36664
  • horpeti
    MEKKORA GÓL!!!
  • Yulcsa
    Ronnie csak a padon :O
  • Palinko
    gattát talán még pihentetném egy ilyen hajtós meccsen, nem tudom mennyire ütés álló az a sín, dinhot, sevát talán erőltetném, hogy be illetve vissza illesztkedjenek, de kezdőnek jó lesz amit soroltam az ugye 3 csere :D
  • Nuno88
    Hivatalos kezdő11-ek:

MILAN: Abbiati; Zambrotta, Maldini, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Ambrosini, Seedorf; Kakà; Pato, Borriello.

LAZIO: Carrizo; Lichtsteiner, Siviglia, Rozenhal, Kolarov; Brocchi, Ledesma, Matuzalem; Mauri; Zarate, Pandev.
  • Yulcsa
    Szerintem 3-2 lesz, Sheva 1 és Pato 2 góljával.
  • Nuno88
    hát sajnos a védelem nem betonbiztos szal egy gólt kapunk úgy érzem de lövünk 3-t mellette és 3:1-re nyerünk :)
  • Kaplartom
    3-0-Sheva, Borriello, Kaká
  • szucsy89
    2-1es győzelmet tippelek Sheva és Dinho góljaival
  • Nuno88
    Delio Rossi a Milan-Lazio mérkőzésről:

”Biztos vagyok benne, hogy holnap két kiemelkedő képességű csapat lép pályára, és kíváncsian várom, hogy mire leszünk képesek. Kedvező pozícióból várhatjuk a mérkőzést, ahol egy olyan csapattal fogunk találkozni, amely nem várt módon kezdte az idényt. Azonban mi nem áldozati báránynak megyünk Milánóba, vagy hogy megoldjuk a piros-feketék problémáit.”

Forrás: acmilan.com

sztem is jó meccs lesz és bízom benne hogy Sheva betalál a Lazio kapujába, mert eddig mikor a Lazio ellen pályáralépett sokszor volt eredményes ^^
  • Nuno88
    A keret a mai meccsre:

Abbiati, Dida, Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Zambrotta, Ambrosini, Cardacio, Emerson, Flamini, Gattuso, Borriello, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho, Viudez.
    Unavailable: Nesta, Senderos, Pirlo, Inzaghi.
    Players not called up: Darmian (playing with the Primavera).
  • Nuno88
    Az olasz pontvadászat első két fordulója után mindössze két gárda százszázalékos, az Atalanta és a Lazio nyerte mindkét eddigi meccsét. Utóbbira vasárnap este rangadó vár, függetlenül attól, hogy ellenfele eddig még pontot sem szerzett. A Milan hatalmas csalódást okozott szezonkezdetével, Carlo Ancelotti csapatának mindenképpen győzni kell vasárnap, ahhoz, hogy a vezetőedző állása ne forogjon veszélyben. A Milanból többen is sérülés miatt hiányozni fognak, Gattuso kéztörése után még mindig nem bevethető, míg a hét közepén edzésen sérült meg Andrea Pirlo, akire kéthónapos pihenő vár.

A forduló nyitómeccsén a Catania a másik százszázalékos gárdát, az Atalantát fogadja, míg a Roma szintén szombaton a Reggina ellen javíthat. Az eddig egy pontot szerző Farkasok a hétközi BL-fordulóban is vereséget szenvedtek, Luciano Spalletti fiai a román bajnoktól kaptak ki hazai pályán.

A címvédő Inter vasárnap délután a Torino otthonában lép pályára, míg a szintén torinói Juventus, a megműtött Trezeguet nélkül a Cagliari ellen mérkőzik.

Serie A, 3. forduló:

Cagliari–Juventus
    Catania–Atalanta
    Fiorentina–Bologna
    Lecce–Siena
    Milan–Lazio
    Palermo–Genoa
    Roma–Reggina
    Sampdoria–Chievo
    Torino–Inter
  • Nuno88
    Sport 2 élőben adja a mecset :)
  • szucsy89
    király azt tudom nézni (ha adja vmelyik csatorna)
  • Nuno88
    Laziot fogadjuk holnap este fél 9-kor :)
  • szucsy89
    köv bajnoki mikor lesz és ki ellen?
  • Nuno88
    Kiváncsi vagyok mire megyünk nélküle, hiányozni fog, de remélem nem lesz 2 hónap hanem hamarabb visszatér a pályára.
  • Nuno88
    Seva végre jól érezte magát

A Milan ukrán támadójának bevallása szerint hosszú idő után először érezte jól magát a pályán, Sevcsenko biztos benne, hogy visszanyeri régi formáját.

A Milan idénybeli első győzelmét szerezte az UEFA-kupában az FC Zürich ellen, Andrij Sevcsenko 73 percig erősítette a milánóiakat. Az ukrán csatár bízik benne, hogy sikerült kilábalnia a nehéz időszakból, és lassan visszanyeri korábbi önmagát. Ebben a Milan hívei is bíznak, a csapatra ugyanis komoly próbatételek várnak a közeljövőben.

- Ez volt az első meccsem hosszú idő óta, amelyen nagyon élveztem a játékot. Úgy érzem, hogy visszanyerem korábbi önmagam, de azt is tudom, hogy még sok munka vár rám. Jól játszottunk a Zürich ellen, agresszívek voltunk, látszott, hogy jót tett az elmúlt napokban elvégzett munka – jelentette ki Sevcsenko.

samsungsport.hu
  • Yulcsa
    AC Milan: súlyos Pirlo sérülése, akár két hónapot is kihagyhat
    A pénteki orvosi vizsgálatokon kiderült: az AC Milan labdarúgócsapatának keddi edzésén megsérült Andrea Pirlo sérülése súlyos, a kitűnő középpályásra hosszabb pihenő vár.
    A Milan hivatalos közleménye szerint Pirlónak teljes combizomszakadása van, így a középpályás valószínűleg másfél-két hónapos pihenőre kényszerül.
  • horpeti
    Szerényen fogalmazott. :)

Vagy inkább azt kellett volna mondania, hogy királyok vagyunk, mindenki lemos mindent, mindent megnyerünk??
    Én ennek a nyilatkozatnak jobban örülök. :)
  • Zsil
    Ez miről beszél?A Milan kötelezettség,nem pedig egy kis csapatot épít!
  • Nuno88
  • Nuno88
    Reakció: Ancelotti

Így értékelt Ancelotti a mérkőzés után:

"Kezdünk jobban játszani, de még mindig sok lépést kell tennünk előre, a ma esti lelkesedéssel és szellemben.
    Képesek voltunk helyzeteket kialakítani, mert sikerült hamarabb visszaszereznünk a labdákat, így többet tartottuk elöl a játékszert. A találkozó egyik pozitívuma, hogy végre a csatáraink is gólokat szereztek.
    Ez más európai fellépés volt, mint az előző években, de szeretném kiemelni a szurkolóinkat, akik kijöttek a stadionba, hogy biztassák a csapatot. Köszönet jár nekik, mert a viselkedésükkel kifejezték, hogy megértik a klub jelenlegi problémáit. Nekünk ez sokat jelent.
    A Lazio ellen hasonló hozzáállást várok, mert nehéz ellenféllel találkozunk. A vasárnap esti bajnoki remek lehetőség, hogy újra magunkra találjunk."

acmilan.com
  • Nuno88
    AC Milan - Zürich:

• Nuno88
    Sheva szépet ollózott, kár h nem ment be, meg a kapufa előtt is szépen megcsinálta magának... jó lesz ez, így tovább!!!
  • Nuno88
    Pato bombagólt rúgott :D
  • Yulcsa
    Összefoglaló
  • horpeti
    nah, GG Milan. Irány a bajnokság!! :)
  • Nuno88
    bocs Sporttárs :D
  • Palinko
    na csak ideértem eredményhírdetésre, akkor késsek vasárnap is? :DDD
  • LasCar16
    Nuno Jankulovski az a Jankulovszki :)
  • Count Adyn
    A kiesőhelyen álló csapat lenyomja a listavezetőt?:D
    Hajrá amugy, ja és grat:)
  • Nuno88
    Szép volt! Ez kell fiúk! Vasárnap jöhet a Lazio :D
  • Yulcsa
    vége, 3-1, szép volt fiúk!!!
  • LasCar16
    Borriello is jó lesz, Seedorfot rég láttam a 91. percben kétgólos vezetésnél sprintelni az ellen kapuja felé :D
  • LasCar16
    Klárensz ezt kihagyni!!! de szép akció volt :P
  • LasCar16
    na azé Dinnyó is bedob pár szép cselt :D
  • LasCar16
    Emersont se kellene erőltetni , kétszer késett a belépővel 2. már sárgát ért-.-
  • Nuno88
    mindig kapunk egy gólt -.-
    és mindig nekünk rúgnak védhetetlen gólokat -.-
  • LasCar16
    ez jellemző, mi mindig ilyeneket kapunk :D vagy a védelem hozza össze, vagy egy bombagól...
  • Yulcsa
    3-1... Védhetetlen gól volt.