36664
-
Tuti telt ház lesz R80 miatt :D -
jó kis laza meccsek az elejére ennek örülök. -
Ma tért vissza Milanelloba Gianluca Zambrotta és nyilatkozott egyet a jövő évről,Dinhoról és a visszatérésről.
"Boldog vagyok hogy visszatérhettem.Jó volt Barcelonában.Egy új stílust ismerhettem meg de az utóbbi időben nagy honvágyam volt.Boldog vagyok hogy egy olyan klubba érkeztem mint a Milan és hordhatom ennek a csapatnak a mezét."
Ronaldinhoval jobb lesz a csapat?
"Persze.Dinho egy klasszis.Nem csoda hogy a szurkolók ennyire várták,mert ő nagy játékos és vele a start is könnyebb lesz."
A Scudetto lesz a fő cél?
"Szerintem igen.Most hogy nem játszunk a BL-ben tudunk csak a bajnokságra koncentrálni.Az UEFA ebben az évben csak másodlagos lesz,de persze azt is megkarjuk nyerni mert azt a klub még egyszer sem nyert."
A jobb vagy a bal oldalon szeret jobban játszani?
"Amelyiken az edző beállít.Nekem teljesen mindegy hogy hol játszok,a lényeg az hogy kapjak lehetőséget."
forrás: acmilan.com -
2008.Augusztus 30-31.
1 Forduló:
Milan-Bologna
A második körben a Milan a Genoaval játszik idegenben a harmadik körben a San Siroban Milan-Lazio és végül a negyedikben Reggina-Milan.
forrás: goal.com & acmilan.com -
Felröppentek hírek h a Torino megakarja venni Paloschi játékjogának a felét. Sztem max csak kölcsönbe kellene adni, nem adnám. -
-
korábban is volt róla szó, de csak végső megoldás :D -
Ezen azért mosolyogtam egy picit
Ambrosini, mint középső védő? Háááát... :D -
Akkor azért volt ő Kaká és Nesta társa a mezbemutatón, csodálkoztam is :D -
Seedorf otthagyta a Lottot és átpártolt az Adidashoz :)
az Adidas kitalálhatna már vmi új dizájnú csukát... -
HIVATALOS: Abate a Torinoban
Az AC Milan hivatalos közleményben jelentette be, hogy Ignazio Abate a Torino csapatához került. A fiatal olasz szélső játékjogát a két klub közösen birtokolja.
Forrás: acmilan.com -
Galliani: Nesta sérülése nem ad okot arra, hogy igazoljunk.
Adriano Galliani elutasította azokat a híreket miszerint a Milan újra játékost igazolna.
"Nesta sérült, fog valaki érkezni a helyettesítésére?
Nem, ez kizárt, mert szerencsére nem nagy a sérülése. Kezeljük, nem kell megoperálni. Az átigazolási piac számunkra bezárt. "
acmilan.hu -
Cremonese-Milan 0:0
-
A meccs 0-0-ra végződött.
Galliani:
"Nesta sérülése nem komoly, nyugodtak vagyunk mert nem kell műteni a játékost. Egyébként is van még 6 középhátvédünk a keretben." -
megint nem bírjuk nézni kár hogy nem adják a hivatalos oldalon is alacsonyabb meg nagyobb minőségben hogy mindenki láthassa. -
Félidő: 0-0
Jönnek a cserék..
LE: Kalac, Kaladze, Favalli
Be: Abbiati, Digao, Strasser -
á, köszi! akkor hajrá! bár úgysem számít, de önbizalomnövelőnek nem árt :) -
0:0 a félidő
a hivatalos oldal írja -
sajnos én sem találtam linket :( de még eredményt sem :s -
Ezen a linken az előbb BL döntő ment most meg a 2006-s VB döntő megy...
-
A két hivatalos kezdő11:
CREMONESE: G. Bianchi; Vitofrancesco, A. Bianchi, Argilli, Rossi; Gherardi, Ferrarese, Fietta, Chomacov; Guidetti, Graziani.
MILAN: Kalac; Oddo, Bonera, Kaladze, Favalli; Osuji, Brocchi, Flamini, Antonini; Seedorf, Aubameyang. -
egyértelmű :) -
De csakis az U19 után szabad nézni! :) -
mai meccs :) -
:) Breno-t épp most igazoltam le Football managerbe XD -
Milan: A lehetséges nevek Nesta pótlására.
Mivel Alessandro Nestának folyamatosan problémái vannak a hátával, lehetséges, hogy a Milan megerősíti a védelmét. A legnagyobb esélyes a kolumbiai Christian Zapata. Zapatán kívül célkeresztben van Matteo Ferrari is, de ő közelebb van a Sampdoriához mint hozzánk. Rajtuk kívül számtalan brazil védő is szóba került. Főként Alex Silva és Thiago Silva. Alex Silva értéke 4 millió € körül mozoghat. Thiago Silva van inkább előtérben kettejük közül hála Leonardonak, de a játékos ára jóval több, mint Alex Silváé. Thiago ára 10-12 millió € körül lehet, de rajtunk kívül az Inter is figyeli. A harmadik brazil védő Breno. A fiatal brazil nem tudott bekerülni a Bayern kezdőcsapatába, így könnyen elképzelhető, hogy elhagyja a bajorokat.
acmilan.hu -
Bő háromnegyed óra és meccs, remélem tudjuk nézni majd valahol, mert nagyon kíváncsi vagyok Flaminire. -
Érdekes elsőre ezzel a 80-s mezzel látni, de majd megszokjuk :) -
Ivan Ljubicic horvát teniszező??:D na ő is Milan fan :D -
-
Az első felkészülési mérkőzés előtt,tegnap megtartotta első sajtó tájékoztatoját Ancelotti és mérleget vont az első hét tapasztalataiból.(Teljes verzió)
A csapat végre készen áll hogy pályára lépjén, 1 heti edzésmunka után.A csapat kerete még nem teljes:hiszen jópáran még távol vannak(válogatottak),mások pedig még nem készek a pályáralépésre a Cremonese ellen,de Carlo Ancelotti tudja kikre számithat holnap este a csapatból; a mester azokra számit akik jól dolgoztak az elmúlt pár nap alatt a carnagói sportközpontban.
Carlo Ancelotti:"Kémeny munkahét volt ez,megállas nélkül.Az egyetlen akinek abba kellett hagyni az edzéseket az Alessandro Nesta volt,neki a következő hétre kell készen állnia.Ma az első hét lezárásaként egy barátságos meccsre indulunk Cremonába,ahol a következő játékosok kezdenek majd:Kalac,Oddo,Kaladze,Bonera,Favalli,Brocchi,Flamini,Osuji,Seedorf,Antonini és Inzaghi.De a padon ott lesz:Abbiati,Digao,Gianola,Strasser,Angelilli és Aubameyang.Nem lesz velünk Maldini,aki egyéni edzésmunkát végez és Dida sem,aki ugyan jól teljesít,de a még tart a programja,amit a tavalyi serülése miatt végez és nem szeretnénk ha újra megsérülne."
A Mister az újonnan érkezőkről is beszélt:Flamini remekül dolgozik.Ő egy dinamikus játékos, ő fontos pont a támadásépítésben és a védekezésben is.Kiváló vételnek találom,de ezt nem csak az elmúlt napokban mutatott teljesítménye miatt mondhatom,hiszen tavaly is jól ment neki.Ronaldinho,mindazonáltal egy kicsit szégyenlősnek tűnik.Pedig határozottan jó formában van,talán a kicsit gyengébb kondiciója miatt,de ez csak azért van mert nem játszott az elmúlt 4 hónapban.Éppen ezért azt gondolom hogy az Olimpia hasznos lesz számara,ott majd újra felveheti a mérkőzések ritmusát.Ronnie valósággal szenvedett az elmúlt 4 hónap alatt,ezért nagyon motivált és megakarja mutatni hogy ő ugyanaz aki régen volt.
A csapat általános helyzetéről is beszél a Mister,de sok kérdésre is válaszolt egy játékossal kapcsolatban,akiről mostanság mindenki beszél;Kakáról:"Minden játékost motiválja Ronaldinho érkezése,így Kaká is csak nyerhet ezzel ,hisz igy bővitheti a repertoárját.Ricky a szokásos előkészületeit végzi,teljesen felépült a sérüléséből.A piaci pletykák nem zavarják Rickyt,sőt éppen ellenkezőleg még boldogabbnak látszik,mert az az érzés ,hogy nagyra értékelnek csak növeli a motiváltságod."
Borriellóról és Seedorfról is beszélt Ancelotti:"Borriello hamarabb tért vissza mint válogatott csapattársai.Úgy gondolom hogy az a szezon kiemelt fontosságú lesz számára,hogy megtudja-e ismételni a tavalyi remek formáját.Az előző két szezonjánál itt a Milánnál talán alábecsülték,de most ha újra bizonyítja kvalitását,akkor más játékosok kárára is játszani fog.Seedorfot a 3 támadó pozició közül az egyikben fogom pályára küldeni,de ha szükséges akkor a középpályán is játszhat.Carletto beszélt a 10-s szám körüli mizériáról is:"Ronaldinho tiszteli annak a klubnak hierarchiáját,amelyhez nemrégiben csatlakozott.Bár az ő esetében ott volt az image kérdése is(Ronaldinho-nak van egy R10 nevű vállalata-a szerk.)Én egy olyan futballvilágba nőttem fel ahol a mez volt a fontos nem pedig a rajta lévő szám."
A csapatról általánosságban:"Maga a Milan,már rég készen áll az új szezonra.El vagyunk látva remek játékosokkal bőven,hiszen érkezett egy kiváló védő,egy tapasztalt játékos a középpályára és egy fenomén előre.De a mi filózófiánk nem változott.Hogy ez igy van-e a felkészüléssel is:igen,vannak modósitások,változások a feladatokban a edzések alatt,de semmi több.Jól akarunk játszani és adni valami különlegeset.Nem lesz könnyű,de a feltételek adottak,fontos dolog jól összeállítani a csapatot.
Zárásként Ancelotti az Inter új edzőjével Jose Mourinho-val és az ő új innovatív edzési módszereivel kapcsolatban is megszólalt:"Ő egy különös edzési módszert alkalmaz a labdával.Ez a módszer érdekesnek tűnik és én szeretnék erről többet megtudni.Úgy gondolom hogy mindenki tanulhat valami újat a futball világában."
forrás: acmilan.com -
A Milan olasz középhátvédje Alessandro Nesta figyelmeztette klubját hogy komoly gondjai vannak a hátával és nem lenne rossz új hátvéd után nézni az átigazolási piacon.
forrás: transfermarketweb.com -
-
sztem még nagyon korai lenne és valószínűleg nem tetszene amit látnál... be kell még jobban illesztkednie -
Abbiati 12, Gianola 15, Digao 31, Strasser 30, Angelilli 26, Aubameyang 33.
és ez a cserepad. Kár, hogy Ronnie nem mutatkozhat be, de ami késik, nem múlik -
Cremonese-Milan:A Milan hivatalos kezdőcsapata
Kalac; Oddo, Bonera, Kaladze, Favalli; Brocchi, Flamini, Osuji; Seedorf, Antonini; Inzaghi. A csapat karácsonyfa alakzatban lép pályára és 3 újoncot is avat:Flamini,Antonini és Osuji személyében. A mérkőzés holnap késő délután 18.30kor kezdődik,Cremonában -
Bízom benne h nyomon követhetjük majd :) -
SZERINTEM LESZ :D -
Holnap CREMONESE-MILAN
Szerintetek lesz majd link? -