Ha lesz lehetőségük a klubvezetőknek, mindent el kell követniük annak érdekében, hogy megszerezzék őt. Kiváló üzlet lenne, nemcsak a csapatnak, hanem a játékosnak is – jelentette ki Weah.

forrás: samsungsport.hu
  • LasCar16
    A Sportmediaset értesülései szerint, ha a Milan 5 millió €-val többet adna az Arsenalnak Adebayorért, akkor az ágyúsok elengednék a togóit. Tehát Gallianinak csak be kell nyúlni a zsebébe, és akkor Ade napokon belül aláírhatja új szerződését.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Adebayor a jövőben az ágyúsok ellen fog játszani, miután egyértelműen el szeretné hagyni az Arsenalt. És az álma ,miszerint a Milanba igazolna valóra válhat, már csak egy akadály merült fel, 5 millió €.

A togói csatárért folyó versenyben először a Barca licitált 29 millió €-val, és erre a Milan 29 millióval válaszolt.

A Sportmediaset szerint Vincenzo Morabito, Adebayor egyik ügynöke ma reggel találkozik az Arsenal vezetőivel Londonban. Elvileg a transzfer be is zárulhat, ha a Milan még 5 millióval megtoldja az eddigi ajánlatát, s így eleget tesz az Arsenal által meghatározott árnak, 40 mllió €-nak.

Caro Ancelotti is elmondta nemrég, hogy Adebayor a fő célpontja a Milannak csatárposztra. Most tehát minden a Milanon áll (vagy bukik).

Arsene Wenger csapata úgylátszik tehát hiába verte meg a Milant idén a BL nyolcaddöntőjében, kulcsjátékosai mégis a Rossonerókhoz igazolnak.

Forrás: goal.com
  • Palinko
    egyet értek de nem arról szólt a cikk.
  • Nuno88
    Nem 3-4 év múlva kell jó csapat hanem most...
  • LasCar16
    Ariedo Braida a TMW-nek nyilatkozott: "A Milan a saját nevelésű játékosaiból nyeri a pénzt. Ott van például Matri, Donadel, Perticone, Bruscaign, Paloschi. Ők megerősítik, hogy jó munkát végzünk, ha kell is még nekik egy kis idő, de jó eredményeket fogunk tőlük láthatni."

Forrás: transfermarketweb.com
  • LasCar16
    Hivatalosan is július 1-től átveszi a Milan orvosi stábjának vezetését Dr Massimo Manara.Köszönjük a munkát Dr Massimiliano Salának aki az utolsó öt évben dolgozott a Rossoneriknek,de lemondott posztjáról.

forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    Olvastam én is, kiváncsi leszek mi lesz belőle, de jó lenne ha jönne!
  • LasCar16
    R10 még mindig a Milant akarja

na tuti h jönni fog
  • Palinko
    hát még korai volt küldeni szerintem. de ha minden így marad akkor augusztus végén remélem elküldik mellé a pisztolyt is hogy lőjje le magát galliani
  • limperatore
    lehet berlusconit nem kéne fenyegetni :D
  • Nuno88
    Nesta visszatérhet a válogatottba.
  • Nuno88
    Újabb pisztolygolyót küldtek a Milannak

A milánói ultrák újabb fenyegető levelet küldtek a piros-feketék főhadiszállására, ezúttal is Adriano Galliani és Silvio Berlusconi van a célkeresztben.

A Milánó belvárosában lévő főhadiszálláson reggel fedezték fel a borítékot, amelyben egy pisztolygolyó volt, és fenyegetések sora, utóbbiak főleg Adriano Gallianinak és Silvio Berlusconinak lettek címezve. Fél évvel ezelőtt hasonló fenyegetések érkeztek a Milan főhadiszállására, az akkori levél miatt az olasz hatóságok nyomozást indítottak, ám egyelőre nem akadtak a fenyegető kilétére.

A januári levél kapcsán feltételezték, hogy a csapat szurkolói a gyenge eredmények miatt fenyegetőztek, míg a mostanit az átigazolási politikája miatt kapta a klub. A következő szezonban sem lesz könnyű kielégíteni a szurkolói igényeket, hiszen a gárda nem indul a BL-ben, ezért egyértelműen bajnoki címet várnak a drukkerek.

forrás: samsungsport.hu
  • Palinko
    nekem még nem mozgatta meg a fantáziámat.... a játékosokon akarom látni :)
  • Nuno88
    Ezek lesznek a hivatalos mezek? Mert valaki azt írta egy másik fórumon h ezek csak fantázia mezek...

Persze nekem tetszik mind a 3.
  • LasCar16

na így
  • LasCar16

UFFICSÁLÉ elvileg...
  • LasCar16
    eccer látnám azt h Berlu nyitja rendesen vkire a pénztárcát
  • szucsy89
    jah lehet éppen a Milanba akar jönni:P
  • Palinko
    még a játékos nem nyilatkozott addig találgatás az egész. persze utána sem biztos semmi. nemsokára kapunk egy olyan nyilatkozatot hogy majd foglalkozik az eligazolási kérdéssel ha vége az eb nek mert most arra akar koncentrálni. aztán később meglátjuk.
  • Nuno88
    Van egy olyan érzésem h Abra miatt Arshavin a Chelsea-ben fog kikötni, hiába h neki a szíve Spanyolországba húz...
  • LasCar16
    Abramovics Scolarinak: Felejtsd el Decót, Arsavint vesszük meg!

A foci Eb egyik legnagyobb felfedezettje Andrij Arsavin, az orosz válogatott játékmestere. Az irányító jelenleg a Zenit Szentpétervár játékosa, de könnyen előfordulhat, hogy néhány héten belül egy európai sztárcsapat édesgeti magához. Roman Abramovics, a Chelsea pénzeszsákja már meg is tette a maga ajánlatát, de úgy tűnik, a Barca is beszáll a harcba.

- pepsifoci.hu - Andrij Arsavin a hírek szerint nagyon jól érzi magát Oroszországban, Szentpéterváron kis túlzással ő az isten, ezen kívül évi 4 millió euró körüli összeget keres, így tényleg visszautasíthatatlan ajánlattal kell előállnia annak, aki komolyan gondolja a fazonszabász szerződtetését.

Elsőként a Milan érdeklődéséről lehetett hallani, de az orosz sportminiszter szerint a játékos inkább Spanyolországba költözne, mégpedig az FC Barcelonához. Vitalij Mutyko szerint viszont minden bizonnyal nem lesz semmi a költözésből, mivel a katalánok nem tudnak versenyezni a sztár hazájában folyósított fizetésével.

Így jöhet a képbe a kifogyhatatlan pénztárcával rendelkező, ráadásul orosz tulajdonban lévő Chelsea. Az lett volna a meglepő, ha Roman Abramovics nem tette volna meg rögtön a maga ajánlatát, de nem kellett csalatkoznunk. Miután Luiz Felipe Scolari megpendítette, első igazolásaként, 12 millió fontért Decót kívánja Londonba csábítani, az orosz mágnás az asztalra csapott, és kijelentette, a brazil mester gyorsan felejtse el portugállá lett honfitársa szerződtetését, viszont „fájdalomdíjul” megveszi neki Arsavint. Angol lapok tudni vélik, hogy Abramovics egy 20 millió fontos, hivatalos ajánlattal kopogtat be hamarosan a Zenit illetékeseihez.

• LasCar16
    Shevánál többet ér, Drogba pedig még nagyobb klasszis, Adebayor valszeg a Barcához fog menni, R10 érkezésében biztos vagyok, Barca megenyhül egy kicsit az Adebayor ügy kapcsán.. Dinnyo és Arshavinnek örülnék a legjobban, mi úgyis az ilyen univerzálisabb játékosokat kedveljük, Veloso is sztem ezért szúrt szemet Braida-éknak :)
  • Nuno88
    Jó volt a Zenitben, ő ott a húzóember.
    De egy Shevchenko vagy egy Drogba persze elsődleges...
  • Palinko
    Adebayort én sem ugyan így vagyok vele, de egy támadó kell mindenképp!

Arshavin meg jó csak félek hogy nála is igaz hogy vállogatottban jó klubban nem...
  • Nuno88
    Komolyan jobban örülnék a "kis orosznak" mint Adebayornak. Adebayor játékát is elismerem, de nekem nem szimpi vagy nem tudom. Én nem igazolnám le.
  • Nuno88
    Arshavin lenyűgözte Ancelottit

Az AC Milan kész ajánlatot tenni a Zenit St Petersburg középpályásáért, Andrei Arshavinért.

A La Repubblica szerint az orosz játékoson a múlt heti Svédország elleni mérkőzésen akadt meg Carlo Ancelotti szeme, és most már a 27 éves középpályás áll a piros-feketék bevásárlási listájának élén. Arshavin ára körülbelül 11 millió font.

Forrás: acmilan.hu
  • LasCar16
    inkább járna az eszed a BL-en bajnokságot nekünk kell megnyerni, már csak 1 scudettoval megyünk, el kell húzni:P
  • limperatore
    így legalább a juveval fogtok versenyezni a 2. helyért
  • Palinko
    legyen igazad de az elmúlt évek negatív tapasztalatai miatt nekem nem ez a nézetem.

• LasCar16
    végre eccer okosat szótá mátyás :d
  • LasCar16
    taktika az egész, szerintem jól csinálják, tudják h mit akarnak, tudják h a szurkolók mit akarnak, öregeket elküldtük, fiatal tehetségek érkeztek, most jöhetnek a minőségi igazolások.. csak egy kis türelem :)
  • limperatore
    ez sztem csak etetés a többi klub elől...

mert ha nem akkor majd hardcban lehettek a fiorentivál a bl helyezésért ismét
  • Palinko
    ja hát igazad van. de nagyon halott a téma. én csak azt nem értem hogy engedik meg Berlu hogy a kopasz ilyen nevetségessé tegye a klubbot. Mert szerintem nagyon nevetséges a fellépésünk. Mintha valami serie B csapat lennénk.
  • Nuno88
    Olvastam de nem tettem be h ti se idegesítsétek magatok vele...
  • Palinko
    figyelétek csak meg számokat nem írnak!

A Milan alelnöke, Adriano Galliani a Milan szurkolóit talán legjobban foglalkoztató csatárkérdésről nyilatkozott:

"Vannak páran, akik Klaas-Jan Huntelaarról beszélnek, azonban én nem vagyok meggyőződve róla, hogy jobb lenne, mint Borriello. Karim Benzema túl sokba kerül, és a Lyon egyébként sem akar megválni tőle. Adrian Mutu iránt nem is érdeklődtünk, mivel ő második csatár, nekünk pedig ott van Pato arra a posztra. Antonio Cassano irányába sem tettünk lépéseket, mivel ő is második csatár. A Chelsea kijelentette, hogy Didier Drogba nem eladó, aztán ott van még Samuel Eto'o is, akiért a Barcelona túl sokat kér és egyébként is, az olasz csapatok költségvetéséhez mérten túl magas a fizetése. Ronaldinho? Nem igaz, hogy ajánlatot készülünk tenni érte. Hihetetlenül jó ajánlatot kapott Angliából, amivel nem tudunk versenyre kelni."
  • zsilike
    sziasztok!zambrotta mi a faszért kell,megint öregfiukat igazolunk?
  • szucsy89
    jahj csak Arshavin jöjjön még és megvagyunk:D:D:D

(mármint Adebayor mellett:))

jah meg egy kapus:S
  • Palinko
    Ricardo Kaka, aki jelenleg egy térdműtét utáni rehabilitáción vesz részt, a brazil JB Online honlapján a következőket mondta az állapotáról:

”Jól vagyok, és a térdem is rendben. Jelenleg fizikoterápiás kezelést kapok, és a szervezetem jól reagál rá. Körülbelül 15 nap múlva készen állok a visszatérésre.”

A brazil aranylabdás kitért még az olimpiai szereplésének lehetőségére is.

”Azt tudom mondani, hogy a Milan dönt ebben a kérdésben, és ők azt mondták, hogy Pato mehet, én nem.”
  • Palinko
    jaja ilyenkor látszik csak mekkora klubb vagyunk. sorban állnak érte és minket választ mint múltkor pato
  • szucsy89
    Adebayor jöhet, Simic mehet.