36664
-
DINYYÓÓóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó -
góóóóóóóóól erre vártam:Ddddddddddddddddddd -
így van, 1 komolyabb helyzetük volt azt is Bonera hozta össze, kicsit lendületesebb támadójátékkal nyerünk kell, csak az első gólt kell megszerezni -
Maggio piros, a második félidőben be kell darálni őket!!! -
Shevchenko még a padon sincs =( -
érdekes kezdő hiányolom a 2 csatárt, de rem CA tudja mit csinál...
FORZA MILAN!!! -
hát nem tudom... Favalli...:S meg egy csatár... kíváncsi vagyok, ha Carlo elbassza a taktikát akkor a 65. percig ne is számítsunk cserére.. -
MILAN: Abbiati; Zambrotta, Bonera, Favalli, Jankulovski; Gattuso, Seedorf, Ambrosini; Kakà, Ronaldinho; Borriello.
NAPOLI: Iezzo; Santacroce, Cannavaro, Contini; Maggio, Blasi, Gargano, Hamsik, Mannini; Denis, lavezzi.
-
MÉRKŐZÉS ELŐTT: ANCELOTTI
Először is sok boldogságot kívánok Van Bastennek születésnapja alkalmából.
A Napoli kevés idő alatt sokat fejlődött, immáron egy versenyképes csapattá váltak.
Ugyanakkor mi is azok vagyunk a tavalyi szezonhoz képest, több variációs lehetőségük van és így hozni tudjuk a kötelező győzelmeket.
A Milan és a Napoli támadóalakzata más, ők gyorsabbak. A csapatuk erős és a jó eredményük sokáig kitarthat.
Nem láttam Mourinhot mérgesnek, inkább eltökéltnek. Az idei bajnokság kiegyenlítettebb, mivel olyan csapatok, mint a Napoli és a Genoa nagyon feljöttek, de mi továbbra is haladunk a saját utunkon.
Hogy megelőztük az Intert? Ez csupán egy plusz motivációt jelent számunkra.
Megmutattuk, hogy a kezdeti nehézségek után más módszert is tudunk alkalmazni. A szép játék továbbra is fontos.
A legutóbbi Scudetto-győztes csapathoz képest, még nem vagyunk olyanok, mint 2004-ben. Olyan nélkülözhetetlen játékos hiányozik szeptember óta, mint Pirlo. Rá még 15 napig várnunk kell.
Tegnap Nesta, Kaladze és Senderos a csapattal edzettek, Maldini nem edzett, Borriellonak izomproblémái vannak.
A bizonytalanság a támadóalakzatban van, mivel idén elegendő játékosunk van erre a posztra, több a variációs lehetőség.
Pato? Az elmúlt mérkőzésen biztosabban játszott és határozottabb volt a kapu előtt. Ezt kell folytatnia.
Lavezzi nem jelent különösebb gondot a védőinknek. Veszélyt jelent a kapunkra, ennyi. Sőt, úgy gondolom, inkább neki jelenthet problémát a Milan védelme. Hamsik egy fiatal játékos, sok lehetőséggel.
A tavalyi 5-2 egy Ronaldohoz kötődő szép emlék.
A 3-1es visszavágóért nem fogunk bosszút állni, tisztában vagyunk vele, hogy ez egy másik mérkőzés, és a lehetőségekhez mérten a legjobb formánkat szeretnénk nyújtani.
Sajnálom a Romát, rossz időszakot élnek meg, de szerintem megvan bennük a képesség ahhoz, hogy túljussanak rajta.
Sokan szeretnének a Milanhoz tartozni, úgy, mint Beckham. Már van helye, akár középen, akár a jobb oldalon. Akár a kispadon, akár a lelátón (nevet).
Még van hova fejlődnünk, egy holnapi győzelem magabiztosságot adhat.
A védelem nem, de a védekezés sokat fejlődött, ezért a kevés bekapott gól. Ez nagy teljesítmény, ha azt vesszük, hogy a középső védőink kidőltek. Ez mindenkitől áldozatokat követel, úgy mint Favallitól, aki számára új pozícióban fog játszani
Flamini nem rendkívülien, de jól szerepel.
Ronaldinho tegnap rendesen edzett. Minden rendben van.
acmilan.com -
A holnapi keret:
KAPUSOK: Abbiati, Dida
VÉDŐK: Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Senderos, Zambrotta
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Emerson, Flamini, Gattuso
TÁMADÓK: Borriello, Inzaghi, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho
NEM BEVETHETŐK: Maldini, Nesta, Pirlo
KIMARADTAK: Darmian, Cardacio
Forrás: acmilan.com -
kb minden meccsen más, aktuális forma, sérülések, meg most van is kikből válogatni... -
tudnátok mondani egy mostani PONTOS csapatfelállást?? -
kösz,bye -
-
Na az edző is belegyugodott! :) -
jöhet még Fabregas és Ramos és akkor nincs ellenfél:)
(nem mintha így lenne
)
-
Hihi, király! :)
Fabregas is jöhet!! :D
Mint jó kis fiatalítás. -
HIVATALOS: Beckham januártól a Milanban!
David Beckham januártól március végéig kölcsönjátékosként az AC Milant erősíti - jelentette be a milánói klub, miután Adriano Galliani tárgyalt a labdarúgó ügyvédeivel.
A dpa német hírügynökség korábban azt írta, hogy a csillag az idény végéig marad majd Olaszországban, de az osztrák APA később már arról számolt be, hogy az amerikai profiliga (MLS) rajtjára visszatér az Egyesült Államokba. Az olasz sajtó sem fogalmaz egyértelműen, de a híradások többsége szerint a megállapodás márciusig szól.
A 107-szeres angol válogatott futballista - aki korábban a Manchester Unitedben és a Real Madridban szerepelt - jelenleg az amerikai Los Angeles Galaxy alkalmazottja, ám csapata számára befejeződött az idény, mivel nem került be a rájátszásba. Neki viszont fontos, hogy edzésben maradjon, és rendszeresen pályára lépjen, mert csak így számíthat arra, hogy bekerül az olasz Fabio Capello irányította angol nemzeti együttesbe.
A 33 éves Beckham a csütörtöki megállapodás szerint január 7-én érkezik majd Milánóba.
acmilan.com; mti; -
a reszletekrol (gazzetta): a kolcson 2,5-3 honapig, az mls kezdeteig fog tartani. david dec 20-n jon milanoba orvosi vizsgalatra, masnap az udinese elleni meccsen mutatkozik be a kozonsegnek - egyelore a lelatorol. dec 29-en pedig a csapattal tart dubaiba.
-
MILAN - Joint Statement issued by AC Milan and The Los Angeles Galaxy: an agreement has been reached between the Los Angeles Galaxy and AC Milan for the loan of David Beckham effective in January, 2009. David Beckham remains under contract to the Los Angeles Galaxy of Major League Soccer and will return to the club for training and the start of the 2009 MLS season. AC Milan and the Los Angeles Galaxy have additionally agreed to a technical partnership that will provide great benefit to the L.A. Galaxy. Terms of the agreement will remain confidential.
acmilan.com -
Az angol válogatott szövetségi kapitánya megvédte David Beckhamet, azt állítva róla, hogy ő nem egy cicafiú. Capello biztosította a Milant afelől, hogy nem fognak rosszul járni, ha leigazolják Beckset.
Állítólag Fabio Capello, a Rossoneri egykori edzője áll Beckham Milánóba szerződése mögött, ugyanis az angolok szövetségi kapitánya így biztosítaná Becks helyét a válogatottban.
Capello elismerően nyilatkozott egykori, és jelenlegi játékosáról, és állította: Beckham nem az a cicafiú-féle focista.
"Beckham egy komoly srác. Nem cicafiú." -mondta Capello a La Gazzetta Dello Sport.La Gazzetta Dello Sportnak.
"Ő egy nagyon komoly játékos, aki a fejét nem a fellegekben, hanem a két vállán hordja. Nem az a cicafiú a pályán kívül, mint ahogy azt sokan gondolnák."
"Ha a Milan tényleg megszerzi őt, akkor nagyon jól fognak járni vele. Beckham egy igazi profi. Akiknek pedig mindenféle képzeteik vannak a pályán kívüli életéről azok nem gondolkodnak helyesen." -védte meg Beckset Don Fabio.
A Rossoneri vezetői nem is haboznak, már akár ma nyélbe üthetik a transzfert, mivel Beckham képviselői ma érkeztek meg Milánóba tárgyalni. Mindenesetre kézzel fogható eredményre még várni kell.
Forrás: goal.com -
A legújabb híresztelések szerint a Milan már januárban le akarja igazolni az Arsenal spanyol zsenijét, Cesc Fabregast, méghozzá 35 millió euóért.
A Calciomercato.com szerint a Rossoneri télen fog lecsapni Fabregasra, akit már évek óta csábítgatnak a San Siróba.
Cesc két korábbi barátja, Philippe Senderos és Mathieu Flamini is piros-feketébe öltözött a nyáron, és most a spanyol európabajnokon van a sor.
Állítólag a Milan már megbombázta az Arsenalt egy 35 millió €-s ajánlattal, így az észak-londoni klubnak hamarosan választ kell adnia.
Azonban van egy másik alternatíva is, ugyanis Fabregas a Serie A kihívásai mellett a legtöbbet a spanyol pontvadászatról beszélt az utóbbi időben.
Az Arsenal Wengerrel az élen nagyon kritikusan fogadja a a Fabregasért tett ajánlatokat, és a Milan dolgát Flamini esete is megnehezíti.
Fabregas 16 éves kora óta játszik az ágyúsoknál és eddig alig élt át jelentős sikert az Arsenallal. A Barcelonánál vagy a Milannál erre viszont elég nagy lehetősége lenne.
Úgy látszik, hogy a Milan új játékospolitikába kezdett, és lehet, hogy nemsokára a milánói piros-feketékre fog jobban illeni a galatikusok jelző. Ebben az esetben Fabregas neve nem rontaná a színvonalat...
"Akkor sincs baj, ha hirtelen már a táblázat élén találjuk magunkat"
:DDD -
Adriano Galliani, a Rossoneri elnöke felfedte, hogy a tárgyalások Beckhamért ma fognak elkezdődni, de a kopasz már kevésbé magabiztos az alku sikerességében.
A történet már ismert, az angol szupersztár áprilisig a Rossoneri alkalmazásába állna, de konkrét megállapodás még nem született.
Galliani ma elmondta, hogy a Beckham képviselői már Milánóban tartózkodnak, és a tar fejű elnök csak reméli, hogy a nap végére sikerül megállapodni.
"Habár ők [Beckham ügyvédei -a szerk.] elvileg csak jövőhéten érkeztek volna, már ma itt vannak Milánóban." -mondta Galliani a Tuttosport mikrofonjainak.
"Tehát a tárgyalások ma kezdődnek, és csak remélni tudom, hogy pozitív eredmény fog születni. Nem vagyok biztos a sikerben, de reménykedek benne."
Galliani a Milan bajnoki esélyeit illetően már sokkal optimistábban nyilatkozott.
"A szezon előtt azt ígértük, hogy megnyerjük a Scudettót, és a csapat ehhez illően teljesít idén."
"Nyugodtnak kell maradnunk, és nem szabad kapkodnunk. Akkor sincs baj, ha hirtelen már a táblázat élén találjuk magunkat, de Mourinhónak igaza van: a bajnokság májusban fog eldőlni, nempedig októberben vagy novemberben."
A Radio Marca értesülései szerint a Milan a télen egy ajánlatot fog tenni a Real Madrid hátvédjéért, Sergio Ramosért.
A spanyol EB-győztes szerepel a Milan karácsonyi-listáján, és már télen, de legkésőbb nyáron lépni is fognak ezügyben.
Sergio a hírek szerint elvágyódik Madridból, mert edzőjével Bernd Schusterrel megromlott a kapcsolata, és a fiútestvére, aki egyben az ügynöke is, kérte a Madrid képviselőit, hogy engedjék el a Milanhoz.
A védőnek 1-2 héttel ezelőtt még egy életreszóló szerződést kínált volna fel a madridi klub, de Ramos bizonytalansága után, felfüggesztették a tárgyalásokat.
A Rossoneri, már hónapok óta üldözi a játékost, és a nyáron is szerettek volna szerződést kínálni neki, de ez sajnos akkor nem jött össze.
Sergio Ramos egy ideális vétel lenne a Milan számára, mivel még csak 22 éves és a fizetése sem túl sok.Nemhogy Paolo Maldinit, de még Alessandro Nestat is tudja pótolni a védelem közepén.
Az idő természetesen mindenre választ ad, de a legtöbb forrás szerint már januárban a Milaná lehet a spanyol védő.
forrás: goal.com
-
Az AC Milan nyilvánvaló érdeklődést mutat a Boca Juniors 18 éves védője, Ezequiel Munoz iránt, aki idén szeptemberben mutatkozott be a felnőttcsapatban, de az U-20-as válogatottban alapembernek számít. A 185 cm magas, 83 kg testsúlyú bekket Roberto Ayala és Walter Samuel méltó utódjának tartják hazájában, és a hírek szerint a Milan képviselője, Ariedo Braida már fel is vette a kapcsolatot a Boca vezetőivel. -
Meccs után: Ancelotti
Ancelotti nyilatkozata a tegnap győzelem után:
"Nem csinálunk semmi különlegeset, csak tesszük a dolgunkat. Képesek voltuk jól reagálni az első két vereségre. Most már nyugodtak és összeszedettek vagyunk, ez a mai meccsen is érződött. A csatáraink feláldozták magukat, láttam ahogy Inzaghi és Pato visszaléptek, kisegíteni a középpályásokat. Nincs más feladatunk, mint tovább dolgozni és javítani a játékunkon. A múlttal ellentétben, most több bevethető csatárunk van, több lehetőség közül választhatunk a támadók terén. A büntető? Szerintem ellökték Inzaghit, így a játékvezető helyes döntést hozott."
"A Napoli ellen szép meccsre számítok, érzelmekkel tele, ahogy a régi szép időkben. Esti időpontban a saját stadionunkban játszhatunk. Van pár napunk, hogy néhány játékosuk felépüljön, így Ronaldinhóra is újra számíthatok majd. Ami a szabadidejét illeti, semmi kifogásom az ellen, ha a barátaival elmegy szórakozni."
acmilan.com -
Értékelés a tegnapi meccsről... goal.com -
-
Ancelotti: Ronaldinho bulizott, reszkessen a Napoli!
Ismét győzött a Milan az olasz labdarúgó bajnokságban, és ezzel Carlo Ancelotti csapata feljött a tabella harmadik helyére. A tréner elégedett, és már a Napoli elleni rangadóra hangol.
A Rossonerik Inzaghi és Kaká góljaival 2-1-re verték a Sienát, a találkozót követő sajtótájékoztatón Carlo Ancelotti (a képen) ennek megfelelően elégedetten nyilatkozott.
- Jogos volt a büntető, Inzaghit fellökték. Összességében elégedett lehetek, bár a játékkal azért nem stimmelt minden - értékelte a szerda esti összecsapást a tréner. - Fontos, hogy elkaptuk a fonalat, és helyre hoztuk a bajnokság elején elkövetett hibáinkat. Ezért vagyunk most ott, ahol vagyunk.
Ancelotti elismerte, hogy csapata idén azért is tudja hozni a kötelező győzelmeket, mert sokkal több játékos áll a szakvezető rendelkezésére. A vezetőedző örül neki, hogy a Napoli ellen már mindenki egészséges lesz.
- Igazi nagy rangadót játszunk a Napoli ellen, mint a régi szép időkben. A nápolyiak remekelnek idén, és bizonyára ellenünk is győzelemre törnek. Nekünk azonban senkitől sem kell félnünk, hiszen otthon játszunk, ráadásul ha minden jól megy, akkor már számíthatok Flaminire és Ronaldinhóra is. Apropó Ronaldinho! Továbbra is azt vallom, hogy azzal az ég világon semmi baj nincs, ha egy játékos eljár szórakozni a barátaival. Talán épp ez kell neki ahhoz, hogy kikapcsolódjon, és a pályán a maximumot tudja nyújtani, akár már a Napoli ellen! - nyilatkozta Ancelotti.
samsungsport.hu -
Én se láttam, de jó volt visszaolvasni, komolyan izgultam sorrol sorra felfelé olvasva, hogy mi történik. :D
Hála istennek nem jött a 2-2 beírás. :D -
énis, csak így tovább, van amikor én se tudom nézni a meccset valami oknál fogva és olyankor jó visszaolvasgatni hogy hogy izgultátok végig meg hogy mi történt:) szal csak nem voolt komoly -
ne kritizáld, én örülök, hogy volt kommentár :) -
jaja én is végig szurkoltam lényeg hogy nyertünk a merda meg xelt...:)
mellesleg jól elbeszélgettél a meccs alatt magaddal:DD -
köv meccs a Napoli ellen, több területünk lesz :P sok gólos meccsre számítok, Kaladze és Senderos elvileg már játszhat... -
szerintem ne legyünk nagyravágyóak, jó ez az eredmény, nyerjünk minden meccset csak 1 góllal nekem megfelel majd a nagyobb csapatok ellen jobban pörögnek. -
Na vége 2:1 nyertünk de nyerhettünk volna többel is ha pontosabbak vagyunk a kapu előtt...
FORZA MILAN!!! -
Shevchenko 2x is annyira önzetlen akart lenni szépen megcsinálta erre Pato is és Kaká is elpuskázta -.- -
Inzaghi helyére jött Sheva...
Szép volt Pippo!!! -
Gattuso fejesét a gólvonalról fejelték ki...