36664
  • LasCar16
    Galliani & Ancelotti: nem lesz több igazolás!

most ez vagy süket duma és így próbálnak megint teljesen csendben dolgozni, vagy elment az eszük..
    kiemelném azt h Carlo szerint nem lehet kritizálni a támadóalakzatunkat, mert nem is volt a 7végén
  • shad0w
    [URL=http://sportgeza.hu/futball/2008/08/04/zeljko_kalac_a_bl-gyoztes_rodeo-bohoc/]"Zeljko Kalac, a világ legrosszabb kapusa"[/URL]
  • Palinko
    én is jobb kapusnak tartom abbiatit, de kalacot ne felejtsük el olyan gyorsan szerintem. tavaly nagyon is összeszedetten védett, fiorival biztosan több gólt kapunk. a mostani teljesítménye vicc, de ez szinte az egész csapatra igaz volt ahogy mondtátok. szóval nem keresném a bűnbakot, és nem ítélkeznék előre. remélem egy egészséges verseny lesz a kapusok között és az áll majd a kapuban aki legjobban teljesít.
  • LasCar16
    A Juventus készen áll arra hogy leigazolja Branislac Ivanovicot a Milan orra elől a Chelseaből,valamint Dejan Stankovicot a rivális Interből.

Dejan Stankovic a rivális Interből érkezhetne és ez volt a fő oka annak hogy eddig nem igazolt a Juveba.

A szurkolók sem örülnek annak hogy egy Interes hordaná a közel jövőben szeretett klubjuk mezét.

A Bianconerik a középpályájukat és a védelmüket akarják megerősíteni és ha nem is most a nyáron de még januárban le akarják zárni a két játékos ügyét.

A védelmet Branislav Ivanoviccal erősítenék meg.Ez azért is egyszerű ügy mivel a játékos távozna a Stamford Bridge-ről.A dolgot viszont nehezíti hogy nem csak a "zebrák" nézték ki maguknak a szerb játékost.A rivális Milan is leszerződtetné.

A Juventus védelme az utóbbi időben eléggé gyengélkedett és az egyetlen biztos pont Giorgio Chiellini.

A juve akár bevezetné Tiagot is az egyik ügybe.A következő pár napban eldől minden.

forrás: goal.com
  • LasCar16
    Úgy látszik, hogy a Milan és az Inter harcol egymással a brazil védőért, Thiago Silvért aki jelenleg a Fluimensében játszik.

A 23 éves brazil játékos a nyár folyamán számos nagy klub érdeklődését felkeltette már de a legkitartóbbnak a két milánói klub ígérkezik.

A Rossonerok és a Nerazzurok is úgy döntöttek már hogy nem igazolnak többet,de valahogy a védelemben mindkét klubban kiesett 1-1 játékos.A Milanban Nesta,az Interben Materazzi.Pontosan ezért tér vissza a két klub az átigazolási paicra és harcol a brazil védő kegyeiért.

A Serie A rajtja egy hónap múlva kezdődik.A milánói klubbok szándékai komolynak igérkeznek.Az Inter tervei szerint az januárban igazolná le de Materazzi kidőlése miatt megkellett változtatni a terveket.

Olasz jelentések szerint Thiago Silva a Milanhoz van közelebb.A játékos leigazolása azért is lenne jó mert a Milan védelme elég öreg és így vinne egy kis fiatalságot a klub védelmébe.

Miután a Milan elhalászná a játékost,az Inter kénytelen új védő után nézni.

Massimo Moratti és Adriano Galliani figyelik a tehetséget és akár a héten leigazolhatja valamelyik klub.

• LasCar16
    Gulielmo Stendardo ügynöke, Gaetano Fedele elmondta, a Milan versenyben van a Lazio védőjéért, és maga az ügyfél is készen áll átköltözni a San Siróba.

A Rossoneri még mindig egy védő után kajtat, mivel Nesta sérülése miatt is az átigazolási időszak lejártáig kénytelenek venni egy új hátvédet.

Olaszországi jelentések szerint a Milan, a Lazio védőjét, Gulielmo Stendardót nézte ki magának.

A játékos gynöke elismerte, a Rossonerók képviselői már kapcsolatba is léptek a Lazióval, de többet nem mondott a dologról.

"Még nincs semmi konkrétum, én is csak annyit tudok, hogy a két klub felvette egymással a kapcsolatot Stendardo ügyében." -mondta Gaetano Fedele a tuttomercatoweb-nek.

"Ennek ellenére nekem még nincs ajánlatom a Milantól."

"Lotito elnök úr is foglalkozik az üggyel, és a klub kész tárgyalni nagyobb csapatok vezetőivel."

Stendardo a legutóbbi szezonját kölcsönben, a Juventusban töltötte, de már visszarendelték a Stadio Olimpicóba.

Most viszont úgy tűnik, hogy ismét északnak veszi az irányt, miután nem szerepel különösebben a Lazio terveiben.

Forrás: goal.com
  • szucsy89
    ezek után...bár sajnálom Kalacot is biztos azt akarja majd hogy kapjon mégegy esélyt amikor bizonyíthat mert nem védett ő olyan rosszul tavaly, csak hát...Abbiatit amugy is jobb kapusnak tartom
  • Nuno88
    Én is bízom benne h CA Abbiatit jelöli ki elsőszámú kapusnak.
  • doncsika
    abbiati kell a kezdőbe szerintem
  • szucsy89
    na megnéztem...:O nem találok szavakat, elnézést a megfogalmazásért de Kalacot kurvagyorsan felejtsük el...
  • szucsy89
    ja nem is láttam thx
  • shad0w
  • szucsy89
    linkt pls
  • daviddavid
    3. gól a legnagyobb:p:D
  • limperatore
    most néztem meg a gólokat a chelsea meccsről, hát kalacnak sem kell többet kapuba állnia :D
  • LasCar16
    Adriano Galliani, az AC Milan vezérigazgatója egy rendkívüli megbeszélést hív össze, ahol Carlo Ancelottival beszéli meg a tegnapi 5-0-ás vereség okait. Carlettónak lesz mit magyarázkodnia...

Mint ismeretes, tegnap a Russian Railways Cup bronzmérkőzésén a Chelsea nagyon csúnyán, 5-0-ra verte a bakit bakira halmozó Milant. Kalac minimum három gólban is benne volt, de a legfurább talán a csatár nélküli formáció volt.

Adriano Galliani nem is volt elégedett a csapat játékával, sőt kifejezetten dühös volt a meccset követően. Carlo Ancelottinak tehát szembe kell néznie a vezető teljes haragjával.

"Ez egy borzasztó produkció volt, abszurdum..." -mérgelődöt a meccs után a kopasz.

Az Il Corriere Dello Sport állításai szerint Galliani ma külön megbeszélést fog folytatni Ancelottival, a tegnapi "leégés" okán.

A legújabb spekulációk már megkérdőjelezik Ancelotti jövőjét a San Siróban, és a tavalyi szezon után is voltak személyek, akik szembefordultak a "pufók" vezetőedzővel.

Ancelottinak elég nehéz dolga lesz, ha meg akarja magyarázni a tegnapi vereséget, de valahogy meg kell oldania a dolgot, hogy minél jobb kapcsolata maradjon meg a Milan vezetőivel.

Forrás: goal.com

ha Carlo helyében lennék akkor megmondanám a kopasznak h ez van nem teljes a keret, asszem kérte Adebayort..plusz egy megbízható középső védő is kellene és akkor nem látna többet ilyen produkciót...
  • LasCar16
    Ricky Kaká a Milan karmestere megnyugtatta a szurkolókat hogy mire kezdődik a 2008-09-es bajnokság addigra ő is visszatér a csapathoz annak ellenére hogy multhéten összeszedett egy sérülést.

Kaká magabiztos és szerinte még a Serie A rajtjára mindenképp visszatér.

"Van még időm bőven.1 hónap van még a rajtig addigra biztosan meggyógyulok.Már csak 1-2 hétig kell pihennem és kiheverem a sérülést"-mondta a brazil ász.

"Kizárok bármilyen más sebészt.Vissza kell térnem a rajtra.De sietség nincs."

Kaká látta a Milan-Chelsea meccset és ő is úgy gondolja hogy ez csak azért lehet mert nem állt minden játékosa Carlo Ancelotti rendelkezésére.

"Sokan nem voltak a keretbe.Ronaldinho és Pato Olimpián szerepelnek.Nesta,Borriello,Inzaghi sérült.És sajnos én sem léphettem pályára."

"Viszont ilyen még egyszer nem fog előfordulni ezt garantálhatom.Még mindig van időnk hogy erősítsünk a csapatunkon"-fejezte be.

• LasCar16
    Elnézve a tegnapi meccs eredményét és Zejklo Kalac "bravúrjait" Carlo Ancelotti és Adriano Galliani egyhangúan úgy döntött hogy inkább nem adják kölcsön a frissen leigazolt brazil kapust Felipe Garcia dos Prazerest.

Megbízható források szerint a Milan már körülbelül 2 éve figyeli a hálóőrt és csak most a nyáron sikerült végleg megszerezni.

A Rossonerokkal a nyár folyamán több kapust is szóba hoztak főleg mivel a brazil veterán kapuvédő Nelson Dida a távozás szélén áll.

Sokan mondták hogy a 34 éves kapus távozik a Milantól mert már elvesztette a vezetőség bizalmát és a fizetése is nagyon sok.

Felipevel kapcsolatban úgy szólt az egyezség hogy jövőre még kölcsönbe megy a Santosba de a Milan vezetősége lehet hogy mégsem adja kölcsön elnézve hogy csak egy jóképességű kapusa van Abbiati személyében.

• LasCar16
    összefoglaló, ennél idegesítőbb vereség csak a 2005-s Bl döntő volt..számomra
  • LasCar16
    banner van, CA nem tudom h mire akart utalni, Flamini megint sokat futott és küzdött csak hát egy ember kevés... Rino volt még jó..., talán nem tetszett az Anelkának előkészített labda, szegény Flamininek nem szóltak h Kalács egy hazatett labdánál is luftot rúg, ergo kár ráfogni Flaminire a védekezés hiányosságait...
  • Palinko
    sajnos nincs...
  • szucsy89
    nektek sincs banner amúgy?
  • Palinko
    jaja :D remélem aki látta majd kifejti a véleményét ezzel kapcsolatban is.
  • szucsy89
    jogos, megjegyzem én se láttam a meccset szóval csak találgatunk:)
  • Palinko
    ismétlem nem láttam a meccset, de amire én gondolok... ha az edző a taktikába úgy építi be flaminit hogy hátul segítsen és az legyen az elsőszámú feladata, és ő inkább a labda felhozásban nyújtott kiemelkedőt, és nem foglalkozott annyira a védelemmel, akkor ha bár jól játszott, taktikai szempontból nem azt nyújtotta amit elvártak tőle így le lehet húzni...
  • szucsy89
    szegény Flaminit jól letolta pedig itt valaki írta hogy az egyik legjobb volt
  • LasCar16
    Carlo Ancelotti, a Chelsea elleni csúfos vereséggel végződő felkészülési meccs után adott interjút.

Ancelotti:

"Ma hibásan álltunk hozzá a mérkőzéshez, pedig ez egy fontos pont volt a felkészülésünkben. 15 perc után már 3-0-ás hátrányban voltunk, utána már nagyon nehéz dolgunk volt. Ez egy fájó és figyelmeztető vereség volt, most már vége a vakációnak! Nem akarok mentegetőzni, de a lényeg, hogy előre tekintsünk. A támadósorról most nincs értelme beszélni a sok hiányzó miatt, de a védekezésünkön nagyon sokat kell még dolgozni. Ha Nesta visszatér, attól még nem fog megoldódni az összes probléma. Sokkal gondosabbnak kell lennünk, ilyen szinten többet kell koncentrálni. A csatárok távolléte miatt megengedhetjük magunknak, hogy csak a védelemre összpontosítsunk."

"Flamini? Ő volt az utolsó játékos, akinek meg kellett volna oldania a problémáinkat. Igaz, hogy majdnem ez volt az első meccse, de elvártuk volna, hogy többet segítsen, de sajnos ez ma nem történt meg."

"A kapusokról annyit, hogy a következő barátságos meccsen Dida fog védeni, de augusztus 31.-ig még van időnk átgondolni a kérdést."

"Kaká sérüléséről nem tudok újat mondani: Az orvosok egy krónikus íngyulladásról számoltak be, de többet nem mondtak, így én sem tudok több információt."
  • LasCar16
    Az Inter tovább dolgozik Rafael Marquez leigazolásán, akinek gondjai adóttak a Barcelona vezetőivel. Az AC Milan is bekapcsolódott viszont Rafael megszerzéséért folyó versenybe, miután egyre kevesebb védő van a Rossoneróknál Nesta sérülése miatt. A 29 éves mexikói menedzsere egyébként José Mourinho ügyeit is intézi, így az Internél van az előny.

Forrás: transfermarketweb.com
  • Palinko
    az igaz hogy nem láttam a meccset, de így ahogy leírtad teljesen korrekt, én arra gondoltam, hogy a keretből és a felállásból látszik teljesen vicc lett pályára küldve... akiket írtál hogy feleslegesek a csapatnál szerintem is, de néha pótolható velük 1-2 ember, persze nem a töltelékkel kéne felállni. én úgy vagyok vele hogy ebbe teljesen beleszartak meg sem akarták nyerni nem érdekelte őket, nézd meg az előzményeket a döntetlenekkel stb, szerintem csak altatnak, és inkább pihennek, majd év közbe meg látjuk. nagyon remélem nekem van igazam, ezzel az altatással.

viszont tényleg kellett volna igazolni hátra is, ezek az urugvájiak vagy honnan jöttek nem is tudom miért került hírbe...
  • shad0w
    nem katasztrófa, de gáz, baromi nagy égés, és kár bármit is magyarázni rajta, szarok voltunk, ez van.
  • LasCar16
    azért mert 2 hete állítólag edzésben vannak, támadójátékosaink fele sérült másik részük pedig Vietnam és Szingapúr ellen szambafociznak... Gattuson és Flaminin láttam azt h nyerni szeretnének a többiek szartak az egészbe, 4 héttel a szezon nyitó előtt fizikailag szarok vagyunk és ami a játékot illeti úgy nyomjuk mint akik sosem játszottak együtt, támadásban 0 amit produkáltunk, ha Carlo tökösebb lenne akkor egy kicsit meg lehetne bontani a családi hangulatot, Brocchi,Emerson,Kalac,Digao,Favalli-t most úgy elzavarnám mint a huzat, szóval ha Carloban lenne egy kis bátorság akkor kijelenthetné h nekem xyz-re van szükségem, és a töltelék aki nálunk van, mellesleg nem minimálbérért.. az agyam elsül amikor VDV-tokat igazolnak 10 millákért, amikor 15ért el lehetne hozni egy Pavljucsenkot... minőségi változás kellene amíg még lehet, de a mai meccsben az a legszomorúbb h full védekezőjátékosokkal volt tele a kezdő 11 és így szarrá vertek minket, úgy néz ki h ennyire hiányzik Nesta( Galliani szerint lehet helyettesíteni, persze ma is láthattuk) és mi van ha 3-4 hónapra esik ki? keret nem lesz fiatalabb sokat bajlódtunk eddig is a sérülésekkel mért hiszik azt h ez idén másképp lesz, és pont ez lenne az az év ami után vissza kellene jutni a BL-be, új szponzorokat szerezni, növelni a bevételt és jövőre kitakarítani és minőségileg feltölteni a keretet, a felkészülési meccsek pedig azt szolgálják h a hiányosságokat felfedezzük, elemezzük és megoldják.. de jelen pillanatban ez nem csapat, télleg már csak a braziljainkban bízhatunk, meg az h motiváltak lesznek a fiúk a rajtig.. mert ennyire beleszarni nem lehet semmibe sem..
  • Palinko
    had örüljönek nem sűrűn látnak ilyet.
    én nem látom tragédiának, nem tudom miért kell ennyire annak látni...
  • szucsy89
    na kezdődik...msnen már nemtom hányan írtak rám h gratulálnak a mai teljesítményéhez a csapatnak..::S törlöm tiltom mindet:D
  • limperatore
    felkell mérni az ellenfélt :D de a hamburg eléggé lefocizza ezt a 11-et
  • Nuno88
    Na jól van belehet fejezni... 0:5 lett ennyi, megtörtént...
  • LasCar16
    matyi te Juve meccset nézel??_ASD
  • faláb
    Hát az se mostanában lesz... XD
  • Grove4
    Aha,meg Poulsen le Ekdalozza
  • limperatore
    Azt mondja a sport1-es tag. Ronaldinho a Barcelonából :)
  • LasCar16
    én annak örülök ha 1-0ra tudunk nyerni ...