36664
-
MEKKORA GÓL!!! -
Ronnie csak a padon :O -
gattát talán még pihentetném egy ilyen hajtós meccsen, nem tudom mennyire ütés álló az a sín, dinhot, sevát talán erőltetném, hogy be illetve vissza illesztkedjenek, de kezdőnek jó lesz amit soroltam az ugye 3 csere :D -
Hivatalos kezdő11-ek:
MILAN: Abbiati; Zambrotta, Maldini, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Ambrosini, Seedorf; Kakà; Pato, Borriello.
LAZIO: Carrizo; Lichtsteiner, Siviglia, Rozenhal, Kolarov; Brocchi, Ledesma, Matuzalem; Mauri; Zarate, Pandev. -
Szerintem 3-2 lesz, Sheva 1 és Pato 2 góljával. -
hát sajnos a védelem nem betonbiztos szal egy gólt kapunk úgy érzem de lövünk 3-t mellette és 3:1-re nyerünk :) -
3-0-Sheva, Borriello, Kaká -
2-1es győzelmet tippelek Sheva és Dinho góljaival
-
Delio Rossi a Milan-Lazio mérkőzésről:
”Biztos vagyok benne, hogy holnap két kiemelkedő képességű csapat lép pályára, és kíváncsian várom, hogy mire leszünk képesek. Kedvező pozícióból várhatjuk a mérkőzést, ahol egy olyan csapattal fogunk találkozni, amely nem várt módon kezdte az idényt. Azonban mi nem áldozati báránynak megyünk Milánóba, vagy hogy megoldjuk a piros-feketék problémáit.”
Forrás: acmilan.com
sztem is jó meccs lesz és bízom benne hogy Sheva betalál a Lazio kapujába, mert eddig mikor a Lazio ellen pályáralépett sokszor volt eredményes ^^ -
A keret a mai meccsre:
Abbiati, Dida, Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Zambrotta, Ambrosini, Cardacio, Emerson, Flamini, Gattuso, Borriello, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho, Viudez.
Unavailable: Nesta, Senderos, Pirlo, Inzaghi.
Players not called up: Darmian (playing with the Primavera). -
Az olasz pontvadászat első két fordulója után mindössze két gárda százszázalékos, az Atalanta és a Lazio nyerte mindkét eddigi meccsét. Utóbbira vasárnap este rangadó vár, függetlenül attól, hogy ellenfele eddig még pontot sem szerzett. A Milan hatalmas csalódást okozott szezonkezdetével, Carlo Ancelotti csapatának mindenképpen győzni kell vasárnap, ahhoz, hogy a vezetőedző állása ne forogjon veszélyben. A Milanból többen is sérülés miatt hiányozni fognak, Gattuso kéztörése után még mindig nem bevethető, míg a hét közepén edzésen sérült meg Andrea Pirlo, akire kéthónapos pihenő vár.
A forduló nyitómeccsén a Catania a másik százszázalékos gárdát, az Atalantát fogadja, míg a Roma szintén szombaton a Reggina ellen javíthat. Az eddig egy pontot szerző Farkasok a hétközi BL-fordulóban is vereséget szenvedtek, Luciano Spalletti fiai a román bajnoktól kaptak ki hazai pályán.
A címvédő Inter vasárnap délután a Torino otthonában lép pályára, míg a szintén torinói Juventus, a megműtött Trezeguet nélkül a Cagliari ellen mérkőzik.
Serie A, 3. forduló:
Cagliari–Juventus
Catania–Atalanta
Fiorentina–Bologna
Lecce–Siena
Milan–Lazio
Palermo–Genoa
Roma–Reggina
Sampdoria–Chievo
Torino–Inter -
Sport 2 élőben adja a mecset :) -
király azt tudom nézni (ha adja vmelyik csatorna) -
Laziot fogadjuk holnap este fél 9-kor :) -
köv bajnoki mikor lesz és ki ellen? -
Kiváncsi vagyok mire megyünk nélküle, hiányozni fog, de remélem nem lesz 2 hónap hanem hamarabb visszatér a pályára. -
Seva végre jól érezte magát
A Milan ukrán támadójának bevallása szerint hosszú idő után először érezte jól magát a pályán, Sevcsenko biztos benne, hogy visszanyeri régi formáját.
A Milan idénybeli első győzelmét szerezte az UEFA-kupában az FC Zürich ellen, Andrij Sevcsenko 73 percig erősítette a milánóiakat. Az ukrán csatár bízik benne, hogy sikerült kilábalnia a nehéz időszakból, és lassan visszanyeri korábbi önmagát. Ebben a Milan hívei is bíznak, a csapatra ugyanis komoly próbatételek várnak a közeljövőben.
- Ez volt az első meccsem hosszú idő óta, amelyen nagyon élveztem a játékot. Úgy érzem, hogy visszanyerem korábbi önmagam, de azt is tudom, hogy még sok munka vár rám. Jól játszottunk a Zürich ellen, agresszívek voltunk, látszott, hogy jót tett az elmúlt napokban elvégzett munka – jelentette ki Sevcsenko.
samsungsport.hu -
AC Milan: súlyos Pirlo sérülése, akár két hónapot is kihagyhat
A pénteki orvosi vizsgálatokon kiderült: az AC Milan labdarúgócsapatának keddi edzésén megsérült Andrea Pirlo sérülése súlyos, a kitűnő középpályásra hosszabb pihenő vár.
A Milan hivatalos közleménye szerint Pirlónak teljes combizomszakadása van, így a középpályás valószínűleg másfél-két hónapos pihenőre kényszerül. -
Szerényen fogalmazott. :)
Vagy inkább azt kellett volna mondania, hogy királyok vagyunk, mindenki lemos mindent, mindent megnyerünk??
Én ennek a nyilatkozatnak jobban örülök. :) -
Zsil #17977 Ez miről beszél?A Milan kötelezettség,nem pedig egy kis csapatot épít! -
-
Reakció: Ancelotti
Így értékelt Ancelotti a mérkőzés után:
"Kezdünk jobban játszani, de még mindig sok lépést kell tennünk előre, a ma esti lelkesedéssel és szellemben.
Képesek voltunk helyzeteket kialakítani, mert sikerült hamarabb visszaszereznünk a labdákat, így többet tartottuk elöl a játékszert. A találkozó egyik pozitívuma, hogy végre a csatáraink is gólokat szereztek.
Ez más európai fellépés volt, mint az előző években, de szeretném kiemelni a szurkolóinkat, akik kijöttek a stadionba, hogy biztassák a csapatot. Köszönet jár nekik, mert a viselkedésükkel kifejezték, hogy megértik a klub jelenlegi problémáit. Nekünk ez sokat jelent.
A Lazio ellen hasonló hozzáállást várok, mert nehéz ellenféllel találkozunk. A vasárnap esti bajnoki remek lehetőség, hogy újra magunkra találjunk."
acmilan.com -
AC Milan - Zürich:
-
Sheva szépet ollózott, kár h nem ment be, meg a kapufa előtt is szépen megcsinálta magának... jó lesz ez, így tovább!!! -
Pato bombagólt rúgott :D -
Összefoglaló -
nah, GG Milan. Irány a bajnokság!! :) -
bocs Sporttárs :D -
na csak ideértem eredményhírdetésre, akkor késsek vasárnap is? :DDD -
Nuno Jankulovski az a Jankulovszki :) -
A kiesőhelyen álló csapat lenyomja a listavezetőt?:D
Hajrá amugy, ja és grat:) -
Szép volt! Ez kell fiúk! Vasárnap jöhet a Lazio :D -
vége, 3-1, szép volt fiúk!!! -
Borriello is jó lesz, Seedorfot rég láttam a 91. percben kétgólos vezetésnél sprintelni az ellen kapuja felé :D -
Klárensz ezt kihagyni!!! de szép akció volt :P -
na azé Dinnyó is bedob pár szép cselt :D -
Emersont se kellene erőltetni , kétszer késett a belépővel 2. már sárgát ért-.- -
mindig kapunk egy gólt -.-
és mindig nekünk rúgnak védhetetlen gólokat -.- -
ez jellemző, mi mindig ilyeneket kapunk :D vagy a védelem hozza össze, vagy egy bombagól... -
3-1... Védhetetlen gól volt.