36664
-
Egy gyönyörű szép akció végén Seedorf épphogy mellélőtt... -
amúgy hogyhogy nincs bwin a mezeken? :O -
http://www.justin.tv/widgets/jtv_live.r9389.swf?channel=andrelink
ez nekem is, csak sajna 3 percet késik :S
de több, mint a semmi :) -
Justin tv megy, Kaladze épp most sérült meg jön helyette Paolo... -
nektek műkszik valamelyik sopcastes link?:S -
ZÜRICH: Leoni; Stahel, Tihinen, Barmettler, Stucki; Djuric, Aegerter, Abdi, Okonko; Hassli; Alphonse
MILAN: Dida; Zambrotta, Bonera, Kaladze, Antonini; Flamini, Emerson, Ambrosini; Seedorf; Shevchenko, Ronaldinho -
Meccs előtt: Ancelotti
Carlo Ancelotti sajtótájékoztatója a Zürich-Milan mérkőzés előtt:
"A visszavágót 3-1-es előnnyel kezdjük, ami kétségkívül kedvező számunkra, de nem szabad lebecsülnünk az ellenfelünket, különben komoly gondot okozhatnak nekünk."
"Ez egy másik Milan lesz, az első találkozón szereplőhöz képest, mert azóta a csapatom megtalálta a megfelelő egyensúlyt és játékot. Nem lesz sok változtatás a keretben, köszönhetően a sok sérülésnek is. A legbizonytalanabb Jankulovski játéka. Dida biztosan kezdőként kap lehetőséget. Középpályán még gondolkodom, hogy Gattuso vagy Ambrosini játszon, míg a támadóknál Pato és Ronaldinho közül választok."
"Arra számítunk, hogy a Zürich mindent kiad magából hazai pályán. Ugyanakkor nekünk az a célunk, hogy a lehető legtovább jussunk ebben a sorozatban, és ha lehet nyerjük is meg. Kezdésként be akarunk jutni a csoportkörbe."
acmilan.com
Ezek szerint Dida kezd... -
szerencsére van választási lehetőség :)
streamek -
mai Zürich elleni visszavágótk a bet365.com-on lesz. -
A Laziot kaptuk az Olasz Kupában... -
Guffi góljával vezet a Bordeaux a Róma ellen :O -
és az elején le is volt takarva a sponzor... Aztán meg nem.. akkor mi értelme volt az elején? Az Opel csak a feléért fizetett? :D -
jaja, Maldinis volt :) Jó volt látni :) -
láttam én is :)
Milanos a srác és egy Maldinis mezben ment vásárolni :) -
aki ráért, kapcsolja be az RTL Klubot, a Vacsoracsata megy, Szuper Levente főz, és egy Milan mezt visel :))) /Igaz, kb. 2003-2004-es lehet, mert még Opel Zafirás főtámogató van/ -
Carlo Ancelotti a MIlan szakvezetője figyelmeztette csapatát, ne bízzák el magukat az Inter legyőzése miatt, és legyenek résen a holnapi UEFA Kupa meccsen, ahol a svájci FC Zürichel mérkőznek.
A Milan 3:1-es előnnyel kezdi a meccset, és ami fontos, hogy a kellő önbizalom is megvan most már, mivel a rossz kezdés után sikerült némileg jóvá tenni a rossz eredményeket.
Ennek ellenére a csapatedzője óva inti azokat a pletykákat, hogy a Milan félkézzel válra dönti ellenfelét, mondván benne van a játékukban a zavar.
"Nekünk sok jóképességű játékosunk van, és bár papíron könnyű meccsnek ígérkezik, benne van a pakliban egy újabb kudarc."
"Egy kicsit megváltoztatom a felállást az előző meccsünkhöz képest, mert óvatosnak kell lennünk, mert a Zürich hazai pályán lesz, és mindent megtesznek a győzelemért."
"Nem úgy játszanak majd, mint a San Siroban, hisz ők is az UEFA Kupára hajtanak.Nehéz meccsre számítok."
Ha minden igaz, akkor Marco Borriello ép és egészséges, és a kezdőcsapatban ő játszik majd Ronaldinhoval és Shevchenkoval egy vonalban.Mögöttük Kaká és Seedorf játszik.
Az UEFA Kupa a legnagyobb kupa a Milan számára amit ebben az idényben megnyerhetnek, és amivel tudják bizonyítani, hogy európára is fel van készülve a csapat.
forrás: goal.com -
ha rúgunk egy gólt akkor benn vagyunk a csoportkörben, Cagliari sem lesz annyira nehéz ellenfél, remélem nem lazuljuk el a szárd meccset -.- -
Jah, tényleg, akkor azért picit megnyugodtam. :) -
3-1 -
mennyi is volt az odavágó? 2-1? -
A csapat megérkezett...
De várom már a holnapi meccset! =) -
Keret a Zürich elleni meccsre:
Abbiati, Dida, Kalac, Antonini, Bonera, Darmian, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Ruggeri (n.55), Zambrotta, Ambrosini, Emerson, Flamini, Gattuso, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho.
Unavailable players: Senderos, Pirlo, Borriello, Inzaghi, Favalli.
acmilan.com -
végre én is netközelbe kerültem, grat a csapatnak a rangadóhoz, nekem tetszett a játék, pozitív irányba látok javulást, és dinnyó is remélem megtalálja a góllövő régi formáját:) -
ááá, megnéztem az ismétlést...úgy izgultam, mintha élő lett volna :)
gyönyörű fejes volt Dinnyótól, be a pipába
tetszett még a Gattuso-Ancelotti "párbaj" is :) -
A Milan sérült védője Alessandro Nesta ma elkezdi a traininget és megpróbál minnél hamarabb formába lendülni, hogy Carlo Ancelotti rendelkezésére állhasson.
Nesta karriere egyik legszebb a világon, azonban elcsúfítja a történetet az állandó sérülések.A tehetséges védő most is épp egy sérülést próbál kiheverni.
A Milan épp ünnepel, miután legyőzte a városi rivális Intert 1:0 arányban.A védő Nesta pedig elkezdte az edzéseket.Eddig ebben a szezonban még egy percig sem volt pályán a világbajnok.
Hétfőn a 32 éves játékos a Milan egyik edzőjével kezdett bele az edzésbe és a traininger saját bevallása szerint, Nesta már szinte majdnem meggyógyult, de ha így folytatja a munkát, akkor már októberben visszatérhet.
Nesta 2011-ig hosszabította meg szerződését és a válogatottságot is lemondta, csakhogy a Milannal nyerjen minnél több trófeát, de sajnos eddig keveset játszott. -
Az előző szezont egy sérüléssel zárta Dinnyo, ami miatt 4 hónapot ki kellett hagynia. Az olimpián tért vissza ami előtt egy rövid felkészülést tartott a válogatott. Az olimpia után szinte rögtön behívták a válogatottba, a vb-selejtezőre, ezért szinte nulláról kellett elkezdenie a felkészülést a Milanban a Genoa elleni bajnoki előtt.
Ekkor a Milanlab adatai szerint 84 kiló volt, 11% testzsírral, ami egy profi sportolónál igen magas szám. 10 nap speciális diéta és természetesen intenzív edzésmunka után a súlya változatlan maradt ugyan de a testzsírszázaléka alaposan lecsökkent, az izomkötegek viszont gyarapodtak.
Tognaccini: "A Genoa elleni meccs után elvégeztünk egy csomó tesztet, hogy lássuk mire kell koncentrálnunk." "Egy sprinter izomzatával rendelkezik, 10-15 méteren bámulatos a sebessége. A mostani állapota nem sokkal jobb mint 50%-os. Folytatjuk a munkát és kb 1,5 hónap múlva olyan állapotba kerül hogy akár 3 meccset is végigjátszhat egy héten."
Dinnyo nem Milánóban hanem Vareseben vett házat, ami kb 10 percnyire van az edzőközponttól, Milanellotól és eltökélt hogy minél hamarabb formába lendüljön. "Október végére 100%-os állapotban akarok lenni."-mondta a barátainak. -
ha ez a játék elég arra, hogy a jelenlegi olasz bajnokot legyőzzük, (kapott gól nélkül
) Akkor egyértelműen jó! :D
-
Mekkora szövegek. :)
Először azt hittem, hogy Murinho mondja persze, nem is vártam volna mást (nem csalódtam, de szeretem, király edző! :D), de hogy Ibra mit látott... Végigmosolyogta a mérkőzést. :P
Persze amennyiben a meccs végén tették a nyilatkozatokat, bőven hihették, hogy kiegyenlített volt, vagy ők voltak a jobbak, mert az utcsó 5-10 percben lőhettek volna simán pár gólt, akkor volt egy kis dekoncentráltság a Milánnál. :)
Végülis tök 8, nyertünk és kész. :PP Ha úgy nyerünk, hogy végig támad az Inter, de bemákolunk egyet, akkor is örülök, persze látva a jó játékot még jobb érzés. :D -
a Juve meccs még messze van, csak december 14én lesz... -
juve ellen mikor toljátok tényleg? -
hallod ha nektek ez a jó játék akkor az nagyon gáz :D
na mind1, köv forduloba ki ne kapjatok :P -
azt játszottunk amit kell, és azt tökéletesen, végén volt egy kis megingás..azért mert nem akartuk a 2. gólt :P de összességében sanszotok nem volt a győzelemre :P -
de ti se voltatok hu de jook :D -
„Mi játszottunk jobban, de ők nyertek – folytatta a svéd klasszis. – A foci ilyen, időnként nem elég jobban játszanod ahhoz, hogy megszerezd a győzelmet. Sokat támadtunk, de nem sikerült betalálnunk. Ám ettől ez még csak egy vesztes meccs, semmi több.”
így Ibra... Háááát... nem vagyok abban olyan biztos, hogy az Inter olyan jól játszott volna... -
köszi
és
hbd az ünnepelteknek. -
kösz :) -
HBD nekik! :) -
Csesza #18240 gratula -
ja igen, neki is boldogat természetesen!!! -
ÉS BERLUNAK IS A 72.-hez