36664
-
-
MILAN - Thanks to the arrival of Ronaldinho, the number of visitors to the Rossoneri's website increased drastically. In the week between 14th and 21st July, the total number of page visits was incredible: 9,390,812! The highest peak was reached on the day the team gathered for the pre-season training camp, on July 16th, with 4,886,285 page visits. Also the number relative to the registered users was high: 9,947 in the space of a week. Even here the peak was reached on July 16th, with 3,761 registrations. The number of unique visitors was almost one million: 989,902 in seven days.
acmilan.com -
A Real Madrid úgy látszik újra elkezdett érdeklődni az AC Milan sztárja, Ricky Kaká iránt. Ez pedig valószínűleg azt jelenti, hogy a Cristiano Ronaldo-üzlet az ő szemszögükből megbukott.
Kaká ügye nemrég kezdőtött, miután Ronaldinhót leigazolta a Milan, a Chelsea jelentkezett be érte állítólag 100 millió euróval, de a Milan visszautasította az ajánlatot.
Adriano Galliani, a Milan vezérigazgatója felfedte, hogy a spanyol óriásklub már megint Kakához fordult, de a kopasz megint kiemelte, a játékos egyértelműen nem eladó.
"Abramoviccsal a hajóján beszélgettem Sevcsenkóról, és ő Kakáról akart beszélni, de végül semmi nem történt."
"Egyébként a Real Madrid már megint Kakáról kérdezősködik."
Ramón Calderón még madridi elnökségéért folyó versengése közben ígérte a szurkolóknak Cesc Fabregas és Kaká leigazolását, de végül mindkettejük ügyében kudarcot vallott.
A harmadik választás Arjen Robben lett, de a szurkolók nem felejtik el az elnök egykori ígéreteit, miszerint Fabregas vagy Kaká a klubhoz érkezik.
Calderónra jelenleg tehát nagy nyomás nehezedik, ráadásul újabb ígéretet tett, méghozzá Cristiano Ronaldót akarja mindenáron a királyi klubhoz csábítani, ám pillanatnyilag ez az ügy is mélyponton van.
Galliani egyébként megint kitért a Chelsea igencsak élénk érdeklődésére: "Soha sem fogjuk őt eladni (Kakát). Még akkor sem, ha a Chelsea 300 millió eurót ajánl. Az egyetlen lehetőség hogy eladjuk őt, az az lenne, ha Kaká külön kérné a távozását tőlünk." -
Matrix már nem a régi :D ... Samuel tudja h milyen az amikor megforgatják :D -
Mezbemutató! :) -
Na csak beugrok ide gratulálni:) Grat Ronaldinho-hoz :) nagy fogás. (a derbyn azér ne nagyon trükközön mert szólunk Materazzinak hogy meló van)
-
:D -
ja persze szinte éreztem... milan storen szerbiával nem lehet regelni. hát kezdek már emlékezni miért is nincs nekem eredeti milan mezem :D -
értem úgy a biztos :) és akkor a csapatot is támogatod egy kicsit biztosan
köszi a helpet. -
áá tetszenek nagyon az új mezek...a fehérből beszerzek egyet...meg mindig is szerettem volna egy ilyen edző atlétát is sztem ez is baromi jól néz ki!:D
ronnie meg mostmár R80 -
milan store -
ilyet hol?
és a fekete piros hazai mez is érdekel de még soha nem vettem mindég csak terveztem szal mostmár ideje lenne ha lesz számomra is jó lehetőség, ha valaki lesz olyan szíves hogy privátban pár öltettel megdob :) -
-
Jó képek Las :) -
kopasz is boldog :D -
a fiára is gondolt :) :D -
fekete nacival jobban mutat XD -
-
-
-
kapusmez -
na leállok :D
-
na egy ilyet rendelek 25 Euró, picsafüst :D -
ez is bejövős :D -
köszi! na, ez is egész jó! -
-
jah, én is ezt néztem az előbb.
A feliratot is belinkelnétek? 10%-nál megállt az adidasos izé :S -
Jól de sztem akkor jobb lett volna ha piros lett volna a kereszt fekete szegéllyel... de így is szép persze :P -
jól látom h a fehér mezen van egy kereszt árnyalat? :P -
De Zambrottát még nem láttuk Milan mezzel pózolni! Vagy ő róla megfeledkeztek? :D -
ezeken a mezeken látszik a retro stílus, bwin-es logot is szebben oldották meg, nem a tavalyi matrica hatás van... csíkozás is tetszik, fekete mez számomra megin bejövős :D mind3 kell :D -
Sok benne a hasonlóság de még sem teljesen olyan :)
Sztem ez szebb, nekem tetszik! ^^ -
-
ez szinte tiszta olyan, mint a 2 évvel ezelőtti -

vissza mennyé!! :D
-
milanba pont jó, 1 év még kell azért neki de utána 3 évig tökéletes lesz
xD -
wow, Ronnienak 80as meze lesz! -
De sztem most annyian vannak fent h azért nem is tölti egyáltalán :D -
Észrevettem, töltés alatt CA kemény :) -
ha tovább mentek az oldalon akkor van egy kis játék is benne, aláírhatod, valamint lehet látni a számozást is, sztem mindenben szebb az idei mez mint a 07/08-as