36664
  • Yulcsa
    jaj de kedves...
    na, szóval? pontos dátumra gondoltam...
  • leho94
    idén
  • Yulcsa
    mi mikor kapcsolódunk be az UEFA-kupába?
  • Nuno88
    Senderos Milánóban

Philippe Senderos a mai napon megérkezett Milanellóba. A játékos a nap során átesik a kötelező orvosi vizsgálatokon, holnaptól pedig együtt készül a csapat többi tagjával.

Adriano Galliani : "Olyan középső védőt kerestünk, akinek erős a fejjátéka, határozott a magas labdáknál. Sokfelé keresgéltünk, végül pedig a kora, illetve a fizikia és technikai képességei miatt mellette döntöttünk."

Forrás: acmilan.com , channel4.com
  • NESTA3
    Üdv mindenkinek! Ha valaki volt már kint meccsen az segítsen. Hallottam hogy innen Mo-ról is szerveznek csoportokat.
  • Yulcsa
    ez szerintem is egy jó felállás lenne, Ronnieval, mint támadó középpályással.
    Jó lett a fejléc alatti köv. meccs ;)
  • Nuno88
    A Lyon megakarja szerezni Oddot állítólag.
  • Nuno88
    Indul bizony :)
    Remélem ma bejelentik hivatalosan is Senderost, és nem lesz sérült az előző híresztelésekkel ellentétben.

Jó lenne egy ilyen kezdő:

Abbiati-Zambrotta, Senderos, Kaladze, Janku-Gattuso,Pirlo,Flamini-Ronaldinho, Pato-Shevchenko

Ronaldinho lehetne a bal oldala fele, Pato pedig a jobb, Sheva meg elől, kiváncsi lennék mit alkotnának így.
  • horpeti
    Óó, zsír. indul a hajsza. :))
  • LasCar16
    pontosítok kicsit vasárnap 15:00 sport2 Milan - Bologna live
  • Nuno88
    :DDD

horpeti, basárnap kezdünk a Bolognával, és adja a sport tv szerencsére ^^
    Sheva remélem kezdő lesz, úgy sincs csatár...
  • horpeti
    A nyilatkozatok is pozitívak! Juj de várom már az első bajnokit.
    Mikor is lesz??

(jó az egérmutató:D)
  • LasCar16
    két perccel előztél meg :D
  • Nuno88
    Shevchenko nyilatkozat:

"Újra itthon vagyok. Nem akarok a múlttal foglalkozni, sokkal inkább előre tekintenék. " nyilatkozta tegnapi megérkezése után a Milan Channelen

"Az előző két év során mindvégig éreztem, hogy itt várnak rám. Most megadatott a lehetőség számomra, hogy minél több góllal kárpótoljam a Milant. Bármit megadnék azért, hogy rögtön gólt szerezzek. Úgy érzem ez egy újrakezdés. Keményen fogok dolgozni. Bízom benne, hogy elkerülnek az olyan sérülések, amiket Londoban szenvedtem el. A Milannál minden körülmény biztosított a jó eredményhez, innen pedig már minden rajtam múlik."

Egy mondat erejéig kitért kedvenc 'áldozatára' az Interre is: "Mindig jól érzetem magam a városi rangadókon. Remélem ez a hagyomány folytatódik."

"Szeretném megnyerni az UEFA Kupát a csapattal Iszambulban, hiszen 2005-ben itt veszítettük el a BL döntőjét."

Forrás: goal.com
  • szucsy89
    igen én is pont ezt néztem hogy milyen boldog a képeken..:) visszatért a családjához:)
  • szucsy89
    igen ám de középpályáról kit raknál ki?:S
  • Yulcsa
    Tényleg jó Shevát boldognak látni végre! :)
  • doncsika
    Szerintem ha most lesz Seva át álhatnánk 2 csatáros rendszerre mondjuk Pato mellé, mit gondoltok?
  • Kaplartom
    Olyan jó Shevchenkot boldognak látni:) Nagyon örülök neki! :)
  • Nuno88
    Olasz Kupa: Lazio vagy Atalanta

A Ligánál kijelölték az Olasz Kupa negyedik fordulójának időpontjait. Az első mérkőzések szeptember 18-án kerülnek megrendezésre, míg a visszavágók október 2-án lesznek.

A párosítás:

Bologna-Ascoli
    Siena-Empoli
    Reggina-Cagliari
    Lazio-Atalanta
    Torino-Livorno
    Salernitana-Sassuolo
    Catania-Padova
    Ravenna-Genoa

A legjobb tizenhat között az AC Milan a Lazio-Atalanta párharc győztesével találkozik majd.

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88

• LasCar16
    A Milan Channel riportja szerint Senderos holnap érkezik Milanoba, hogy átessen a szokásos orvosi vizsgálatokon, ha megvan aláírják a szeződést. Írja továbbá a cikk, hogy, ha nem sikerült volna Senderos, akkor Luisao-t a Benfica brazil védőjét igazoltuk volna le, aki mint tudjuk Alex Silva bátyja!
  • LasCar16
    http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=119223
  • horpeti
    Jah, hogy Senderos is itt?
    Akkor már a védelemben sem látok kifogásolni valót. :)
    Seria A szinten jó lesz, bízom benne.

Így már azért kemény lesz a bajnokság :)
  • horpeti
    Azért srácok így már tényleg jók lettünk elől is. Szó sem érheti a ház elejét, bőven megvan a támadó alakulat.
    A védőről nem mernék nyilatkozni, azt nem látom annyira egységesnek... De az már egyéni szoc. probléma. Eddig sem a védelemmel volt a baj. :)
  • szucsy89
    és tudom h csak kölcsönbe jött de akkor is minket erősít:)
  • szucsy89
    ez a kurzor szmájli odabasz:D

senderos?? lool a vezetőség jól bealtatott minket az elején h mindenkit ingyen akarunk meg csórik vagyunk meg nem lesz semmi igazolás és a végére sztem mi igazoltunk a legtöbbet /legjobban a top klubok közül:D

remélem eredménye is lesz ennek, de sztem lesz...ilyen kerettel már rotálni is lehet pihentetni 1-2 nagy nevet és akkor meglehet a uefa is meg a scudetto is!:D ámen
  • LasCar16
    mekkora arc ez a Berlu :DDDDDDDDDd
  • Nuno88
    Már most a 2009-s átigazolásokkal foglalkoznak! :D
  • LasCar16
    Senderos egy tehetséges védő, 74 Premier Liga-meccses tapasztalattal a háta mögött. Eddig megtanult keményen játszani, most Nesta és Maldini mellett megtanulja azt, hogy egy hátvéd is lehet elegáns. Én bízom benne. Ha mégsem jön be, akkor pedig jövőre mehet vissza.

acm.hu/ ezzel én egyetértek :D
  • Yulcsa
    köszi :P amúgy tényleg jó lett ;)
    Senderos meg jól jön, Simicnél biztosan jobb lesz szerintem...
  • shad0w
    na most ezek után az igazolások után már egészen úgy nézünk ki mint egy focicsapat. remélem az eredmények is jönnek majd :)
  • LasCar16
    útálom a 7főket :DDD szerdától már pörög a hét ...
  • Nuno88
    Én elégedett vagyok az igazolásokkal, remélem visszük is vmire idén. Legyen már vasárnap!!! :)
  • LasCar16
    A svájci védő kölcsönben érkezett a csapathoz,s az év lejártával kölcsönös elégedettség esetén 8 millió euróért megvehetik a svájci válogatott védőt.

A 23 éves Senderos hatvannégy alkalommal lépett pályára a Premier League-ben, és négy gólt is lőtt. 2002-től játszott az ágyúsok színeiben. A svájci válogatottban eddig harmincegy alkalommal szerepelt, részt vett a 2006-os vb-n és a 2008-as Eb-n is.

Ezzel minden bizonnyal lezárult a csapat számára az idei átigazolási piac,ahol a igen aktív volt idén többek között:Matthieu Flamini(24),Gianluca Zambrotta(31),Marco Borriello(26),Andriy Shevchenko(32),Ronaldinho(28),Luca Antonini(25) és Philppe Senderos(23) érkezett a csapathoz.

Jó néhányan távoztak is a csapattól:Alberto Gilardino(26-Fiorentina),Yoann Gourcuff(22-Bordeaux kölcsönbe),Ignazio Abate(21-Torino kölcsönbe),Dario Simic(33-Monaco),R.Oliveira(28-Zaragoza végleg),Ronaldo(32-szerződés lejárt),Cafú(38-visszavonult),Serginho(36-visszavonult).

Az igazolások nyomán a csapat nagyon megerősődőtt és komoly esélyel pályázik minden kupasorozatban a végső sikerre.
  • Nuno88
    oké akkor Isten hozta Senderost a klubnál! :)
  • LasCar16
    gazzetta
  • LasCar16
    már a wikipédia is minket ír mint a jelenlegi klubja

• Nuno88
    de még az acmilan.com nem írja :///
  • Nuno88
    hát én is parázok kicsit tőle, de remélem bevállik!