36664
-
pl. egy
Milan
Brugge
Braga
Msk Zilina
csoportot szivesen látnék:D -
Kedden sorsolják ki az UEFA kupa csoportkörének beosztását, amiben a három továbbjutott olasz gárda, a Milan, a Sampdoria és az Udinese lesz érdekelt. A Rossoneri kiemeltként az első kalapba került, ám a másik két gárda csak a harmadik legerősebb kalapban kapott helyet. A sorsolás során, melyet kedden délben tartanak Nyonban, nyolc ötfős csoportot alakítanak ki, a csapatok pedig körmeccseken döntik el a továbbjutás sorsát, kettő találkozót hazai, kettőt idegenbeli pályán játszva.
1. kalap: Milan, Sevilla, Valencia, Benfica, Schalke 04, CSKA Moszkva, Tottenham, Hamburg.
2. kalap: VfB Stuttgart, Ajax, Olympiakosz, Deportivo La Coruna, Brugge, Szpartak Moszkva, Paris Saint-Germain, Heerenveen.
3. kalap: Rosenborg, Udinese, Feyenoord, Braga, Slavia Prague, Manchester City, Galatasaray, Sampdoria.
4. kalap: Hertha Berlin, Partizan, Nancy, Portsmouth, Aston Villa, Racing Santander, Copenhagen, Dinamo Zagreb.
5 kalap: Saint-Etienne, Wolfsburg, Standard Liege, Twente, Nijmegen, Metalist Kharkiv, Lech Poznan, Msk Zilina. -
gondolom Svájcban tilos a szerencsejátékot szponzorálni, ezért nem szerepelt a bwin logó a mezünkön, Németorrszág pár tartományában is tilos... tavaly is ezért kaptunk egyszer pár tízezer eurós büntetést :) -
lehet csak ezen az 1 meccsen nem volt valami miatt...
és így nekem is jobban tetszik a mez:P -
de idehaza meg volt, nem? -
így sokkal szebb a mez:P :) -
tényleg nincs a bwin :D uefa kupára nem engedik fel? vagy mi lehet engem érdekel :D -
-
jobbulást!! de szünet után már lesz egy Nesta-nk és egy Senderosunk is :) -
Remélem nem fog kihagyni egy fél évet :S
Mihamarabbi gyógyulást Kala!!! -
Hosszú kihagyás vár a Milan védőjére
Kakha Kaladze súlyos térdsérülést szenvedett a Zürich elleni UEFA-kupa találkozón, amelyen csapata kiharcolta a csoportkörbe jutást.
A Milan 1-0-ra nyert idegenben az UEFA-kupában, így kettős győzelemmel jutott a sorozat csoportkörébe. A zürichi visszavágón megsérült a csapat grúz védője, Kakha Kaladze. A hátvéd a mérkőzés első félidejében szenvedett térdsérülést, az orvosi stáb azonnal jelezte, hogy Kaladze bal térdében megsérültek a szalagok.
- Szalagszakadásra gyanakodnak az orvosok, a következő órákban kiderül, mi is a pontos probléma, és hogy mekkora kihagyásra kell számítani – szól a klub közleménye, amely ha bebizonyosodik, akár fél év kényszerpihenőt is jelenthet Kaladze számára.
samsungsport.hu -
Jól játszott, sztem jobb megoldás lenni mint Favalli, bár Favallinak van rutinja, de Antonini ha lehetőséget kap jó lesz, mindenképp Janku helyettesét látom benne. -
jól! :)
#18278 -
Sevcsenko és Ronaldinho újra a régi
Carlo Ancelotti, a Milan szakvezetője szerint a nyáron vásárolt két ász visszatalált régi formájához.
A Milan 1-0-ra verte idegenben a Zürichet, és kettős győzelemmel lépett tovább az UEFA-kupa első fordulójából. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a bajnokságban is magára talált a gárda, akkor belátható, hogy a piros-feketék drukkerei joggal kezdtek el ismét világverő csapatórl ábrándozni. A svájci siker után Carlo Ancelotti elsősorban a nyáron igazolt két sztárt, a szezonban első gólját szerző Sevcsenkót és a gólpasszt adó Ronaldinhót dicsérte.
- Kicsit szenvedtünk az első félidőben, de így is tiszta gólhelyzeteink voltak. Seva és Ronaldinho végre ráleltek régi önmagukra, mind fizikai értelemben, mind formájukat tekintve. Két meccs óta nem kaptunk gólt, és a válogatott szünet után Nesta és Senderos is visszatér a pályára. A kéthetes szünetben várhatóan Ronaldinho is még jobb fizikális állapotba kerül, és hamarosan Borriello és Inzaghi is hadra fogható lesz - mondta Ancelotti.
Adriano Galliani is mosolyogva nyilatkozott a találkozó után:
- Sokan kritizáltak, mondván kiégett aranylabdásokat igazoltunk nyáron. Most egyikőjük gólpasszt adott a másiknak, Kezd tetszeni a dolog. Azt is hallani lehetett, hogy Sevcsenkót nem akarták visszafogadni a játékosok. Elég csak megnézni, hogy ünnepelték őt a gólja után, és máris itt a válasz arra, hogy mennyi igaz az egészből - fogalmazott Galliani.
samsungsport.hu -
összefoglaló alapján, nagyon látványos focit játszottunk támadásban, védekezéshez csak annyit, hogy nem kéne a 16 osnál eladni a labdát, bár maldini beállása után normalizálódott a helyzet.
helyzet kihasználás lehetne jobb is, ezen szerintem javítani fognak, talán edzőmeccsnek fogták fel az igen szép előny miatt. mindenesetre remélem az egész csapat motiváltsága megmarad, mert ezeket a meccseket nem csak nekünk, hanem a semleges nézőknek is öröm nézni sztem. -
-
Shevchenko gól 0:1
Ronaldinho de nyálas gólpasszt adott!!! -
még egy kérdés : Antonini h nyomta? Dinho fasza gólpaszt adott :P -
grat a srácoknak, összefoglaló?:P -
grat a srácoknak:) -
vége is lett
eredmény:
Zürich 0 - 1 A.C. Milan
gól: SHEVAAAA 70. perc azt hiszem. -
na azt hiszem ezt már behúzzuk, 90. perc 0-1
október 7-én jön a csoportkör sorsolása. -
én is nagyon :) -
de azért annak örülök hogy ő lőtte:))) -
nemigaz és pont a gólnál megy el:( -
SHEVCHENKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 

-
Seedorf le, Gattuso be -
bizony!
itt megy még:
http://www.justin.tv/leobhtv25 -
azt írják SHEVA!!! -
0-1 de nem tudom ki lőtte -
nekem sem megy már :( -
hát sajnos nálam befuccsolt mindegyik stream :S -
huh ez sztem tizenegyest ért volna, megúsztuk -
na nekem meg most nem megy :S -
ja már jó megy a meccs -
na beszállok nézni én is, nekem ezen a linken nincs meccs vagy még szünet van? -
félidő
Zürich 0 - 0 Milan -
pedig Shevának nagyon kellene a gól -
most meg Sheva - Ronnie akció, de ez is kimaradt... -
igen, és Antonini adta volna a gólpasszt. jól nyomja a fiatal!