36664
-
Seedorf meg dinho egyszerre nem lesz sztem pályán de majd CA eldönti -
Szívesen látnék 15 embert is a kezdőben, de "sajna" csak 11et lehet. Rotálni kell majd úgy, hogy mégse legyen sértődés. Aztán valaki úgyis biztos fáradtabb lesz, meg ilyesmi, remélhetőleg sérült nem.
Bár így, hogy nincs BL, így azért lehet nem lesz akkora az igénybevétel, bár helyette UEFA meg olasz kupa lehet akár cél, csak ismerve a Milánt, ezek nem nagyon motiválják. -
reméljük nem lesz kezdő favalli, de lehet nem tudnak tőle jobbat igazolni, gyógyulj Nesta :)
igaz, én támadók hiányára értettem a C csapatot, szerintem fel lesz forgatva a közép pálya is dinhot nem hiszem hogy padoztatják, Ambrosini helyett Dinho, persze nem egy azon poszton, csak 11 ember...., Flamini nem tudom padozik-e, szerintetek? én nem láttam játszani sajna neten még mindég nem bírom nézni rendesen a meccset, Gattuso sztem ő stabil, Pirlo ő is; Seedorf szintén, Paloschi helyett Kaká, de akkor Pato padozna? nem hiszem, érdekesen bírunk variálni, mert lehet a meglévő emberekből egy ütős támadó csapat, és egy jó védekező is.
-
Szép gólok, le a kalappal.
Nem láttam a meccset, de Janku és Ambrosini góljai igen jó kis futásról árulkodtak, nem az állófociról. -
Nem volt ez C csapat... Nézd meg a kezdőt, max Favalli és Paloschi nem lesz alap ember, de a többi biztos. -
nem hiszem h Favalli stabil kezdő lesz középen:D ( egy védő tuti jön ezt Carlo és Galliani is nyilatkozta)
mivel csatársorunk nem nagyon volt ma, de a kpálya motiváltan és faszán hozta a meccset, nem volt átjáróház mint az előző két meccsen, ezáltal nem volt akkora nyomás alatt a védelem, Nesta,Maldini,Kaladze + egy új védő azért nem kicsit javítana a hátsó alakzatunkon... mindenesetre a javulás egyértelmű eredményét láthattuk ma, azért a Juve is hajtott.. nem volt ez annyira gyenge meccs -
A juve játszott? mert mi szinte c csapattal áltunk ki és igen csak meggyőző az eredmény ha megadják nekik a tizit meg a "les" gólt akkor is nyerünk, szóval ez igen csak meglepő. hátul azért nem szabadna ennyit hibázni, ahogy kivettem a kommentekből védelmi baki lehetett megint jó sok, és a védelmünk az nem a cserepad szóval nagyon örülök a győzelemnek, de nem kell túl értékelni, mivel a juve valszeg nem vette komolyan a játékot, és így is a védelmi hibák aggasztók, mivel a védelem ez lesz a bajnokságban is, a támadó alakzat meg teljesen más. -
Csesza #17347 fix vendég -.- -
Lesznek jó teljesítmények amiatt h ki kerül majd a kezdőbe, ennek örülök :) -
kpálya mai teljesítményének külön örülök :D egyedül Pirlo lógott ki azzal h megint belebonyolódott egy cselbe, aztán majnem gólt kaptunk :D ő még javulhatna, Rino egy kisit pontosabb akkor nem szabálytalankodik ennyit, de ma már ő is rendesen pörgött, Ambro ma védekezésben és támadásban is ott volt, Flamini meg mindenütt, mai teljesítmények alapján nem tudnám eldönte h ki maradjon majd ki közülük :) -
kezdem azt hinni ha nagyon akarunk akkor tudunk mi játszani, ez meglátszott a mai teljesítményeken is
Ricky, Pato,Ronaldinho,Nesta,Borriello + egy új belső védő és már aggódhat is a merda Inter
-
Pár kép:
-
áh az necces ;p -
Gólok:
1:0 Jankulovszki
2:0 Ambrosini
3:0 Pippo Inzaghi
4:1 Ambrosini -
brazil - argentínra tegyé maki A::: -
De X-re tegyél és kaszálsz :D -
holnap nba meccsen visszanyerem :) -
hulye kocsog
:D:D -
Nem jövök haza akkor nyersz :D -
Nunonak köszönheted mer hazajött:P -
bassza meg... :@ 4 euro ugrott :D -
Oké vége! :) -
darmian is a pályán, bonera helyett. amúgy korábban még vmi viduez vagy ki állt be, szégyen vagy sem, de én nemtom kiaz. kiaz? :D
mod: látom, viudez, ő a másik uruguayi -
nálam még most jött be Darmian -
na most már nem szaggat :) -
Ambro le, Cardacio debütál -
+
ha jól láttam pippo vett át egy előrelőtt labdát a 16os előterében, keresztbe passzolt az érkező ambrosininek, aki kicsit kisodródva ballal kilőtte a hosszú felsőt. kb ennyi volt, de vicces a minőség szal van amit én sem látok néha :) -
akkor 4:1? :) -
4. gólt én sem láttam -
nekem szaggat nagyon -.-
kommentáljátok a főbb eseményeket :) -
ambro mekkora gól már megint :S -
Nuno, mér értél haza :DD -
ki volt az aki kétszer is berepült tőlünk a gólvonalon? :D -
TE JÓ ÉG MIT ÚSZTUNK MEG!!:ddDDDDDDDDDDD -
na most meg még nem is adtak meg egy büntetőt a juvénak... -
én mondtam-.- -
kösz, jöttem egyből 3:1 :D -
hát lehet mostmár:) -