36664
  • Nuno88
    BOLDOG SZÜLINAPOT SHEVA!!!
  • LasCar16
    Az Inter edzője, José Mourinho szerint egyik csapat sem érdemelt győzelmet, a mérkőzés kiegyenlített volt, mindössze a gól jelentett különbséget. Erre, illetve az saját játékosai szabálytalanságait védő edzői kijelentésekre reagált Kaká:

“Az igaz, hogy mi szereztük a gólt, de emellett domináltunk is a találkozón és végig támadófocit mutattunk be.”

“Mourinho megnevettet a nyilatkozatával, amikor többek között azt mondja, hogy Stankovic belépőjénél igazából csak én akartam eljátszani a szabálytalanságot, taktikai megfontolásból. Ez igazán mókás."

“Mindannyian profik vagyunk és pályán kívül barátok is. A mérkőzésen persze küzdünk a saját színeinkért, de amúgy semmi probléma sincs a játékosok között."
    A győzelemre nagy szüksége volt a csapatnak a kudarcot jelentő két vereség után.

“A negatív pillanatok elmúltak, miután sorozatban négy meccset nyertünk meg, ráadásul most már szépen is játszunk."

A városi rangadón együtt lehetett a pályán a brazil hármas, Ronaldinho, Pato és Kaka.

“Nagyszerű dolog újra boldognak látni Ronaldinhót. Látszik rajta, hogy újra meghatározó játékossá szeretne válni. Nagyon keményen dolgozik és a megfelelő úton jár, hogy ismét az igazi zseni legyen. Lehet, hogy a pályán kívül más az életünk, más stílusban élünk, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetnénk barátok. Örömmel tölt el, hogy nálunk játszik. Sok olyan dolgot hozott magával a klubhoz, ami eddig hiányzott a csapatból."

channel4.com
  • LasCar16
    Carlo Ancelotti nyilatkozata a mérkőzés után:

“Azt hiszem kilábaltunk a nehézségekből. Még szezon elején járunk ugyan, de elmondható, hogy rossz irányban indultunk el augusztus végén, de az elmúlt tíz nap során sikerült elfordítanunk a kormánykereket és rátalálni a helyes útra."

Dinho kezdőbe jelölése egyfajta meglepetés volt, ám a zseni igazolta edzője döntését és góljával megnyerte a mérkőzést a csapatnak.

“Ronaldinho még nem 100%-os kondícionálisan, és nem azt nyújtja éles helyzetben, mint az edzéseken. A mérkőzés okozta feszültség miatt visszafogottabb tempóban játszik, mint amire képes lenne. Továbbra is folytatnia kell a kemény munkát. Ő egy különleges képességű játékos, ezért még meg kell találnunk a számára tökéletes pozíciót. Mindenesetre ma ő döntötte el a három pont sorsát."

Shevchenko mindössze 10 percet kapott, de így is megtornáztatta az Inter kapusát egy közeli bombával.

“Shevchenko hasonló fizikai állapotban van, mint Ronaldinho. Hamarosan eljön az ő ideje is. Minden attól függ, milyen taktikával és felállásban játszunk."

Andrea Pirlo sérülésével Gennaro Gattuso vagy Clarence Seedorf is átveheti a védelem előtt fontos pozíciót.

“A taktikai döntéseim az ellenféltől függnek. A derbyn Seedorfot helyeztem ebbe a pozícióba, hogy megtartsa a csapat egyensúlyát egy 4-4-3-at játszó Interrel szemben. Mind Gattuso, mind Seedorf jól alkalmazkodott az elképzelt taktikához, természetesen mindkettőjük a maga módján."

“Ez volt az első kapott gól nélküli mérkőzésünk a szezonban. A végén szenvedtünk egy kicsit, mert az Inter komoly erőket mozgósított támadásban, de összességében az egész csapat jól mozgott a pályán és jól védekezett."

Ancelotti másodszor találkozott tétmeccsen Mourinhóval, és mindkétszer sikerre vezette csapatát. A 2003-as Európai Szuperkupa döntőben a Portót győzte le a Milan.

“Nem úgy tekintek ezekre a mérkőzésekre, mint valamiféle kihívásokra. Nem rivalizálok Mourinhóval. Sokkal fontosabb ennél, hogy sikerült véget vetnünk a rossz szezonkezdetnek és ezzel együtt felzárkóznunk a tabellán. Ez az, ami számít."

• LasCar16
    Ronaldinho érthetően boldogan nyilatkozott a mérkőzés lefújása után:

“Reménykedtem egy gólban, ezért ami történt, egyszerűen hihetetlen. Mindannyian elszántan mentünk ki a pályára."

“Remekül érzem magam Milánóban, olyan mintha ez lenne az otthonom. A gólomat a Milan szurkolóinak, a csapattársaimnak, a klubnál dolgozóknak és természetesen Silvio Berlusconinak ajánlom. Minden egyes nappal jobban érzem magam."

“Örömmel és boldogan játszunk együtt a csapatban. Ez az, amiről a Milan szól."
  • LasCar16
    A tegnapi győzelem egyben egy csodás ajándék is volt a 72. születésnapját ünneplő Silvio Berlusconinak

“Igazán remek kis ajándékot kaptam." -mondta Berlusconi

“Ez nem csak Ronaldinho ajándéka volt, hanem az egész csapaté, amely ilyen szép győzelmet szerzett."

“Nem rossz eredmény, igaz? Szeretnék gratulálni minden játékosunknak azért, amiért szívvel-lélekkel játszottak. Mindenkin látszott az elszántság.”

Berlusconi viccesen reagált egy újságíró kérdésére, aki azt próbálta feszegetni, hogy ki állítja össze a csapatot.

“Ki rakta össze a kezdő tizenegyet? Ahogy az elmúlt években mindig, most is Mr. Silvio B…
    Bocsánat, Ancelottit akartam mondani" - poénkodott a miniszterelnök.

egyébként boldog szülcsinapcsit!! Berlunak és Sevának is !!:P
  • LasCar16
    Zambrotta is bevállt :) hozza a régi Juvés önmagát :) és ennél már csak erősebbek leszünk :)
  • Kaplartom
    Zambrotta nagyot mentett Adriano lövésénél...:P
  • tep
    ohh köszi
  • Yulcsa
    KEDD, Sport2 - 14:45
    Labdarúgás (ism.)
    Olasz bajnokság, Milan-Inter, 5. forduló
  • tep
    te jó ég miről maradtam le :(
    remélem megismétlik...
  • LasCar16
    ratingss
  • horpeti
    Tetszett, hogy elég őszintén összeölelkezett Ronaldinho Seedorffal. :) Mindketten nagyon jól játszottak.. Meg az egész csapat pörgött szépen, gyakorlatilag nem hiányzott most semmi se. Max. 1-2 Sheva gól. :P
  • Nuno88
    Jövő vasárnap:
    20:30
    Olasz bajnokság, Cagliari-Milan, 6. forduló - élő
    SPORT 2

de a csütörtöki UEFA-t semmi sem adja... a sport klub adja az Aston villa meccsé és kész -.-
  • Nuno88
    AC Milan - Inter

• Yulcsa
    akkor nincs megállás, hajrá srácok, nektek meg jóéjt :)
    FORZA MILAN, szép este volt, grazie! :)
  • Nuno88
    így van, csütörtökön Zürich, majd vasárnap Cagliari...
  • Yulcsa
    megint csütörtök?
  • Nuno88
    Most jön az UEFA visszavágó ugye majd megyünk a Cagliarihoz...
  • Yulcsa
    Következő meccs?
  • Nuno88
    Quaresma nagyon veszélytelen volt, Adrianonak voltak helyzetei. Én Zlatantól tartottam leginkább, de ő sem tündökölt...
  • horpeti
    fostam Quaresmától, meg Adrianotól... De hál istennek, nem voltak a toppon. :D
  • Nuno88
    Így van, nagyon magabiztos volt, így tovább Biati!!!
  • Yulcsa
    Abbiatinak is gratulálhatunk, ő is nagyot bizonyított ma! Megérdemli az No1.-et!
  • limperatore
    jovan elszívtál már 3g-t fogadjunk :D
  • Nuno88
    De ez a győzelem élet-halál volt, ha kikaptunk volna leszakadunk nagyon mint az elmúlt 2 évben... de szerencsére nem így lett!!!

FORZA MILAN!!!
  • LasCar16
    én ma sörben fürdök :Aa
  • Yulcsa
    SERIE A - 5. FORDULÓ
    AC Milan–Internazionale 1–0 (1–0)
    v.: Morganti
    AC Milan: Abbiati – Zambrotta, Kaladze, Maldini, Jankulovski – Ambrosini, Gattuso (Bonera 89.), Seedorf – Kaká, Ronaldinho (Sevcsenko, 83.) – Pato (Flamini, 74.)
    Inter: Júlio César – Maicon, Burdisso, Materazzi (Cruz 59.), Chivu – J. Zanetti, Cambiasso, Vieira (Sztankovics, 80.) – Mancini (Adriano 59.), Quaresma – Ibrahimovic
    Gólszerző: Ronaldinho (36.)
    Sárga lap: Gattuso (41.), Jankulovski (51.), ill. Burdisso (61.), Vieira (66.), Quaresma (69.), Sztankovics (84.)
    Kiállítva: Burdisso (77.), Materazzi (82.)
  • Nuno88
    de ha Sheva bevarja JC szemei közé a végén én esküszöm sírva fakadtam volna :D

most mehetek zuhanyozni megint mert tiszta víz vagyok -.-
  • Palinko
    ezt a hozzászólásod sztem kiírjuk a kéményre :D
  • Yulcsa
    sztem a gól mindennél többet ér :) ha minden meccsen így csinálja a "semmit" akkor megegyezhetünk ;) :D
  • LasCar16
    szal tudunk mi így játszani .. ezentúl minden meccsre hasonló magabiztosságot kérünk!!! és még jön Nesta és Senderos is, valamint ott lesz Borriello és Pippo is.... köszönjük ezt a mai meccset!!! Carlo letaktikázta Mourinhot!! grat mindenkinek! most lehet egy kicsit ünnepelni!!
  • Fabio Capello
    őőő... az a kapáslövés se volt gyengusz ;) :D
  • limperatore
    hát ronaldinho a fejesen kívűl ne mcsinált semmit :D quaresma se az tény
  • Yulcsa
    De bizony, hogy van ám egy Ronnienk! De még milyen Ronnienk :) Nem olyan, mint Quaresma :D
    Hát azt hiszem most megmutatta ő is, meg a csapat is, hogy nem adjuk fel! FORZA MILAN!!!
  • limperatore
    grat jobbak voltatok most az egyszer :) megérdemelten nyertetek
  • daviddavid
    grat
  • Nuno88
    Ne is mond :D
    Vert a szivem rendesen! :D
  • horpeti
    GG fiúk. a végén azért volt szívbaj. :D
  • Nuno88
    VÉGE!!!
    Nyertünk nagyon örülök, riszpekt az Internek azért...
    De szomorú vagyk h Sheva nagyn kevesett kapott, de volt egy jó lövése...

FORZA MILAN!!! Szép volt fiúk!!!
  • Count Adyn
    Ez komoly meccs volt:O Fincsi lesz ez az idény:D