36664
  • horpeti
    Jó a Chelsea is, kb. 2x olyan gyorsan játszik, mint a Milan. Sokat számít. :D
  • LasCar16
    Simic lepacsizhat Kalaccal... minden helyzetük veszélyes... de ezt a Kalac luftot nem tom feldolgozni.. év bakija eddig a 3. gól
  • horpeti
    meg jobbról Anelka.. az se Kalacon múlott. :)

Hát ez most elég gyér..
  • LasCar16
    SWP majnem gólt fejelt , nem Maldinin múlott azér 35 centi különbség van köztük ...
  • leho94
    Esélytelen még a döntetlen is ha így folytatják
  • Nuno88
    Kalács ezt nem hiszem el...
    Abbiatit hozza be most azonnal...
  • leho94
    lol kalac -.-"
  • LasCar16
    már 3-0
  • horpeti
    Asszem én Abbiati mellett szavazok!
    lol.. :(
  • leho94
    10 perc és 2 gól? :O
  • LasCar16
    Favalli szépen lefejelte Anelkának aki nem szarozott 0-2
  • Nuno88
    oké 0:2 jó lesz ez, a végén kitömnek minket rendesen...
  • LasCar16
    bazzeg bőröst kapott ... :D
  • Nuno88
    Csá Kalács!
    Nevetséges...
  • Nuno88
    Én is kiváncsi leszek... Csatár nélkül nem lehet játszani sztem :S
  • LasCar16
    :DDDDdddd na erre kíváncsi leszek
  • Nuno88
    AC Milan : (4-4-2)
    Manager : Carlo Ancelotti

Kalac
    Bonera - Simic - Maldini (c) - Favalli
    Zambrotta - Flamini - Gattuso - Jankulovski
    Pirlo - Ambrosini

Cserepad : Abbiati, Kaladze, Digao, Seedorf, Paloschi, Antonini

Chelsea topicból van ez a mai összeállítás... Pirlo és Ambro a két csatár, te jó isten!!!
  • LasCar16
    na ez fasza :S ... legalább Flamini meggyógyult és bemutatkozhat ...
  • Nuno88
    Na bő 30 perc és kezd a Chelsea elleni meccsünk a 3. helyért.
    Remélem nem sérül meg senki, motivált játékot látunk, az eredmény másodlagos...
  • Nuno88
    Egyértelmű hogy ők lesznek a kulcsjátékosok a támadásban, és ott lesz még Seedorf is aki remélem összekapja magát.
  • horpeti
    Tény, hogy a második félidőben azért volt pörgés, láttam már a Milánt ennél öregurasabban is focizni. :)
    Az elsőt nem láttam.

Persze más lett volna, ha Pato, Kaka (akkor már nem volt), Ronaldinho jó formában pörgeti a dolgokat ott elől. Gyorsaságot én tőlük várok.
  • Nuno88
    Kakának rakoncátlankodik térde, 2 hétig nem fog játszani...
    Nem kellene igazolni egy csatárt meg egy védőt?
  • Nuno88
    Nestát műteni kell

A jelen állás szerint Alessandro Nesta nem kerülheti el a műtétet, azonban a beavatkozással a Milan védője vélhetően végleg megszabadulhat krónikus sérülésétől.

A Milan védője már évek óta bajlódik ágyék és hátsérülésével, és az idei felkészülési szezonban sem tudott eddig a csapat rendelkezésére állni. Carlo Ancelotti ugyan már hetek óta azt jósolja, hogy Nesta hamarosan újra társaival készülhet, de a védő továbbra is csak az edzőteremben edzhet.

A Tuttosport információja szerint a Milan orvosai a krónikus sérülést egy műtéttel oldanák meg, amely ugyan akár hónapokra is visszavetheti a játékos felkészülését, de legalább végleges megoldást jelentene.

samsungsport.hu
  • Grove4
    AC Milan: meg akarnak szabadulni a túl sokat kereső Didától
    A Milan mihamarabb szeretne megszabadulni brazil kapusától Didától, akire az új évadban Zejko Kalac mögött legfeljebb csak második számú kapusként számít Carlo Ancelotti vezetőedző.
    A brazil légióst még két évig köti szerződés a piros-feketékhez, akiket elsősorban a kapus óriási, évi négy és fél millió eurós fizetése zavar.
  • LasCar16
    Miután a Milannak sikerült leigazolni 2 uruguayi játékost,tovább erősítettek a Rossonerok.Ezennel a Santos fiatal kapusát,Felipe Garcia Dos Prazerest,sikerült leigazolni.A 20 éves brazil még egy évet kölcsönben fog szerepelni Braziliában aztán jön csak végleg Milánóba.

forrás: trasnfermarketweb.com
  • Nuno88
    CA nem tudom miről beszél, első félidőben kapura nem lőttünk, a játék pontatlan volt és lassú, csatár nélkül nem lehet, sajnos Paloschi még túl fiatal... A Sevilla megérdemelte a győzelmet.
  • LasCar16
    A Milan ugyan vereséget szenvedett a moszkvai felkészülési tornán, a vezetőedző azonban így is elégedett a látottakkal.

A Milan a Sevillával mérkőzött a Russian Railways-kupa első elődöntőjében. A spanyolok 1-0-ra nyertek, az egyetlen gólt azonban az egyik milánói játékos szerezte. A második félidő elején Gennaro Gattuso fejelt a saját kapujába, csapata a hátralévő időben már nem tudott egyenlíteni. Carlo Ancelotti ennek ellenére elégedett volt:

- A meccset egy szerencsétlen mozdulat döntötte el, Gattuso szerencsétlenül ért egy labdába. De ilyen van – mondta a tréner. – Ugyanakkor a csapat teljesítményével elégedett vagyok, a játékosok nagyon pörögtek. Abbiati és Maldini játékát külön ki kell emelni.

Carlo megvakult?:D momentumunk nem volt, lassúak voltunk és kiszámíthatóak... :DDDd
  • Palinko
    ja megvan a stílus, még szerencse hogy nem láthatom. köszi a közvetítést!
  • LasCar16
    hát eddig nagy szarok vagyunk :D de ilyen melegben nem lehet futni.. asszem kaput se találtuk el ... :S elől tejjes súlytalanság.. védelem úgy ahogy jó... kpályán eladjuk a labdákat, tökösebben ... bazi uncsi így a meccs
  • Palinko
    forza gyerünk fiúk meglesz ez!!!!

örülnék enek a kupának is akkor tényleg jól indulna a szezon, remélem nem leszünk döntetlen királyok :)
  • LasCar16
    kicsit több átéléssel :DDD
  • Palinko
    hajrá
  • LasCar16
    Milan - Sevilla
  • LasCar16
    Sajtótájékoztató volt ma Moszkvában, Carlo ezt mondta a sérültekről:

"Inzaghi 15 napon belül felépül, Nestánál viszont még nem tudjuk pontosan megmondani a felépülési időt."

na most akkor kérdem én hogy itt hol a kisebb sérülés? :) pár nap és kuya baja.. ugye Galliani?:D
  • horpeti
    500 misi jól jönne. :DD
    Azért van pénz a fociban .. :D
    Töltsetek fel ti is videót, és akkor több pénte lesz a Milánnak igazolni. :FF
  • Nuno88
    Az AC Milan várhatóan a következő kezdőcsapattal áll ki a Sevilla elleni felkészülési mérkőzésen:

Abbiati; Oddo, Bonera, Kaladze, Zambrotta; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Seedorf, Kakà; Paloschi.

Forrás: acmilan.com
  • Palinko
    na gyűjtik már az igazolásra jólvan :D
  • LasCar16
    Uruguayi labdarúgókkal erősít a Milan

Milánó, 2008. július 31., csütörtök (MTI/EFE) - Olasz sajtóértesülések szerint két uruguayi játékossal erősíti meg keretét az AC Milan labdarúgócsapata.
    A középpályás Mathias Cardacciónak és a csatár Tabaré Viudeznek már csak az orvosi vizsgálaton kell megfelelnie, és ha mindent rendben találnak náluk, akkor négy évre szerződnek az itáliai klubhoz, ahol a jövő héten kezdik meg az edzéseket.
    A montevideói Nacionaltól érkező Mathias Cardaccio tagja volt a tavalyi U20-as világbajnokságon szerepelt uruguayi korosztályos válogatottnak.
  • LasCar16

Tabaré Viudez, a Defensor Sporting középpályása lehet a Milan új játékosa. A transzfer 24 vagy 48 órán belül hivatalos lehet, mondta az uruguayi klub elnöke Fernand Sobral. A 18 éves Viudez is megszólalt ezügyben:
    "Ha belépek az öltözőbe, nem tudom, hogy hogyan fogom üdvözölni őket. A Playstation-ön mindig a Milannal, Kakával és Ronaldinhoval játszottam. Az igazság az, hogy még mindig nem tudom elhinni."
    AZ El Chaio-nak becézett játékos 168 cm és 64 kg, 1989-ben született és a tavalyi év egyik felfedezettje a Defensor Sportingnál.

• LasCar16
    Az angol válogatott szövetségi kapitánya szerint az AC Milan nyeri a Serie A 2008/2009-es kiírását. Fabio Capello azt is hangsúlyozta, hogy Ronaldinho megtalálta a tökéletes környezetet, hogy visszanyerje régi formáját.

Az augusztustól induló olasz bajnokság az eddigieknél is izgalmasabbnak ígérkezik, miután négy, akár öt csapat is jó eséllyel pályázik a bajnoki címre.

Capello szerint a Milan lesz a nagy esélyese a bajnokságnak, de kifejtette a véleményét más Scudettóra hajtó csapatokról, valamint Marcello Lippi olasz válogatottjáról is.

"Ronaldinho megtalálta a tökéletes környezetet, hogy újjászülessen." -mondta Capello.

"A Scudettót szerintem a Milan fogja megnyerni. A Fiorentina még nem elég kész csapat a bajnoki címhez, de a violák azok, akik izgalmassá tehetik a bajnokságot."

"A Juve nagyon erős, kiegyensúlyozott csapat. Minden poszton erősek, ráadásul Poulsent egy nagy fogásnak tartom a részükről."

"Tottinak igaza van, amiért egy klasszis csatárt akar a Romában látni. Mutu egyébként tökéletes lenne."

"A játékos, aki nagy figurája lehet a bajnokságnak az Cassano. Mourinhónak pedig még időt kell adni."

"Marcello Lippi jó döntést hozott, hogy visszaült az olasz válogatott kispadjára, de a VB selejtezőknél figyelni kell Trapattoni Írországjára." -fejezte be Fabio.

Forrás: goal.com