36664
-
Jó a Chelsea is, kb. 2x olyan gyorsan játszik, mint a Milan. Sokat számít. :D -
Simic lepacsizhat Kalaccal... minden helyzetük veszélyes... de ezt a Kalac luftot nem tom feldolgozni.. év bakija eddig a 3. gól -
meg jobbról Anelka.. az se Kalacon múlott. :)
Hát ez most elég gyér.. -
SWP majnem gólt fejelt , nem Maldinin múlott azér 35 centi különbség van köztük ... -
Esélytelen még a döntetlen is ha így folytatják -
Kalács ezt nem hiszem el...
Abbiatit hozza be most azonnal... -
lol kalac -.-" -
már 3-0 -
Asszem én Abbiati mellett szavazok!
lol.. :( -
10 perc és 2 gól? :O -
Favalli szépen lefejelte Anelkának aki nem szarozott 0-2 -
oké 0:2 jó lesz ez, a végén kitömnek minket rendesen... -
bazzeg bőröst kapott ... :D -
Csá Kalács!
Nevetséges... -
Én is kiváncsi leszek... Csatár nélkül nem lehet játszani sztem :S -
:DDDDdddd na erre kíváncsi leszek -
AC Milan : (4-4-2)
Manager : Carlo Ancelotti
Kalac
Bonera - Simic - Maldini (c) - Favalli
Zambrotta - Flamini - Gattuso - Jankulovski
Pirlo - Ambrosini
Cserepad : Abbiati, Kaladze, Digao, Seedorf, Paloschi, Antonini
Chelsea topicból van ez a mai összeállítás... Pirlo és Ambro a két csatár, te jó isten!!! -
na ez fasza :S ... legalább Flamini meggyógyult és bemutatkozhat ... -
Na bő 30 perc és kezd a Chelsea elleni meccsünk a 3. helyért.
Remélem nem sérül meg senki, motivált játékot látunk, az eredmény másodlagos... -
Egyértelmű hogy ők lesznek a kulcsjátékosok a támadásban, és ott lesz még Seedorf is aki remélem összekapja magát. -
Tény, hogy a második félidőben azért volt pörgés, láttam már a Milánt ennél öregurasabban is focizni. :)
Az elsőt nem láttam.
Persze más lett volna, ha Pato, Kaka (akkor már nem volt), Ronaldinho jó formában pörgeti a dolgokat ott elől. Gyorsaságot én tőlük várok. -
Kakának rakoncátlankodik térde, 2 hétig nem fog játszani...
Nem kellene igazolni egy csatárt meg egy védőt? -
Nestát műteni kell
A jelen állás szerint Alessandro Nesta nem kerülheti el a műtétet, azonban a beavatkozással a Milan védője vélhetően végleg megszabadulhat krónikus sérülésétől.
A Milan védője már évek óta bajlódik ágyék és hátsérülésével, és az idei felkészülési szezonban sem tudott eddig a csapat rendelkezésére állni. Carlo Ancelotti ugyan már hetek óta azt jósolja, hogy Nesta hamarosan újra társaival készülhet, de a védő továbbra is csak az edzőteremben edzhet.
A Tuttosport információja szerint a Milan orvosai a krónikus sérülést egy műtéttel oldanák meg, amely ugyan akár hónapokra is visszavetheti a játékos felkészülését, de legalább végleges megoldást jelentene.
samsungsport.hu -
AC Milan: meg akarnak szabadulni a túl sokat kereső Didától
A Milan mihamarabb szeretne megszabadulni brazil kapusától Didától, akire az új évadban Zejko Kalac mögött legfeljebb csak második számú kapusként számít Carlo Ancelotti vezetőedző.
A brazil légióst még két évig köti szerződés a piros-feketékhez, akiket elsősorban a kapus óriási, évi négy és fél millió eurós fizetése zavar. -
Miután a Milannak sikerült leigazolni 2 uruguayi játékost,tovább erősítettek a Rossonerok.Ezennel a Santos fiatal kapusát,Felipe Garcia Dos Prazerest,sikerült leigazolni.A 20 éves brazil még egy évet kölcsönben fog szerepelni Braziliában aztán jön csak végleg Milánóba.
forrás: trasnfermarketweb.com -
CA nem tudom miről beszél, első félidőben kapura nem lőttünk, a játék pontatlan volt és lassú, csatár nélkül nem lehet, sajnos Paloschi még túl fiatal... A Sevilla megérdemelte a győzelmet. -
A Milan ugyan vereséget szenvedett a moszkvai felkészülési tornán, a vezetőedző azonban így is elégedett a látottakkal.
A Milan a Sevillával mérkőzött a Russian Railways-kupa első elődöntőjében. A spanyolok 1-0-ra nyertek, az egyetlen gólt azonban az egyik milánói játékos szerezte. A második félidő elején Gennaro Gattuso fejelt a saját kapujába, csapata a hátralévő időben már nem tudott egyenlíteni. Carlo Ancelotti ennek ellenére elégedett volt:
- A meccset egy szerencsétlen mozdulat döntötte el, Gattuso szerencsétlenül ért egy labdába. De ilyen van – mondta a tréner. – Ugyanakkor a csapat teljesítményével elégedett vagyok, a játékosok nagyon pörögtek. Abbiati és Maldini játékát külön ki kell emelni.
Carlo megvakult?:D momentumunk nem volt, lassúak voltunk és kiszámíthatóak... :DDDd -
ja megvan a stílus, még szerencse hogy nem láthatom. köszi a közvetítést! -
hát eddig nagy szarok vagyunk :D de ilyen melegben nem lehet futni.. asszem kaput se találtuk el ... :S elől tejjes súlytalanság.. védelem úgy ahogy jó... kpályán eladjuk a labdákat, tökösebben ... bazi uncsi így a meccs -
forza gyerünk fiúk meglesz ez!!!!
örülnék enek a kupának is akkor tényleg jól indulna a szezon, remélem nem leszünk döntetlen királyok :) -
kicsit több átéléssel :DDD -
hajrá -
Milan - Sevilla -
Sajtótájékoztató volt ma Moszkvában, Carlo ezt mondta a sérültekről:
"Inzaghi 15 napon belül felépül, Nestánál viszont még nem tudjuk pontosan megmondani a felépülési időt."
na most akkor kérdem én hogy itt hol a kisebb sérülés? :) pár nap és kuya baja.. ugye Galliani?:D -
500 misi jól jönne. :DD
Azért van pénz a fociban .. :D
Töltsetek fel ti is videót, és akkor több pénte lesz a Milánnak igazolni. :FF -
Az AC Milan várhatóan a következő kezdőcsapattal áll ki a Sevilla elleni felkészülési mérkőzésen:
Abbiati; Oddo, Bonera, Kaladze, Zambrotta; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Seedorf, Kakà; Paloschi.
Forrás: acmilan.com -
na gyűjtik már az igazolásra jólvan :D -
Uruguayi labdarúgókkal erősít a Milan
Milánó, 2008. július 31., csütörtök (MTI/EFE) - Olasz sajtóértesülések szerint két uruguayi játékossal erősíti meg keretét az AC Milan labdarúgócsapata.
A középpályás Mathias Cardacciónak és a csatár Tabaré Viudeznek már csak az orvosi vizsgálaton kell megfelelnie, és ha mindent rendben találnak náluk, akkor négy évre szerződnek az itáliai klubhoz, ahol a jövő héten kezdik meg az edzéseket.
A montevideói Nacionaltól érkező Mathias Cardaccio tagja volt a tavalyi U20-as világbajnokságon szerepelt uruguayi korosztályos válogatottnak. -
Tabaré Viudez, a Defensor Sporting középpályása lehet a Milan új játékosa. A transzfer 24 vagy 48 órán belül hivatalos lehet, mondta az uruguayi klub elnöke Fernand Sobral. A 18 éves Viudez is megszólalt ezügyben:
"Ha belépek az öltözőbe, nem tudom, hogy hogyan fogom üdvözölni őket. A Playstation-ön mindig a Milannal, Kakával és Ronaldinhoval játszottam. Az igazság az, hogy még mindig nem tudom elhinni."
AZ El Chaio-nak becézett játékos 168 cm és 64 kg, 1989-ben született és a tavalyi év egyik felfedezettje a Defensor Sportingnál.
-
Az angol válogatott szövetségi kapitánya szerint az AC Milan nyeri a Serie A 2008/2009-es kiírását. Fabio Capello azt is hangsúlyozta, hogy Ronaldinho megtalálta a tökéletes környezetet, hogy visszanyerje régi formáját.
Az augusztustól induló olasz bajnokság az eddigieknél is izgalmasabbnak ígérkezik, miután négy, akár öt csapat is jó eséllyel pályázik a bajnoki címre.
Capello szerint a Milan lesz a nagy esélyese a bajnokságnak, de kifejtette a véleményét más Scudettóra hajtó csapatokról, valamint Marcello Lippi olasz válogatottjáról is.
"Ronaldinho megtalálta a tökéletes környezetet, hogy újjászülessen." -mondta Capello.
"A Scudettót szerintem a Milan fogja megnyerni. A Fiorentina még nem elég kész csapat a bajnoki címhez, de a violák azok, akik izgalmassá tehetik a bajnokságot."
"A Juve nagyon erős, kiegyensúlyozott csapat. Minden poszton erősek, ráadásul Poulsent egy nagy fogásnak tartom a részükről."
"Tottinak igaza van, amiért egy klasszis csatárt akar a Romában látni. Mutu egyébként tökéletes lenne."
"A játékos, aki nagy figurája lehet a bajnokságnak az Cassano. Mourinhónak pedig még időt kell adni."
"Marcello Lippi jó döntést hozott, hogy visszaült az olasz válogatott kispadjára, de a VB selejtezőknél figyelni kell Trapattoni Írországjára." -fejezte be Fabio.
Forrás: goal.com