36664
  • Palinko
    nem tudom nem hallottunk nestárol semmit mostanában :( valamiért nagyon hallgatnak
  • LasCar16
    Uefa kupára nevezett keret:

PORTIERI: Dida, Abbiati, Kalac;

DIFENSORI: Maldini, Kaladze, Zambrotta, Jankulovski, Favalli, Senderos, Bonera, Darmian, Pasini, Antonini;

CENTROCAMPISTI: Emerson, Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Flamini;

ATTACCANTI: Pato, Inzaghi, Seedorf, Borriello, Kakà, Shevchenko, Ronaldinho

na most azért aggódok mert Nesta nincs nevezve :SSS
    remélem nem ez a végleges keret hanem mondjuk a csoportbeosztásokig még lehet változtatni
  • Nuno88
    Na most 2 hét pihenő a válogatott meccsek miatt, remélem hogy a csapat összeszedi ezalatt magát. Kaká remélem visszatér és varázsol majd Dinhoval. Seedorf nem kell a kezdőbe...
  • horpeti
    Jáj.. Pedig nem lett volna nehéz ellen. Na majd köv. forduló!
  • Yulcsa
    Szerintem igaza van, gondoljunk csak bele... Nem az Olasz bajnokságból igazoltunk, hanem az Angolból és a Spanyolból, így időre van szükség, amire összeszoknak. Ráadásul Sheva és Ronnie nem sokat játszott az elmúlt szezonban, így nekik még plusz idő kell mire egyáltalán visszaszoknak a "sorozatterheléshez". Jók leszünk, csak idő kérdése... FORZA MILAN!!!!
  • LasCar16
    Carlo Ancelotti optimista marad a nyitómeccs kudarca ellenére, és szerinte még időre van szükség, hogy összeszokjon a csapat. A Milan mestere külön kiemelte Ronaldinho teljesítményét.

Ma nagyon nagy volt a nyomás a Milanon, miután bombaerős csapattal vágtak neki az új szezonnak. A csapat azonban nem bírta az esélyesség terhét, és 2-1 arányban kikapott a Bolognától, hazai pályán.

A meccsen debütált a Milanban Flamini, Shevcsenko, Zambrotta és természetesen Ronaldinho.

"Ez egy különös, mondhatni furcsa mérkőzés volt." -mondta Ancelotti.

"De úgy gondolom ezzel nem vagyunk egyedül, hisz más nagy csapatok is meglepően roszul kezdték a bajnokságot. Nem gondolom, hogy rosszul játszottunk volna, ugyanis végig támadtuk a 90 percet, és a Bologna kihasználta a két gólszerzési lehetőségét."

"Világos, hogy a taktikánk még nincs kész, és az új játékosoknak is be kell olvadniuk a csapatba. De az első benyomásom az, hogy ez a csapat nagyon nagy dolgokat fog végrehajtani."

Ronaldinho kimagaslóan játszott, ahhoz képest, hogy még mindig nincs hozzászokva a sorozatterheléshez. Adott egy gólpasszt, és rendkívül jól mozgatta a csapat támadórészlegét.

A második félidőben a Milan átállt egy amolyan Roma-féle felállásra, azaz 4-2-3-1-et játszottak. A három támadó középpályás Ronaldinho, Seedorf és Shevcsenko volt, elől pedig Pippo Inzaghi próbált gólt szerezni.

A támadásokban nem sok hiba volt a helyzetkihasználást eltekintve, de a probléma megint az volt, mint a tavalyi idényben: gyors kontrákból kapták a gólokat.

"A második félidőt remekül kezdtük. Optimista vagyok továbbra is, akkoris, ha ezért még ki is fognak nevetni. Az optimizmusom főként Ronaldinho teljesítményéből fakad."

"A 4-2-3-1-es felállást még gyakorolnunk kell, főleg a védekezésbe átállást. Egyébként nem volt túl sok szerencsék a mai meccsen, a Bologna második gólja pedig végleg kettétörte a lelkesedésünk."

"Shevcsenko nem sokat játszott ez elmúlt két évben, és még vissza kell nyernie a régen elhagyott formáját." -fejezte be mondanivalóját Carletto.

A következő mérkőzése Ancelotti fiainak szeptember 14.-én, a Genoa otthonában lesz.

Forrás: channel4.com
  • Palinko
    nem volt szép tőlem...

de várom ezt mivel tudják magyarázni, és remélem a jövőben nem ilyen foyltatás lesz
  • limperatore
    de mondom csak poénkodtam :D tőlem aztán faszozhatsz :D
  • Palinko
    hirtelen felindulás bocsánat, érdekes azért ezt pont tőled hallani :D
  • Nuno88
    nem baj, nem kell le "faszozni" egy csapatot sem, kikaptunk sajnos, ez van, megint nem volt szerencsénk....
  • limperatore
    de én csak poénkodtam he :D
  • Nuno88
    kultúráltan is lehet hozzászólni
  • limperatore
    légyszíves ne sértsd meg más ember kedvencét
    köszönöm
  • Nuno88
    komolyan, hogy mindig ellenünk rúgnak olyan gólt amilyet többé soha sem fognak -.-
  • LasCar16
    hát basszameg most nem tudok mit írni, játékkal nem volt baj helyzeteink is megvoltak, csak be kellett volna rúgnunk őket, eldönthettük volna a meccset a 2. félidő elején, két védelmi hiba, két gól, de nem voltunk rosszak, ennyi a pozitívum
  • Yulcsa
    vége :(
  • doncsika
    ne már:-(
  • Matthew Prosac
    1-2
  • LasCar16
    bazzeg ennyi helyzetet, dinnyó nagyon nyomja 5 ziccerünk volt 10 perc alatt.. hajrá!!!!!
  • doncsika
    kössz szépen:)
  • LasCar16
    http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=17391&part=sports

media playereseknél nem kell kliensprogi , nincsmit:P
  • doncsika
    nem tudtok neten linket ahol lehet nézni a meccset? egész délután azt keresgélek de net tvét nem találok
  • doncsika
    de jóóóóó :D bár sima győzelem re számítottam volna
  • Yulcsa
    1-1! Ronnie gólpasszából Ambro egyenlített.
    Jó lesz ez emberek! Kell egy kis idő, amíg öszseszoknak... Pippo még nagyon nincs formában, kb. 2-3 gólhelyzete is volt, madjhogynem ziccer. Sheva/Pato bejön és 3-1 lesz ;)
  • Nuno88
    1:1
    Ambrosini egyenlített
  • doncsika
    még mindig 0-1?
  • Nuno88
    Shevchenko remélem jön...
  • LasCar16
    nagyjából erre számítottam, de mondjuk már vezethetnénk is kemény meccs de megnyerjük
  • Cabell
    Sheván látszik, hogy boldog, irigylem őt jelen pillanatban
  • Nuno88
    Shevchenko és Pato a padon...
  • Gunnersboy
    0-1
    bravó.....
  • Nuno88
    csá bologna -.-
  • limperatore
    sok sikert
  • LasCar16
    jó szurkolást mindenkinek !! forza Milan!! majd meccs után :DD
  • Yulcsa
    jaja, én is épp ezt néztem :) Eddig minden jól alakul, Talma nyert, remélem Bautista is mindjárt befut, és akkor még egy Rossi és Milan győzelem kellene :) Nameg Federer :)
  • Nuno88
    Pirlo: "Az év sztárja Ronaldinho lesz"

Andea Pirlo a következőképpen nyilatkozott az új szezonra készülve:

"Nagyszerű érzés, hogy ilyen sok bajnok van a csapatunkban, de nekem nem nagyon tetszik az összehasonlítgatás a Real Madrid Galaktikusaival. Elvégre ők nem nyertek túl sok mindent. Mi megpróbálunk egy újfajta Galaktikus csapatot csinálni, amelyik sokkal praktikusabb. Ronaldinho és Sevcsenko olyan játékosok, akik ismét egy győzelemre éhes csapatban akarnak játszani. Nem hiszem, hogy gondunk lenne a sok sztárjátékossal, hiszen ők mindannyian intelligens emberek akik tudják, mi a helyzet. Az idei szezon sztárja Ronaldinho lesz. Sokat várnak tőle, és nem fog csalódást okozni. Figyeltem, hogyan dolgozik edzés közben, és a legnagyobb meglepetésemre mindig csendes és alázatos volt. A minap elég lehangoló volt, hogy nem lehetett látni a nevünket a Bajnokok Ligája sorsolásban, de biztosan ezt érdemeltük. Az UEFA Kupát viszont még sosem nyertük meg, ezért szeretnénk teljessé tenni a gyűjteményt."

Forrás: channel4.com
  • gabber_saviola
    jön még a MotoGP, annak pont meccs kezdetén lesz vége.
  • Nuno88
    hát jah, pedig már megnéztem Talmát, meg Walkert is de még mindig 2 óra :D
  • LasCar16
    ilyenkor nagyon lassan telik az idő :D
  • Nuno88
    Jajjj de várom már a meccset :D