36664
-
Csesza #17876 sport1 műsorában nincs benne -
honnan az info? -
nem kellene magyarázkodni, következő fordulóban a Lazio ellen játszunk, még nincsen akkora gázban a csapat, nem jelentős a hátrány de ha nem verjük a Laziót akkor 9 pont lesz a hátrányunk a listavezetőhöz képest!! jelen helyzetben abban reménykedhetünk h végre felszívja magát a csapat, Zürich ellen kiderül, nagy blama lenne egy rossz eredmény Svájcban, lényeg az h mindenkinek minél többet kell játszania, és formába lendülnie, mert amit eddig Carlo eltervezett abból eddig semmit sem láttunk -
igen, ebben teljesen igazad van, de pont őket? :( Favalli - Janku csere észszerűbb lehetett volna, na mindegy, nem ezen múlt, hanem a hozzáálláson. -
értem köszi a választ és az egész összefoglalót, hát ez a csere szerintem olyan ég a talpunk alatt a talaj, csináljunk valamit, kényszer cserének érzem, hogy ne lehessen mondani, hogy még ezt sem próbálta meg... -
tünés, többször nem mondom -
Zürich-Milan
2008-09-18
Sport1
Akkor most mi van, mégiscsak adják?
-
A 2. forduló, 2.vereség: Genoa-Milan 2-0
Stadio Luigi Ferraris, Genova
Vezette: Rocchi
Genoa: Rubinho – Mesto (Rossi 52.), Biava, Ferrari, Criscito – Sculli, Milanetto, Juric (Vanden Borre 66.), Modesto – Milito, Gasbarroni (Palladino 85.)
Milan: Abbiati – Zambrotta, Bonera, Maldini, Favalli – Flamini (Pato 69.), Pirlo,Ambrosini – Kaká, Ronaldinho (Seedorf 46.) – Sevchenko (Boriello 46.)
Góllövők: Sculli (30.), és Milito (91.)
Sárga lap: Juric (17.), Sculli (41.) illetve Favalli (11.), Zambrotta (54.), Kaká (58.), Ambrosini (67.)
Statisztika:
Labdatartás: 42%- 58%
Lövések: 16-18Kapura tartó lövések: 8-3
Szöglet: 8-6
Pontos passzok: 230-345
Rossz passzok: 52-61
Forrás: gazzetta.it; eurosport.com -
félidőben Ronaldinho és Shevchenko helyére jött Seedorf és Borriello, majd később Pato jött be Flamini helyére. -
ja tényleg beírnád a cseréket? mert mondom nem láttam a meccset, az acmilan.com on pedig nem volt kiírva... -
na ja, de Kaká sérült volt, Ronaldinho és Sheva már pályán sem volt. Na azzal sem értek egyet, ahogy Carlo cserélt. Favalli meg egyenesen... Még egy Serie B-s csapat helyében is meggondolnám, hogy leigazoljam-e :S -
az új edző sem lenne hosszú távon motiváció, akkor játszonak a fizetésekkel?
pirlonak nem lehet mindég jó napja, és vannak irányító típusú játékosaink, nem lehet 1 emberre hosszú távon csapatot építeni, pl ha rosszul rúgta a szabadot, ott van seva, kaká, dinho, mind jól rúgják, lőhették volna ők a folytatásban, nem lehet carlo ennyire ötlettelen. -
látom mindenki értetlenül áll a dolog előtt. lehet a családi csapat dumát csinálni, de ilyenkor mégis csak seggbe kéne rúgni a családtagokat... nem a játékosok képességeivel van baj, nagy nevek vannak a keretben, nem tudom mennyire tették oda magukat, és azt sem hogy milyen felállásban játszottak, ezekre jó lenne választ kapnom, de én mégis carlot hibáztatom, mégis neki kell motiválni a játékosokat, meglátni ha probléma van a fejekben, vagy ha nem is személyesen neki, van ott szakmai stáb, hát csináljanak valamit, érdekelnek nagyon a nyilatkozatok remélem mielőbb kapjuk őket, ezt nem nagyon lehet kimagyarázni, nem tudom mit fognak mondani -
én Pirloval nagyon nem vagyok elégedett pl... Ötlettelen, rosszul passzol, belebikázza a sorfalba a szabadrúgást, szögleteket is elbénázza... Ugyan ez a helyzet Ambroval is. Belefásultak, ismeri a képességeiket Carlo, most minek bizonyítsanak? Kapják a zsét, jól elvannak a befőttben. Egy új edző olyan szempontból felkavarná az állóvizet, hogy ott bizonyítani kéne, és szerintem ez kulcs... -
nem érted h mire gondolok, de Carlo most azért bukik meg mert a játékosaink nem képesek odatenni magukat, állandóan megy a duma h így meg úgy készülünk aztán itt az eredménye, mai meccsen is volt pár olyan mozdulat amiből ki lehetett szűrni azt h ki mennyire tette oda magát, de a legjobban az idegesít h sokan a tudásuk alatt játszanak, a most felépülteknél még elnézhető de a többiektől nem, tessék odatenni magukat, mert eddig úgy festünk mint a galaktikus Real Madrid.. -
Attila 007 #17861 Genooa ban mennyi nagy név van??Nemhiszem, hogy ebből a társulatból ne lehetne ütőképes fegyelmezett brigádot csiholni......ott sincs Adebayor, Ivanovic...... -
* addig nem lesz itt előrelépés -
ja télleg itt rohangál mondjuk Adebayor, vagy Ivanovic nem?
lehet itt variálgatni taktikailag, addig amíg a játékosok nem képesek futni avgy azt csinálni amit az edző kér -
Attila 007 #17858 Elnézést, de Carlonak akik kellettek azokat idehozták, az hogy a védelemre nem nagyon fektetett hangsúlyt, és állandóan ugyanaz a felállás van már 100000000000000000 éve az meg az edző hibája, szal Borielloval kéne talán kezdeni, nem két félévig pihent játékossal......jah és Seedorfal, amúgy idén kb 10. helyezés.... -
vezetőség is elmehet a jó kurva életbe!!! ők dirigálnak h kiket kell megvenni, nem Carlo jelöltjeit hozzuk vissza, Favalli, Maldini mehetne..Bonera max szélen jó, mosmeg kirúghatják Carlot de a gondot ezzel sem tudják megoldani, hanem még nagyobb marahságot csinálnak, normális edzőt nem lehetne simán most sem elhozni, játékosokra vagyok mérges h nem képesek odatenni magukat az ilyen meccseken!!! aki most azt hiszi h Carlo menesztése után egyből beindulunk az nagyot téved -
megértem én, hogy jó érzés a Milant kikapni látni, én is örültem MAGAMBAN, tegnap, amikor gólt kapott az Inter, de úgy látszik ez nem mindenkinek jut el a tudatáig, hogy a legszebb öröm a sportöröm, és nem a káröröm! -
Attila 007 #17855 Mocskos MINDENKI!!!!!!!!!!!!!!!szégyen............... -
hát ha most nem mond le Ancelotti, akkor soha... de ne Donadonit!!! :S -
érdekel ezt hogy magyarázzák meg ancelottiék meg a kopasz. -
:DDD picit ideges vagy :)
ca-t már ideje lenne kirúgni, majd jön mancini azt rendet tesz nálatok =) -
matyi megkérlek hogy húzz a büdös picsába -
ilyen szarul játszani..... -
szép volt fiúk szép volt fiúk... -
2:0 :} -
ez 11es -
értem. és most szaladnak rendesen? legalább 0~0 kellett volna kihozni, mert gólt nem tudom így hogy fogunk rúgni, mint írtad is kaká most tért vissza, sheva szinte most jött vissza, tőle sem várhatunk sokat, dinho is új, én talán patot becserélném, igaz olimpián nem volt túl jó, de most őt kéne behozni szerintem sheva helyére, hátha ér valamit hogy dinho, kaká és pato a válogatottba van együtt.
van még 40 perc, hajrá! -
csak annyit akarok mondani hogy: _SDA:SDAASD_A:SD -
nehéz is véleményt írni az első félidőről, néha csak kergetjük a labdát, Genoa nagyon motiváltan játszik és okosan, középpályánk lemarad, néha lyukas, Kaká-n látszik h most tért vissza, Dinnyótól és Sevától is több kell, sokat gondolkodtam h mi lehet a probléma de nem tudok rájönni, Favallit azonnal le mert nincs bal oldalunk , belső védőtengely sem működik... a hátsó alakzatunk eddig a legaggasztóbb számomra lényeg h hiányzik az összhang és az ötlet a Genoa taktikája ellen, ha az első 15 percben szerzünk egy gólt akkor nyerünk ha nem akkor nem... én így látom -
hajjaj, na szerencse hogy van még 1 félidő, még nem mondok semmit inkább szurkolok, sajna (vagy szerencsére) nem látom a meccset. -
remélem Carlo rendet tesz a fejekben, mer ez halovány volt -
nem 1:0 a genoának -
ugye a hivatalos oldalra kiírt eredmény téves? :S -
egy tetves helyzetünk nem volt még... -
* be fog állni -.- -
See 2. félidőben tuti benn fog maradni, de Carlo nyilatkozatából látszott az h mennyire feszült :P