36664
-
Csesza #16473 pár nap híján 1 év van csak köztük... -
most nézem ,serginho bejezte a pályafutását? hány éves ő? mert sztem cafuhoz képest még gyerek és ily hamar befejezi? :O -
cöh... -
Zidane és Buffon is cigizik/cigizett,mégis a világ legjobbjai a posztjukon -
a képen nemláccik a laptop, munkát keres -.- -
tisztára mint Maradona
:( -
akkor így:
-
-
3.számú mez:
-
laca70 #16464 Berlusconi Olaszország leggazdagabb embere 8-9 milliárd dolláros magánvagyonnal. Azt megértem, hogy a Milan miatt nem nő a vagyona, de könyörgöm: nehogymár 5 millió dolár/euro miatt ne hozzanak ide klasszis játékosokat!
-
csak nem a tavalyi cuccban fognak pózolni :) -
Team Roster 2008/2009 available online from July 16th.
Akkor nagy valószínűséggel az új mezeket is ekkor látjuk majd nem? -
Scudetto kell meg Olasz kupa
-
a rotácio miatt az uefát lehet meg se nyerjük... -
Meglátjuk mi lesz, bízom a csapatban. -
egy milan fórumról Galliani nyilatkozat, összefoglalva:
nem sok jo hir van benne. a klub elkepesztoen szar penzugyi helyzetben van. amit ki tudtam hamozni: a bl nelkul 50 millios negativ merleg keletkezett, de a tulajdonos, a fininvest (berlusconi cege) meg igy is 75 mln-t pumpal a klubba, h meg lehessen erositeni a csapatot. erre azert is szukseg volt, h ne kelljen eladni a legjobb jatekosokat a hiany fedezese celjabol. a chelsea kakaert borzaszto magas osszeget kinalt, de visszautasitottuk.
a fentieket tekintve azt hiszem konnyebb elkepzelni, h miert nem tudunk nagy jatekosokat venni. ket pelda: 1, wenger talalkozora hivta a kopaszt, h targyaljanak adebayorrol. de inkabb el sem megy, mert 45 millat kernek a jatekosert, nincs is ertelme tagyalni. 2, tavaly henrynek ugyanazt ajanlottuk, mint a barca, de a kedvezobb adoszabalyok miatt a spanyoloknal 50%-kal tobbet kap.
ronaldinho pedig ugy nez ki, h legfeljebb kolcsonben johetne hozzank. a fizetese olyan nagy osszeget elvinne, h szinte nem maradna semmi, amit a jatekosert fizetni tudunk. remenykedjunk, h a barca belemegy. ha sikerulne bl-t ero helyen vegeznunk, akkor lehetne aldozni jovo nyaron tobb penzt ra, h megvegyuk vegleg.
sajat elmondasa szerint galliani meg soha nem dolgozott ilyen kemenyen a mercaton, mint iden.
egy biztos: ilyen nyar utan kello szerenyseggel tudunk nekivagni a kovetkezo szezonnak. elbizni magunkat ugyanis nincs miert. az elso csapatnak csak a bajnoksagra kell majd koncentralnia, a rotacio az uefaban fog megvalosulni. talan egy kipihent kaka, pirlo, gattuso nagy elonyt fog jelenteni. oriasi talany lesz ez az ideny...
-
Veloso is univerzális játékos(vkp,bekk) úgylátszik a kedvenc párosításunk az ingyen(olcsón) érkező + univerzális pléják :D
ebben a sémában ragyogóak vagyunk, bajok csak a drága játékosoknál vannak, de aug. 31-ig mehet a károgás és a kavarás :P -
Egyetértek, és nem is kell kiszorítani a sztárokat, csak erősíteni. Egy középső védőt még elviselnék a csapatba és egy csatárt. Persze R10-en kívül. Meg ott van a kapus poszt is. Szerintem Abbiati lesz az elsőszámú vagy adnak még egy esélyt Didának. Kalács sem volt olyan rossz de sztem ő nem megoldás. Bízom benne hogy lesz még "pár" bejelentés aug. 31-ig. -
ezt az anyagi ködösítést én sem értem, de valamilyen szinten igazuk is van, hogy van egy erős alap amivel rendelkezünk és bíznak abban h nem lesz idén ilyen sok sérülés, és az egész csapat formajavulással vág neki az új szezonnak, ha jól megnézitek nem a sztárjainkat akarják kiszorítani a kezdőből, hanem őket minőségi cserékkel támogatni, pár poszton lesz versenyhelyzet ami csak jót tesz..valamint az orvosi stáb is változott, jöjjön még Veloso,R10 és akkor már lehet valamit kezdeni :) de egy minőségi csatár kellene a legjobban ez az igazi hiányposztunk,Dinnyóval meg lenne oldva a támadójátékunk én türelmesen várom a holnapi Barcás utolsó Ronaldinhos hadműveletünket 30ért szerintem elengednék... szal hajrá kopasz -
az természetes és nem is firtatom, csak azt kritizálom, hogy szajkózzák nem megfelelőek a törvények, most hogy már mínuszban vannak stb, szerintem túl keveset tudunk a csapat történéseiről nagy titkolózás nem vagyunk beavatva. így hogy nem tudjuk mi miért van persze hogy mindenhol elégedetlenek a szurkolók nagy része, nekem az átigazolási stratégiánk nem de talán ezzel a csapattal még 1 évet ki bírunk húzni. -
Jó egy csapatot irányítani nem hobbi feladat, ezért is nem te vagy én vagyunk ott Galliani helyén. -
ja szal zambrotta és pato igazolási értéke levonva amit kaptunk sheváért még mindég pluszban vagyunk, és a klubb érdekes lenne ha mínuszba lenne mert nem mondhatni hogy üres a stadion, vagy hová lett a pénz? nem igaz hogy a chealse ad 100 milliókat hogy itt van vásárolgass mi meg nevetségessé tesszük magunkat a világ előtt is hogy ingyen akarjuk R10 et :D -
Pénzért jött, 24-25 millió volt az ára, de könyörgöm annó Sheváért egy kisebb bankott kaptunk... -
én is azt nem értem, 2 éve mikor utoljára láttam felmérést benne voltunk az 5 leggazdagabb klubba, ennyire nem szartuk el a pénzt mivel pénzért csak idén igazoltunk "jelentősebb" összeget. vagy pato is pénzért jött? már nem emlékszem. -
"...majdnem ingyen tudnánk csak leigazolni őt..."
bazz ilyen sóherek lennénk??
ezekből a nyilatkozatokból nekem az jön le h nincs pénze a klubnak:SS
de minek??? nagy múltú klub, jegyeladás, mezek,Berlusconi, kupákat nyertünk simán gazdagnak kéne lennünk...nemtom -
pedig mi milyen nyugodtan várjuk a fejleményeket :D
Egy szokásos galliani nyilatkozat, egyedül ez a része nem tetszett:
". Ez azt jelenti hogy Berlusconi segítsége nélkül 35 millió fontos mínuszban lennénk."
igaz ez sem tetszett, de ha ennyire szegények vagyunk hát ne igazoljunk:
"Ronaldinho nem szerepel Pep Guardiola terveiben" -
Galliani: A szurkolók hagyják abba a károgást!
"Annak ellenére hogy nem jutottunk a Bajnokok Ligájába megerősítettük a csapatot és emeli a fizetéseket. Ez azt jelenti hogy Berlusconi segítsége nélkül 35 millió fontos mínuszban lennénk. A szurkolóknak boldognak kéne lenniük, mivel ahhoz hogy eltüntessük a veszteségeinket, mindössze Kakát is Pirlot kellene eladnunk. Ennek ellenére nem tesszük, szóval ha ez nem azt jelenti, hogy szeretjük őket, akkor nem tudom mi. Hihetetlen hogy a szurkolók nem örülnek Borriello visszatértének mikor 19 gólt vágott tavaly, a ténynek hogy Pato most már egész szezonban a rendelkezésünkre áll, valamint Flamini és a világbajnok Zambrotta érkezésének. Mint szurkoló, én is szeretném ha még történne valami, de a Milan már így is megerősítette a csapatát.
Ronaldinho nem szerepel Pep Guardiola terveiben, így ez csökkenti az árát valamelyet, de a fő probléma a játékos fizetése. Ahhoz hogy teljesíteni tudjuk igényeit, majdnem ingyen tudnánk csak leigazolni őt, így minden a Barcan múlik. Annyit mondhatok hogy R10 visszautasította a Man City ajánlatát, ami majdnem kétszer akkora volt mint a miénk. Ami Adebayort illeti Wengerrel megállapodtunk egy tárgyalásban, de nincs értelme Nizzaba utaznom akkor ha 32 millió fontot kérnek a játékosért. Lehetetlen árat kérnek érte."
forrás: acmilan.hu -
Sheva -
Jó kérdés, a hivatalos oldalon láttam egy dátumot, Júli 16 vagy 17, ekkor teszik fel a 2008-2009-s keretet, gondolom az új mezben pózolnak majd... -
köszi! :) tényleg, a 2008/2009-es hivatalos mezt mikor mutatják be? Nekem tetszettek a tervek! -
Hát nem tudok bemutatásról, Zambrottát még biztos h nem, de Flaminiről már van Milan mezes kép...
-
Hivatalosan bemutatták már a 2 új "igazi igazolást" - Flaminit és Zambrottát? -
Hát ha nem sikerül Ronaldinho leigazolása, akkor ismét segget csinálnak a szájukból. -
Zambrotta izgatottan készül a rajtra
Gianluca Zambrotta nyilatkozatában elárulta, alig várja, hogy bemutatkozhasson a Milan csapatában és visszatérhessen a Serie A-ba:
"Nagy kihívásra számítok, végre visszatérhetek Olaszországba, méghozzá egy nagyszerű klubhoz. Két pozitív szezont hagyok magam mögött Spanyolországban, hiszen lehetőséget kaptam rá, hogy megismerjek egy másféle futballt. Sajnos klubszinten nem értük el a kitűzött céljainkat, de ebben a balszerencse is közrejátszott."
Forrás: goal.com -
Adriano Galliani bevallása szerint Ronaldinho a Milant preferálja az összes többi klub közül. A kopasz másról is beszélt, szerint halva született a gondolat, miszerint Sevcsenko a Sampdoriába igazolna.
Mint ismeretes, a Man city, a Chelsea és a Milan is Ronaldinhóért küzd aki remekül érzi már magát, és kész egy új kalandra.
Galliani most arról beszélt, hogy a brazil aranylabdás nem a két angol klub egyikét , hanem a Milant választaná szíve szerint.
"Úgy gondolom Ronaldinho a Milant választaná legszívesebben, még akkor is, ha a Chelsea-nek jobb ajánlata van érte."-mondta Galliani.
"Először is meg kell néznünk mennyibe fog kerülni az üzlet, és csak utána fogunk ajánlatot tenni. Még nem ígérek semmit a szurkolóknak."
"Mindenesetre támadó poszton olyan játékosaink vannak, mint Marco Borriello, Filippo Inzaghi, Kaká és Alexandre Pato. Ha nem sikerülne megvalósítani az elképzelésünket az átgazolási piacon, akkor maradunk így, ahogy vagyunk. Így is versenyképes a csapat."
Galliani megint szót ejtett a Milan, és az olasz foci pénzügyi válságáról, és nem vállal semmiféle garanciát arra, hogy egy sztár(csatár) a Rossonerókhoz igazol idén nyáron.(jellemző...-a szerk.)
A Kopasz kitért a mai napon firssen kiszivárgott hírre, miszerint a Sampdoria leigazlná Andrij Sevcsenkót a Chelsea-ből-
"Seva, ha visszatér Olaszországba, csak minket választana. Korábban ő is az egyik célpontunk volt, de a Chelsea nem adta őt." -fejezte be Galliani.
Forrás: goal.com -
ja xd jóvan na elsőre olyan volt xd -
Galliani: Bizarr Berlusconit támadni
A Milan ügyvezetője reagált a milánói piros-feketék ultrájának támadására, Adriano Galliani szerint a szurkolóknak meg kell szokniuk, hogy az olasz csapatok nem versenyképesek anyagi téren a spanyol és angol klubokkal.
A Milan ultrái a klub tulajdonosát, Silvio Berlusconit támadják, amiért eddig nem sikerült megfelelő módon megerősíteni a keretet. A szurkolók szerint a klubvezetés csak ígérgeti a legjobbak érkezését, ám valójában nem áldoz eleget a csapat megerősítésére.
A vádakra Adriano Galliani reagált, aki szerint a szimpatizánsoknak meg kell szokni, hogy a jövőben a sztárok nem Olaszországot fogják választani:
- Elég bizarr Berlusconit támadni – kezdte Galliani. – Persze a szurkolók azt gondolnak, amit akarnak. Én csak annyit ígérhetek, hogy a Milan mindent megtesz, hogy versenyképes gárdát alakítson ki. Ugyanakkor észre kell venni, hogy az árak, fizetések irreális mértékben emelkedtek, az olasz csapatok az adókkal és stadionbérlési költségekkel nem tudnak versenyre kelni a külföldi csapatokkal. A szurkolóknak meg kel érteni, hogy ez az olasz realitás.
forrás: samsungsport.hu -
miért nem mondtál újat?
az nem is ronaldo! :D -
:DDDd -
AZ NEM EB LABDA
csak hogy én is leírhassam